Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
19:38:32
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
lietuvaitė rašė:
esė? na ta prasme, ką joj gali lieipt parašyt, kokių ankstesnių pvz buvo egzminuos? :] karabinas, apsilankyk kada skype, jei nori alice in wonderland Sitting at the computer long hours is harmful. Bus tokia tema ir 170 words pavaryt reik.. Manau anglu egzas pats ziauriausias is visu.Vien delto kad uzduociu kaip prisikta-plius du rasiniai po 150~zodziu.Sudejus gaunasi 300~zodziu.Pzdc lietkiu rasiniui skiriamos 3h kad tiek zodziu (nu 380,bet ne kiek tas manes neguodzia^^) parasyt,o anglu kalbai 90min...Nu nzn ce kokiu vunderkindu reik but kad viska suspet. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
19:46:02
| Nuoroda
Aš ir sunkiai isivaizduoju znk seni... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
19:46:54
| Nuoroda
bet manau, kad sutiksit, jog sis egzas yra sekmes reikalas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
20:02:30
| Nuoroda
Na galima kažką išmokti kartojant temas, bet šiaip tai sutinku, sėkmės reikalas , vien jau dėl to,kad gali gauti temą, kurios nesupranti ir jau iškart tai suvaro dalį egzamino |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
20:03:33
| Nuoroda
Nu as dar metelius turiu ir nzn kaip pramust ta klausima...Karts nuo karto BBC paziuriu,bet naudos mazai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
20:08:40
| Nuoroda
Tai padirbk su klausymo cd, internete yra visokiausių užduočių |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
20:24:16
| Nuoroda
Vėlu truputį pradėt su klausymu dirbt:) Nervuoja tos pasikeitusios užduotys. bus vienos lb lengvos,o kai kurios lb sunkios užduotys... Kažkaip maždaug žinau,ko galėčiau tikėtis normaliam egze,o dabar....pvz bandomajam listeninge padariau 1 klaidą, neįrašiau žodžio,kurio tikrai nežinojau reikšmės. Na bet tai daroma,kad atsisijotų b lygis ir a lygis.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
20:27:44
| Nuoroda
Aš kažkaip nebijau to egzo draugai mano,kazkaip ramiai man...man tik su gramatika nelabai,o visą kitą pakankamai gerai..sekas..zinoma pakol neatėjo mūsų lauktas egzaminas... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
20:54:03
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Vėlu truputį pradėt su klausymu dirbt:) Nervuoja tos pasikeitusios užduotys. bus vienos lb lengvos,o kai kurios lb sunkios užduotys... Kažkaip maždaug žinau,ko galėčiau tikėtis normaliam egze,o dabar....pvz bandomajam listeninge padariau 1 klaidą, neįrašiau žodžio,kurio tikrai nežinojau reikšmės. Na bet tai daroma,kad atsisijotų b lygis ir a lygis.. Sakai per metus sunku pramust klausima? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
21:11:49
| Nuoroda
Žiūrėk filmus anglų kalba (su subtitrais), klausyk angliškos muzikos - man lengviausia išmokt kai būna pačiam įdomu ir nereikia prisiverst mokytis, o BBC klausymas man būtų ne prie širdies.. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-11
21:38:46
| Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:
Žiūrėk filmus anglų kalba (su subtitrais), klausyk angliškos muzikos - man lengviausia išmokt kai būna pačiam įdomu ir nereikia prisiverst mokytis, o BBC klausymas man būtų ne prie širdies.. off topic,bet tamstos slapyvardis yra nuostabus |
Žinutė parašyta:
2010-06-11
22:12:15
| Nuoroda
swlabr rašė:
Žiūrėk filmus anglų kalba (su subtitrais), klausyk angliškos muzikos - man lengviausia išmokt kai būna pačiam įdomu ir nereikia prisiverst mokytis, o BBC klausymas man būtų ne prie širdies.. off topic,bet tamstos slapyvardis yra nuostabus Dėkoju. O Maklaudas iš tikrųjų kilęs iš Maklaudų giminės. Č |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
22:14:55
| Nuoroda
swlabr rašė:
Žiūrėk filmus anglų kalba (su subtitrais), klausyk angliškos muzikos - man lengviausia išmokt kai būna pačiam įdomu ir nereikia prisiverst mokytis, o BBC klausymas man būtų ne prie širdies.. off topic,bet tamstos slapyvardis yra nuostabus Dėkoju. O Maklaudas iš tikrųjų kilęs iš Maklaudų giminės. Čia tas pats kaip pasivadint Radvilų Radvila ar Krivių Krivulis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
01:03:04
| Nuoroda
Anglu egzas = piknikas. Visi svarbiausi egzai pasibaige, dabar tereikia nueiti ir parodyti savo ilgus metus kauptos anglu literaturos, kino ir muzikos zinias. O siaip mokantiems anglu is patirties, o ne is mokyklos (kaip as), patarimas - nepamirskit pasiziureti kaip rasinyje reikia tiksliai kreiptis, ir kuo skiriasi "yours sincerely" ir "yours faithfully". Tai tiek |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:07:22
| Nuoroda
sveiki.gal kas galit pasakyt kokia rasinio description yra struktura? niekad nerasem tokio |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:49:04
| Nuoroda
www.customessays.co.uk/blog/how-to-write-coursework/descrptive-essay-writing/ Googlėj gal ir lietuviškai rastum, aš viską angliškai skaitau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:59:51
| Nuoroda
O sitie visoki "Nevertheless, furthermore, eventhough" jungiamieji zodziai, tai cia labiau toki formalus kiek pamenu.. O kokius jungtukus neformaliems naudot,kiek zinau tai koks "However" abiem sueina, gal kas daugiau pavardintumete. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
12:12:52
| Nuoroda
So, But - neformalūs |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
12:16:35
| Nuoroda
bet jais negalima pradet sakinio, net ir neformaliam stiliuj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
12:36:21
| Nuoroda
Na nežinau, aš berods esu vartojęs So sakinio pradžioj. "So it turns out I was correct, after all". |
|
|