Apeliacija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-03 12:37:49 | Nuoroda
Ingridele rašė:

negaliu patiketi gavau tik 3 balus............visas dienas verkiau tik dabar prisijungiau prie sito forumo, neisivaizduoju kaip tai gali buti, mokytoja apakus as ir apsalus , rasysiu apeliacija bet vargu ar pades :(((((( neistosiu i vf vieta :( 

Jeigu čia rimtai ir tu esi tikras personažas, tai visas forumas džiaugiasi manau :D Paskaitykt ingrideles pasisakymus jos profilyje :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 12:39:09 | Nuoroda

Nagi nera tokios Ingrideles, jau seniai demaskuota ji...  Negaiskite savo laiko atrasinedami i tokius vejus:)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 12:40:39 | Nuoroda

Man irgi atrodo, kad čia fake'as :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 12:45:14 | Nuoroda

Sveiki žmonės. Gal kas nutuokiate koks galėjo būti lietuvių kalbos, tas vadinamas, pereinamasis balas?

• Fizika / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE -
  • Matematika / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 13:16:51 | Nuoroda
tillary rašė:

bet buna taip, kad sumazina kokiais 10 procentu? gali taip buti?

Na, manau, kad gali nutikti įvairiausių dalykų. Patariu pasidomėti statistika, kiek maždaug rezultatų būna sumažinama ir kiek balų, kiek padidinama ir panašiai. Kiek žinau, dažniausiai balų skirtumai svyruoja vos kelis procentus, bet ne 10% :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 13:37:20 | Nuoroda

Sveiki,aš taip pat daviau apeliaciją ir noriu paklausti ar spėsim mes stojimuose sudalyvauti,nes baisu darosi ,kai čia viskas vėluotai vyksta. 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 13:51:02 | Nuoroda

Spesi tikrai Tik noriu pasakyti, jog esi saunuole, jog padavei apeliacija, nes jeigu jauti, jog buvai neivertinta, nera ko nuleisti ranku. Reikia kovoti, bandyti, jei yra galimybes. Dabar jau tik nepergyvenk, o ramiai lauk apeliacijos rezultatu. Lamabpo yra viska sutvarkius taip, jog istoti spesi tikrai. Linkiu sekmes. Nusluostyk nec'ui nosi

Žinutė parašyta: 2010-07-03 13:53:44 | Nuoroda
Ganyta rašė:

Sveiki,aš taip pat daviau apeliaciją ir noriu paklausti ar spėsim mes stojimuose sudalyvauti,nes baisu darosi ,kai čia viskas vėluotai vyksta. 

Spėsime. LAMABPO apeliacininkams pratesė stojimo laikotarpį iki liepos 22 dienos. Gali būti rami. Baisu man su ta apeliacija.

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 13:57:45 | Nuoroda

sėkmės visiems :) Iš tiesų, labai palaikau jus, tikrai teisybės ieškoti reikia :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:00:28 | Nuoroda
0_Ann_0 rašė:

Spesi tikrai Tik noriu pasakyti, jog esi saunuole, jog padavei apeliacija, nes jeigu jauti, jog buvai neivertinta, nera ko nuleisti ranku. Reikia kovoti, bandyti, jei yra galimybes. Dabar jau tik nepergyvenk, o ramiai lauk apeliacijos rezultatu. Lamabpo yra viska sutvarkius taip, jog istoti spesi tikrai. Linkiu sekmes. Nusluostyk nec'ui nosi

Kaip man nušluostyti tam nec'ui nosi, jeigu neišlaikiau? Aukštų balų nesiekiau, bet tikėjausi gauti kažkur iki 50%. Štai man pamoka, tikriausiai perdaug pasitykėjau savimi. Mielai duočiau apeliaciją, bet man nespės ištaisyti iki išleistuvių ir mūsų mokyklos valdžia atkalbinėja mane nuo apeliacijos. Jokio palaikymo. Tikrai prastai jaučiuosi. Teks liepos 7d. mokyklinį egzaminą laikyti.

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:07:20 | Nuoroda
Rojus rašė:
0_Ann_0 rašė:

Kaip man nušluostyti tam nec'ui nosi, jeigu neišlaikiau? Aukštų balų nesiekiau, bet tikėjausi gauti kažkur iki 50%. Štai man pamoka, tikriausiai perdaug pasitykėjau savimi. Mielai duočiau apeliaciją, bet man nespės ištaisyti iki išleistuvių ir mūsų mokyklos valdžia atkalbinėja mane nuo apeliacijos. Jokio palaikymo. Tikrai prastai jaučiuosi. Teks liepos 7d. mokyklinį egzaminą laikyti.

