Apeliacija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 21:15:15 | Nuoroda
schaba rašė:

Bet tai kaiii... kaip grybų po lietaus čia prisirinko nuskriaustų dešimtukininkų, kurie be abejonės buvo verti visų 110%, tačiau likę įvertinti ne kaip pratę mokykloje, dabar ieško kaltų NEC'e, forume, tarp savo klasės ar mokyklos draugų... Baisus tas pavydas. Ir dėl ko ko, bet dėl lietuvių egzo tokias audras kelt reikia?! 

Tu butum gavus maziau nei 20% ir tu cia verktum

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 21:41:20 | Nuoroda
Cinike rašė:
Erika rašė:
Cinike rašė:

eh pasikabinekim prie kiekvieno zodzio,, tu zmogau dar nematei kiek ash cia klaidu palikus dachuja, bet tai dar nereiskia, kad ash ir rasiniuose taip rasau,, wake up...

Manau, kad žmogus tiesiog ironizavo :) Bet kokiu atveju, tokie žodžiai kaip "dachuja" nieko gero neprideda žmogui, mano nuomone, ir nieko gero apie jį nepasako

Na jeigu as dabar varginciausi del kiekvieno nuomones tai kas cia is manes liktu,, siknalinde? :) nepatinka man tokia ironija, man tai panasiau i manes menkinima, galu gale as visada sunkius zodzius gerai rasydavau o elemntariausiuose neatkreipdavau demesio ir budavo visokiu klaidu, bet pasitikrinu ir pamatau tas zioplas klaidas, o cia nematau riekalo vargintis,bet kai kas sau leidzia skleisti cia tas  irnojos gaideles nezinodamas situacijos,, o kitas dar man pasakoja apie etiketa :) atsiprasau jeigu izedziau ir priverciau suabejoti mano rastingumu,,, pasistengiu mastyti ,ka rasau, jeigu drasko akis.

Čia yra viešas forumas, kur žmonės išsako savo NUOMONĘ, jei tau tai nepatinka, nelįsk į šitą forumą :) Beje, savo silpnumo tokiais pasisakymais nereikia skleisti, nedaryk sau gėdos

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 21:42:40 | Nuoroda
schaba rašė:

Bet tai kaiii... kaip grybų po lietaus čia prisirinko nuskriaustų dešimtukininkų, kurie be abejonės buvo verti visų 110%, tačiau likę įvertinti ne kaip pratę mokykloje, dabar ieško kaltų NEC'e, forume, tarp savo klasės ar mokyklos draugų... Baisus tas pavydas. Ir dėl ko ko, bet dėl lietuvių egzo tokias audras kelt reikia?! 

Prie ko čia pavydas? :) Tai, kad žmonės pateikinėja apeliacijas irgi gal pavadinsi pavydo požymiu? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 21:54:36 | Nuoroda
Erika rašė:
Cinike rašė:
Erika rašė:
Cinike rašė:

eh pasikabinekim prie kiekvieno zodzio,, tu zmogau dar nematei kiek ash cia klaidu palikus dachuja, bet tai dar nereiskia, kad ash ir rasiniuose taip rasau,, wake up...

Manau, kad žmogus tiesiog ironizavo :) Bet kokiu atveju, tokie žodžiai kaip "dachuja" nieko gero neprideda žmogui, mano nuomone, ir nieko gero apie jį nepasako

Na jeigu as dabar varginciausi del kiekvieno nuomones tai kas cia is manes liktu,, siknalinde? :) nepatinka man tokia ironija, man tai panasiau i manes menkinima, galu gale as visada sunkius zodzius gerai rasydavau o elemntariausiuose neatkreipdavau demesio ir budavo visokiu klaidu, bet pasitikrinu ir pamatau tas zioplas klaidas, o cia nematau riekalo vargintis,bet kai kas sau leidzia skleisti cia tas  irnojos gaideles nezinodamas situacijos,, o kitas dar man pasakoja apie etiketa :) atsiprasau jeigu izedziau ir priverciau suabejoti mano rastingumu,,, pasistengiu mastyti ,ka rasau, jeigu drasko akis.

Čia yra viešas forumas, kur žmonės išsako savo NUOMONĘ, jei tau tai nepatinka, nelįsk į šitą forumą :) Beje, savo silpnumo tokiais pasisakymais nereikia skleisti, nedaryk sau gėdos

o negalima nuomones isakyt taktiskai, ir nenurodinek kur man lyst, o apie silpnuma apskritai ne tau sneket,, as bandau kaip zmogui situacija paaiskint, o ji mat uzsiima interpretacijom.

