Apeliacija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-06 14:46:58 | Nuoroda
maratas rašė:

čia rimtai jei neišlaikai pvz ,einu aš ryt laikyt mokylinio , ir pateikiu rytoj apeliaciją , tai jei po apeliacijos valstybinį visgi išlaikau , tai galiu rinktis tarp mokyklinio ir valstybinio ???

Jop, geros naujienos , ane? :)))

Žinutė parašyta: 2010-07-06 14:48:17 | Nuoroda

o as gavau tik 19%... nors tikejausi minimum 50%,o ir metinis isejo 9.duosiu apeliacija!

• Biologija / VBE 88
  • Chemija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 19
  • Matematika / VBE 88
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 47
Žinutė parašyta: 2010-07-06 14:50:44 | Nuoroda
moniss rašė:

61... turėdama metiniame kiaurą dešimtuką .. :(

hm..surinkai apie 56 taskus,as surinkau 38 ir gavau 15....

Žinutė parašyta: 2010-07-06 15:01:30 | Nuoroda

Eina sau,nesitikėjau,kad gali man taip nepasisekti..Jaučiau,kad teksto suvokimas man pakiš koją,bet ne taip..

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-07-06 15:29:12 | Nuoroda

Kaip mane guodžia draugai, kad galėjo vieną procentą pridėt, bent skaičius gražus būtų..

Ai negalvojau, kad taip toj loterijoj nepasiseks... Svarsčiau apie apeliaciją, bet bijau.

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-06 17:14:21 | Nuoroda
Saulute6 rašė:
maratas rašė:

čia rimtai jei neišlaikai pvz ,einu aš ryt laikyt mokylinio , ir pateikiu rytoj apeliaciją , tai jei po apeliacijos valstybinį visgi išlaikau , tai galiu rinktis tarp mokyklinio ir valstybinio ???

Jop, geros naujienos , ane? :)))

tikrai geros eisiu ryt išsiaiškint į mokyklą pas direktorę iškart , tada tikrai paduosiu apeliacija nėr ko prarast :)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:33:34 | Nuoroda
nooryes rašė:

kiek zinau,kai rasai apeliacija tai pirmiausia i tavo e-maila atsiuncia tavo darbo kopija,kad isitikintu ar tai tikrai tavo darbas.Tai ,MINDAUGAI,tau turetu atsiust kopija ir tu isitikintum ar buvo sumaisytas tavo darbas su kitu

cia pasvajojot ar isties tokia pazanga Lietuvoj, NECe?

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:42:55 | Nuoroda
pakeleivė rašė:
nooryes rašė:

kiek zinau,kai rasai apeliacija tai pirmiausia i tavo e-maila atsiuncia tavo darbo kopija,kad isitikintu ar tai tikrai tavo darbas.Tai ,MINDAUGAI,tau turetu atsiust kopija ir tu isitikintum ar buvo sumaisytas tavo darbas su kitu

sita esu skaicius,be to mokytoja man yra sakius,kad is tavo darbo atsiuncia tik viena lapa,kuriame daugiausia klaidu yra ir tada pasiziuri ar cia tavo darbas.BET ,kad tikrai isitikintum butinai pasiteirauk savo mokykloje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:02:05 | Nuoroda
nooryes rašė:
pakeleivė rašė:
nooryes rašė:

sita esu skaicius,be to mokytoja man yra sakius,kad is tavo darbo atsiuncia tik viena lapa,kuriame daugiausia klaidu yra ir tada pasiziuri ar cia tavo darbas.BET ,kad tikrai isitikintum butinai pasiteirauk savo mokykloje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... tai cia "veiksmas' ne dabar, o rudeni, zodziu, per 6 men. po apeliaciju rezultau paskelbimo

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:17:50 | Nuoroda

o tie kurie neislaike ir padave apeliacija, tai laikys ryt lietuviu mokyklini egza ??

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:58:33 | Nuoroda
MisCriminal rašė:

o tie kurie neislaike ir padave apeliacija, tai laikys ryt lietuviu mokyklini egza ??

Taip, laikys.

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-07 11:48:51 | Nuoroda

aš taip pat šiandien parašiau apeliaciją.baisiai nusivylus,net nesapnavau,kad tiek gausiu.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:00:30 | Nuoroda
nooryes rašė:

kokia neteisybe...gal kaip nors kitus egzaminus gerai islaikysi ir istosi ten,kur nori.As ir panasiai turiu metinio,tik as islaikiiau,bet labai blogai...man tai negera,kad net kilo mintis is LT isvaziuot,nes cia niekam nerupi ŽMOGUS

sutinku...pastebėjau,kad šiemet tinginiai,simuliantai,kurie vilkosi su 4 ar 6,gavo daugiau už pirmūnus,ar žmones,kurie dėjo visas pastangas ir mokėsi...

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:03:20 | Nuoroda
schaba rašė:

Bet tai kaiii... kaip grybų po lietaus čia prisirinko nuskriaustų dešimtukininkų, kurie be abejonės buvo verti visų 110%, tačiau likę įvertinti ne kaip pratę mokykloje, dabar ieško kaltų NEC'e, forume, tarp savo klasės ar mokyklos draugų... Baisus tas pavydas. Ir dėl ko ko, bet dėl lietuvių egzo tokias audras kelt reikia?! 

geriau patylėk.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:10:13 | Nuoroda
moniss rašė:

Parašiau apeliaciją ir drebu dabar  : "o jei sumaaaažins?"
Siaube siaube,kiek man lietuvių kalbos egzaminas nervų "išėdė"  :D Jaučiu tuoj pražilsiu :D

Nebijok, tikrai cia tau nenumazins. Nu galima sakyti tokia tikimybe, kad bus tada 60 proc., bet, nemanau, kad maziau, nesijaudink, to nebuna, jei darbas tavo, niekas nepasikeis i bloga, gal tik atlaidziau paziures ir gausi keliais procentais daugiau. Kazin, ar pakils iki kokiu 80 (as tau to linkeciau, bet jau yra taip, kaip yra, tikriausiai buvai sutrikusi ir ne viskas klostesi gerai). Bet nebesijaudink, tikrai blogiau nebus - arba liks vietoj, arba pakils keliais procentais. O siaip nenoretum pasakyti, ka rasei - interpretacija ar rasini ir mazdaug apie ka rasei, gal paaisketu, kas buvo negerai, kad 61, o ne daugiau gavai?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:35:32 | Nuoroda

oj dar ir kaip gali numazinti,vienam mokiniui 11 tasku numazino,tai cia labai jau daug....jiems neapsimoka visiems pakelt,nes tada issaiskietu,kad vertintojau dirba labai prastai

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:46:10 | Nuoroda
amare rašė:
moniss rašė:

Parašiau apeliaciją ir drebu dabar  : "o jei sumaaaažins?"
Siaube siaube,kiek man lietuvių kalbos egzaminas nervų "išėdė"  :D Jaučiu tuoj pražilsiu :D

Nebijok, tikrai cia tau nenumazins. Nu galima sakyti tokia tikimybe, kad bus tada 60 proc., bet, nemanau, kad maziau, nesijaudink, to nebuna, jei darbas tavo, niekas nepasikeis i bloga, gal tik atlaidziau paziures ir gausi keliais procentais daugiau. Kazin, ar pakils iki kokiu 80 (as tau to linkeciau, bet jau yra taip, kaip yra, tikriausiai buvai sutrikusi ir ne viskas klostesi gerai). Bet nebesijaudink, tikrai blogiau nebus - arba liks vietoj, arba pakils keliais procentais. O siaip nenoretum pasakyti, ka rasei - interpretacija ar rasini ir mazdaug apie ka rasei, gal paaisketu, kas buvo negerai, kad 61, o ne daugiau gavai?

Rašiau Vaičiūnaitės eilėraščio interpretaciją :) Interpretacijos man visada gerai sekdavos, o šią,manau, taip pat parašiau neblogiau už rašytas mokykloje...

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:52:02 | Nuoroda

na, po istorijos matematikos bei chemijos rezultatu nebeliks kalbu apie darbu sumaisyma?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:30:23 | Nuoroda

siandien kalbejau su dir. sekretore, tai sake, kad apeliacijos butu istaisytos iki 22d... o tai jei stojimai 19d, tai laba diena.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:03:31 | Nuoroda

Sveiki, niekur nemaciau panasaus klausimo, tad klausiu: Ar gali taip buti jog po apeliacijos egzaminas bus ivertintas neigiamai, t.y. neislaikytas? Lietuviu gavau 6% ir jauciu(tik jauciu ir man to pakanka), kad esu vertas daugiau. Taciau negalima atmesti galimybes, kad egzaminas bus ivertintas ir zemesniu balu.
P.s. kiek zinau rytoj dar galima rasyti apeliacija.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą