Apeliacija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:39:32 | Nuoroda
Ganyta rašė:

va būtent :) žiauru ,kai žinai ,kad už tave kurie blogiau mokėsi ir turi metinį 4-6 ir išlaiko ir visai normaliai ,nors žinai,kad jie net nemoka rašyti normaliai ,tai nežinau :) pyktis paima,kai tokia nelygybė :) aš tikiuosi,kad kažkas pavyks su ta apeliaciją. svarbiausia būsi rami,kad pabandžiau :)

Būsi rami. Aš kaip pasakiau, kad noriu apeliaciją rašyti, tai mano mokyklos direktorius sako :

- Kada mes tau turėsime tą atestatą išrašyti, mums atostogos.. pam pam pam... Niekur neįstosi.  -  pradėjo gąsdinti mane.. sakau ateisiu po mokyklinio egzamino.

• Fizika / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:41:33 | Nuoroda

Ai tingi jie judinti pirštus,sakau kai mano auklėtojas sako nebandyk,nėra tikslo nieko nepasieksi,o jeigu ... žinai nenori sau atostogų gadintis :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:50:26 | Nuoroda
Rojus rašė:
Ganyta rašė:

va būtent :) žiauru ,kai žinai ,kad už tave kurie blogiau mokėsi ir turi metinį 4-6 ir išlaiko ir visai normaliai ,nors žinai,kad jie net nemoka rašyti normaliai ,tai nežinau :) pyktis paima,kai tokia nelygybė :) aš tikiuosi,kad kažkas pavyks su ta apeliaciją. svarbiausia būsi rami,kad pabandžiau :)

Būsi rami. Aš kaip pasakiau, kad noriu apeliaciją rašyti, tai mano mokyklos direktorius sako :

- Kada mes tau turėsime tą atestatą išrašyti, mums atostogos.. pam pam pam... Niekur neįstosi.  -  pradėjo gąsdinti mane.. sakau ateisiu po mokyklinio egzamino.

Lai neskiedžia.
Apeliacijos turėtų būti išnagrinėtos iki liepos 22d., o liepos 23d. prasideda pirmasis stojimų etapas, todėl viską turėtum suspėti.
Linkiu nenuleisti rankų, nepasiduoti ir pakovoti už save. Bent jau iš principo... 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:51:02 | Nuoroda

Ganyta, perlaikysi egzaminą?

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:52:23 | Nuoroda

Dėkui už gerus norus Svaja09

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:53:44 | Nuoroda

Rojau,taip perlaikysiu,nieko kito ir nelieka :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:54:51 | Nuoroda
Kebabas911 rašė:
gebene rašė:
witiulka rašė:
gebene rašė:

Eik į kebabinę.

Tu čia kebabui? :)

taip.

:))) Na man duokit rimta argumenta, kodel tikejotes TIKSLAUS procentu skaiciaus, tada atstosiu. Niekas kazkodel nenori prisiminti nervines itampos egzamino metu. Na netikiu kad visi buvo ramus, nesinervino, gerai miegojo ir panasiai. Tai irgi turi itakos rezultatams. As neisivaizdavau kiek gausiu, nes 23000 lietuviu taip pat rase si egzamina. As ju visu nepazystu, tad negaliu spresti, uz kiek geriau moku lietuviu. O kad esat klases vierchai, tai toli grazu nereiskia kad esat "vierchesnis" uz visus kitus 23000 lietuviu. Taip kad baikit zliumbt ir ziurekit kitus egzaminus. Lengviausia kaltinti kitus, niekas nenori paziureti i save.

pritariu vadinamajam kebabui :D jetau, kaip žmonės stresą nuvertina. O kur dar teksto suvokimas. Jis tikrai nebuvo lengvas, kaip pasirodė.  Beje, nereikia pamiršti ir Licėjaus, Jėzuitų gimnazijos, taigi vertina Lietuvos lygiu. Palei metinį spręst truputį neobjektyvu.

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 77
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:55:40 | Nuoroda

kankina vienas klausimas mane prie to pačio paklausiu,ar su mokykliniu lietuvių egzaminu sakykim įstoju į universitetą,bet į mokamą? :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:57:01 | Nuoroda

cha.... "Mums atostogos..."

Zmogeliukai, jie privalo tvirtinti apeliacijas, jeigu Jus pateiket prasyma. Cia ju darbas uz ka jie gauna pinigus. Visos tos sapaliones tera tusti zodziai, kuriuos Jus turite praleisti pro ausis. Jei apsisprendete- veikite.

Dar karteli sakau, jog labai labai nemegstu neteisybes, todel visiems linkiu tik sekmes.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:59:10 | Nuoroda

Rojau, Ganyta jau ta straipsni ikele

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:11:58 | Nuoroda
Ganyta rašė:

kankina vienas klausimas mane prie to pačio paklausiu,ar su mokykliniu lietuvių egzaminu sakykim įstoju į universitetą,bet į mokamą? :)

Žiūrint į kokį universitetą tu nori įstoti. Tarkim aš esu "tiksliukas", tai aš žadu stoti į KTU elektroniką. Mano gyvenimo noras yra paprastas. Noriu palengvinti žmonių ir visuomenės gyvenimą technologijomis. Jau dabar esu  sukūręs magnetinį elektros generatoriu - modelį. Taip sakant nemokama energija (amžinasis variklis, kuris nesustoja). Prie šio projekto dirbau daugiau nei puse metų. O dabar kažkoks nelemtas egzaminas turi sustabdyti mano svajonę. Gaila man LIETUVOS. Kaip mes jai galime padėti, kad joje ne visiems yra suteikta galimybė.

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:20:51 | Nuoroda

Rojau, jėga  Sėkmės tau tikrai, myliu tokius žmones. Pati esu humanitarė, bet jie,pripažįstu,nieko gero ypatingai nenuveikia:D Na, bent jau vienas pliusas- jiem geriau su lietuvių, o tai pranašumas, nes egzaminas tai privalomas visiems.

Aš tai išvis manau, kodėl nebūna atskirų egzaminų? Palikit interpretacijas filologams ir samprotavimus filosofams ir pan., o visiem kitiem normaliem žmonėm nafik jų reikia:D

Bet čia utopijos. Kai išgirstu apie šimtąkažkiek autorių, kurie ateity bus egzaminų programoj (nežinau tiksliai,ar dvyliktokams,ar dešimtokams...kažkokias baisias reformas daro), tai tik žegnotis lieka ir dėkot,kad tėvai laiku pagimdė:D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:26:29 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:
tai tik žegnotis lieka ir dėkot,kad tėvai laiku pagimdė:D

va čia tai pritariu... kuo toliau, tuo daugiau reformų daroma, tačiau jos ne visada pasiteisina. Užjaučiu tuos, kurie egzaminus laikys ateityje - jiems bus daug blogiau nei mums.  Švietimo sistema su pagreičiu ima ristis žemyn :(

• Istorija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 88
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:41:59 | Nuoroda

Aš tai mąstau apie mokymą, ypač požiūrį į pedagogus šiandien, ir baisu net pagalvoti, kas laukia mano vaikų, nes viskas tik blogyn.  O švietimas,manau,  yra visuomenės pagrindas, nuo čia viskas ir prasideda. Negalima taip jo apleisti:/

Pagalvojau apie visokius moksleivių parlamentus ir pnš...įdomu,ką jie veikia.

Klaipėdos mokiniai,atrodo, peticiją ketino ruošt po lietuvių k. egzamino. Ketino.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:42:58 | Nuoroda
Rojus rašė:
Ganyta rašė:

Žiūrint į kokį universitetą tu nori įstoti. Tarkim aš esu "tiksliukas", tai aš žadu stoti į KTU elektroniką. Mano gyvenimo noras yra paprastas. Noriu palengvinti žmonių ir visuomenės gyvenimą technologijomis. Jau dabar esu  sukūręs magnetinį elektros generatoriu - modelį. Taip sakant nemokama energija (amžinasis variklis, kuris nesustoja). Prie šio projekto dirbau daugiau nei puse metų. O dabar kažkoks nelemtas egzaminas turi sustabdyti mano svajonę. Gaila man LIETUVOS. Kaip mes jai galime padėti, kad joje ne visiems yra suteikta galimybė.

bijau, kad jis jau egzistuoja ir tikrai nera amzinas :) o gal gali pati principa papasakot?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:44:52 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

Aš tai mąstau apie mokymą, ypač požiūrį į pedagogus šiandien, ir baisu net pagalvoti, kas laukia mano vaikų, nes viskas tik blogyn.  O švietimas,manau,  yra visuomenės pagrindas, nuo čia viskas ir prasideda. Negalima taip jo apleisti:/

Pagalvojau apie visokius moksleivių parlamentus ir pnš...įdomu,ką jie veikia.

Klaipėdos mokiniai,atrodo, peticiją ketino ruošt po lietuvių k. egzamino. Ketino.

Ir aš tarp tų mokinių buvau,o apie švietimo sistemos lygį Lietuvoje aš susilaikysių nuo komentarų..Tik galiu pasakyti kuo toliau tuo baisiau bus...čia tik pradžia..

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:58:35 | Nuoroda

šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 16:02:09 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko?

Teisiog mano nuomone žmogus yra atsidavęs mokslui ir siekte siekia savo tikslo,o kai tai darai manau viskas gyvenime įmanoma sukurti ir pan... girtinas požiūris į gyvenimą...

Žinutė parašyta: 2010-07-03 16:05:12 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
zirklūtes. rašė:

Teisiog mano nuomone žmogus yra atsidavęs mokslui ir siekte siekia savo tikslo,o kai tai darai manau viskas gyvenime įmanoma sukurti ir pan... girtinas požiūris į gyvenimą...

O mano nuomone žmogus prisifantazavo. Su tokiu išradimu eičiau tiesiai į tą univerą parodyti. Nereikėtų net egzaminų. O ir visam pasauliui būtų paskelbta. Turbūt bičelis ne taip kažką interpretavo iš to savo kūrinio. Be to į elektroniką stoti balai tokie žemi, kad įstos visi norintys tikrai. 

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-03 16:06:49 | Nuoroda
hmmm rašė:
Rojus rašė:
Ganyta rašė:

bijau, kad jis jau egzistuoja ir tikrai nera amzinas :) o gal gali pati principa papasakot?

Principas. Jis sudarytas iš elektro magnetų . pats įrenginys turi būti pasviras 45 laip. kampu, kad enercijos metu maždaug išsilygintu G ir g. Elektro magnetai impulsyviai ir periodiskai dirba, kad reiketu kuo mažiau energijos ištekliu. Savo bandymais gavau iki 33% naudingo darbo. O pačių magnetų principas yra paprįstas N<>S. Skirtingi poliai traukia, vienodi stumiai. Į savo modelį sukišau apie 700Lt. Darbingumo galia kolkas siekia iki 1kW. skaityk, jau savo kalbarĮ esu apsirūpinęs elktros energija įskaitant ir PC.  

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą