Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:39:30
| Nuoroda
Visiems, kurie bijo, kad negalės dalyvauti pirmajame stojimų ture dėl apeliacijų: [14:30:07] Auris: laba diena, norejau paklausti, jei pateikiau lietuvių kalbos apeliacija, p-irmajame priemime galesiu dalyvauti? nes niekur nerandu apeliacijos istikrinimo datos |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:41:30
| Nuoroda
Eik į kebabinę. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:48:57
| Nuoroda
gebene rašė:
Eik į kebabinę. Tu čia kebabui? |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
14:50:42
| Nuoroda
witiulka rašė:
gebene rašė:
Eik į kebabinę. Tu čia kebabui? taip. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:03:17
| Nuoroda
gebene rašė:
witiulka rašė:
gebene rašė:
Eik į kebabinę. Tu čia kebabui? taip. :))) Na man duokit rimta argumenta, kodel tikejotes TIKSLAUS procentu skaiciaus, tada atstosiu. Niekas kazkodel nenori prisiminti nervines itampos egzamino metu. Na netikiu kad visi buvo ramus, nesinervino, gerai miegojo ir panasiai. Tai irgi turi itakos rezultatams. As neisivaizdavau kiek gausiu, nes 23000 lietuviu taip pat rase si egzamina. As ju visu nepazystu, tad negaliu spresti, uz kiek geriau moku lietuviu. O kad esat klases vierchai, tai toli grazu nereiskia kad esat "vierchesnis" uz visus kitus 23000 lietuviu. Taip kad baikit zliumbt ir ziurekit kitus egzaminus. Lengviausia kaltinti kitus, niekas nenori paziureti i save. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:04:18
| Nuoroda
As i mokykla puse 10 nusitrenkiau, gavau mokytojos kontaktus, pasiratiau su ja, nuejau pas pavaduotoja bijodama. O ten silpnesniu nervus ramino kavute, taip maloniai drasino, man sypsos, sako "ir tu?:))". Jau kruvele apeliaciju stovejo ant stalo, is akies manau, kad apie 30, o tai yra daug. Bet vel gi atsirado baime, kad necas, gaves tiek daug apeliaciju, tiesiog nebus pajegus sudaryti tinkamos komisijos ir kai kuriu darbu net netaisys Taip atrinks kas 10ta, kiti liks nepakeisti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:08:12
| Nuoroda
Sveiki,neisivaizduoju ka daryti..Metinis 8 A lygiu.is egzamino surinkau 28% ar rasyti apeliacija?nesuprantu,tokio mazo ivertinimo nesitikejau,teksto suvokimas man nebuvo sunkus,rasini parasiau neblogai (panasia tema raseme klaseje pries pora men.zodziu atrode kd minimum bent 50 surinksiu,o cia tik 28) Is rusu gavau 76..kaip galima uzsienio kalba zinoti geriau nei gimtaja..tuo labiau kd dveis kartais..nesamone..tikrai noriu rasyti apeliacija,bet girdejau ,jog gali sumazinti balus..tai tiesa?Nes jei dar atimtu is tu 28 balu tai kas ten beliktu...zodziu didziausia nesamone ;// |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:12:11
| Nuoroda
Pasipiktinusi rašė:
Sveiki,neisivaizduoju ka daryti..Metinis 8 A lygiu.is egzamino surinkau 28% ar rasyti apeliacija?nesuprantu,tokio mazo ivertinimo nesitikejau,teksto suvokimas man nebuvo sunkus,rasini parasiau neblogai (panasia tema raseme klaseje pries pora men.zodziu atrode kd minimum bent 50 surinksiu,o cia tik 28) Is rusu gavau 76..kaip galima uzsienio kalba zinoti geriau nei gimtaja..tuo labiau kd dveis kartais..nesamone..tikrai noriu rasyti apeliacija,bet girdejau ,jog gali sumazinti balus..tai tiesa?Nes jei dar atimtu is tu 28 balu tai kas ten beliktu...zodziu didziausia nesamone ;// Jei jauti, kad išties turėjai gauti didesnius rezultatus, tada siūlau rašyti apeliaciją. Juolab, kad tavo balas nėra labai didelis, taip kad kaip ir neturi ko prarasti. Maža tikimybė, kad balą sumažins, maža ir kad pakels. O dėl to, kad tau pasirodė suvokimo testas lengvas... Tai, kad jis toks pasirodė, dar nereiškia, kad toks buvo iš tiesų, ir kad nepadarei klaidų. Bet kokiu atveju, linkiu sėkmės, tikiuosi, kad viskas bus gerai |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:17:26
| Nuoroda
Kebabas911 rašė:
gebene rašė:
witiulka rašė:
gebene rašė:
Eik į kebabinę. Tu čia kebabui? taip. :))) Na man duokit rimta argumenta, kodel tikejotes TIKSLAUS procentu skaiciaus, tada atstosiu. Niekas kazkodel nenori prisiminti nervines itampos egzamino metu. Na netikiu kad visi buvo ramus, nesinervino, gerai miegojo ir panasiai. Tai irgi turi itakos rezultatams. As neisivaizdavau kiek gausiu, nes 23000 lietuviu taip pat rase si egzamina. As ju visu nepazystu, tad negaliu spresti, uz kiek geriau moku lietuviu. O kad esat klases vierchai, tai toli grazu nereiskia kad esat "vierchesnis" uz visus kitus 23000 lietuviu. Taip kad baikit zliumbt ir ziurekit kitus egzaminus. Lengviausia kaltinti kitus, niekas nenori paziureti i save. Tikejaus gauti virs 90, nes: 1. atskleidziau tinkama teksto tema, apzvelgaiu abieju veikeju poziurius, iterpiau konteksto, meniniu priemoniu (jei vertintojas nezino, kad liepiamoji nuosaka ar ironija taip pat yra menine priemone, tai cia jau ne mano kalte, kad negalejau rasyti visu pamegtu "palyginimas, metafora, epitetas") padariau isvada, kuri susisieja ir su A. Škėmos bendra kuryba. 2. Jau turbut nuo 5tos klases nebuvo taip, kad padaryciau daugiau nei 4 gramatikos klaidas, cia iskaitau ir ta atveji, kada parasiau savo prasciausia interpretacija (per karantina, ziuredama tv). Egzamino metu nejauciau jokio streso, buvau gerai issimiegojus ir nusiteikus. 3. Su stiliaus klaidom prblemu buvo anais metais, kai mokiausi pas kita mokytoja, kuri man niekaip nepaaiskino, kas tos stiliaus klaidos. Siais metais supratau, kad rasinys turi buti moksliskas, o linksnius ir gimines visada mokejau derinti. Per egzamina rasiau aiskiais sakiniais, kaip ir visada. 4. Teksta suvokiau, bent 12 klausimu atsakiau teisingai, nes jie aiskus, na o del kitu tai nemanau, kad ten nebebuvo nei vieno teisingo atsakymo. Kas dar domina? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:18:49
| Nuoroda
Nesakau kd jis lengvas...bet teko atsakyneti i daug sunkesni..Tiesiog man sokas..per bandomaji surinkau 60 su virsum,db nelb atsimenu,bet ir tai tik todel jog nebaigiau rasyti rasinio(blogai pasijutau,isejau is patalpos) aisku bandomasis nera rodiklis,bet man nedaeina kaip gali buti,jog tik 28..rasius begales panasia tema sampratovimo rasiniu..Man nekilo abejoniu,jog 50 tikrai surinksiu(bijojau tiketis daugiau,kad nenusivilti) o cia....visi mano klasiokai kurie okesi tikraigerai gavo virs 20 % o visi kiti 40-80 kaip tai paaiskinti???? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:24:11
| Nuoroda
Pasipiktinusi rašė:
Nesakau kd jis lengvas...bet teko atsakyneti i daug sunkesni..Tiesiog man sokas..per bandomaji surinkau 60 su virsum,db nelb atsimenu,bet ir tai tik todel jog nebaigiau rasyti rasinio(blogai pasijutau,isejau is patalpos) aisku bandomasis nera rodiklis,bet man nedaeina kaip gali buti,jog tik 28..rasius begales panasia tema sampratovimo rasiniu..Man nekilo abejoniu,jog 50 tikrai surinksiu(bijojau tiketis daugiau,kad nenusivilti) o cia....visi mano klasiokai kurie okesi tikraigerai gavo virs 20 % o visi kiti 40-80 kaip tai paaiskinti???? Aš gavau tiek pat. Analogiška situacija. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:26:07
| Nuoroda
Arvydas G rašė:
Pasipiktinusi rašė:
Nesakau kd jis lengvas...bet teko atsakyneti i daug sunkesni..Tiesiog man sokas..per bandomaji surinkau 60 su virsum,db nelb atsimenu,bet ir tai tik todel jog nebaigiau rasyti rasinio(blogai pasijutau,isejau is patalpos) aisku bandomasis nera rodiklis,bet man nedaeina kaip gali buti,jog tik 28..rasius begales panasia tema sampratovimo rasiniu..Man nekilo abejoniu,jog 50 tikrai surinksiu(bijojau tiketis daugiau,kad nenusivilti) o cia....visi mano klasiokai kurie okesi tikraigerai gavo virs 20 % o visi kiti 40-80 kaip tai paaiskinti???? Aš gavau tiek pat. Analogiška situacija. Taip pat rasysi apeliacija?Nezinau ko tiketis..Tikra neteisybe,taciau bijodami skandalu jie gali nekelti tu balu,tiesiog surast prie ko prisikabinti..;/ |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:31:14
| Nuoroda
Dofile rašė:
Tikejaus gauti virs 90, nes: 1. atskleidziau tinkama teksto tema, apzvelgaiu abieju veikeju poziurius, iterpiau konteksto, meniniu priemoniu (jei vertintojas nezino, kad liepiamoji nuosaka ar ironija taip pat yra menine priemone, tai cia jau ne mano kalte, kad negalejau rasyti visu pamegtu "palyginimas, metafora, epitetas") padariau isvada, kuri susisieja ir su A. Škėmos bendra kuryba. 2. Jau turbut nuo 5tos klases nebuvo taip, kad padaryciau daugiau nei 4 gramatikos klaidas, cia iskaitau ir ta atveji, kada parasiau savo prasciausia interpretacija (per karantina, ziuredama tv). Egzamino metu nejauciau jokio streso, buvau gerai issimiegojus ir nusiteikus. 3. Su stiliaus klaidom prblemu buvo anais metais, kai mokiausi pas kita mokytoja, kuri man niekaip nepaaiskino, kas tos stiliaus klaidos. Siais metais supratau, kad rasinys turi buti moksliskas, o linksnius ir gimines visada mokejau derinti. Per egzamina rasiau aiskiais sakiniais, kaip ir visada. 4. Teksta suvokiau, bent 12 klausimu atsakiau teisingai, nes jie aiskus, na o del kitu tai nemanau, kad ten nebebuvo nei vieno teisingo atsakymo. Kas dar domina? O ir kur zinai, kad atskleidei viska 100% teisingai? Skema - sunkus autorius, jo nesiryzau interpretuoti. Del klaidu, as irgi ju nedarau, bet kartais pasitaiko... Imkim matematikos pavizdi. B lygio uzduotis buvo juokingos. Tad jas isprendes gal aplenkei tik koki 10% A lygio moksleiviu. O paskutiniai uzdaviniai isaiskins, kurie gaus didziausius balus.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:41:26
| Nuoroda
Va va, kuo toliau skaitau tuo daugiau randu bendraminčių Tikrai kažkas buvo negerai su tais vertintojais. Ne vienas ir ne du mokiniai nuoširdžiai dirbę surinko mažiau nei 50% Beje mano klasiokė, kuri už mane visada viską geriau parašydavo, surinko tik 9% NEC'as turetų būt užgrūstas apeliacijom, bet gerai kažkas ankščiau minėjo, tingės taisyt ir ištaisys bet kaip. Ir ačiū, man nereikia sakyti, kad aš tik kaltinu kitus, o ne save. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:46:29
| Nuoroda
atsakykit prasau 1taskas = 1% ??? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:48:03
| Nuoroda
Taigi pagrindine tema tekste tik viena. Mokytojos, taisiusios darbus vis delto turejo buti su teksto prasme supazindintos ir jos sake, kad teisingus poziurius parasiau. Škėma man megstamas autorius, as ji suprantu. O del suvokimo balu as ir kalbu tik apie tuos aiskius, kuriu uzteko mano turimam balui, bet nemanau, kad tiek jau mazai ir pataikiau. Atrodo, kad esi vienas is tu zmoniu, kurie dabar nori sumenkinti maziau gavusius as taip pat galiu pradeti menkinti daugiau gavusius. Pvz, tu man pasakyk argumentus kodel tiek gavai. Visus paneigsiu ir busim labai vertingai laika praleide. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:55:38
| Nuoroda
ji112 rašė:
atsakykit prasau 1taskas = 1% ??? ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:57:26
| Nuoroda
Pasipiktinusi rašė:
Arvydas G rašė:
Pasipiktinusi rašė:
Nesakau kd jis lengvas...bet teko atsakyneti i daug sunkesni..Tiesiog man sokas..per bandomaji surinkau 60 su virsum,db nelb atsimenu,bet ir tai tik todel jog nebaigiau rasyti rasinio(blogai pasijutau,isejau is patalpos) aisku bandomasis nera rodiklis,bet man nedaeina kaip gali buti,jog tik 28..rasius begales panasia tema sampratovimo rasiniu..Man nekilo abejoniu,jog 50 tikrai surinksiu(bijojau tiketis daugiau,kad nenusivilti) o cia....visi mano klasiokai kurie okesi tikraigerai gavo virs 20 % o visi kiti 40-80 kaip tai paaiskinti???? Aš gavau tiek pat. Analogiška situacija. Taip pat rasysi apeliacija?Nezinau ko tiketis..Tikra neteisybe,taciau bijodami skandalu jie gali nekelti tu balu,tiesiog surast prie ko prisikabinti..;/ Jau parašiau. Ir tu rašyk, nebėra ką prarast. Taip, dėl šito glai būti taip, kad nepakels. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
15:57:44
| Nuoroda
juokingi cia man daugelio is jusu pasisakymai..nereikia noreti visada buti geriausiais juk ir patys gabiausi susimauna, tik va problema nemoka, o gal nenori to pripazinti, ir apskritai egzaminai sekmes reikalas, taip kad nera ko noreti.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
16:24:22
| Nuoroda
gebene rašė:
Alanas rašė:
Agnė. rašė:
parašiau šiandien apeliaciją, labai savimi džiaugiuosi labai padrąsinamai nuteikė, kad kai mokykloj sutikau anglų, matematikos, kitos klasės lietuvių mokytojas, tai ir jos sakė būtinai rašyt o dar smagu, kad per išleistuves gausim bent jau mokyklos baigimo pažymėjimą, nereikės nieko skolintis fotografuojantis As taip pat o kiek metiniam turėjai? Metiniam turejau 9, tiesa, zinau, kad vertas buvau tvirtam 8. |
|
|