Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
18:48:51
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Aš tai tikiuosi,kad mane anglų ir istorija ištems po stulbinančio lt egzo... optimistas....::D aš tai jau niekuo nebetikiu.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
19:12:45
| Nuoroda
Siaip man keisti tie pasisakymai, kad "moksliukai" gavo blogiau del to , kad buvo mokytoju numyletiniai... Lietuviu egzo gavau vos 38 , nors ir per bandomaji ir apskritai gaunu 7, tai atemus pereinama bala turejau gauti bent 50, o plius kad pries egza issinagrinejau pilnai savo didziausia klaida, per pati egza nesijaudinau, tad stresas kojos nekiso, o masciau blaivia galva... Tai as ir niekaip negaliu suprast, kodel taip atsitiko???(Beje, kodel komentatoriai , kurie 12 metu s*** male ir dabar gavo geresni pazymi issidirbineja is "kaliku"? Manau jum visgi nereiktu atmesti teorijos apie nekompetetingus vertintojus...) Del apeliacinio dar nesu isitikines ar verta ji man rasyti... dar palauksiu Istorijos rezultatu, jei bus geras, tada turbut neduosiu apeliacijos, nes tai reikstu, kad geras Istorijos atperka blogaji Lietuviu... Jei Istorijos gausiu blogai, tai tada tikrai duosiu Lietuviu apeliacini Nors patarineti ir negalima, bet taip raginu pasielgti visus savimi pasitikincius, kurie tiki, jog esa verti daugiau, rasyti apeliacini |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
19:25:40
| Nuoroda
Aivariukas rašė:
Siaip man keisti tie pasisakymai, kad "moksliukai" gavo blogiau del to , kad buvo mokytoju numyletiniai... Lietuviu egzo gavau vos 38 , nors ir per bandomaji ir apskritai gaunu 7, tai atemus pereinama bala turejau gauti bent 50, o plius kad pries egza issinagrinejau pilnai savo didziausia klaida, per pati egza nesijaudinau, tad stresas kojos nekiso, o masciau blaivia galva... Tai as ir niekaip negaliu suprast, kodel taip atsitiko???(Beje, kodel komentatoriai , kurie 12 metu s*** male ir dabar gavo geresni pazymi issidirbineja is "kaliku"? Manau jum visgi nereiktu atmesti teorijos apie nekompetetingus vertintojus...) Del apeliacinio dar nesu isitikines ar verta ji man rasyti... dar palauksiu Istorijos rezultatu, jei bus geras, tada turbut neduosiu apeliacijos, nes tai reikstu, kad geras Istorijos atperka blogaji Lietuviu... Jei Istorijos gausiu blogai, tai tada tikrai duosiu Lietuviu apeliacini Nors patarineti ir negalima, bet taip raginu pasielgti visus savimi pasitikincius, kurie tiki, jog esa verti daugiau, rasyti apeliacini Kad nelabai pavyks duoti lietuvių kalbos egzamino apeliaciją sulaukus istorijos egzamino rezultatų. Juk apeliaciją reikia pateikti per 3 dienas nuo rezultatų paskelbimo, o istorijos egzamino rezultatai bus paskelbti tik liepos 7 dieną, taip kad jau bus per vėlu |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
19:47:44
| Nuoroda
Jeigu egzaminų centras (nec.lt) su mumis taip "nejuokingai pajuokavo", tai gal mes irgi JAM pakelkime nuotaiką įteigdami peticiją, dėl egzaminų centro vertintojų. Kodėl turi būti tik NEC'o išrinkti vertintojai, juk egzaminą laiko visos Lietuvos ABITURIENTAI, ne visų mokyklų lygiai venodi. Teigiu, kad VBE darbus tūrėtų vertinti bent jau iš kas antros, lietuvių kalbos mokomos, mokyklos. O su tomis apeliacijomis nieko nepasieksit. Viskas yra apskaičiuota. Nemanau, kad ir vertintojai spės per 10 darbo dienų nuodugniai peržiūrėti visų apeliacininkų darbus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
20:14:02
| Nuoroda
Sveiki:) siandien buvau miokykloje, rasiau apeliacija. Liepos 12d. i vakara turetu buti apeliaciju rezultatai.Taip pasake direktore. na nezinau kiek cia tiesos. bet man ta diena isleistuves,o iki tada turi buti paskelbti lietuviu kalbos rezultatai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
21:16:34
| Nuoroda
**** rašė:
Sveiki:) siandien buvau miokykloje, rasiau apeliacija. Liepos 12d. i vakara turetu buti apeliaciju rezultatai.Taip pasake direktore. na nezinau kiek cia tiesos. bet man ta diena isleistuves,o iki tada turi buti paskelbti lietuviu kalbos rezultatai. Įdomu, gal čia išimtis tik jūsų mokyklai.. o mums žada liepos 22d... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
21:28:41
| Nuoroda
Mums sake, kad liepos 22 tiesiog yra riba, kada turi but rezultatai. o kada jie bus - neaisku. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
23:12:49
| Nuoroda
Siaip logiskai sugalvota, kad reikia palaukti kitu egzaminu rezultatu. Bet kiek girdejau tai tos apeliacijos nieko gero dazniausiai neduoda, nors vienai pazistamai pakele net 13% is lietuviu egzamino;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
23:20:18
| Nuoroda
ajkslslmddmdn |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
23:41:38
| Nuoroda
o jus nemanot kad po apeliaciju gali buti dar blogiau? jog gali sumazinti tiek kiek turi? as manbau mazai sansu kad pakels. praeitais metais man sake kad pas mus mokykloje daug kas rase apeliacijas bet tik vienam zmogui pakele dviem balais.baisu tikrai kad nesumazintu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
00:31:48
| Nuoroda
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
02:53:18
| Nuoroda
WhoAmI rašė:
empora rašė:
o jus nemanot kad po apeliaciju gali buti dar blogiau? jog gali sumazinti tiek kiek turi? as manbau mazai sansu kad pakels. praeitais metais man sake kad pas mus mokykloje daug kas rase apeliacijas bet tik vienam zmogui pakele dviem balais.baisu tikrai kad nesumazintu Kai sužinosiu matematikos ir istorijos rezultatus tada ir nuspręsiu. Jei nebeturėsiu ko prarasti, tai kodėl nepabandžius Taigi berods, trys dienos nuo rezultatų paskelbimo galima apeliaciją teikti. Tai kaip jau ir laiko nebeliko |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
10:21:32
| Nuoroda
Kaip jau sakiau, galima pateikti net po istorijos egzo rezultatu... nes dabar bus keturios nedarbo dienos, kiek zinau, ir kaip tik ta diena, kai turetu ateiti istorijos rezultatai- liepos 7d baigsis nedarbo dienos... o jei (ta prasme kad galima pateikti tas apeliacijas per tris DARBO dienas, todel -iki liepos 9d...()Beto apie tai skaiciau paciam NEC'e), bet jeigu tiesa, kad iki liepos 22d. yra galutinis apeliaciju tikrinimo terminas, tai gal ir apsimoka tada |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
10:45:59
| Nuoroda
Kaip jūs raminat save? Aš jau nebegaliu, vaikštau kaip daužta, niekaip iš galvos neišeina, naktimis apeliacijas sapnuoju, ir vis bojau, bijau, bijau... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
10:52:30
| Nuoroda
gebene rašė:
Kaip jūs raminat save? Aš jau nebegaliu, vaikštau kaip daužta, niekaip iš galvos neišeina, naktimis apeliacijas sapnuoju, ir vis bojau, bijau, bijau... As save raminu, kad mane isgelbes Istorija (mano megstamiausias dalykas, kas man nors siek tiek optimizmo teikia) bei Anglu kalba (su kuria taip pat nesu susipykes). O tu?
Beje, stai kelios istraukos apie apeliaciju rezultatu atejima: "137. Apeliantų darbų atrinkimą, pakartotinį jų vertinimą organizuoja ir vertinimo komisijas sudaro Nacionalinio egzaminų centro direktorius. Į pakartotinio vertinimo komisiją negali būti skiriami kandidatų darbus vertinę asmenys. Vertintojams pateikiami tik koduoti darbai ir sprendimai apie darbų įvertinimą. Apeliacijos, nelygu jų skaičius, išnagrinėjamos per 2–3 savaites po to, kai rezultatai paskelbti, bet ne vėliau kaip iki einamųjų metų liepos 22 d." 139. Apeliacijų rezultatų protokolus ir apeliantų darbų fragmentų kopijas Nacionalinis egzaminų centras išsiunčia savivaldybių administracijų švietimo padaliniams iki einamųjų metų liepos 17 d.
Gal kam pades aiskiau viska suprasti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
11:03:39
| Nuoroda
negaliu patiketi gavau tik 3 balus............visas dienas verkiau tik dabar prisijungiau prie sito forumo, neisivaizduoju kaip tai gali buti, mokytoja apakus as ir apsalus , rasysiu apeliacija bet vargu ar pades ((((( neistosiu i vf vieta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
12:10:54
| Nuoroda
Ingridele rašė:
negaliu patiketi gavau tik 3 balus............visas dienas verkiau tik dabar prisijungiau prie sito forumo, neisivaizduoju kaip tai gali buti, mokytoja apakus as ir apsalus , rasysiu apeliacija bet vargu ar pades ((((( neistosiu i vf vieta O tu realus asmuo, Ingridėle? Nes aš kažkaip dar netikiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
12:16:11
| Nuoroda
Ingridele rašė:
negaliu patiketi gavau tik 3 balus............visas dienas verkiau tik dabar prisijungiau prie sito forumo, neisivaizduoju kaip tai gali buti, mokytoja apakus as ir apsalus , rasysiu apeliacija bet vargu ar pades ((((( neistosiu i vf vieta gal ir verta rasyti, bet jeigu dar numazins? bet gal negali tiek numazinti, kad is vis neislaikytum, taip? as pati 38 gavau ir apsisprendziau rasyti ta apeliacija:) o tu apsiramink, daug cia tokiu kaip tu, tarp ju ir as, kur praverke nemazai laiko:) |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
12:21:46
| Nuoroda
tillary rašė:
Ingridele rašė:
negaliu patiketi gavau tik 3 balus............visas dienas verkiau tik dabar prisijungiau prie sito forumo, neisivaizduoju kaip tai gali buti, mokytoja apakus as ir apsalus , rasysiu apeliacija bet vargu ar pades ((((( neistosiu i vf vieta gal ir verta rasyti, bet jeigu dar numazins? bet gal negali tiek numazinti, kad is vis neislaikytum, taip? as pati 38 gavau ir apsisprendziau rasyti ta apeliacija:) o tu apsiramink, daug cia tokiu kaip tu, tarp ju ir as, kur praverke nemazai laiko:) Mano nuomone, tai surinkus 3% ar panašų rezultatą, jau nėra ko prarasti. Taip, rezultatą gali dar sumažinti, bet pabandyti rašyti apeliaciją vis tiek verta, gal padidins |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
12:36:21
| Nuoroda
bet buna taip, kad sumazina kokiais 10 procentu? gali taip buti? |