IT 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-04 12:28:49 | Nuoroda

dar kartą pasikartosiu :)

Gal kas nors nutuokia kiek aš gaučiau praradęs 4 taškus b lygio testo klausimuose, 1 tašką a lygio testo klausime ir 1 tašką programavime (abi programos veikė gerai, testa praeis, visi reikalavimai atlikti, tačiau nebuvo panaudota viena funkcija, kuri mano manymu verta 1 taško).

Iš viso -4 taškai iš b lygio, -1 taškas iš a, -1 iš programavimo

Gaunasi 94/100, tačiau kiek tai prognozuojama balais? Ir ar už b lygio užduoties taškus gaunama/prarandama mažiau balų?

Žinutė parašyta: 2010-06-04 16:28:58 | Nuoroda
TadasM rašė:

dar kartą pasikartosiu :)

Gal kas nors nutuokia kiek aš gaučiau praradęs 4 taškus b lygio testo klausimuose, 1 tašką a lygio testo klausime ir 1 tašką programavime (abi programos veikė gerai, testa praeis, visi reikalavimai atlikti, tačiau nebuvo panaudota viena funkcija, kuri mano manymu verta 1 taško).

Iš viso -4 taškai iš b lygio, -1 taškas iš a, -1 iš programavimo

Gaunasi 94/100, tačiau kiek tai prognozuojama balais? Ir ar už b lygio užduoties taškus gaunama/prarandama mažiau balų?

Nesvarbu b ar a lygis.. Taškai yra taškai. O gausi tikrai gerą įvertinimą, turbūt apie 95, tiksliai niekas negali žinot. Daug kas neperkando tų programų

• Informacinės technologijos / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-06-04 18:08:22 | Nuoroda

http://paste.org/pastebin/view/19348

Čia pakankamai aiškūs komentarai ar išvis geriau vos ne kiekvieną ciklą komentuot buvo?

Žinutė parašyta: 2010-06-04 18:55:30 | Nuoroda

Tadai, o as irgi jau nezinia kelinta karta primenu, http://nec.lt/failai/1285_IT_ST-AN_2009.pdf - pridek kelis procentus ir gausi apytikslu savo rezultata.

jelefant, galetum kiek placiau apie informatikos programas anglijoje? kas ten vertiname, kas ne ir kodel. visai sudominai :)

heloix, visai profesionaliai parasyta programa, komentarai taip pat geri. matomai taisyklingai paruose tave programuoti. tik pora pastabu, del kuriu neturetu prikibti: komentaras apie procedura/funkcija turetu buti pries ja, o ne po jos aprasu. geriausia is vis pries kreipini i ja.; taip pat reiketu vengti naudoti globaliuosius kintamuosius

nejau niekas nezadat stoti i SU? :)

• Informacinės technologijos / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-06-04 21:25:57 | Nuoroda

Kaip matau, cia yra ne tik abiturientu, bet ir studentu, tai vat noriu paklausti. Galvoju stoti i informatika vf, bet su matematika pusetini reikalai ir nzn kur geriau butu stoti i KTU ar VDU? Gal kokiu komentaru dar butu galima apie siuos univerus?

• Informacinės technologijos / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-06-04 23:12:48 | Nuoroda

as taip pat planuoju ktu - Informacinės sistemos. Traukia mane tinklapiu programavimas ir pan. gal dar kur yra panasiu studiju programu?

• Fizika / VBE 86
  • Informacinės technologijos / VBE 71
  • Istorija / VBE 62
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 51
  • Matematika / VBE 75
Žinutė parašyta: 2010-06-05 00:18:54 | Nuoroda
intentarr rašė:

Kaip matau, cia yra ne tik abiturientu, bet ir studentu, tai vat noriu paklausti. Galvoju stoti i informatika vf, bet su matematika pusetini reikalai ir nzn kur geriau butu stoti i KTU ar VDU? Gal kokiu komentaru dar butu galima apie siuos univerus?

Jei nori lengvesniu studiju, stoji i VDU ir taskas.

Justin, is esmes visos informatikso studiju programos panasios. Visose bent sie ktiek mokoma c++ ir tt. Tad nieko daug neprarasi pasirinkes ir kita programa, taciau kitame universitete. Zinoma kai jau renkiesi konkrecia specializacija, tai tada geriau pasirinkti butent tai, ka nori.

• Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-06-05 00:21:43 | Nuoroda
SuperHP rašė:

Tadai, o as irgi jau nezinia kelinta karta primenu, http://nec.lt/failai/1285_IT_ST-AN_2009.pdf - pridek kelis procentus ir gausi apytikslu savo rezultata.

jelefant, galetum kiek placiau apie informatikos programas anglijoje? kas ten vertiname, kas ne ir kodel. visai sudominai :)

heloix, visai profesionaliai parasyta programa, komentarai taip pat geri. matomai taisyklingai paruose tave programuoti. tik pora pastabu, del kuriu neturetu prikibti: komentaras apie procedura/funkcija turetu buti pries ja, o ne po jos aprasu. geriausia is vis pries kreipini i ja.; taip pat reiketu vengti naudoti globaliuosius kintamuosius

nejau niekas nezadat stoti i SU? :)

kas tem tam SUdu universitete gali studijuoti, nes univero lygio nevertas, jokio prestizo, as stosiu tik i VU , bent jau prestizinis universitetas 

• Biologija / VBE 5
  • Istorija / VBE 41
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 3
  • Matematika / VBE 18
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 24
Žinutė parašyta: 2010-06-05 00:25:00 | Nuoroda

SuperHP, išsamesnį atsakymą gautum iš ten besimokančių..

www.cs.st-andrews.ac.uk/Current/Modules&display=CS1//CS2//CS3//CS4//IS1//IS2//IS3//IS4

Štai mane dominančio universiteto pasirenkamieji dalykai.. Gali matyti skirtumą tarp CS ir IT pasirinkimų.

Mano asmeniniu supratimu, CS yra labiau kūrybinis ir moksliškas darbas, o tai ką mes turim - programų vartojimas ir jų rašymas.

• Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-06-05 00:47:01 | Nuoroda

Ingridele, man isties labai gaila VU, kurio lygis tikrai kris, jei ten istosi tu :D

Jelifant, aciu uz nuoroda, paskaitysiu. Bent kiek as su destytojais esu snekejes, tai ju nuomone, universitetas turi suteikti tik teorines zinias, ty pagrindus, o jau uz visa ta "kuryba" esi atsakingas pats. Labai abejoju, kad uzsienyje yra kitaip.

• Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-06-05 09:44:51 | Nuoroda
Jelefant rašė:

Mano asmeniniu supratimu, CS yra labiau kūrybinis ir moksliškas darbas, o tai ką mes turim - programų vartojimas ir jų rašymas.

Аš ne CS, o SE mokausi, bet manau, kad Lietuvoje viskas yra atvirkščiai. Mes turime daug kūrybinių (visokios filosofijos ir psichologijos) ir mokslinių dalykų (daug matematikos), o norime daugiau programų rašyti. :)

Žinutė parašyta: 2010-06-05 10:36:14 | Nuoroda

Tai kad ir LT kiekvienoje specialybes programoje turi buti ir bendrieji dalykai. Ta pati psichologija, filosofija, taip pat ekonomika ir pan... Bent LT visa tai reglamentuoja smm istatymai - negalima formuoti programos be tam tikro kiekio bendruju dalyku ir tt... Manau, lygiai tas pats, ar bent jau labai panasu yra ir uzsienyje. Gal net visus universitetus (tuo paciu ir LT, ir UK) sieja kazkokia bendra ar bent panasi tvarka. Labai abejoju, kad UK gali destyti tik specialybes dalykus.

• Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-06-07 13:51:12 | Nuoroda

Sveikuciai,

norejau pasiteirauti, ar tarp laikanciu buvo paneliu? nes zianu, kad ju buna visad mazuma, bet idomu kiek pabande konkuruot su vaikinais :DD kaip panelem sekesi laikyti IT egzamina :)

Žinutė parašyta: 2010-06-07 15:07:43 | Nuoroda

Pas mus is ~30 laikanciu nebus nei vienos paneles :). Nors girdejau IT studijuojanciu ju yra nemazai

• Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-06-07 15:15:46 | Nuoroda
Jelefant rašė:

Pas mus is ~30 laikanciu nebus nei vienos paneles :). Nors girdejau IT studijuojanciu ju yra nemazai

mane kaip tik informavo kad Mife ju mazuma, ne taip kai MRU :D

Žinutė parašyta: 2010-06-07 15:22:33 | Nuoroda

is musu klases laike 2 merginos, o is viso, hmm, bijau pameluot, bet atrodo ~12. :)

Žinutė parašyta: 2010-06-07 15:34:38 | Nuoroda
luknei rašė:

is musu klases laike 2 merginos, o is viso, hmm, bijau pameluot, bet atrodo ~12. :)

o tai kiek buvo laikiusiu is jusu mokyklos?

nes pas mus bendrai tik 9 laikantys buvo :(

Žinutė parašyta: 2010-06-07 20:49:30 | Nuoroda

Is mokyklos 3 laikantys :) Abu visiskai zali

• Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-06-07 20:54:08 | Nuoroda

sakyciau yra gan blogas paruosimas mokyklose :(

Žinutė parašyta: 2010-06-07 21:48:50 | Nuoroda

Pas mus iš ~30 laikančių viena mergina buvo. 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą