Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
16:36:35
| Nuoroda
Tiesiog as vertinu pagal tai, kaip parašė daugelis mano pažįstamų, kurie tikrai blogiau mokėsi už mane ir darė itin daug klaidų. Žinoma, nieko nenustebinsiu, jie gavo daugiau. Tad kodėl aš negaliu tikėtis, kad gavau taip pat kaip jie arba daugiau? Tikrai rašysiu apeliaciją, tegu mažina jei nori, reiškia darbas to vertas. Bet manau, įvertins šį kartą atidžiau ir ne "ant durniaus". |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
16:38:14
| Nuoroda
Dofile rašė:
Taigi pagrindine tema tekste tik viena. Mokytojos, taisiusios darbus vis delto turejo buti su teksto prasme supazindintos ir jos sake, kad teisingus poziurius parasiau. Škėma man megstamas autorius, as ji suprantu. O del suvokimo balu as ir kalbu tik apie tuos aiskius, kuriu uzteko mano turimam balui, bet nemanau, kad tiek jau mazai ir pataikiau. Atrodo, kad esi vienas is tu zmoniu, kurie dabar nori sumenkinti maziau gavusius as taip pat galiu pradeti menkinti daugiau gavusius. Pvz, tu man pasakyk argumentus kodel tiek gavai. Visus paneigsiu ir busim labai vertingai laika praleide. As gavau tiek, nes metus ejau papildomai syki i savaite ir buvau labai supazindintas su vertinimo sistema. As zinojau visa struktura, kaip turi atrodyti rasiniys: koks pirmas sakinys, koks antras, koks paskutinis izangos sakinys ir panasiai. Kitaip sakant, as parasiau tai, ko jie is manes reikalavo ir nieko daugiau, ir manau dar nepadariau klaidu. As nemenkinu visu, kurie prastai gavo, galbut man nepasiseks matematikoj. Bet esme tame, kad as pripazinsiu, kad blogai parasiau. O kad verskit del tokio subjektyvaus dalyko kaip lietuviu kalba tai niekas nepasikeis. TAIP BUVO KIEKVIENAIS METAIS. Lygiai tas pats. Matet straipsni lryte parasyta pries 2 metus? Kol nepamaciau datos, situacija atitiko 1:1. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
16:39:05
| Nuoroda
chakelina rašė:
Tiesiog as vertinu pagal tai, kaip parašė daugelis mano pažįstamų, kurie tikrai blogiau mokėsi už mane ir darė itin daug klaidų. Žinoma, nieko nenustebinsiu, jie gavo daugiau. Tad kodėl aš negaliu tikėtis, kad gavau taip pat kaip jie arba daugiau? Tikrai rašysiu apeliaciją, tegu mažina jei nori, reiškia darbas to vertas. Bet manau, įvertins šį kartą atidžiau ir ne "ant durniaus". Yra patarle: nevaryk dievo i medi. Pagal klasiokus vertinti yra kvaila. Tikrai kvaila. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
16:40:29
| Nuoroda
Deja,man irgi šiemet nepasisekė su lietuvių kalbos egzaminu,nes tegavau tik 9% ir išvis negalėjau patikėti...Pirmam semestre turėjau 9,o antram 8 ir metiniam išvedė 9.Dar svarbiausia,lietuvių mokiausi pas auklėtoją,visada atlikdavau namų darbus,tačiau ar aš buvau verta tokio rezultato?! aš esu giliam šoke...Net nežinau,ar rašyt apeliaciją,ar ne,nes tėvai to nenori... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
16:50:21
| Nuoroda
Noriu paklausti, ar ką nors po rašinio persodino į kitą vietą rašyt teksto suvokimą? Ir ar taip galima? Nes manęs asmeniškai nepersodino,o vieną draugą iš kito miesto persodino.... pasimečiau... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
16:56:36
| Nuoroda
Permečiau akim visą tą rašliavą ir pastebėjau vieną dalyką: nelabai suvokiat vertinimo sistemos. Kad numatyt savo balą (ne taškų skaičių) reikia žinot kaip sekėsi visos Lietuvos laikiusiems. Tai neįmanoma. Dar sakot, kad jūsų vidurkis 9, dėl to turit gaut aukštą balą. 9 reiškia, kad jūs egzaminą apskritai išlaikysit. Nežinau, kur jūs mokotės, bet jei mokytoja su patirtim, tai ji niekada nerekomenduos apeliacijos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:08:14
