Apeliacija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:41:51 | Nuoroda

tikrai ramiau. ačiū

man istorijos pakanka ir tų 7%, kadangi jos niekad nemokėjau (dar ir dabar galvoju kam as tą egzaminą laikiau...)

• Fizika / VBE 44
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 54
  • Matematika / VBE 57
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:55:42 | Nuoroda

Maniuse

Žinutė parašyta: Šiandien 13:34:38 | Nuoroda | Cituoti
siaip mano drauge surinko ~50tasku, o tegavo 16%..

O ta tavo drauge zada rasyt apeliacija?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 19:02:07 | Nuoroda

Sveiki!

Neisliakiau matkes, kaip manot ar vertertu duot apeliacija? Vistiek jau prarast neturiu ko ;DBet kaip ten tada su atestau butu?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 19:13:27 | Nuoroda

vėliau gausi atestatą  

Žinutė parašyta: 2010-07-08 19:14:02 | Nuoroda
Maxass rašė:

Sveiki!

Neisliakiau matkes, kaip manot ar vertertu duot apeliacija? Vistiek jau prarast neturiu ko ;DBet kaip ten tada su atestau butu?

Nec'e yra įdėtos užduotys, pažiūrėk, pamedituok. Jei tikrai kerti matematiką bent minimaliai, būtinai duok, gi nieko neprarasi. Atestatą gausi ne su visais, o 22 dieną, į stojimus ir spėsi, nes apeliacininkams data manrods pratęsta iki 23 dienos. Sėkmės, paskubėki :)

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 77
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-08 19:21:08 | Nuoroda
mildmyle rašė:
Maxass rašė:

Sveiki!

Nec'e yra įdėtos užduotys, pažiūrėk, pamedituok. Jei tikrai kerti matematiką bent minimaliai, būtinai duok, gi nieko neprarasi. Atestatą gausi ne su visais, o 22 dieną, į stojimus ir spėsi, nes apeliacininkams data manrods pratęsta iki 23 dienos. Sėkmės, paskubėki :)

Tai vat, kad matieka man silpnai Na bet turbut ryt bandysiu eit, gal koks stebuklas ivyktu

Žinutė parašyta: 2010-07-08 19:31:51 | Nuoroda

O ar yra kada buvę ir iš vis ar įmanoma, kad po apeliacijos gauni mažesnį balą ir tau jį įrašo į atestatą, nes vieni sako, kad po apeliacijos balas lieka toks pats, arba pakyla, o kiti , kad balas gali būt ir mažesnis. Galbūt kas nors žino, kaip yra išties? 

Žinutė parašyta: 2010-07-08 19:36:50 | Nuoroda

Gali atsitikti ir taip, kad liks toks pats, bet gali ir sumažinti jeigu apeliacija nepasiteisina, griezsciau tikrina ir t.t. Bet būna taip kad ir pakyla :)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-08 19:42:38 | Nuoroda
pongo rašė:

O ar yra kada buvę ir iš vis ar įmanoma, kad po apeliacijos gauni mažesnį balą ir tau jį įrašo į atestatą, nes vieni sako, kad po apeliacijos balas lieka toks pats, arba pakyla, o kiti , kad balas gali būt ir mažesnis. Galbūt kas nors žino, kaip yra išties? 

Yra buvę. Balas gali būti toks pats, gali būti aukštesnis ( nors, kiek žinau, nedaug pakelia, jei ir pakelia), taip pat esamą balą gali ir numušti. 

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-09 11:59:28 | Nuoroda

www.delfi.lt/news/daily/education/del-lietuviu-kalbos-egzamino--15-tukst-apeliaciju.d?id=34302411

Na,ką? Nebijančių kovoti už tinkamą lietuvių kalbos egzamino įvertinimą ne taip ir mažai? :D

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-07-09 12:04:57 | Nuoroda
moniss rašė:

www.delfi.lt/news/daily/education/del-lietuviu-kalbos-egzamino--15-tukst-apeliaciju.d?id=34302411

Na,ką? Nebijančių kovoti už tinkamą lietuvių kalbos egzamino įvertinimą ne taip ir mažai? :D

Taip nemažai abiturientų stojo i kovą...

Žinutė parašyta: 2010-07-09 15:54:08 | Nuoroda

Įdomu kiek bus rašaančių matematikos apeliacijas... Kas nors iš čia esančių rašėt? :)

Šimtukas buvo 61-65 taškai. Aš, peržiūrėjusi vertinimo intrukciją darkart įsitikinau, kad turėjau surint 59, na minimum 57 tai tikrai.. Jei mane nuo šimtuko skyrė 4 taškai, tai iš kur 93%?

93 kaip ir gerai, bet aš niekaip nesuprantu kas suvalgė mano taškus.. Už tai neištvėriau ir apeliaciją parašiau.. Dzin, palauksiu biški atestato ilgiau, bet bent 100% būsiu tikra..

Žinutė parašyta: 2010-07-09 15:56:26 | Nuoroda

Ir beje, Kaip suprast reikės patiem popierius kažkokius nešti stojant? Taigi viskas elektroniniu būdu per lamabpo.. Universitetai patys turi mūsų duomenis susirast..

Ar kaip čia yra?

Žinutė parašyta: 2010-07-09 15:58:09 | Nuoroda
Bluebell rašė:

Ir beje, Kaip suprast reikės patiem popierius kažkokius nešti stojant? Taigi viskas elektroniniu būdu per lamabpo.. Universitetai patys turi mūsų duomenis susirast..

Ar kaip čia yra?

Popierius reiks nest kai jau pasirinksi is tau suteiktu variantu ir uzsiregistruosi i universiteta. Internetu sito atlikt nera galima

• Informacinės technologijos / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-09 16:54:25 | Nuoroda
Bluebell rašė:

Įdomu kiek bus rašaančių matematikos apeliacijas... Kas nors iš čia esančių rašėt? :)

Šimtukas buvo 61-65 taškai. Aš, peržiūrėjusi vertinimo intrukciją darkart įsitikinau, kad turėjau surint 59, na minimum 57 tai tikrai.. Jei mane nuo šimtuko skyrė 4 taškai, tai iš kur 93%?

93 kaip ir gerai, bet aš niekaip nesuprantu kas suvalgė mano taškus.. Už tai neištvėriau ir apeliaciją parašiau.. Dzin, palauksiu biški atestato ilgiau, bet bent 100% būsiu tikra..

O is kur tu gavai vertinimo instrukcija?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:26:45 | Nuoroda

Gal kansors kąnors girdėjote, kada bus lietuvių apeliacijų rezultatai?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:37:27 | Nuoroda
gebene rašė:

22d. jei neklystu.

• Fizika / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-13 09:54:19 | Nuoroda

Gal kas žinot kur ir kam reikia rašyti prašymą, kad gaučiau savo darbo (fizikos) kopiją?

• Fizika / VBE 29
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 14
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 60
Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:34:13 | Nuoroda
Albo rašė:
gebene rašė:

22d. jei neklystu.

manau turėtų būti ankščiau negu 22 d,tikrai,nes 23 jau skelbia kur įstojome.iki 19 bus

Žinutė parašyta: 2010-07-14 12:58:28 | Nuoroda
bliucha rašė:
Turka rašė:

taisyklese skaiciau kad ne neco xebriukas taiso. dokumenta wordo formatu kazkur uztikus buvau.

nors viena galima rasyt kita daryt... daug gavusiu nesamoningai per mazus rezus - valio universitetai ploja katuciu - bus priversti stoti i mokamus, o dundukai po kurio laiko unike privales moketis uz moksla nes nepatemps.

nekalbu apie gerai besimokancius ir gerai gavusius.

as manau visiems pasitaike labai skirtingi vertintojai  - vieniems ka tik papuka is gerkles vaikui istraukusios mamytes, 2 metus maciusios savo atzalos pasturgali, kitos siaip paplaukusios menininkes, kitos normalios, kitom px kad tik greiciau padaryt darba ir eit namo ziuret serialo.... juolab kai pacioms mokytojoms yra akys issokusios, sakyti, kad tai tik eiliniai kas mes esantys pamyzciojimai - nesamone.

Ir cia raso abituriente? !! omg

darbus taisyti aisku vaziuoja kompetetingi zmones, kurie mokesi ta dalyka..ir beja viena darba taiso 3 mokytojai..o jei skiriasi rez. istaiso ir ketvirtas..

dievaž, iš kur tiek naivumo ir idealizmo, važiuoja tik kompetentingi...geras pokštas. Važiuoja ten belekas, tu ką nemačiusi mokyklose prastų mokytojų? Mano mokyklinė mokytoja sakyčiau kraupoka, papildoma mokytoja absoliučiai kitaip vertina, ir dar mokausi gimnazijoje.. tai net baisu įsivaizduot kokių ten vertintojų prisirenka. Vieniems kontekstų reikia, kitiems nereikia, vieni pastraipų struktūrą žiūri, kitiems dzin... nu žodž, aš tai sutinku su pirmos citatos autore ;D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 85
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą