Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:07:26
| Nuoroda
NONcom rašė:
KarabinaS rašė:
zirklūtes. rašė:
šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko? Teisiog mano nuomone žmogus yra atsidavęs mokslui ir siekte siekia savo tikslo,o kai tai darai manau viskas gyvenime įmanoma sukurti ir pan... girtinas požiūris į gyvenimą... O mano nuomone žmogus prisifantazavo. Su tokiu išradimu eičiau tiesiai į tą univerą parodyti. Nereikėtų net egzaminų. O ir visam pasauliui būtų paskelbta. Turbūt bičelis ne taip kažką interpretavo iš to savo kūrinio. Be to į elektroniką stoti balai tokie žemi, kad įstos visi norintys tikrai. Apie tai tikrai nepagvojau gal tu teisi/teisus.. gal perdėtai savo fantacijas interpretavo.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:15:06
| Nuoroda
Rojus rašė:
hmmm rašė:
Rojus rašė:
Ganyta rašė:
kankina vienas klausimas mane prie to pačio paklausiu,ar su mokykliniu lietuvių egzaminu sakykim įstoju į universitetą,bet į mokamą?
Žiūrint į kokį universitetą tu nori įstoti. Tarkim aš esu "tiksliukas", tai aš žadu stoti į KTU elektroniką. Mano gyvenimo noras yra paprastas. Noriu palengvinti žmonių ir visuomenės gyvenimą technologijomis. Jau dabar esu sukūręs magnetinį elektros generatoriu - modelį. Taip sakant nemokama energija (amžinasis variklis, kuris nesustoja). Prie šio projekto dirbau daugiau nei puse metų. O dabar kažkoks nelemtas egzaminas turi sustabdyti mano svajonę. Gaila man LIETUVOS. Kaip mes jai galime padėti, kad joje ne visiems yra suteikta galimybė. bijau, kad jis jau egzistuoja ir tikrai nera amzinas o gal gali pati principa papasakot? Principas. Jis sudarytas iš elektro magnetų . pats įrenginys turi būti pasviras 45 laip. kampu, kad enercijos metu maždaug išsilygintu G ir g. Elektro magnetai impulsyviai ir periodiskai dirba, kad reiketu kuo mažiau energijos ištekliu. Savo bandymais gavau iki 33% naudingo darbo. O pačių magnetų principas yra paprįstas N<>S. Skirtingi poliai traukia, vienodi stumiai. Į savo modelį sukišau apie 700Lt. Darbingumo galia kolkas siekia iki 1kW. skaityk, jau savo kalbarĮ esu apsirūpinęs elktros energija įskaitant ir PC. Na žodžiu, apie amžinąjį variklį nešnekam, bet, kad jau tiek padarei, tai yra super Pats dabar susimąsčiau, kad visuomenei ir pačiam sau būčiau naudingesnis, kaip fizikas, negu menininkas, tad irgi bandysiu stoti į tokią specialybę, kurios atradimai palengvins visuomenės gyvenimą. O į univerą su lietuvių mokykliniu tikrai įstosi.. Į technologijų specialybes įstoti lengva. Nes, manau, fizika ir matematika parašysi tikrai padoriai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:17:46
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko? Aš ir va dabar prisiminiau, jog mums dar fizikos mokytojas įrodinėjo, jog amžinoj variklio neįmanoma sukurti... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:21:42
| Nuoroda
Rojus rašė:
hmmm rašė:
Rojus rašė:
Ganyta rašė:
kankina vienas klausimas mane prie to pačio paklausiu,ar su mokykliniu lietuvių egzaminu sakykim įstoju į universitetą,bet į mokamą?
