Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:33:00
| Nuoroda
va..dar vienas klausimas, kuri tikrai nezinojau ka tiksliai rasyt. kas yra tos nalaikses,kokias sventes autorius vadina nalaiksemis? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:33:21
| Nuoroda
tai bus gerai ;D o kokiu tikslu autorius citavo ta Jurgio Baltrušaičio poeziją? ats. siekdamas paremti savo nuomone kad sventes ateina tik iškentus ilga laukimo laiką. i tema kazin?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:33:48
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
rutaaa rašė:
o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D aš Ir aš O apie tą kalbinės raiškos priemonę, tai parašiau du variantus: inversija ir tai, kad keitė iš 3io asmens į 1ą. Turbūt nusispangau, bet nuoširdžiai nelabai ėjo sugalvoti, kaip atsakyti Bet gal ir be tų kelių taškų kaip nors neblogai prasisuksiu |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:35:06
| Nuoroda
o aš tai kai reikėjo pasirašinėt antrą kartą tai supyliau už kitą pasirašiau dar, normaliai nieko nesakė |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:35:10
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
o kokią jūs rašėt pagrindinę mintį tų 3 pirmų pastraipų ir kokiu tikslu tą eilėraštį įdėjo?
as tai parasiau kad eilerastis kad pagristi savo zodzius ir padaryti teksta itaigesni skaitytojui, ka manot? :( |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:35:52
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
rutaaa rašė:
o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D the same hm.. atrodo antrą tik "kuo savo širdį kūrenti" parašiau... įdomu ar gausiu tą tašką. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:36:02
| Nuoroda
Sveiki, Paskaičiusi Jūsu komentarus, laaabai nuliūdau. Atsakiau kitaip nei čia pateikti (keletas ) atsakymai. Žodžiu, dar turiu galimybę išlaikyti bent jau mokyklinį jei šito neišlaikysiu. Teksto rašymas, man praėjo gana sklandžiai, ir greitai. 10:30 jau buvau parašiusi į juodraštį viską. Stengiausi argumentuoti, remtis patirtimis ir pan. bet vis vien bijau. O su teksto suvokimu, buvo problemos ... Pirmos 5 pastraipos buvo BELLISIMO. 8tos išvis neatsimenu. Skaičiau kokius 6 kartus, ir vis vien neatsimenu. Klausimus atrodo Daujotytė parinkus būtų, Iš oro. Perskaitau klausimą ir bandau jį kitai žodžiais paversti. Mano nuomone, kas siejama su teksto rašymų, buvo vidutniškai sunku. Teksto suvokimas buvo sunkus. Taigi susumavus galiu pasakyti, kad egzaminas ( man) buvo sunkus. Dabar valgau ledus ir depresuoju. O PENELEI --> INGRIDĖLEI <-- jei tu išlaikysi 95 taškams, butelis šampano nuo manęs. Bet mes dar pažiūrėsim. Žinoma, aš nieko blogo nelinkiu, Duok Dieve. Tačiau reik įsitikinti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:36:09
| Nuoroda
Pixma rašė:
biluciuke rašė:
Caramel90 rašė:
rutaaa rašė:
o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D aš Ir aš ;D o negalejo but toks atsakymas : ledine baroka ? Bent jau mano nuomone, tai "ledinis barokas" neišsako išgyvenimų.. Nebent tu prieš tai tam klausime, ką nors kitaip suformulavai. Bet dabar dar kartelį peržvelgiau tekstą, tai nežinau... ech... |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:36:21
| Nuoroda
tralain rašė:
va..dar vienas klausimas, kuri tikrai nezinojau ka tiksliai rasyt. kas yra tos nalaikses,kokias sventes autorius vadina nalaiksemis?
nelaikses tai cia ne laiku , jis tam zodziui pridejo tik galune, rasiau kad sventes kurios ateina ne laiku, per greit |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:36:56
| Nuoroda
Gal kas atsimenate teksto autorių ir pavadinimą būčiau dėkinga ? (: |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:36:57
| Nuoroda
neleikses tai tos sventes, svenciamos anksciau laiko:) as taip parasiau:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:37:01
| Nuoroda
o aš kažką rašiau apie komercinių švenčių įsigalėjimą, o būties problemą - tikrųjų švenčių tradicijų nykimą, vertybių praradimą |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:37:03
| Nuoroda
rutaaa rašė:
o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D Fak, antraji parasiau tik "sirdi kutenti". Tikiuosi atlaidi vertintoja papuls |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:37:16
| Nuoroda
emyly rašė:
Caramel90 rašė:
o kokią jūs rašėt pagrindinę mintį tų 3 pirmų pastraipų ir kokiu tikslu tą eilėraštį įdėjo?
as tai parasiau kad eilerastis kad pagristi savo zodzius ir padaryti teksta itaigesni skaitytojui, ka manot? :( Aš rašiau, kad būten šio rašytojo eilėraštis atskleidžia tikrąją švenčių dvasę, tikrąsias jos vertybes, ko autorius pasigenda šiomis dienomis |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:38:09
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Martynas23 rašė:
banderole rašė:
"šiandienos aktualijas autorius apibendrina iki esmines buties klausimu. Nurodykitevisame tekste aptariama aktualija ir siejama butiskaja problema" Kaip atsaket? Aš kol sumasčiau, bet manau jog teisingai turėtų būti: "Vilnius - Europos kultūros sostinė" ir "Kaip reikia švęsti" Kaip reikia svesti?taigi cia vargiai kazkas butisko yra As kazkaip irgi suabejociau, nes tai ne viso teksto aktualija, gal kazkas turejo abstrektesnio buti.. Bet ir man sitas super painus buvo. Paskutini pasilikau. |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:38:10
| Nuoroda
Agnė. rašė:
rutaaa rašė:
o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D
Taip pat (:
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:38:16
| Nuoroda
Paulys rašė:
rutaaa rašė:
o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D Fak, antraji parasiau tik "sirdi kutenti". Tikiuosi atlaidi vertintoja papuls as ir man rodos taip |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:38:19
| Nuoroda
Aš ir parašiau, kad ten inversija, nes nieko kito nesugalvojau.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:38:21
| Nuoroda
ar galima jau pamatytas tas egzaminu uzduotis kurnors? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:39:02
| Nuoroda
ashera rašė:
Gal kas atsimenate teksto autorių ir pavadinimą būčiau dėkinga ? (: Čia yra visos užduotys www.barake.lt/forum/viewtopic.php?f=9&t=1288 |