Jeigu neišlaikei lietuvių kalbos egzamino, tai juolabiau teik apeliaciją, neturi ko prarasti. O dėl to, kad nespės ištaisyti iki išleistuvių... Na, pabūsi be atestato vieną dieną, nieko čia baisaus, svarbiausia, kad po apeliacijos galbūt atsiras daugiau galimybių stoti į norimą specialybę (jeigu, tarkim, po apeliacijos egzaminą išlaikytum). O dėl palaikymo... Nesijaudink. Kaip čia vienoj vietoj jau nuskambėjo komentaras, tai egzaminai tėra akmenėlis tavo kely, kurį turi peržengti. Viskas bus gerai, galvok savo galva ir pasitikėk savim :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:07:20 | Nuoroda
Rojus rašė:
0_Ann_0 rašė:

Na ir kas, kad nespės ištaisyti?Atestatą juk gausi, o priedą prie jo vėliau.
Ir išvis, tai yra tavo teisė, o ne mokyklos vadovybės malonė kažkokia. 
Neklausyk jų ir rašyk apeliaciją, juk nebeturi ko prarasti. 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:09:06 | Nuoroda

Tai koks skirtumas pas mus išleistuvės 14 dieną ir negausiu atestato koks skirtumas,vėliau gausiu,dėlto mažiausiai pergyvenu ir neklausyk ką sako kiti :) man taip pat auklėtojas sakė neduok tos apeliacijos neapsimoka nieko nepasieksi,bet aš nenuleidau rankų,kovosiu toliau,nes netikiu,kad mano darbas neįvertintas. kai mokykloje sekėsi gana neblogai ,metinį turiu stiprų 8,o iš egzamino šuduką atsiprašant... siūlau visiems pabandyti ,juk nieko nepralaimėsim :) o pabandyti visada verta :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:09:45 | Nuoroda

Mokyklos valdzia tingi pakelti savo subines nuo kreslu ir ka nors is viso daryti mokiniu naudai, nes juk ne ju ateitis sprendziama. Mano patarimas: klausyk tik saves. Tegu sako, ka nori. Tu turi tokia teise nesutikti su savo ivertinimu.

Pazistu zmoniu, kurie apie save galvoja tikrai per gerai, taciau tada pats saves paklausk, nejau is tiesu per 12 mokslo metu nieko neismokai? Ypac po tokiu straipsniu apie vertintojus, kurie buvo isplatinti internete Jusu vietoje spjauciau i visus, kurie bando atkalbineti, ibauginti ir siaip metyti kliutis po kojomis.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:11:01 | Nuoroda

Ganyta, o kiek buvai "ivertinta"?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:12:25 | Nuoroda

tai,kad išvis nebuvau įvertinta :) neišlaikiau :) jau trečia diena ,kai neatsigaunu,negaliu patikėt to :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:17:35 | Nuoroda

Tuomet apeliacija duoti ne tai, kad verta, bet tiesiog reikia.

Is viso man tokia nuojauta, jog LT svietimas pasieks toki lygi, jog greiciausiu laiku visas jaunimas, gabus jaunimas, dums i uzsieni, o Lietuvoje liks, tai kas liks. Abejoju, jog po tokiu egzaminu patikrinimu bus pakelta busima darbdaviu kompetencija, ko sieke valdzia. Laaaabai abejoju...

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:33:19 | Nuoroda
0_Ann_0 rašė:

Mokyklos valdzia tingi pakelti savo subines nuo kreslu ir ka nors is viso daryti mokiniu naudai, nes juk ne ju ateitis sprendziama. Mano patarimas: klausyk tik saves. Tegu sako, ka nori. Tu turi tokia teise nesutikti su savo ivertinimu.

Pazistu zmoniu, kurie apie save galvoja tikrai per gerai, taciau tada pats saves paklausk, nejau is tiesu per 12 mokslo metu nieko neismokai? Ypac po tokiu straipsniu apie vertintojus, kurie buvo isplatinti internete Jusu vietoje spjauciau i visus, kurie bando atkalbineti, ibauginti ir siaip metyti kliutis po kojomis.

0_Ann_0 gal gali apie vertintojus kokį straipsnio nuorodą įkelti? :) Vis gal dušelė apsiramins.

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:34:21 | Nuoroda

va būtent :) žiauru ,kai žinai ,kad už tave kurie blogiau mokėsi ir turi metinį 4-6 ir išlaiko ir visai normaliai ,nors žinai,kad jie net nemoka rašyti normaliai ,tai nežinau :) pyktis paima,kai tokia nelygybė :) aš tikiuosi,kad kažkas pavyks su ta apeliaciją. svarbiausia būsi rami,kad pabandžiau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:37:27 | Nuoroda
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą