Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
14:16:13
| Nuoroda
Labas ~ImaGinatiOOn~ , kalbejai apie antakalny?? mane tiesa sakant lb sudomino, nes pats stosiu i VGTU ir i aplinkos inzinerijos fakulteta, kuris yra netoli antakalnio, o tiksliau sauletekio al. as esu is Ignalinos ir taip pat ruosiuos nuomotis buta, bet kad butu kazkur netoli univero, tai tuo ir susidomejau, parasyk man apie buta i privata jei koky zinai, manau kad del tvarkingumo ir santurumo susitarsim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
14:23:27
| Nuoroda
Su paciu MJ ir ash noreciau gyvent |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
14:50:27
| Nuoroda
nu nevisiskai MJ bet idealas jis :D beje esu sportininkas, daugiausia krepsinis, kacialke ir lengvoji atletika |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:03:10
| Nuoroda
Keista,kad kasis ne vienintelis pagal nicka pas mane kasis nuo 7m iki grabo lentos :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:28:34
| Nuoroda
na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo , o kacialke del paneliu DDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
17:54:17
| Nuoroda
Kasis is tradiciju, kacialka is idejos, sprintas is pasaukimo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
18:05:52
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo , o kacialke del paneliu DDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes gyvenam kartu kartu kartu ;DDDDDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
18:40:55
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo , o kacialke del paneliu DDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes gyvenam kartu kartu kartu ;DDDDDD Tarp kitko tj as lb rimtai tai tu kaip? jau esi radus antakalny buta, ar ieskai dar ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:58:46
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo , o kacialke del paneliu DDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes gyvenam kartu kartu kartu ;DDDDDD Tarp kitko tj as lb rimtai tai tu kaip? jau esi radus antakalny buta, ar ieskai dar ? ieskau dar o ka tu mastai? m? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:04:11
| Nuoroda
O gal kas žinot, kokie Vilniaus rajonai nesaugūs, kur net neapsimoka žiūrėt butų ? :DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:08:36
| Nuoroda
krasnuxa, naujininkai kiek zinau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:15:25
| Nuoroda
Man toks jausmas,kad aš pirmą dieną kur nors pasiklysiu ten |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:17:20
| Nuoroda
Harrison rašė:
krasnuxa, naujininkai kiek zinau Jo, Naujininkuose nelabai noreciau gyventi. Dar nelabai noreciau gyventi prie pat Kalvariju turgaus. O mieliausiai kraustyciaus i Naujamiesti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:18:22
| Nuoroda
nu po senamiescio/ centro |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:31:06
| Nuoroda
Man tai mano pajamos centre gyvent neleidžia ( |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:34:42
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
Man tai mano pajamos centre gyvent neleidžia ( as tai planuoju centre,bet turbut keturiese arba penkiese triju(jei keturiese gal dvieju) kambariu bute ;D |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:38:14
| Nuoroda
swlabr rašė:
Man tai mano pajamos centre gyvent neleidžia ( as tai planuoju centre,bet turbut keturiese arba penkiese triju(jei keturiese gal dvieju) kambariu bute ;D Šiaip ir aš taip galvojau,tik gyvenančių skaičius didesnis D Man kuo daugiau žmonių,tuo geriau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:41:28
| Nuoroda
swlabr rašė:
Man tai mano pajamos centre gyvent neleidžia ( as tai planuoju centre,bet turbut keturiese arba penkiese triju(jei keturiese gal dvieju) kambariu bute ;D Šiaip ir aš taip galvojau,tik gyvenančių skaičius didesnis D Man kuo daugiau žmonių,tuo geriau tai aisku,kad geriau bet daugiau penkiu tai as nenoreciau, uzknistu eile prie vonios |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:44:29
| Nuoroda
o aš mąsčiau, jei du kambariai, tai keturiese, jei trys, tai šešiese, kad nebūtų vieno žmogaus "nuskriausto", kuris kambary be draugo būtų :DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:46:19
| Nuoroda
as buvau radus 4 kambariu buta, atitinkanti pigumo reikalavimus ir mintyse iskart : ASTUONIEEESE! bet po to apsiraminau |