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-07-05 22:00:27 | Nuoroda

Vaje, nebesiriekit tik. Aišku juokinga kai žmogus gauna 89 ir nori duot apeliaciją, turėtų su galva būt negerai truputėlį. O tie kurie gavot iki 50 siūlau teikti, nes kaip nieko ir neturit prarast. O visų pirma įvertinkit ar tirkai padarėte viską ką galėjote, gal tiesiog susimovėte? Aišku lengviausia kaltinti blogą vertintoją - kirvį. Žmonės, čia gyvenimas, nebe patogus mokyklos suolas. Sėkmės teikiantiems apeliacijas, o kitiems - nebūkite naivūs.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 22:00:39 | Nuoroda
Cinike rašė:
Erika rašė:
Cinike rašė:
Erika rašė:
Cinike rašė:

o negalima nuomones isakyt taktiskai, ir nenurodinek kur man lyst, o apie silpnuma apskritai ne tau sneket,, as bandau kaip zmogui situacija paaiskint, o ji mat uzsiima interpretacijom.

Kas, tavo nuomone, mano pasakyme buvo netaktiško? :) Juk tai mano nuomonė, čia ne nurodinėjimai, o jei tau pasirodė kitaip, tai negaliu niekuo padėti :)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 22:03:24 | Nuoroda
Erika rašė:
Cinike rašė:
Erika rašė:
Cinike rašė:
Erika rašė:
Cinike rašė:

Kas, tavo nuomone, mano pasakyme buvo netaktiško? :) Juk tai mano nuomonė, čia ne nurodinėjimai, o jei tau pasirodė kitaip, tai negaliu niekuo padėti :)

Kad as sau geda darau, nu anyway tema ne apie tai, uztenka :) tegul zmones uzsiima apeliaciju temomis, uztenka su tais asmeniskumais :D

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-07-05 22:38:56 | Nuoroda

Praeitais metais tarp 30% ir 70% tebuvo apie 10 tasku skirtumas, nes didzioji dauguma butent tame intervale ir susikaupe. Nepasiseke tiesiog daug kam tu keliu tasku gaut, tai ir atrodo kad "siaubingai" nuvertinti liko, nors tarp labai blogo ir gana gero ivertinimo tebuvo vienas zingsnis

• Informacinės technologijos / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-05 23:18:59 | Nuoroda
Erika rašė:
schaba rašė:

Prie ko čia pavydas? :) Tai, kad žmonės pateikinėja apeliacijas irgi gal pavadinsi pavydo požymiu? :)

Nu jei žmogus teikia apeliaciją, argumentuodamas, kad "va tas kur turėjo prastą pažymį gavo geresnį %, negu aš, turėdamas dešimtuką, todėl čia NEABEJOTINAI įsivėlė klaida"(tokių pasisakymų šitam forume ne vieną perskaičiau), tai manau, kad čia grynas pavydas.

• Fizika / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-07-06 01:12:24 | Nuoroda

Aisku, nupus mane iskart po pasisakymo... Bet vis tiek rasau. Matot, kiek gavau is egzamino. Na tikejausi daugiau gauti, taciau dabar galvoju, ar verta rasyti apeliacija, ar tik del to nukentesiu. Gal galetumete patarti? Dekui.

• Biologija / VBE 88
  • Chemija / VBE 61
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 75
Žinutė parašyta: 2010-07-06 10:07:39 | Nuoroda
giedrusia rašė:

Aisku, nupus mane iskart po pasisakymo... Bet vis tiek rasau. Matot, kiek gavau is egzamino. Na tikejausi daugiau gauti, taciau dabar galvoju, ar verta rasyti apeliacija, ar tik del to nukentesiu. Gal galetumete patarti? Dekui.

Viskas priklauso nuo to, ar tu linkus rizikuoti. LT egzamine kiekvienas taskai gana stipriai itakoja galutini ivertinima.  Be to, ne per velu jau apeliuoti?

• Informacinės technologijos / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-06 11:22:14 | Nuoroda
Jelefant rašė:
giedrusia rašė:

Viskas priklauso nuo to, ar tu linkus rizikuoti. LT egzamine kiekvienas taskai gana stipriai itakoja galutini ivertinima.  Be to, ne per velu jau apeliuoti?

Iki 9 dienos priimamos apeliacijos. As su tokiu rezultatu neapeliuociau..

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 28
  • Matematika / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-06 11:37:26 | Nuoroda
giedrusia rašė:

84% iš egzamino ir tu nori apeliuoti ? MAn tai cia net nebejuokinga darosi ... :) Ir kiek tu galvoji pasikelsi bala? 2-3 procentais? O gal numuši sau balą su tiek pat? Juk žmogus negali visko žinoti ir galvoti, kad tikrai turėjau gauti daugiau ar mažiau. tam ir yra vertinimo komisija, kuri nusprendžia kiek tu esi vertas ... Aš nieko nesakau, gal tu zinai daug, bet gal tu kažko i temą nedataikei ir "tegavai" tuos 84 procentus ..