| Nuoroda
mygatukas rašė:
Permečiau akim visą tą rašliavą ir pastebėjau vieną dalyką: nelabai suvokiat vertinimo sistemos. Kad numatyt savo balą (ne taškų skaičių) reikia žinot kaip sekėsi visos Lietuvos laikiusiems. Tai neįmanoma. Dar sakot, kad jūsų vidurkis 9, dėl to turit gaut aukštą balą. 9 reiškia, kad jūs egzaminą apskritai išlaikysit. Nežinau, kur jūs mokotės, bet jei mokytoja su patirtim, tai ji niekada nerekomenduos apeliacijos. Visi čia suvokia vertinimą, strūktūrą ir kitą briedą. Du metus intersyviai ruošiamės egzui. Bet sakant, jog metinis pažymys nėra rodiklis yra mažų mažiausiai kvaila. Tuomet išeina, kad paskutinių dviejų metų pažymiai nieko nerodo, net menkiausių mūsų žinių. Mokytoja su patirtimi 10metų taisanti egzus rekomendavo rašyt, nes nėr ką prarast. Itin maža tikimybė šiais metais, kad labai numažins. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:14:34
| Nuoroda
Jei teisingai sovokiau temą, tai čia rašo žmogeliukai, kurie ruošiasi ar paraše interpretacijas. Sveikinu visus išlaikiusius gerai ir siūlau savo džiaugsmu pasidalinti kitoje temoje. Nepatinka kai verkšlena? Prisiminkit kai verkšlendavot pamokose prastą balą gavę... Jei žmonės nori išlieti susikaupusias emocijas šioje temoje, tai jie turi teisę, o jūs (kurie gerai išlaikėt ir smerkiat verkšlenančius) neturit teises už tai pykti. |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:29:25
| Nuoroda
Pati galvoju apie apeliacija. Gavau 54, nors metiniam stipru 9 turejau, o is bandomojo 80% gavus, kur tikrino nesveika mokytoja ( raso knygas - gramatikos ir taisykliu , ir pan.... ) is kalbos max tasku gavau, net kitiems rasinius rasydavau uz kuriuos gerus pazymius gaudavo...istorijos nespejau egzamino padaryt normaliai...anglu gal netycia apie 90 bus, bet vistiek.. neisivaizduoju net kaip i mokama papult... ;/ mokytoja yra sakiusi, kad apeliacija duoti, jeigu nebent neislaikai arba nebeturi ko prarasti, nes ta komisija, kurios mokytojas pertikrina darba yra lojali egzu centrui ir lb lb lb lb retas atvejis kada pakelia, ir net jei ir pakelia tai tik kelias %....nzn net ka daryt...;(((( |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:35:57
| Nuoroda
suknisti reikalai su ta lietkiu... na,ka,jei ne dabar tai kitais metais perlaikysim bukim optimistai,bet ir realistai.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:38:52
| Nuoroda
Na nzn, kas dar Lietuvele taip myles gales perlaikinet...as tai jau tikrai neperlaikinesiu...jei nkr neistoju siais metais skipinu metus ir nuo kitu i australija tikriausiai cia tik mano nuomone...kiekvienas savo galva galvoja manau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:41:17
| Nuoroda
Sveiki bendraminčiai , turiu tokį klausimą: jei žmogus neišlaikęs lietuvių egzamino rašo apeliacija ar jis gali laikyti mokyklinį ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:44:14
| Nuoroda
Jis privalo jį laikyti nes jei napatenkins apeliacijos tai negausi atestato Tu perlaikysi mokyklinį, o kai gaus apeliacijos rezultatus tau praneš. Tada jei ką yrašys valstybinio rezultatą arba mokyklinio pažymį |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:44:18
| Nuoroda
siaip apeliaciju teikimas iki 07 09, o mokyklini laiko 07 07 kazkur maciau...gal tu geriau i centra parasyk ir pasiklausk |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:46:04
| Nuoroda
Lorraine rašė:
siaip apeliaciju teikimas iki 07 09, o mokyklini laiko 07 07 kazkur maciau...gal tu geriau i centra parasyk ir pasiklausk Šiandien draugas rašė apeliacija, kuris neišlaikė ir sekretorė jam paaiškino, kad mokyklinį per laikyti turi, o paskui jei kas parašys arba VBE rezultatą arba mokyklinio pažymį |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
18:10:04
| Nuoroda
Gavarnie rašė:
mygatukas rašė:
Permečiau akim visą tą rašliavą ir pastebėjau vieną dalyką: nelabai suvokiat vertinimo sistemos. Kad numatyt savo balą (ne taškų skaičių) reikia žinot kaip sekėsi visos Lietuvos laikiusiems. Tai neįmanoma. Dar sakot, kad jūsų vidurkis 9, dėl to turit gaut aukštą balą. 9 reiškia, kad jūs egzaminą apskritai išlaikysit. Nežinau, kur jūs mokotės, bet jei mokytoja su patirtim, tai ji niekada nerekomenduos apeliacijos. Visi čia suvokia vertinimą, strūktūrą ir kitą briedą. Du metus intersyviai ruošiamės egzui. Bet sakant, jog metinis pažymys nėra rodiklis yra mažų mažiausiai kvaila. Tuomet išeina, kad paskutinių dviejų metų pažymiai nieko nerodo, net menkiausių mūsų žinių. Mokytoja su patirtimi 10metų taisanti egzus rekomendavo rašyt, nes nėr ką prarast. Itin maža tikimybė šiais metais, kad labai numažins. Tie tavo metiniai pazimiai ira tik lasas juroj ir joks ne rodiklis.Plius tikrai daug kam paskutiniais metais pakelia pazymius.Svarbiausia zinios,o ne pazymiai.Vienam ta jusu devyneta isveda uz ismoka eilerasti,o kitam grynai uz zinias.Realiai 10 gaut juk turetum but tobulas,rasyt knygas ir panasiai.O tokiu tik vienetai,nors paskutiniais mokslo metais veikiausiai atsiranda puse is laikiusiu egza^^... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
18:18:32
| Nuoroda
Sėkmės visiems rašantiems apeliacijas, nors komisija, gi žinot, jie mokės įrodyti,kad bet koks įvertinimas teisingas. Bet sėkmės,jei esat verti,na, vis tiek yra kažkokia teisybė pasauly turi būti, net jei tai ir egzaminai:) Tik nemanau,kad dėl nesėkmės kalti išlaikiusieji geriau, vertintojai,žinoma sėkmės dalykas, o štai švietimo sistema visiems vienoda. O metinis pažymys tai neturi jokios įtakos,absoliučiai. Žinau atvejų,kai pas kitą mokytoją 10 turėję vos teigiamą gauna,taip kas... Sėkmės. Ale džiaugiuosi,kad pagaliau baigiu tą mokyklą,kur tiek nesąmonių. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
18:31:13
| Nuoroda
cacalele rašė:
Kad žinotumėt kaip knieti rankos ir man parašyti... Vakar nelabai buvau patenkinta savo rezultatu, bet galvoju tiek tos per viduri, gal dar trauksiu ant nemokamu studijų.... Bet kaip šiandien pakalbėjau su žmonėms aš apšalus. Dauguma ,,bukagalviu'' paėmė po 90 ir daugiau, pas mus buvo specialios klasės silpniau besimokantiems, ir visi taip pavarė... Tai aš vistiek nesuprantu kodėl olimpiadininkai gauna 48 o tie tiek.. Ir cia ne pavieniai atvejai. Žodžiu žinant kas dedasi aplinkui man jau gėda net kam pasakyti kiek gavau, o mokiausi tikrai gerai. Tai wtf, turbut esmė tokia geriau tuos 12 metų prabaliavot, pažaist kortoms ir eit į egzą kaip šventę, o po to gaut ir šventinį rezultatą. Ima siutas, kažkas kažkur negerai ir teisybės tikrai nėra. o ka tu rasej? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
18:43:59
| Nuoroda
mieli abiturientai, linkiu visiems sekmes kurie rase apeliacijas, ypatingai tiems kuriu rezultatai labai prasti, tikiuosi jum pasiseks ir rezultatai bus geresni. Tik nepamirskit, kad dar laukia kitu egzaminu rezultatai, kurie gal bus daug geresni, ir pataisys situacija. Todel per daug neliudekit, nes ne egzamino rezultatai nulemia viska, tai galit padaryti tik jus patys SEKMES:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
18:44:30
| Nuoroda
O kada rašyti prašymą,kad duotų kopiją? |