IESKAU KAMBARIOKES
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:47:04 | Nuoroda

aštuoniese gyventi būtų kietai :DD  

• Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 38
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:48:53 | Nuoroda

ir taupu! idealus sprendimas :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:53:57 | Nuoroda

Bet man toks jausmas, kad neprikalbėsiu draugų su manim gyvent tokiais skaičiais :DD  

• Istorija / VBE 60
  • Matematika / VBE 38
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:55:57 | Nuoroda

as tai prikalbesiu, bet aisku ne astuoniese :D dar siaip tikiuos bendrika gaut,bet nemanau,kad isdegs 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:59:29 | Nuoroda

aš irgi tikiuosi gaut :D ten tai išvis gyvent linksma :D  

• Istorija / VBE 60
  • Matematika / VBE 38
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:04:55 | Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:

O gal kas žinot, kokie Vilniaus rajonai nesaugūs, kur net neapsimoka žiūrėt butų ? :DD   

Žirmūnuose neitin malonu.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:05:56 | Nuoroda

Man toks jausmas,kad aš pirmą dieną kur nors pasiklysiu ten :D  

Žinok, kad ne tau vienai toks jausmas 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:10:01 | Nuoroda
aurete rašė:

Man toks jausmas,kad aš pirmą dieną kur nors pasiklysiu ten :D  

Žinok, kad ne tau vienai toks jausmas 

Bet tai neįsivaizduoju ką reiks daryt, telefoną su gps' u pirkt ar Vilniaus mepą visąlaik nešiotis... :D

• Istorija / VBE 60
  • Matematika / VBE 38
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:14:21 | Nuoroda

Susirask iš vilniaus kambarioką\ę aprodys miestą ir busi kaip namie.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:01:43 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:

na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo :D, o kacialke del paneliu :DDDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes :D

gyvenam kartu kartu kartu ;DDDDDD

Tarp kitko tj as lb rimtai :D tai tu kaip? jau esi radus antakalny buta, ar ieskai dar ? 

ieskau dar :) o ka tu mastai? m?

as tikrai manau kad man reik prie univero buto, bet kad per kisene labai nekirstu, visdelto daly tevu pinigu noriu dar ir sportui skirt, nemanau kad antakalny ziauriai brangus butai... siaip ir zirmunai man tiktu, tik jau vilniaus centras nelabai, nes tolokai, turiu keleta geru draugu bet jie i pedagoginy, tj jiem antakalnis per toli :D o tu ka mastai, draugiu nebeturi kurios tenpat stoja?

• Fizika / VBE 34
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 54
  • Matematika / VBE 35
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:11:56 | Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:

na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo :D, o kacialke del paneliu :DDDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes :D

Tarp kitko tj as lb rimtai :D tai tu kaip? jau esi radus antakalny buta, ar ieskai dar ? 

as tikrai manau kad man reik prie univero buto, bet kad per kisene labai nekirstu, visdelto daly tevu pinigu noriu dar ir sportui skirt, nemanau kad antakalny ziauriai brangus butai... siaip ir zirmunai man tiktu, tik jau vilniaus centras nelabai, nes tolokai, turiu keleta geru draugu bet jie i pedagoginy, tj jiem antakalnis per toli :D o tu ka mastai, draugiu nebeturi kurios tenpat stoja?

turiu, bet jos eis i bendrabucius. butu kainos normalios. jei ne paslaptis, kiek bapkiu tevai skirs tavo pragyvenimui? :) jop, antakalnis ir zirmunai tinka

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:12:55 | Nuoroda
vodjani rašė:

O gal kas žinot, kokie Vilniaus rajonai nesaugūs, kur net neapsimoka žiūrėt butų ? :DD   

kodel? girdejau, kad visai geras rajonas

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:24:46 | Nuoroda

Naujininkai nelabai koks rajonas :D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:40:49 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
vodjani rašė:

kodel? girdejau, kad visai geras rajonas

Žiurint kur. Toliau žermūnuose gal visai ir nieko.  Kareivių 11 ir ten šalia esantys namai tai nekokie. Nepatariu rinktis neivieno ir tų 3 namų.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:46:23 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:

turiu, bet jos eis i bendrabucius. butu kainos normalios. jei ne paslaptis, kiek bapkiu tevai skirs tavo pragyvenimui? :) jop, antakalnis ir zirmunai tinka

na butui su komunalke jei 2 kambariu tj kokius 300max skirt, zinoma nebutinai galima 2 gyvent galima ir 3 ar 4 ... na man apie 600 ar 700 duotu, o tau kaip :D ;)

• Fizika / VBE 34
  • Matematika / VBE 35
Žinutė parašyta: 2010-07-03 23:33:45 | Nuoroda

Aš taip kategoriškai negalėčiau teigt,kad kareivių g yra jau tokia bloga... Man tai ten gan saugu atrodo :))

Žinutė parašyta: 2010-07-04 00:41:57 | Nuoroda

Ieskau kambariokiu/-u Klaipedoje ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 13:13:43 | Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:

na butui su komunalke jei 2 kambariu tj kokius 300max skirt, zinoma nebutinai galima 2 gyvent galima ir 3 ar 4 ... na man apie 600 ar 700 duotu, o tau kaip :D ;)

man daugiau biski ;) o dar kas nuomotusi?

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-04 15:06:00 | Nuoroda

bet jau as tj tikrai rast galeciau pora zmoniu

• Fizika / VBE 34
  • Matematika / VBE 35
Žinutė parašyta: 2010-07-04 17:42:15 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

nuomosiuos kambari nuosavame name, seimininkai antrame aukste, i menesi reiks moket apie 300lt+internetas. salia dar kazkas gyvens, studentai turbut, nes daug kambariu ten. namas nerealus, nuostabioj vietoj. zodziu, eitumet gyvent? idomi jusu nuomone

Neičiau. Du butus jau keisti teko. Abu atrodė nuostabiai ir taip toliau, bet visi kabliukai išlenda gyvenant. Kai daug žmonių gyvena, yra nelabai gerai, nes reikia dalintis dušais (ypač prastai, jei tūlikas kartu ir kiti gyventojai mėgstantys ilgai praustis); reikia virtuvėj stumdytis; priklausomai nuo kaimynų gali tekti kęsti (ir kartais kuopti, jei, pavyzdžiui, ant apmyžto unitazo sėstis nesinori) jų netvarką; kaimynai gali mėgti miegoti įsijungę televizorių, dėl poros kojinių jungti skalbimo mašiną, leisti daug vandens ir už tokias jų atrakcijas jau teks mokėti ir tau, nes paprastai į lygias dalis visi mokesčiai dalinami; jei kartu gyvena ir šeimininkai, tai dar ir jiems reikia stengtis patikti. Žodžiu. Nekvepia skaniai toks pasirinkimas. Ir labai įtariam reikia būti, kai tos bobutės, kaimynai, nepažįstami kambariokai atrodo geri, gražūs, malonūs, draugiški ir visaip kitaip puikūs žmonės. Visi pasistengia iš pradžių neatskleisti savo velniškojo prado. 

Rekomenduoju nespjauti į bendrabučius. Galima juk pabandyti pagyventi, jeigu nesigyvens labai jau, tada pereiti į butą. Bus lengviau, nes ir miestas jau truputį pažįstamas bus, ir apžiūrėti ten gyvenant bus paprasčiau. Aš savo laiku irgi rėkiau, kad į bendrabutį tai jau tikrai neisiu, bet po dviejų metų butavimo pabandžiau ir tokios sąlygos, kokias aš ten turiu, yra TOBULOS. Dušai ir tūlikai yra koridoriaus gale, bet niekad nereikia laukti jokiose eilėse - kakoji, kada nori, maudais, kiek nori. Virtuvėj vietos irgi užtenka. Nereikia nei dušų, nei virtuvių, nei koridorių šveisti - tik savo kambarį susitvarkai ir viskas. Ten, kur gyvenu, tvarka yra griežtoka ir triukšmingų balių nelabai daug būna, todėl mokytis niekas netrukdo (bute trukdydavo...) Jokios bobutės ar kaimynai neaiškina, kaip reikia gyventi, kada grįžti, kur batus pasidėti ir panašiai. O ir kaina, aišku, bendrabučio geresnė.

Tik va, gal ne visur bendrabučiuose taip pat šilta, gera ir malonu, bet neskubėkit jų apspjaudyti - primygtinai rekomenduoju.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą