Anglų k, Valstybinis egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-10 20:00:41 | Nuoroda

na gerai,bet kokia tai turėtų būt vieta? Ar manai, kad nėra skirtumo?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-10 20:04:01 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

na gerai,bet kokia tai turėtų būt vieta? Ar manai, kad nėra skirtumo?

kaip suparatau tai tavo megiama.... 

Žinutė parašyta: 2010-06-10 20:04:22 | Nuoroda

Manau,kad nėra skirtumo,ir per egzą nebūtų tau ten laiko,kas kaip ir kodėl rašai kas duota ir vsio..

Žinutė parašyta: 2010-06-10 21:00:47 | Nuoroda

Sveiki, gal kas zinot is kur gauti visus tuos rasimo uzduoties tipus ir instukcijas kaip juos parasyt? :) buciau labai dekingas :)

Žinutė parašyta: 2010-06-10 21:08:12 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
zirklūtes. rašė:

Pagelbėkit:/

A place I like to go to, wtf per rašymo užduotis???
Dieve padėk,prašauuuu,jokių panašių per egzą.

Čia 2008m,gal kas rašė? Išvis,čia apie ką? Miestą,šalį, vietovę, kavinę gal?:D

Read----> Describe the place and explain why you like it (give 3 reasons).

visai tau ne simple cia, matau. cia reikia rasyt apie vieta, kurioj megsti lankytis. nes jei butu toks vertimas, kaip karabinas sako, butu dar zodelis would. tai tokios kuklios mano zinios :)

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-06-10 21:47:11 | Nuoroda

o kodėl vieni eina į pakartotinę, kiti ne? kaip čia jum taip? ;o
na šiaip nėra sunki ta anglų kalba, bet jau gramatika tai užknisa ir ačiū Dievui, kad ji mažiausią procentą sudaro. Su klausymu neturiu bėdu, su skaitymu irgi. Use of english mano silpnybė, o rašiniai kaip bus taip bus. Bijau dėl to, kad nelb pasitikiu savimi. But I will do my best :)

Žinutė parašyta: 2010-06-10 21:51:37 | Nuoroda
BigBigSmile rašė:

na šiaip nėra sunki ta anglų kalba, bet jau gramatika tai užknisa ir ačiū Dievui, kad ji mažiausią procentą sudaro. Su klausymu neturiu bėdu, su skaitymu irgi. Use of english mano silpnybė, o rašiniai kaip bus taip bus. Bijau dėl to, kad nelb pasitikiu savimi. But I will do my best :)

Na aš turiu išvykti truputėlį,dėl labai svarbių priežasčių,ir todėl aš laikysiu anglų egzą per pakartotinę sesiją,mano enemy tai pat yra use of english,o visą kita pakankamai gerai,o su rašinias bus matyti vietoje..

Žinutė parašyta: 2010-06-10 21:59:23 | Nuoroda

Yay,parašiau tą nelemtą rašinį:) Ale su žodžiais man prastai. Vis per daug ir per daug,ir didelę dalį laiko suryja braukymai ir trumpinimai:/

Ta use of English,net nustebau, skaitoma lengviausia egzamino dalimi, todėl ir taškų nedaug,ir laiko. Bet jau tik ne man...ir ypač pastaruoju vis mažiau ir mažiau taškų už tą dalį gaunu, negerai taip:/

Žinutė parašyta: 2010-06-10 22:29:23 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

kur norėtum nuvykti.. simple..

Matosi tavo žinios, simple ;D nieko, nesijaudink, būtum eilinis bandos narys, tais metais pasimovęs ant pavadinimo.

Žinutė parašyta: 2010-06-10 22:31:48 | Nuoroda

nu bučiau,o tai tai juokinga??

Žinutė parašyta: 2010-06-10 22:55:58 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

nu bučiau,o tai tai juokinga??

Ne, nejuokinga. Vistiek būtų užskaitę, Tiesiog tas "simple" keistai skambėjo

Žinutė parašyta: 2010-06-10 23:44:43 | Nuoroda

Gal paskubėjau neįsigilinau į tų žodžių prasmę..

Žinutė parašyta: 2010-06-11 08:36:49 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Gal paskubėjau neįsigilinau į tų žodžių prasmę..

Tai matomai

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-06-11 11:25:16 | Nuoroda
BigBigSmile rašė:

O man atvirkščiai, geriausiai sekasi use of english, na ir skaitymas. Bet kartais problemų yra si listeningu ;)

Žinutė parašyta: 2010-06-11 11:30:25 | Nuoroda

Sveiki, gal kas turit 2007metų egzamino atsakymus? 

• Istorija / VBE 79
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 77
Žinutė parašyta: 2010-06-11 14:30:53 | Nuoroda

Su tuo I like to go to pasimovė labai daug kas tais metais, ir galiausiai užskitė ir tokį variantą. Bet šiaip gali nė vienos klaidos nebūt, nieko, viskas tobulai,bet kadangi ne į temą, tai nuliuuuukas.

Žinutė parašyta: 2010-06-11 14:32:38 | Nuoroda

2007 aš turiu padarius egzaminą,tau visų reikia?

Žinutė parašyta: 2010-06-11 18:17:04 | Nuoroda

beje,KarabinaS, tau žiauriai gerai su ta pakartotine, šiaip neatkreipiau dėmesio,bet kai darėm iš eilės 2007 pagrindinę ir pakartotinę sesiją, tai net išsižiojau, užduotys tip top tokios pat,turiu omeny,struktūra, netgi šriftai:D o writingas tai tokios pat beveik temos ir rašinių tipai....taip kad gerai išsistudijuok mūsų egzaminą:)
jetau,kaip jie taip gali?

Žinutė parašyta: 2010-06-11 18:53:50 | Nuoroda

Man tai kaip tik gaila, kad gramatika tik 20 procentų sudaro. Readingas ir Listeningas tai yra laimės dalykas, arba pakliūva suprantamas arba ne, nors šiaip jeigu jau pakliūva sudėtingas tai visi kenčia, ne vienas tu :) ypač nemėgstu Readingo, ten jeigu jau vienoj vietoj suklysti tai griūva viskas, nes atsakymai dažniausiai būna vieni nuo kitų priklausomi :(

• Informacinės technologijos / VBE 10
  • Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 8
  • Matematika / VBE 18
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2010-06-11 19:11:12 | Nuoroda

100% pritariu Maklaudui is Maklaudu gimines

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą