Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
12:12:58
| Nuoroda
Ypač tie,kurie neišlaikė tai tik rašykit. Juk nieko neprarasit. Jei neblogai sekėsi lietuvių, o neišlaikėt gali būti,kad įsivėlė kokia klaida. Nes tai net nelogiška. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
12:49:47
| Nuoroda
aš tai neabejojų tikrintojų darbu, tiesiog man kilo tokia mintis, kad galbūt suvedant duomenis buvo kilę techninių klaidu, pvz sumaišyti kodai ir pan, todėl ir įvertinimas toks mažas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:14:34
| Nuoroda
O čia ištikrųjų, kad jei rašai apeliaciją, tai nebegali laikyti mokyklinio egzamino ? nes pas mum mokykloje taip išaiškino.. Ir tada nebegauni atestato .. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:19:50
| Nuoroda
mindmai rašė:
O čia ištikrųjų, kad jei rašai apeliaciją, tai nebegali laikyti mokyklinio egzamino ? nes pas mum mokykloje taip išaiškino.. Ir tada nebegauni atestato .. Čia jeigu daleiskim neišlaikai ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:21:16
| Nuoroda
mindmai rašė:
O čia ištikrųjų, kad jei rašai apeliaciją, tai nebegali laikyti mokyklinio egzamino ? nes pas mum mokykloje taip išaiškino.. Ir tada nebegauni atestato .. Jei neislaikei tai ne tik gali, bet ir turi laikyti ji. Jei apeliacija bus sekminga, tai galesi rinktis ar mokyklinio pazymis ar tie procentai is valstybinio. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:23:30
| Nuoroda
prisoner73 rašė:
aš tai neabejojų tikrintojų darbu, tiesiog man kilo tokia mintis, kad galbūt suvedant duomenis buvo kilę techninių klaidu, pvz sumaišyti kodai ir pan, todėl ir įvertinimas toks mažas. Kazkodel ir as taip manau del saves.. Nes visos Lietuvos rezultatus i kompiuteri suveda 5 gyvi zmones , juk tikrai galejo ne ta skaiciuka paspausti, ar paziureti ne ten. Juk tiek daug reikia suvedineti, zmogiska klysti .. Ir girdejau , kad 5% gali buti technine klaida... |
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:26:55
| Nuoroda
Nežinau ką ir galvot.. Kiekvienais metais vis kažkas pasitaiko.. Lietuvių vidutiniškai mokiaus ir panašiai tikėjaus gaut, kiek ir gavau... bet kai pamačiau, kad visai nemokantys lietuvių surenka 60-80 balų, tai supykau ;/. Apeliacijos nerašysiu, nes man lietuvių nelabai ką ir lemia, be to, daug laiko visa tai užims.. Pernai, pateikę apeliacijas laukė mėnesį, nors jau seniai visi gavę buvo atestatus.. Mane direktorė atkalbėjo, nes kai pradės taisyt viską iš naujo, gali atrasti daugiau klaidų ir pažymis dar sumažės... Daug rizikos ir daug laiko... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:29:27
| Nuoroda
Tai vat as ir turiu pasakyt ka apie NEC sistema nes ji yra tikrai labai prasta. As laikiau valstybini egzamina ir viena dali buvau paskirtas rasyti vienam suole kita kitam ir mano koduociu numeriai net skyresi, o taip ne viena zmogu sumaise, tai koks beatodairiskumas turi buti zmoniu kad taip sumaisyti? Na gerai as paklausiu vyr. vykdytojos kas cia vyksta? ar viskas bus gerai mano darbui? ar nebus sumaisyta? JI atsake viskas bus gerai nes cia uzkoduota informacija. As patikejau. Liepos 1 - mano ltu egzaminas neislaikytas. Mokiausi tikrai neblogai lietuviu kalbos isejo septyni, visos mokytojos buvo labai nustebe kad neislaikiau. Parasiau apeliacija ir kas is to kad ten ne mano dabra pertaisys? kazkur mano plaukioja kito zmogaus saskaitoje. Pagalwojau parasysiu prasyma pamatyt savo darba y nec bet ka tu cia paskaiciau NEC atstovo zodzius ir tik rugseji galesiu ji pamatyt?! Ir isvis tie vertintojai be sazines. Pagal Nec sistema turi but 10-6% zmoniu kurie neislaikys egzamino. Tai tiek noriu pasakyt kad nerasiu dbr teisybes pats NEC kaltina mane kad per velai susiruosiu prasyma rasyt bet tai palaukit kieno cia kalte kad mane sumaise su kitu IR dar ne bet kuo o is profesines mokyklos vyruku tai dabar neabejoju kad ten ne mano darba taise. Toks jau gyvenimas ryt laikysiu mokyklini egzamina stosiu i kolegija stengsiuosi veliau kur perstot ir dirbsiu Lietuvoje. Kas daugiau belieka kai zmogu taip iskaudina zmoniu neatsakingumas savo darbui. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:35:57
| Nuoroda
Jap, bjauriausia, kad negali pamatyt savo darbo... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:37:41
| Nuoroda
AlexN rašė:
mindmai rašė:
O čia ištikrųjų, kad jei rašai apeliaciją, tai nebegali laikyti mokyklinio egzamino ? nes pas mum mokykloje taip išaiškino.. Ir tada nebegauni atestato .. Jei neislaikei tai ne tik gali, bet ir turi laikyti ji. Jei apeliacija bus sekminga, tai galesi rinktis ar mokyklinio pazymis ar tie procentai is valstybinio. Ar šita informacija 100 procentu ? Tai kodel mums mokykloje paaiškino kitaip, tiems kurie neišlaike? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:41:09
| Nuoroda
as parasiau apeliacija i tuom dziaugiuos,kai suzinojau kad neislaikiau kaltinau save bet kuo toliau skaitau ivairius straipsniu i pan tj db kaltinti pradedu vertintojus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:42:40
| Nuoroda
kokia neteisybe...gal kaip nors kitus egzaminus gerai islaikysi ir istosi ten,kur nori.As ir panasiai turiu metinio,tik as islaikiiau,bet labai blogai...man tai negera,kad net kilo mintis is LT isvaziuot,nes cia niekam nerupi ŽMOGUS |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:43:58
| Nuoroda
mindmai rašė:
AlexN rašė:
mindmai rašė:
O čia ištikrųjų, kad jei rašai apeliaciją, tai nebegali laikyti mokyklinio egzamino ? nes pas mum mokykloje taip išaiškino.. Ir tada nebegauni atestato .. Jei neislaikei tai ne tik gali, bet ir turi laikyti ji. Jei apeliacija bus sekminga, tai galesi rinktis ar mokyklinio pazymis ar tie procentai is valstybinio. Ar šita informacija 100 procentu ? Tai kodel mums mokykloje paaiškino kitaip, tiems kurie neišlaike? Mano mokykloj ir tiap aiskino kai neislaikai privalai y sesija eit perlaikyt mokyklini ir jei apeliacija kazka pakeicia tai tada gali pasirinkti tarp tu ats |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
13:46:35
| Nuoroda
nooryes rašė:
kokia neteisybe...gal kaip nors kitus egzaminus gerai islaikysi ir istosi ten,kur nori.As ir panasiai turiu metinio,tik as islaikiiau,bet labai blogai...man tai negera,kad net kilo mintis is LT isvaziuot,nes cia niekam nerupi ŽMOGUS Juk ten tokia sistema kuo greiciau ir daugiau darbu istaiso tuo daugiau jos pinigu gauna uz kiekviena darba, tai zinai kokiu jos klaidu pridaro, cia krc zmoniu vertybes paremtos pinigais o ne zmogiskumu kaip turi but. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
14:01:48
| Nuoroda
kiek zinau,kai rasai apeliacija tai pirmiausia i tavo e-maila atsiuncia tavo darbo kopija,kad isitikintu ar tai tikrai tavo darbas.Tai ,MINDAUGAI,tau turetu atsiust kopija ir tu isitikintum ar buvo sumaisytas tavo darbas su kitu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
14:15:51
| Nuoroda
čia rimtai jei neišlaikai pvz ,einu aš ryt laikyt mokylinio , ir pateikiu rytoj apeliaciją , tai jei po apeliacijos valstybinį visgi išlaikau , tai galiu rinktis tarp mokyklinio ir valstybinio ??? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
14:30:21
| Nuoroda
Parašiau apeliaciją ir drebu dabar : "o jei sumaaaažins?" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
14:34:44
| Nuoroda
moniss rašė:
Parašiau apeliaciją ir drebu dabar : "o jei sumaaaažins?" o kiek procentu sutinkai? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
14:35:00
| Nuoroda
nooryes rašė:
moniss rašė:
Parašiau apeliaciją ir drebu dabar : "o jei sumaaaažins?" o kiek procentu sutinkai? surinkai*****************
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
14:41:20
| Nuoroda
61... turėdama metiniame kiaurą dešimtuką .. |
|
|