Žiūrint į kokį universitetą tu nori įstoti. Tarkim aš esu "tiksliukas", tai aš žadu stoti į KTU elektroniką. Mano gyvenimo noras yra paprastas. Noriu palengvinti žmonių ir visuomenės gyvenimą technologijomis. Jau dabar esu sukūręs magnetinį elektros generatoriu - modelį. Taip sakant nemokama energija (amžinasis variklis, kuris nesustoja). Prie šio projekto dirbau daugiau nei puse metų. O dabar kažkoks nelemtas egzaminas turi sustabdyti mano svajonę. Gaila man LIETUVOS. Kaip mes jai galime padėti, kad joje ne visiems yra suteikta galimybė. bijau, kad jis jau egzistuoja ir tikrai nera amzinas o gal gali pati principa papasakot? Principas. Jis sudarytas iš elektro magnetų . pats įrenginys turi būti pasviras 45 laip. kampu, kad enercijos metu maždaug išsilygintu G ir g. Elektro magnetai impulsyviai ir periodiskai dirba, kad reiketu kuo mažiau energijos ištekliu. Savo bandymais gavau iki 33% naudingo darbo. O pačių magnetų principas yra paprįstas N<>S. Skirtingi poliai traukia, vienodi stumiai. Į savo modelį sukišau apie 700Lt. Darbingumo galia kolkas siekia iki 1kW. skaityk, jau savo kalbarĮ esu apsirūpinęs elktros energija įskaitant ir PC. gal turi koki video kaip jis veikia ar ka nors panasaus? sorry visu, kad ne i tema |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:22:15
| Nuoroda
Į daugelį tiksliųjų mokslų studijų programų, kalbant ypač apie inžinerijas, taikomąsias programas (fizika, matematika...), galit laisvai įstoti į nemokamą vietą su mokykliniu lietuvių. Svarbu neblogai gauti iš matematikos ir/ar fizikos ( bet nesakau vien virš devyniasdešimt:)). Aišku ir nuo universiteto priklauso. Į KTU tikriausiai lengviau įstoti nei į VU, bent kai kuriuose tiksliųjų mokslų studijų programose:). |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:34:38
| Nuoroda
hmmm rašė:
gal turi koki video kaip jis veikia ar ka nors panasaus?
sorry visu, kad ne i tema.. Dabar ne namuose, atostogauju. Galiu nete kažka panašaus surasti, o kaip grįšiu galesiu nufilmuoti savo įrenginį ir įdeti
www.youtube.com/watch?v=Jc9rbysrv24&feature=fvst čia yra paprastų magnetų variklis. Su juo nedaug darbo išloši bet principas yra panašus, tik pas mane chipas (kompas) ir automobilinis generatorius dar stovi ant variklio ir reguliuoja srovės periodą matai elektro magnetų traukos atstumą dar galima valdyti įmontuojant auto reostatą, o jų stabilumą - keičiant jų temperatūrą. Dar daug darbo prie jo reiks praleisti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:37:38
| Nuoroda
Rojus rašė:
hmmm rašė:
sorry visu, kad ne i tema.. Dabar ne namuose, atostogauju. Galiu nete kažka panašaus surasti, o kaip grįšiu galesiu nufilmuoti savo įrenginį ir įdeti
www.youtube.com/watch?v=Jc9rbysrv24&feature=fvst čia yra paprastų magnetų variklis. Su juo nedaug darbo išloši bet principas yra panašus, tik pas mane chipas (kompas) ir automobilinis generatorius dar stovi ant variklio ir reguliuoja srovės periodą matai elektro magnetų traukos atstumą dar galima valdyti įmontuojant auto reostatą, o jų stabilumą - keičiant jų temperatūrą. Dar daug darbo prie jo reiks praleisti darbo - laiko** |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:39:15
| Nuoroda
Rojus rašė:
Rojus rašė:
hmmm rašė:
www.youtube.com/watch?v=Jc9rbysrv24&feature=fvst čia yra paprastų magnetų variklis. Su juo nedaug darbo išloši bet principas yra panašus, tik pas mane chipas (kompas) ir automobilinis generatorius dar stovi ant variklio ir reguliuoja srovės periodą matai elektro magnetų traukos atstumą dar galima valdyti įmontuojant auto reostatą, o jų stabilumą - keičiant jų temperatūrą. Dar daug darbo prie jo reiks praleisti darbo - laiko** eik tu sau, nei vieno zodzio nesupratau DDD Bet tu tai saunuolis, tikrai ) |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:49:42
| Nuoroda
Rojus rašė:
hmmm rašė:
www.youtube.com/watch?v=Jc9rbysrv24&feature=fvst čia yra paprastų magnetų variklis. Su juo nedaug darbo išloši bet principas yra panašus, tik pas mane chipas (kompas) ir automobilinis generatorius dar stovi ant variklio ir reguliuoja srovės periodą matai elektro magnetų traukos atstumą dar galima valdyti įmontuojant auto reostatą, o jų stabilumą - keičiant jų temperatūrą. Dar daug darbo prie jo reiks praleisti puiku, jeigu ka tai linka i privata numesk. O siap kas liecia KTU, tai gali ir i nemokama laisvai istoti net ir su mokykliniu lietuviu kalbos egzaminu. As i pats ten studijuoju tai ne viena pavyzdi toki zinau, kas pernai stojo net ir su mokykliniu matematikos vf |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
17:00:21
| Nuoroda
Rojus rašė:
hmmm rašė:
www.youtube.com/watch?v=Jc9rbysrv24&feature=fvst čia yra paprastų magnetų variklis. Su juo nedaug darbo išloši bet principas yra panašus, tik pas mane chipas (kompas) ir automobilinis generatorius dar stovi ant variklio ir reguliuoja srovės periodą matai elektro magnetų traukos atstumą dar galima valdyti įmontuojant auto reostatą, o jų stabilumą - keičiant jų temperatūrą. Dar daug darbo prie jo reiks praleisti Nu mldc zmogelis! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
17:03:23
| Nuoroda
Kaip nors. O KTU skiria finansavimą tokiems projektams. Manau, Jei man duotu susirinkt kokią studentų grupę ir skirtu finansavią, tai po 5-10 metų turėtume ne tik "free energy", bet ir savo lietuviškus automobilius veikiančius tuo principu. Jau užsiminiau apie savo antrajį projektą. Bandysiu dar šią vasarą sukonstruoti hibridinį automobilį varoma megnetų pagalba ir oro slėgiu. pagal mano paskaičiavimus šis automobilis turėtu nuvažiuoti su pilnu skystintu deguonies baku apie 400 km, o didžiausias pasiekiamas greitis iki 170km/h. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
17:13:31
| Nuoroda
AušraL rašė:
zirklūtes. rašė:
šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko? Aš ir va dabar prisiminiau, jog mums dar fizikos mokytojas įrodinėjo, jog amžinoj variklio neįmanoma sukurti... Niekam nepavyko ankščiau ir niekam nepavyks jei mąstysime uždarai. Jeigu norime ką nors pasiekti, reikia būti optimistais. Manau fizikai neatkreipia dėmesio į šiolaikies technologijas, o jos plačios. Aš nesakau kad tas variklis nerudyja, viskam reikia priežiuros. Trintis ir žemės trauka yra pagrindinis stabdis mūsų technologijomis. Todėl reikia dėt pastangas. Kaip pasakytu vienas mano geras draugas "think out of the box". |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
17:13:41
| Nuoroda
AušraL rašė:
zirklūtes. rašė:
šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko? Aš ir va dabar prisiminiau, jog mums dar fizikos mokytojas įrodinėjo, jog amžinoj variklio neįmanoma sukurti... Niekam nepavyko ankščiau ir niekam nepavyks jei mąstysime uždarai. Jeigu norime ką nors pasiekti, reikia būti optimistais. Manau fizikai neatkreipia dėmesio į šiolaikies technologijas, o jos plačios. Aš nesakau kad tas variklis nerudyja, viskam reikia priežiuros. Trintis ir žemės trauka yra pagrindinis stabdis mūsų technologijomis. Todėl reikia dėt pastangas. Kaip pasakytu vienas mano geras draugas "think out of the box". |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:05:09
| Nuoroda
Rojus rašė:
AušraL rašė:
zirklūtes. rašė:
šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko? Aš ir va dabar prisiminiau, jog mums dar fizikos mokytojas įrodinėjo, jog amžinoj variklio neįmanoma sukurti... Niekam nepavyko ankščiau ir niekam nepavyks jei mąstysime uždarai. Jeigu norime ką nors pasiekti, reikia būti optimistais. Manau fizikai neatkreipia dėmesio į šiolaikies technologijas, o jos plačios. Aš nesakau kad tas variklis nerudyja, viskam reikia priežiuros. Trintis ir žemės trauka yra pagrindinis stabdis mūsų technologijomis. Todėl reikia dėt pastangas. Kaip pasakytu vienas mano geras draugas "think out of the box". Šiaip jeigu išties tai, ką skelbiesi padaręs tikrai padarei - sveikinu. Lauksim daugiau žinių, apie tavo nuopelnus. Puiku, jei gabus jaunimas ras būdų save realizuoti. P.s. ketini likti Lietuvoje? Taip fizikai kartais neįvertina šiuolaikinių technologijų, na o kadangi mano mąstymas netinkamas fizikai (kad ir kaip man ji 11-12 klasėje patiko) dėl to ir nekišu nosies ten |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:14:01
| Nuoroda
noreciau rasyti apeliacija bet jei sumazins dar ? beje manau ir su tiek istociau i aukstaja, o jei istoju tada logiskai pagalvosjus net neverta rasyti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:19:15
| Nuoroda
As ir atrodo padoriai parasiau viska. Bet mazokai gavau )) bet nemanau ,kad rasyt apsimoka , nes daug nepakeltu vistiek |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:22:50
| Nuoroda
Elektromagnetiniai dalykėliai man visad mistika buvo, išvis, fizikoj man patiko apie kosmosą ir reliatyvumo teoriją,o visokios elektros,varžos, įtampos, dešiniųjų kumštelių taisyklės...:D Betgi Rojau, čia nuostabu, įmanomas tas variklis ar ne, bet šiaip nuostabu,kad tai darai. Ot pamatytų tai nec'o galvos, betgi ne, mokiniai jiems- statistiniai vienetai, na, o mokyklose- krepšeliai. Tai tenka taikytis ir pateisinti tuos vardus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:42:36
| Nuoroda
Ką aš galiu pasakyti. Esu ištikimas patriotas, myliu tėvynę. Gyvensiu joje nors ir bus sunku. Nepasiduosiu slegiamai įtampai. P.S. Aš nieko nedarau neapgalvojęs. Daug technologinių minčių turiu, ir visos mintys kilo rūkant cigarėtes. Čia ne propoganda nerūkantiems. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:48:19
| Nuoroda
Sveiki. Iškart atleiskit, jei tai jau buvo minėta, bet noriu sužinoti ar vis dar galima (ir iki kada) pateikti apeliacija del IT valstybinio egzo rezultatu? Rezultata as jau suzinojau senai, tad kaip ir nebegalima, taciau NEC'e ar kazkur radau kad oficiali paskelbimo data dar net neatejo...;o Tad..isvis nebezinau. Help. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:55:42
| Nuoroda
Rojus rašė:
Ką aš galiu pasakyti. Esu ištikimas patriotas, myliu tėvynę. Gyvensiu joje nors ir bus sunku. Nepasiduosiu slegiamai įtampai. P.S. Aš nieko nedarau neapgalvojęs. Daug technologinių minčių turiu, ir visos mintys kilo rūkant cigarėtes. Čia ne propoganda nerūkantiems. Neskaičiau apie ką jūs čia kalbat, bet tik įsijungus forumą taip pakėlė nuotaiką tavo post'as. Visada gerbiau ir gerbsiu žmones, kurie nepaisant nuolat drėbiamo mėšlo ir šiaip viso kito negėrio ant tėvynės sakosi esą patriotais (tikiuosi ne tik sakosi, bet ir veikia aies labui) . Džiugu! |
|
|