Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:07:01
| Nuoroda
Turka rašė:
siandien kalbejau su dir. sekretore, tai sake, kad apeliacijos butu istaisytos iki 22d... o tai jei stojimai 19d, tai laba diena. Kas rašo apeliacijas, tiems stojimai pratesiami berods iki 23d. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:10:32
| Nuoroda
va tas berotzzz nelabai mum patinka:) niekur neparaso aiskiai |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:21:21
| Nuoroda
Turka rašė:
va tas berotzzz nelabai mum patinka:) niekur neparaso aiskiai Jie tipo dar derina galutinę datą. Neaiškumų daug. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:28:24
| Nuoroda
Gavau iš istorijos 31%, nors metinis išėjo 8. Dabar ruošiuosi rašyti apeliaciją. Nesitikėjau gauti daug, nes lengva nebuvo, bet bent jau 50 tai tikrai. Ką man daryti? Kur galima rasti apeliacijos pavyzdį? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:13:11
| Nuoroda
man tai keista cia su tom visom apeliacijom.. visi sako savo pazymius ir dejuoja kad jie neatitinka egzamino balo.taip,sutinku,yra daug profesonaliu mokytoju bei mokiniu kurie nusipelne savo pazymio. bet pazimys yra niekas..nes visi mokytojai yra skirtingi,ju lygis bei metodika skirtinga todel sakyt kad turejau 9 ar 10 bet gavau mazai nieko nereiskia.. kaip pavizdy galiu pasakyt apie lietuviu. mano suolo drauge turejo metiniame 9 o as turejau 6. is kontroliniu gaudavom labai panasiai.beveik vienodai. jin kartais maziau.bet as siais metais gavau du dvejetus uz neatliktus namu darbus,o tai numuse gan gerai man vidurki,o kad as nepadariau tu nd tai as durnesne esu? o mano suolo drauge atliko du pristatymus apie autorius ir gavo du desimtukus kas jai leido turet 9. nuo to jin paprotingejo?? ir dabar as gavau 83 o jinai 64,ir ji rekia kur teisybe.nes mat ji turejo 9 o as 6. negi ji nesuvokia kad tie gauti pazymiai neatitinka jos galimybiu? taip kad per daug gerai kaikurie saves nevertinkit ir atsagiai su tom apeliacijom. o siaip sekmes visiems |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:32:31
| Nuoroda
Turka rašė:
va tas berotzzz nelabai mum patinka:) niekur neparaso aiskiai Daug kur cia forume buvo rasoma tas pats per ta pati, kartoju: "LAMA BPO informacines sistemos vartotoju registravimas, prasymu dalyvauti konkurse priemimas nuo 2010-05-25 iki 2010-07-19. Prasymus pateikia visi kandidatai, isskyrus tuos, kurie Nacionaliniam egzaminu centrui paskelbus pagrindines sesijos uzsienio kalbos, biologijos, fizikos ir pakartotines sesijos visu valstybiniu egzaminu rezultatus nustatyta tvarka yra pateike apeliacijas. Tokiems kandidatams prasymu studijuoti registravimo paskutine diena yra 2010-07-22. " Apskritai apeliacijas teike dalyvauja pirmajame priemime. Nzn ar aiskiau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:43:29
| Nuoroda
nemano rašė:
man tai keista cia su tom visom apeliacijom.. visi sako savo pazymius ir dejuoja kad jie neatitinka egzamino balo.taip,sutinku,yra daug profesonaliu mokytoju bei mokiniu kurie nusipelne savo pazymio. bet pazimys yra niekas..nes visi mokytojai yra skirtingi,ju lygis bei metodika skirtinga todel sakyt kad turejau 9 ar 10 bet gavau mazai nieko nereiskia.. kaip pavizdy galiu pasakyt apie lietuviu. mano suolo drauge turejo metiniame 9 o as turejau 6. is kontroliniu gaudavom labai panasiai.beveik vienodai. jin kartais maziau.bet as siais metais gavau du dvejetus uz neatliktus namu darbus,o tai numuse gan gerai man vidurki,o kad as nepadariau tu nd tai as durnesne esu? o mano suolo drauge atliko du pristatymus apie autorius ir gavo du desimtukus kas jai leido turet 9. nuo to jin paprotingejo?? ir dabar as gavau 83 o jinai 64,ir ji rekia kur teisybe.nes mat ji turejo 9 o as 6. negi ji nesuvokia kad tie gauti pazymiai neatitinka jos galimybiu? taip kad per daug gerai kaikurie saves nevertinkit ir atsagiai su tom apeliacijom. o siaip sekmes visiems Man tai beveik viskas atitinka: matematikos turejau 10 surinkau 100proc. , istorijos turejau 10 surinkau 100proc, tik lietuviu galejio daugiau but, nes turejau 10 ir surinkau 80 |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:54:32
| Nuoroda
O tai iš kur žinot, kiek procentų reikia, kad išlaikytai istorijos egzaminą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:26:15
| Nuoroda
vezys10 rašė:
O tai iš kur žinot, kiek procentų reikia, kad išlaikytai istorijos egzaminą? 1% išlaikyta |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:34:28
| Nuoroda
Taip išeina, kad 31% atitinka 31 tašką. Pernai minimali išlaikymo riba(istorijai) buvo 19 taškų, t.y. 19%, bet maksimali 95%. Šiemet maks. 100%, tada minimali taškų riba turėtų būti apie 25. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:53:09
| Nuoroda
driveps rašė:
Sveiki, niekur nemaciau panasaus klausimo, tad klausiu: Ar gali taip buti jog po apeliacijos egzaminas bus ivertintas neigiamai, t.y. neislaikytas? Lietuviu gavau 6% ir jauciu(tik jauciu ir man to pakanka), kad esu vertas daugiau. Taciau negalima atmesti galimybes, kad egzaminas bus ivertintas ir zemesniu balu. iš draugų patirties patariu apeliacijų nerašyt, reik džiaugtis, kad išlaikei, nes tikrai labai numušami balai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:56:03
| Nuoroda
vezys10 rašė:
Taip išeina, kad 31% atitinka 31 tašką. Pernai minimali išlaikymo riba(istorijai) buvo 19 taškų, t.y. 19%, bet maksimali 95%. Šiemet maks. 100%, tada minimali taškų riba turėtų būti apie 25. procentai neatitinka taškų kiekio. šiaip pereinamas turėjo būti iš 40proc buvusių B lygio užduočių reikejo beveik puse padaryti, kad išlaikyti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
22:19:39
| Nuoroda
tiliuke rašė:
vezys10 rašė:
Taip išeina, kad 31% atitinka 31 tašką. Pernai minimali išlaikymo riba(istorijai) buvo 19 taškų, t.y. 19%, bet maksimali 95%. Šiemet maks. 100%, tada minimali taškų riba turėtų būti apie 25. procentai neatitinka taškų kiekio. šiaip pereinamas turėjo būti iš 40proc buvusių B lygio užduočių reikejo beveik puse padaryti, kad išlaikyti O iš kur jūs žinot, kiek procentų reikia? Kiek taškų galėtų atitikti 31%? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
22:33:02
| Nuoroda
Aš šiandien prisidėjau prie apeliacininkų. Pagalvojau jei neparašysiu jos,tada griaušiuos po to,tai surizikavau,ir nesigailiu,bus mažiau,tai bus mažiau,bus daugiau tai džiaugsiuos,paliks tokį patį balą ir džiaugsiuos. Svarbiausia apeliacininkams tikėti savimi. Ir sėkmės visiems ,kurie laukia naujų rezultatų,ir sveikinu gerai išlaikusiuosius.. P.S. Tie,kurie surinkę daugiau čia kontroliuoja verkšlenančių kalbas,nurimkit,įdomu būtų kaip patys reaguotumėt,kai mokėumėtės ,stengtumėtės ir gautumėm labai mažą balą,reikia suprasti nepatenkituosius,ir linklėti sėkmės,o ne plakti liežuviais ,ir dar briedą rašyt visokį. Šaunuoliai tie,kurie nepabijojo ir parašė apeliacijas,Viltis miršta paskutinė. ;] Sėkmės. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:14:58
| Nuoroda
tiliuke rašė:
driveps rašė:
Sveiki, niekur nemaciau panasaus klausimo, tad klausiu: Ar gali taip buti jog po apeliacijos egzaminas bus ivertintas neigiamai, t.y. neislaikytas? Lietuviu gavau 6% ir jauciu(tik jauciu ir man to pakanka), kad esu vertas daugiau. Taciau negalima atmesti galimybes, kad egzaminas bus ivertintas ir zemesniu balu. iš draugų patirties patariu apeliacijų nerašyt, reik džiaugtis, kad išlaikei, nes tikrai labai numušami balai atkreipsiu i tai demesi bet klausiau "Ar gali taip buti jog po apeliacijos egzaminas bus ivertintas neigiamai, t.y. neislaikytas? Lietuviu gavau 6%" |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:19:13
| Nuoroda
driveps rašė:
tiliuke rašė:
driveps rašė:
Sveiki, niekur nemaciau panasaus klausimo, tad klausiu: Ar gali taip buti jog po apeliacijos egzaminas bus ivertintas neigiamai, t.y. neislaikytas? Lietuviu gavau 6% ir jauciu(tik jauciu ir man to pakanka), kad esu vertas daugiau. Taciau negalima atmesti galimybes, kad egzaminas bus ivertintas ir zemesniu balu. iš draugų patirties patariu apeliacijų nerašyt, reik džiaugtis, kad išlaikei, nes tikrai labai numušami balai atkreipsiu i tai demesi bet klausiau "Ar gali taip buti jog po apeliacijos egzaminas bus ivertintas neigiamai, t.y. neislaikytas? Lietuviu gavau 6%" zinok gal..bet as rizikuociau,nes 6 ner daug,taigi mazai ka prarastum |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:27:38
| Nuoroda
as lygiai taip pat galvoju, bet jei imanoma, kad numazins tiek kad neislaikysiu(abejoju labai, bet visko gali but) tai rizika jau per didele. Todel ir klausiu gal yra zinanciu atsakyma siuo klausimu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:45:08
| Nuoroda
suzinojau kad gavau 8proc is istorijos... pora val kibirais asaras liejau, kol isgerus raminanciu pradejau svarstyti galimybe rasyti apeliacija, bet galiausiai nusprendziau to nedaryti, nagdinti sau daugiau nervu... neplanavau 100 proc gauti. bet 8 labai mazai, nesitikejau tokio dalyko........ bijau kad po apeliacijos nebutu dar blogiau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
07:25:56
| Nuoroda
ei o kada zinotume ar istojome? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
10:31:20
| Nuoroda
Turka rašė: