Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
16:08:20
| Nuoroda
Bluebell rašė:
Įdomu kiek bus rašaančių matematikos apeliacijas... Kas nors iš čia esančių rašėt? simtukas buvo 64-65 taskai, taigi se tau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
18:36:27
| Nuoroda
Bluebell, o yra vertinimo instrukcija jau? Gal kokių nors dalykų tiesiog nepastebėjai, tarkime grafiką nubrėžei ne iki pat kraštų ir visokių kitokių smulkmenų.. o beje, galima į nec'ą nuvažiuoti egzaminų pasižiūrėt. Po apeliacijos parašyk kiek gavai, tikrai įdomu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
19:54:59
| Nuoroda
Gal yra rašančių apeliacijas iš biologijos?... |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-14
21:31:09
| Nuoroda
Sandruti rašė:
Gal yra rašančių apeliacijas iš biologijos?... as rasiau |
Žinutė parašyta:
2010-07-14
22:08:39
| Nuoroda
Ech.. Pasiskųsiu ir aš. Mokykloje iš lietuvių turėjau 10, rašinius rašiau gerai, dalyvavau įvairiuose lituanistikos konkursuose ir panašiai, bet nepasisekė ir iš egzamino gavau tik 19. Kai tik sužinojau, atrodė kažkokia nesąmonė. Paskui labai savimi nusivyliau, galvojau "negi aš tokia kvaila", kad sugebėjau šitaip prastai parašyti. Net negalvojau nerašyti apeliacaijos, tai kitą dieną po rezultatų paskelbimo nužygiavau į mokyklą. Dabar tikrai žinau, kad bėda ne manyje, o vertinime. Esu drąsiai pasiryžusi kovoti dėl savo darbo ir nežadu susitaikyti su tokia neteisybe. Tikiuosi rasti likimo draugų, jei kartais tektų kreiptis kur nors "daugiau". Tai tiek. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
02:01:11
| Nuoroda
Awste rašė:
Ech.. Pasiskųsiu ir aš. Mokykloje iš lietuvių turėjau 10, rašinius rašiau gerai, dalyvavau įvairiuose lituanistikos konkursuose ir panašiai, bet nepasisekė ir iš egzamino gavau tik 19. Kai tik sužinojau, atrodė kažkokia nesąmonė. Paskui labai savimi nusivyliau, galvojau "negi aš tokia kvaila", kad sugebėjau šitaip prastai parašyti. Net negalvojau nerašyti apeliacaijos, tai kitą dieną po rezultatų paskelbimo nužygiavau į mokyklą. Dabar tikrai žinau, kad bėda ne manyje, o vertinime. Esu drąsiai pasiryžusi kovoti dėl savo darbo ir nežadu susitaikyti su tokia neteisybe. Tikiuosi rasti likimo draugų, jei kartais tektų kreiptis kur nors "daugiau". Tai tiek.
Mane ir lietuviu , manau, nuvertino, taciau galiu tau paskyti, jeigu po apeliacjos tau paliks 19 tasku, tai tu niekur daugiau negalesi kreptis, nes apeliacija yra neapskundziama |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
08:59:07
| Nuoroda
Linksmas22 rašė:
Sandruti rašė:
Gal yra rašančių apeliacijas iš biologijos?... as rasiau kiek procentu gavai ir kiek tasku buvai surinkes? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:26:11
| Nuoroda
Kaip jums toks variantas: nueinu į mokyklą rašyti apeliacijos ir išgirstu atsakymą, kad negaliu, nes viską jau patvirtino. Negana to, dar lieku apšaukta, kam anksčiau neatėjau. Nesvarbu, kad abiturientams duotos trys dienos, kad galėtų pagalvoti..... Viršune. Dar kažkaip pyktis neimtų, jei normaliai pasakytų. Maždaug, negerai išėjo, bet dabar nieko nebegalim padaryti... Bet ne! Čia su pasipiktinimu! Kaip čia dabar drįso kažkas paskudinę dieną ateiti! Tik pamanykit, kas apšaukė dar....! Bobelė pusę gyvenimo laborante buvo, mėgintuvėlius plovė ir šiais metais gavo raštinės vedėjos pareigas... O jau ego išaugo penkiolika kartų.... Nosį užrietusi, girdi, kas per aš...... Oi, kaip sunervino.......... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
12:11:46
| Nuoroda
Aš anglų vakar padaviau apeliacija, nes man arba istorijos reik arba anglu, o vienoj profesijoj tik anglų, ir jos balo truputuka trūksta...Tai va, susitaikiau su viskuom, kad ir pamažės ir padidės ir visai ramia širdim nunešiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
16:59:16
| Nuoroda
neima pavydas , kad tarkim jūs daug moketis, o gavot mažiau už tą, kuris visus metus "dura stume"? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
17:01:11
| Nuoroda
Ameloxi rašė:
Aš anglų vakar padaviau apeliacija, nes man arba istorijos reik arba anglu, o vienoj profesijoj tik anglų, ir jos balo truputuka trūksta...Tai va, susitaikiau su viskuom, kad ir pamažės ir padidės ir visai ramia širdim nunešiau Padariau lygiai taip pat |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
17:08:35
| Nuoroda
dar niekas negavot poapeliacinių rezultatų? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
18:19:24
| Nuoroda
Sandruti rašė:
Kaip jums toks variantas: nueinu į mokyklą rašyti apeliacijos ir išgirstu atsakymą, kad negaliu, nes viską jau patvirtino. Negana to, dar lieku apšaukta, kam anksčiau neatėjau. Nesvarbu, kad abiturientams duotos trys dienos, kad galėtų pagalvoti..... Viršune. Dar kažkaip pyktis neimtų, jei normaliai pasakytų. Maždaug, negerai išėjo, bet dabar nieko nebegalim padaryti... Bet ne! Čia su pasipiktinimu! Kaip čia dabar drįso kažkas paskudinę dieną ateiti! Tik pamanykit, kas apšaukė dar....! Bobelė pusę gyvenimo laborante buvo, mėgintuvėlius plovė ir šiais metais gavo raštinės vedėjos pareigas... O jau ego išaugo penkiolika kartų.... Nosį užrietusi, girdi, kas per aš...... Oi, kaip sunervino.......... eina sau, kaip nepernešu tokių... reikėjo griežtai, pačiai aprėkt, ir nesicackint, sakyt kad apskųsi ją, negali taip elgtis, ir išvis iki paskutinio ieškot teisybės, blyn kažkokia tingi pinda galbūt atėmė galimybę pasikelti procentą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
09:31:54
| Nuoroda
Smeterling rašė:
neima pavydas , kad tarkim jūs daug moketis, o gavot mažiau už tą, kuris visus metus "dura stume"? Tas tai žiauriausia. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
09:35:30
| Nuoroda
o kada bus apeliacijų rezultatai, ryte girdėjau,kad šiandien... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
09:54:46
| Nuoroda
Nec sake 11h siandien, bet kazin ar suspes padaryt atestatus.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
10:25:12
| Nuoroda
Bijau bijau bijau. Praneškit kas, kai jau žinosit savo naują procentą... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
11:23:34
| Nuoroda
Yra jau rezultatai, auklėtoja kątik parašė, kad 87% gavau. Negaliu patikėt, nes visi atkalbinėjo ir tikino, kad apeliacijos nieko nelemia. In your face, iš 74 į 87%! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:25:36
| Nuoroda
Sveikinu! Manau, kad daug bus pakilusių balų po apeliacijos. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:33:22
| Nuoroda
Nesvaikim. Daugelio lietuviu darbu net neperziureje parase: PATIKRINTA. REZULTAI NEKINTA:( Juk virs penkiolikos simtu darbu.......... |