Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-03-21
16:30:57
| Nuoroda
Ne.išmintingoji rašė:
Gal kas nors dar pasirinkot KALBOS 1 potemę? Vistiek ne ta pati mokykla, galėtume pasitart. Turiu nemažai kol kas minčių, bet kuo daugiau, tuo geriau... Sveika Aš irgi va žiūrinėju šią potemę, tikrai įdomi atrodo ir kaip tu sakei yra apie ką pafilosofuoti, o pakalbėti man tikrai patinka ;D Bet visi gąsdina, kad per sunkią pasirinkau ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-21
17:07:30
| Nuoroda
O kaip jūs suprantat 'moralinę tapatybę'? (literatūra 7) |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-21
17:11:24
| Nuoroda
vertigo rašė:
Ne.išmintingoji rašė:
Gal kas nors dar pasirinkot KALBOS 1 potemę? Vistiek ne ta pati mokykla, galėtume pasitart. Turiu nemažai kol kas minčių, bet kuo daugiau, tuo geriau... Sveika Aš irgi va žiūrinėju šią potemę, tikrai įdomi atrodo ir kaip tu sakei yra apie ką pafilosofuoti, o pakalbėti man tikrai patinka ;D Bet visi gąsdina, kad per sunkią pasirinkau ;D O tu jau ją pasirinkai? Vienas svarbiausių dalykų yra sudominti mokytoją, kyla balas. Manau tą pasieksim Aš mąsčiau mąsčiau ir kuo toliau, tuo daugiau dalykų išpešu ta tema.. Jei pasirinkai parašyk savo skypą, pasitart galėsim, vis lengviau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-21
17:58:08
| Nuoroda
Na ką likimo broliai jungiuos prie besiruošainčių kalbėjimui turiu pasirinkus temą apie tris kultūros veikėjus svarbius pasaulio istorijai... turiu daug medžiagos, liko tik sudėti į rišlią kalbą, bet noriu pasikonsultuoti dėl įžangos su kuo nors gal galit kas papasakot ką įžangoj paminėjot, kaip įvedėt į savo temą? mokyklos vis vien skiriasi tai nuostolių nepatirsit pasidalinę išmintim mano skype : caramel8911 |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-21
19:15:02
| Nuoroda
sveiki gal kas jau turi pasirases poteme ir galetu pasidalinti?
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-21
23:00:22
| Nuoroda
Gal kasnors iš 5 kultūros potemės ruošiatės? Ji skamba taip: "Laisvalaikis su knyga – pigus ir neįkainojamas. Pagrįskite arba paneikite šią mintį". |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-21
23:53:36
| Nuoroda
Spaudos draudimo laikais lietuvių kalbą gelbėjo knygnešiai ir mamos “vargo mokykla”. Kas tęs šią misiją globalizacijos eroje? Argumentuokite. Ką patartumėt kalbėt apie tai? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
12:25:17
| Nuoroda
Sveiki. Nėra pasirinkusiųjų Kalbos ketvirtą potemę? Niekas apie ją neužsiminė. Čia labai sunki ar nėra minčių? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
14:04:30
| Nuoroda
ddollar rašė:
Spaudos draudimo laikais lietuvių kalbą gelbėjo knygnešiai ir mamos “vargo mokykla”. Kas tęs šią misiją globalizacijos eroje? Argumentuokite. Ką patartumėt kalbėt apie tai? Aš kalbėsiu šita. Ižanga. Dėstymas ir Pabaiga O realiai tai reikia paminėti savo kalbėjime apie knygnešius apie vargo mokyklas, daraktorius, apie Rimšos skulptūra "Vargo mokyla". taip pat tavo manymu kas dabar saugoja/saugos mūsų kalbą nuo globalizacijos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
15:26:42
| Nuoroda
gal jau kas nors pasiruoset kalba apie patriotizma?;] nezinau nuo ko pradeti..;D |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-03-22
15:46:41
| Nuoroda
O as matyt apie emigrantus imsiu :] arba kultura negalima be patriotizmo ,idealizmo ir paramos :] Dar nzn,nepradejau ruostis,klaidzioju vis |
Žinutė parašyta:
2010-03-22
15:58:04
| Nuoroda
Sveiki gal kas nors turi medziagos is siu temu? Kalba: |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
16:39:00
| Nuoroda
Kriste69 rašė:
Sveiki gal kas nors turi medziagos is siu temu? Kalba: aš kalbėsiu apie emigrantus, bet nelb žadu ką intere ieškot, nes nemanau, kad kas bus, bet esmė, kad pasakysiu, kodėl būtent tokia problema dabar kyla, kodėl tai mums svarbu ir tada atsakymas į klausimą- nesvarbu, kokia gimtoji yra kalba, tai nieko nekeičia, svarbu, kad vaikas kalbėtų lietuviškai, ne tik užsienio kalba ir kad nepamirštų lietuvių kalbos |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
18:28:47
| Nuoroda
2010m. abiturientams siūlau nusipirkti lietuvių kalbos kalbėjimo Kultūros potemės: "Patriotizmas – tai taurus darbas savo šaliai, jos kalbai ir kultūrai. "Laisvalaikis su knyga – pigus ir neįkainojamas. Pagrįskite arba "Yra lietuvių, kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai. "Kai kurie Lietuvos kultūros objektai nusipelnė UNESCO globos. Kalbos potemės: "Jaunimas ir suaugusieji kalba dviem skirtingomis lietuvių kalbomis. Ką Visi darbai yra ištaisyti ir mokytojos įvertinti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
18:41:39
| Nuoroda
13. Lietuvių literatūroje gamta dažnai tampa svarbiu veikėju, padedančiu žmogui geriau suvokti save. Iliustruokite šį teiginį remdamiesi konkrečiais kūriniais.
yra bendraminčių? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
18:46:32
| Nuoroda
sveiki visi parduodu LIETUVIŲ KALBOS ĮSKAITOS POTEMĘ "Yra lietuvių, kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai. Pristatykite tris skirtingų kultūros sričių kūrėjus ir atskleiskite jų darbų reikšmę." jeigu kam reikia darbo už 20lt parduodu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
19:16:10
| Nuoroda
Gal kas savo knygu desimtuka pristatinesit? Kokias knygas galvojat pristatyt? Parasykit [email protected] pasidalinsim mintim |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
19:19:44
| Nuoroda
gal kas kultūros-13 kalbėsit ? :) Valstybės paprastai saugo ir propaguoja savo meno šedevrus. Argumentuotai atskleiskite, ar šis teiginys tinka Lietuvai. visai būtų nieko su kuo nors besiruošiančiu šia tema padiskutuoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
19:30:40
| Nuoroda
Kivi1990,parašyk maždaug savo knygas,gal kas nors bendro atsiras;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-22
21:35:15
| Nuoroda
Parduodu lietuvių įskaitos 2010m. parašytą kalba tema Patriotizmas-tai taurus darbas savo saliai,jos kalbai ir kulturai ir Kai kurie Lietuvos kultūros objektai nusipelnė UNESCO globos. Atskleiskite, kuo jie reikšmingi pasaulio kultūrai. iki 20 lt [email protected] |