• Biologija / VBE 8
  • Geografija / MBE 5
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 48
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 6
Žinutė parašyta: 2010-07-06 11:42:19 | Nuoroda

as gavau tik 15 proc.,bet zinau,kad neperrasiau interpretacijos,tad galvoju tiek ir turejau gaut,

15 proc mazdaug 39 taskai...manau net neperrasius visko tikrai buciau geriau gavus,tik ne tas vertintojas,pamane turbut,kad as net pabaigos nesugebu parasyt  normaliai :D o del apeliacijos,tai net nezinai ar verta man ja rasyt....nezinau ka daryt

Žinutė parašyta: 2010-07-06 11:53:07 | Nuoroda

as neislaikiau egzo, o kaj pasakiau bendraklasiams , tai nepatikejo, sako visi nuo taves visada nusirasinedavo. as pats net nesitikejau, turejau 7 metiniam ir neislaikiau. Vakar gryzau i LT vien tik del perlaikymo, o apelecija tai reik tik per 3 dienas parasyt tj jau nespejau ;/ .

Žinutė parašyta: 2010-07-06 11:55:00 | Nuoroda
nooryes rašė:

as gavau tik 15 proc.,bet zinau,kad neperrasiau interpretacijos,tad galvoju tiek ir turejau gaut,

15 proc mazdaug 39 taskai...manau net neperrasius visko tikrai buciau geriau gavus,tik ne tas vertintojas,pamane turbut,kad as net pabaigos nesugebu parasyt  normaliai :D o del apeliacijos,tai net nezinai ar verta man ja rasyt....nezinau ka daryt

cia dar ne galutinis tavo ivertinimas ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 11:59:22 | Nuoroda

Man 33% pasirodė labai mažai. Niekada net nepagalvojau apie tokį baisų rezultatą. :)

Bet aš apsiskaičiavau kad lietuvių šis procentas sudaro man KB 3,26. Jei būčiau surinkus 50% mano KB sudarytų 3,6. Skirtumas yra pakankamai nedidelis. Dar daugiau gal ir galėjau gauti, bet šitoj vietoj kalta esu pati. Daug reiškia net vienas taškas, o aš padariau vieną žioplą fakto klaidą. Beto 33% yra apie 45 taštai, o aš ir jaučiuosi mokanti per viduriuką. Ir skaičius toks visai nieko :) Jei įdomi kažkam mano nuomonė, jei Jums lietuvių nereikia labiausiai stojant arba Jus planuojat stoti į VNF, tikrai jokių apeliacijų nereikia. Beto aplenkti apie 7 tūkstančius abituriantų manau yra visai net neblogai. Linkiu visiems sėkmės laukiant rytojau ir kad ir koks tas rezultats būtų, priimti jį. Jei gavote rezultatą prastesnį, jei tikėjotės gerai pagalvokite ar tikrai jums lemta tai apie ką galvojote labi ilgai.

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-06 12:02:57 | Nuoroda

O as ilgai negalvojau rasyt ar nerasyt, viena diena pasvarsciau, pagalvojau ar nebus dar blogiau, bet nusprendziau, kad rizikuot verta ir nuejau kita diena i mokykla parasyt. Dar mokykloj sulaukiau palaikymo, kad rasyciau tai ir parasiau. Ir geriausia yra neklausyt ka kiti sako, nes ieini cia visko prisiskaitai, dar isgirsti kitu nuomones, o kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Dauguma net gerai nezino, o sneka. O ir pati stengiaus daug negalvot ar gerai padariau, suvokiau tai, kad rizikuoju, bet tikiuosi, kad dar blogiau nebus. :] O kiti nesmerkit tu, kuriie nori rasyt, cia kiekvieno zmogaus pasirinkimas, nes tikrai yra baisiai nemalonus jausmas kai gauni ne tiek kiek tikejaisi. Aisku kaltinti kitu irgi nereikia, nors ir matosi, kad kitur nera teisybes, bet reiskia vieniem labai sekasi ir nieko nepadarysi. :]

Žinutė parašyta: 2010-07-06 12:05:43 | Nuoroda
rulazzz rašė:

as neislaikiau egzo, o kaj pasakiau bendraklasiams , tai nepatikejo, sako visi nuo taves visada nusirasinedavo. as pats net nesitikejau, turejau 7 metiniam ir neislaikiau. Vakar gryzau i LT vien tik del perlaikymo, o apelecija tai reik tik per 3 dienas parasyt tj jau nespejau ;/ .

O ar kartais ne iki 9 dienos galima teikt apeliacijas? Nezinau tiksliai, bet geriau pasidomek mokykloje ir jei dar ne velu butinai rasyk.

Žinutė parašyta: 2010-07-06 12:08:56 | Nuoroda

Apeliacij per 3 darbo dienas,tad tikrai iki liepos 9 dienos galima.

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 79
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 82
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą