Apeliacija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:47:11 | Nuoroda
fanatike rašė:

Koki ir kaip ten reikia rasyt ta prasyma del darbo paziurejimo? Iki kada galima vykti i vilniu paziureti darba?

man irgi rupi tas klausimas, atsakykit kas zino

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:48:51 | Nuoroda

www.lamabpo.lt/principai.html

apačioje yra parašyta, kad, kurie pateiks apeliacijas dėl užsienio kalbų (anglų ir vokiečių), biologijos ir fizikos apeliacijas galės pateikti stojimų prašymą iki 22d. Vadinasi lietuvių kalbos apeliacijos bus išnagrinėtos anksčiau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:50:08 | Nuoroda

mūsų direktorius toks pūstažandis, pažiūrėjo į mane žvitriom akutėm ir sako "o tu žinai, kad atestato su visais negausi?". pasakiau, kad žinau, dar pajuokavom. jokių bandymų atkalbėt, už tai kažkaip pagarba jiems visiems ten mokyklos valdžioj, nes per tuos metus tiek kartų prakeikti jie, o dabar taip viskas gražiai :)

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:50:54 | Nuoroda
witiulka rašė:

www.lamabpo.lt/principai.html

apačioje yra parašyta, kad, kurie pateiks apeliacijas dėl užsienio kalbų (anglų ir vokiečių), biologijos ir fizikos apeliacijas galės pateikti stojimų prašymą iki 22d. Vadinasi lietuvių kalbos apeliacijos bus išnagrinėtos anksčiau :)

aisku, aciu tau ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:52:01 | Nuoroda
Agnė. rašė:

mūsų direktorius toks pūstažandis, pažiūrėjo į mane žvitriom akutėm ir sako "o tu žinai, kad atestato su visais negausi?". pasakiau, kad žinau, dar pajuokavom. jokių bandymų atkalbėt, už tai kažkaip pagarba jiems visiems ten mokyklos valdžioj, nes per tuos metus tiek kartų prakeikti jie, o dabar taip viskas gražiai :)

cia zmogus del 70 raso apeliacija, tai man su savo susiktais 38 reikia nori nenori rasyt :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:01:05 | Nuoroda

Žmones, nepergyvenkit taip. Aš gal ne vietoje ir ne laiku, bet pasidalinsiu savo asmenine patirtimi, gal pakels jums nuotaiką :) Mama mano turi aukštąjį išsilavinimą, baigė chemiją. Tėvas nieko, išskyros "profkei" traktoristo teisės išsilaikė. Dabar mano mama sėdi jau 20 metų tame pačiame darbe, dirbdama tuo pačiu grafiku ir gaudama tą pačią algą. Visai neseniai tik ją paaukštino. Tėvas nieko nebaigęs turi savo įmonę. Gyvena pasiturinčiai ir dirba mylimą darbą. Nesakau, kad mamai darbas nepatinka, tačiau noriu pasakyti, kad ne rezultatai ar išsilavinimas apibūdina tavo žinias. Svarbiausia daryti tai ką trokšti. Gal būt tai, kad mes prastai išlaikėm tėra akmuo mūsų kely, kurį turime apeiti. Nebijokit žmonės, iškėlę galva pasiimti atestato, o tiems 100'ams pasakyti, pasižiūrėsim kas jūs būsit po universiteto. Dažniausiai juk tokie stoja į teisę, ekonomiką, žodžiu lenda į masinės gamybos mėsmalę. Nenusiminkit, kiti rezultatai tikrai bus geresni ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:03:12 | Nuoroda

Prisidesiu prie apeliuojanciu, nes savo rezultatu buvau mazu maziausiai nepatenkintas, turejau vidurki 9,8 su 9 is lietuviu ir matematikos, taciau gavau 28%, nors tikejau virs 75%. Mano mokykloje visi mokytojai buvo labai nuosirdus ir tikrai siule pateikti apeliacija. Neturiu ka prarast, nes raudono diplomo vistiek nebegaunu.

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 28
  • Matematika / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:12:53 | Nuoroda

Sveiki. Aš taip pat ruošiuosi rašyti apeliaciją. Mano vidurkis nuo 6 klasės nebuvo mažiau nei 9, lietuvių kalba man pabai patinka, visada ją mielai mokiausi. Tačiau iš egzamino gavau 76, nors tikėjausi tikrai apie 90. 76 galbūt neatrodo mažai, tačiau mano mokytojos pataria rašyti apeliaciją, jeigu jaučiu, kad mano darbą turėjo įvertinti geriau. Tad, jeigu jūs manote taip pat, rašykite ir jūs, nes teisybės čia tikrai nėra.

• Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 84
  • Matematika / VBE 7
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:14:12 | Nuoroda

Apeliacijas galima rasyti iki ketvirtadienio(iskaitant) ? Nes 5 ir 6 dienos bus nedarbo? 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:15:33 | Nuoroda
Dzekicenas rašė:

Apeliacijas galima rasyti iki ketvirtadienio(iskaitant) ? Nes 5 ir 6 dienos bus nedarbo? 

taip, galima rasyti dar liepos 7 diena

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:16:28 | Nuoroda

O 8 galima, nes sako 3 dienas NUO paskelbimo, tai paskelbimo diena nesiskaito? 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:21:06 | Nuoroda
Dzekicenas rašė:

O 8 galima, nes sako 3 dienas NUO paskelbimo, tai paskelbimo diena nesiskaito? 

nezinau tiksliai, skambinau aukletojui, sako nedelsk iki paskutines dienos, bet ai nusisneka jis kaip amzinai, liepia nerasyti tos apeliacijos, nes jam p... ant manes yra, as darysiu kaip man atrodo geriau..susinervinau dabar, nebegaliu

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:32:56 | Nuoroda

na,ka.. as isviso nusivylusi,vakar visa diena neturejau kur detis,.. kai suzinojau,kad lt gavau 7 procentus.. normaliai,ane?  o buvau viena is tu mokiniu,kai mokytoja sakydavo: va kas,tikrai islaikys gerai egza,tai sie keturi zmones..  matot.. nenoriu net zinot,kas vertino mano darba,.. nesitikejau.. o jauciuosi verta zymiai daugiau.. nzn ,ar man tas egzas daris itaka stojimui,bet norisi grazu skaiciuka tureti tam atestate.. :S

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:51:27 | Nuoroda

skaiciau toki komentara : Kas iš tų apeliacijų, jei jas teištaisys kažkur liepos 22d? Man išleistuvės liepos 16. O dar pirmasis etapas dėl stojamųjų pildymų baigiasi liepos 19d, tai ką daryti? Rašyti apeliaciją ir atsisveikinti su galimybe įstoti į nemokamą??

tai ar tiesa kad po apeliacijos negalima bus istoti i vf ?

• Biologija / VBE -
  • Geografija / MBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:02:08 | Nuoroda

Ne. Paskutiniai egzaminų rezultatai bus paskelbti liepos 12d. dar tuos egzaminus bus kas apeliuos. Ir jie gali pateikti prašymą iki liepos 22d. kas apeliuoja lietuvių kalbą, tie sužino0s anksčiau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:03:09 | Nuoroda

parašiau apeliaciją ir jaučiuos ramesnė, nes po rezultataų paskelbimo į vieną tašką žiūrėjau ir su dievais kalbėjaus :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:26:39 | Nuoroda
exprontaz rašė:

skaiciau toki komentara : Kas iš tų apeliacijų, jei jas teištaisys kažkur liepos 22d? Man išleistuvės liepos 16. O dar pirmasis etapas dėl stojamųjų pildymų baigiasi liepos 19d, tai ką daryti? Rašyti apeliaciją ir atsisveikinti su galimybe įstoti į nemokamą??

tai ar tiesa kad po apeliacijos negalima bus istoti i vf ?

Ne, netiesa. Gali ramiausiai pretenduoti į vf tiek pirmam, tiek antram stojimo etape. : )

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:31:06 | Nuoroda
chakelina rašė:

Sveiki. Aš taip pat ruošiuosi rašyti apeliaciją. Mano vidurkis nuo 6 klasės nebuvo mažiau nei 9, lietuvių kalba man pabai patinka, visada ją mielai mokiausi. Tačiau iš egzamino gavau 76, nors tikėjausi tikrai apie 90. 76 galbūt neatrodo mažai, tačiau mano mokytojos pataria rašyti apeliaciją, jeigu jaučiu, kad mano darbą turėjo įvertinti geriau. Tad, jeigu jūs manote taip pat, rašykite ir jūs, nes teisybės čia tikrai nėra.

Ir kodel tu tikejais gaut 90%? Pagal ka sprendi kad tiek turejai gauti? Pagal klasiokus, kad esi uz 90% ju geresne? Man tai juokingai atrodo, kad zmogus tikejos gauti 60, ir gavo 50 raso apeliacija. IS kur jus istrauket kiek tikejotes? CIA NE BALAI. Kiti parase kitaip, kiti parase geirau, jus supjovet. Nezinau, verskniu kompanija susirinko. Dar syk pasikartosiu - pazymys toli grazu neatitinka realybes..

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Matematika / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 83
Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:35:16 | Nuoroda
Kebabas911 rašė:
chakelina rašė:

Ir kodel tu tikejais gaut 90%? Pagal ka sprendi kad tiek turejai gauti? Pagal klasiokus, kad esi uz 90% ju geresne? Man tai juokingai atrodo, kad zmogus tikejos gauti 60, ir gavo 50 raso apeliacija. IS kur jus istrauket kiek tikejotes? CIA NE BALAI. Kiti parase kitaip, kiti parase geirau, jus supjovet. Nezinau, verskniu kompanija susirinko. Dar syk pasikartosiu - pazymys toli grazu neatitinka realybes..

o aš jaučiu, kad parašiau geriau, negu man įvertino. ir visa ne dėl metinio pažymio :)

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:37:46 | Nuoroda

nesvarbus tas pažimys. Svarbu yra tai, kad žmonės dirbo, ruošėsi ir stengėsi. Tai svarbiausia. A š taip buvau iš tų, kuriuos mokytoja gyrė, tikėjausi gerų rezultatų, bet yra taip kaip yra. Pasitikėjau savimi, nes žinojau, kad dariau viską, kad gauti puikų rezultatą ir tai mane labai nuvylė, NES IDĖJUSI DARBO IR PASTANGŲ NEGAVAU NEI PUSĖS TIEK KIEK DIRBAU.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą