Apeliacija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:50:51 | Nuoroda

man atrodo, kad siemet abiturientai labai pasyvus del savo ateities. Kai tokie nesklandumai buvo 2008, o visa tai vel kartojasi, susiroganizavo peticija. Nesimato is siu metu laidos abiturientu mastanciu rimciau ir lyderiu

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:07:10 | Nuoroda

Dėl rašto galėjo mano darbo neįvertinti? ;D

• Fizika / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE -
  • Matematika / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:10:05 | Nuoroda
Rojus rašė:

Jei neiskaitomas galejo:D bet nemanau,kad kas nors parase neiskaitomu rastu visa egzamina :D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:11:29 | Nuoroda
swlabr rašė:
Rojus rašė:

Jei neiskaitomas galejo:D bet nemanau,kad kas nors parase neiskaitomu rastu visa egzamina :D

o mano raštas toks :D

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:13:28 | Nuoroda
Rojus rašė:
swlabr rašė:
Rojus rašė:

o mano raštas toks :D

na, jei rasei dantirasciu tai gali tik save kaltint :D bet taigi negali but taip ziauriai?:D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:14:41 | Nuoroda

Prisimenu, kaip stengiausi visa egzamina dailyrasciu parasyti, kazkodel atrode, kad tai labai svarbu :D

Imanoma, kad del klaikaus rasto nevertino, bet cia jau labai piktas mokytojas turi buti...

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:33:04 | Nuoroda

Žmogai, gal turit kokių pavyzdinių interpretacijų?;) būčiau dėkingas, jei atsiųstumėte į epaštą :)

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:35:24 | Nuoroda

dievuliau patarkit ka daryt?tikejausi maziausiai 70 

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:41:13 | Nuoroda
kolegė rašė:

duok apeliacija. blogiau nebebus, nebent sumažins arba padidins esamą balą.. arba nepasikeis :)

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:44:49 | Nuoroda
kolegė rašė:

daug kas tikejosi daugiau. as tai apeliacuja daviau. is pradziu abejojau, kad padariau gerai, bet dabar susizinojau, kad speju i pirma etapa, tai nusiraminau. siandien dar be to suzinojau, kad is stojamojo egzamino gavau 95. tai dziaugiuosi, kad bent jau cia ivertino mano zinias. manau, ir jus kam nepasiseke nenusivilkit. gal fortuna atsisuks kita karta :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:47:01 | Nuoroda
matter rašė:
Rojus rašė:

Ką aš galiu pasakyti. Esu ištikimas patriotas, myliu tėvynę. Gyvensiu joje nors ir bus sunku. Nepasiduosiu slegiamai įtampai.

P.S. Aš nieko nedarau neapgalvojęs. Daug technologinių minčių turiu, ir visos mintys kilo rūkant cigarėtes. Čia ne propoganda nerūkantiems. :)

Neskaičiau apie ką jūs čia kalbat, bet tik įsijungus forumą taip pakėlė nuotaiką tavo post'as. Visada gerbiau ir gerbsiu žmones, kurie nepaisant nuolat drėbiamo mėšlo ir šiaip viso kito negėrio ant tėvynės sakosi esą patriotais (tikiuosi ne tik sakosi, bet ir veikia aies labui) . Džiugu!

mmmh..daug geru minciu ikvepia cigaretes... :D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:58:41 | Nuoroda

būtent :))

• Fizika / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:10:29 | Nuoroda

na tai paduosiu apeliacija gal pasitaisys reikalai net laikrastyje isidarbinau korespondente ir tie balu jergau visa gyvenima is lietuviu maziau 8 nepuldavau kas dabar nutiko pati nesuprantu.

• Istorija / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:10:29 | Nuoroda

na tai paduosiu apeliacija gal pasitaisys reikalai net laikrastyje isidarbinau korespondente ir tie balu jergau visa gyvenima is lietuviu maziau 8 nepuldavau kas dabar nutiko pati nesuprantu.

• Istorija / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:20:08 | Nuoroda

bet man kaip gaila, kai protingi zmones tokias balais islaiko. mano viena drauge proto galva tik 9 gavo, tai db nezino kur detis. as pati pora dienu taip tragiskai jauciausi. nei valgiau, nei miegojau. cigareciu gal kokius tris pokus surukiau. isivaizduoju kokios mintys db galvoje sukasi, kokie jausmai apima

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:31:22 | Nuoroda
pakeleivė rašė:

man atrodo, kad siemet abiturientai labai pasyvus del savo ateities. Kai tokie nesklandumai buvo 2008, o visa tai vel kartojasi, susiroganizavo peticija. Nesimato is siu metu laidos abiturientu mastanciu rimciau ir lyderiu

Būtų įdomu sužinoti, kodėl eini į kiekvieną forumo temą, susijusią su lietuvių kalba, ir rašai tą patį komentarą? Panašu, kad pačios kažkas netenkina, tačiau bijomasi kažką daryti, tai skatini kitus imtis ryžtingų veiksmų. Jei kitiems bus kažkas negerai, jie pagalvos savo galva ir imsis veiksmų, tačiau tam nereikia tokių "paskatinimų" :)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 00:30:29 | Nuoroda
MonikutRaganele rašė:

bet man kaip gaila, kai protingi zmones tokias balais islaiko. mano viena drauge proto galva tik 9 gavo, tai db nezino kur detis. as pati pora dienu taip tragiskai jauciausi. nei valgiau, nei miegojau. cigareciu gal kokius tris pokus surukiau. isivaizduoju kokios mintys db galvoje sukasi, kokie jausmai apima

Aš jau labai daug komentarų perskaičiau ir pastebėjau vieną dalyką- dauguma gavo būtent 9 procentus ! Dar kad kas 8 ar 11 ar 12 ar 15 gautų negirdėjau... kažkuo netaip kvepia.

• Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 77
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-04 00:33:51 | Nuoroda

Pas mus mokykloje yra kas gavo ir 6 ir 15.

• Fizika / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-04 00:34:19 | Nuoroda
mildmyle rašė:
MonikutRaganele rašė:

Aš jau labai daug komentarų perskaičiau ir pastebėjau vieną dalyką- dauguma gavo būtent 9 procentus ! Dar kad kas 8 ar 11 ar 12 ar 15 gautų negirdėjau... kažkuo netaip kvepia.

mano pažįstamas taip pat 9 gavo...

Žinutė parašyta: 2010-07-04 01:13:32 | Nuoroda

Ei, kur sužinoti kam, kaip, kur rašyti tą apeliaciją?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą