Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-03-23
15:58:24
| Nuoroda
Na stai, pagaliau ir mano bendraminciu atsirada as taip pat bandysiu knygu desimtuka sudarinet..kiek dar tokiu bus? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-23
16:37:05
| Nuoroda
sveiki, gla kas jau yra pasirases kalba is ,,Spaudos draudimo laikais lietuvių kalbą gelbėjo knygnešiai ir mamos „vargo mokykla“. Kas tęs šią misiją globalizacijos eroje? Argumentuokite." |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-23
19:44:56
| Nuoroda
Silvooza rašė:
Na stai, pagaliau ir mano bendraminciu atsirada as taip pat bandysiu knygu desimtuka sudarinet..kiek dar tokiu bus? aš taip pat |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-24
12:53:03
| Nuoroda
sveikučiai,gal yra tų,kurie pasirinko potemę; Sava kultūrinė aplinka,padeda skleistis asmenybei? pasimečiau tarp minčių,net nežinau nuo ko pradėsiu.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-24
19:18:02
| Nuoroda
Sveiki, gal yra kas pasirinke poteme "kuri kalba turi buti gimtoji lietuviu emigrantu vaikams? Argumentuokite." Gal bendradarbiaujame kartu? :) |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-24
20:11:44
| Nuoroda
padauzelya rašė:
Sveiki, gal yra kas pasirinke poteme "kuri kalba turi buti gimtoji lietuviu emigrantu vaikams? Argumentuokite." Gal bendradarbiaujame kartu? :) aš aš aš! |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-25
07:50:04
| Nuoroda
Aš irgi 10-tuką toks mano: vjusta.fire.lt/2010/03/19/besiruosiant-lietuviu-kalbos-iskaitai/ |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-25
14:36:16
| Nuoroda
sveiki gal jau kas yra pasirases kalba kalbejimo iskaitai is kalbos 10? jei turit gal galetumet atsiusti su mokeciau 10 lt |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-25
16:49:14
| Nuoroda
grečius rašė:
padauzelya rašė:
Sveiki, gal yra kas pasirinke poteme "kuri kalba turi buti gimtoji lietuviu emigrantu vaikams? Argumentuokite." Gal bendradarbiaujame kartu? :) aš aš aš! Jau pradejai gal rasyti? :) Gal per skype susirasom kokiu minteliu turim? :) |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-25
19:37:09
| Nuoroda
Pasirinkau "Sava kultūrinė aplinka padeda skleistis asmenybei". Renku argumentus, Jau pradėsiu rašyt. Jei kas pasirinko šią potemę, rašykit man, pasidalinsim mintimis ir argumentais
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-25
19:49:28
| Nuoroda
Turbūt jau galutinis pasirinkimas: Yra lietuvių, kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai. Koleeeegos??? kas su manim?;D
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-25
19:56:55
| Nuoroda
Alina* rašė:
Turbūt jau galutinis pasirinkimas: Yra lietuvių, kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai. Koleeeegos??? kas su manim?;D
As irgi sita kalbesiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-25
20:05:29
| Nuoroda
Laura18 rašė:
Alina* rašė:
As irgi sita kalbesiu haha, bendradarbiausim!! jau zinai apie kuriuos zmones? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-25
20:42:48
| Nuoroda
aš taip pat šita kalbu pirminis kalbėjimo laikas: 15 minučių (be įžangos ir pabaigos ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-25
21:43:32
| Nuoroda
2010m. abiturientams siūlau nusipirkti lietuvių kalbos kalbėjimo Kultūros potemės: "Patriotizmas – tai taurus darbas savo šaliai, jos kalbai ir kultūrai. "Laisvalaikis su knyga – pigus ir neįkainojamas. Pagrįskite arba "Yra lietuvių, kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai. "Kai kurie Lietuvos kultūros objektai nusipelnė UNESCO globos. Kalbos potemės: "Kuri kalba turi būti gimtoji lietuvių emigrantų vaikams?" "Spaudos draudimo laikais lietuvių kalbą gelbėjo knygnešiai ir mamos "Jaunimas ir suaugusieji kalba dviem skirtingomis lietuvių kalbomis. Ką Visi darbai yra ištaisyti ir mokytojos įvertinti. Kreipkitės telefonu, skype: Justuk4z, elektroniniu paštu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-26
08:49:54
| Nuoroda
galiu parduoti už 10 litų puikiai parašytą kalbą "Kuri kalba turi būti gimtoji lietuvių emigrantų vaikams? Argumentuokite". Jei domina, parašykite į telefoną 864871692 |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-03-26
17:24:42
| Nuoroda
padauzelya rašė:
grečius rašė:
padauzelya rašė:
Sveiki, gal yra kas pasirinke poteme "kuri kalba turi buti gimtoji lietuviu emigrantu vaikams? Argumentuokite." Gal bendradarbiaujame kartu? :) aš aš aš! Jau pradejai gal rasyti? :) Gal per skype susirasom kokiu minteliu turim? :) as as as D |
Žinutė parašyta:
2010-03-26
18:05:57
| Nuoroda
Justina` rašė:
padauzelya rašė:
grečius rašė:
padauzelya rašė:
Sveiki, gal yra kas pasirinke poteme "kuri kalba turi buti gimtoji lietuviu emigrantu vaikams? Argumentuokite." Gal bendradarbiaujame kartu? :) aš aš aš!
Gal jau pradejai kanors ruostis? Jau pradejai gal rasyti? :) Gal per skype susirasom kokiu minteliu turim? :) as as as D
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-27
09:38:33
| Nuoroda
Alina* rašė:
Laura18 rašė:
Alina* rašė:
As irgi sita kalbesiu haha, bendradarbiausim!! jau zinai apie kuriuos zmones? as irgi pasirinkau sia poteme, snekesiu apie a.mateli, u.gelguda ir dar reik trecia rast, nes mano mokytojai neitiko ciurlionis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-27
11:28:49
| Nuoroda
Alina* rašė:
Laura18 rašė:
Alina* rašė:
As irgi sita kalbesiu haha, bendradarbiausim!! jau zinai apie kuriuos zmones? Pasirinkau M.K.Ciurlioni, Jona Meka ir Toma Venclova O tu? Gal jau izanga pasirasei? |
|
|