Apeliacija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-04 01:16:16 | Nuoroda

Krc durna cia pas mus sistema, net ka jau padarysi. Pagal ideja, jei apeliuojantys gauna daugiau, nei buvo gave, tai tie kurie gavo maziau uz apeliuotojus turetu gauti dar maziau, nei buvo gave :DD krc beprotyste kazkokia :D Juk skaiciuojama kiek konkurentu aplenkei..

Žinutė parašyta: 2010-07-04 03:24:13 | Nuoroda

cia truputi likau sukritikuota"kad su lietuviu kalba nieko nedarom, kai ivertinimas neatitinka tikru ziniu ir  tikroves".Keletas musu m-los abiturientu , kuriems gyvenimai artimiausioj ateity tikrai suluosinti, tikrai stipriai darom -SMM ir NEC tokiu zygiu net nesitiki:) Mums pritaria ir tie, kurie mokykloj isties gerai mokesi ir ju rezultatai atitiko zinias. Turime ir juristu pagalba:)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 03:35:20 | Nuoroda
pakeleivė rašė:

cia truputi likau sukritikuota"kad su lietuviu kalba nieko nedarom, kai ivertinimas neatitinka tikru ziniu ir  tikroves".Keletas musu m-los abiturientu , kuriems gyvenimai artimiausioj ateity tikrai suluosinti, tikrai stipriai darom -SMM ir NEC tokiu zygiu net nesitiki:) Mums pritaria ir tie, kurie mokykloj isties gerai mokesi ir ju rezultatai atitiko zinias. Turime ir juristu pagalba:)

Ka jus planuojat daryt?

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-04 12:45:29 | Nuoroda
pakeleivė rašė:

Gal galeciau prisijungti? :-)

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Istorija / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-04 16:31:30 | Nuoroda
nogood rašė:
mildmyle rašė:
MonikutRaganele rašė:

bet man kaip gaila, kai protingi zmones tokias balais islaiko. mano viena drauge proto galva tik 9 gavo, tai db nezino kur detis. as pati pora dienu taip tragiskai jauciausi. nei valgiau, nei miegojau. cigareciu gal kokius tris pokus surukiau. isivaizduoju kokios mintys db galvoje sukasi, kokie jausmai apima

Aš jau labai daug komentarų perskaičiau ir pastebėjau vieną dalyką- dauguma gavo būtent 9 procentus ! Dar kad kas 8 ar 11 ar 12 ar 15 gautų negirdėjau... kažkuo netaip kvepia.

mano pažįstamas taip pat 9 gavo...

Pas mus keturi 9% ir keturi 15%... Isvis, labai idomiai isideste skaiciai,  rezultatu lape ,kur visu ivertinimai yra.. Pvz is eiles eina : 3,3,9,9 , tada tarpas ir vel 30,30, 61,61  ir daugiau tokiu , kur eina du vienodi skaiciai is eiles...  nu sutapimas turbut, bet idomiai.. 

Žinutė parašyta: 2010-07-05 01:23:09 | Nuoroda

Labai įdomu, nes daugybė 28 procentus gavo. Lyg tas pats ir su 9.. Čia tikrai kažkas ne to... Aiškiai NEC kažką suklydo..

• Istorija / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 28
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 02:23:22 | Nuoroda
mildmyle rašė:
MonikutRaganele rašė:

bet man kaip gaila, kai protingi zmones tokias balais islaiko. mano viena drauge proto galva tik 9 gavo, tai db nezino kur detis. as pati pora dienu taip tragiskai jauciausi. nei valgiau, nei miegojau. cigareciu gal kokius tris pokus surukiau. isivaizduoju kokios mintys db galvoje sukasi, kokie jausmai apima

Aš jau labai daug komentarų perskaičiau ir pastebėjau vieną dalyką- dauguma gavo būtent 9 procentus ! Dar kad kas 8 ar 11 ar 12 ar 15 gautų negirdėjau... kažkuo netaip kvepia.

pritariu

Žinutė parašyta: 2010-07-05 02:30:31 | Nuoroda

Jei paziuretumet lietuviu praeitu/uzpraeitu/t.t. statistines analize, pamatytumet, kad atsitinka taip, jog 1 taskelis skiriasi per kokius3 procentus, pavyzdziui, zmogus egze surenka 45 taskus is 104, o jo ivertinimas, tarkim, koks 30 proc, o kitas zmogus surenka 46 taskus, o jo ivertinimas gali buti kokie 33-34. Vadinasi, tokio ivertinimo, kaip 31 ar 32 nebegauna niekas. Bent jau taip as suprantu.

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-05 10:30:01 | Nuoroda

Aš pati žadėjau jau rašyt šiandien, pasiskaičiau, kad ir nuvertint gali, o daugumai ir pakelia vos keliais balais, tai galvoju nevarysiu dievo į medį, tegu būna tiek kiek gavau :)

• Biologija / VBE 61
  • Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 56
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 62
Žinutė parašyta: 2010-07-05 10:46:32 | Nuoroda
Alanas rašė:
pakeleivė rašė:

Ka jus planuojat daryt?

nu ir ka jus tuo pasieksit,,, jeigu jie surenktu perlaikyma ar imtusi kitu priemoniu kuo vargu ar galima tiketi,, bet anyway tada sukils tie, kurie patenkinti savo rezultatais, nemanykit, kad tokiu mazai, paprasciausiai nera ko reikstis per dauk, kai rezultatai tenkina.

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-07-05 11:22:20 | Nuoroda

As galiu paaiskint, kodel butent 9 procentai.

Neimanoma gauti visiskai visu kiekiu, nes tasku yra maziau nei 100, t.y.:

pereinamasis 34taskai

preliminarus intervalas norint gauti 100%: 90-100 (tasku)

taigi 1-99% pasiskirste per 56 taskus, del to balai sokineja po mazdaug 2-3% , o ne po 1

• Informacinės technologijos / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-05 11:36:19 | Nuoroda

Ha na va jau savo mokykloje žinau keturiolioka žmonių kurie rašo apeliacijas... Laikau kumščius už juos - nes Lt egzas gryna neteisybė... Jei būtų galimybė perlaikyti -  eičiau kaip į šventę;D

Žinutė parašyta: 2010-07-05 11:41:30 | Nuoroda

jo sukilkim,kad išprovokuotume masišką perlaikymą ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-05 11:46:05 | Nuoroda
Ganyta rašė:

jo sukilkim,kad išprovokuotume masišką perlaikymą ;D

Šiaip tai utopija, bet jei viską suplanavus, kiekvienam rajone surinkus po komandą parašams, manau įmanoma...:D bet laiko atrodo nelabai liko, o ir šiaip pasyvi mūsų liaudis. Be to daug kas bijotų;D

Žinutė parašyta: 2010-07-05 11:47:02 | Nuoroda

Jau tik nereikia,, nuo to, kad kelios mokyklos supanikuos tkr niekas jokio perlaikymo nesurenks, pas mus pavyzdziuii visi gavo tiek, kiek buvo verti, nei vienos apeliacijos, taip, kad labai jau neisjauskit ;) 

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-07-05 11:50:18 | Nuoroda
Cinike rašė:

Jau tik nereikia,, nuo to, kad kelios mokyklos supanikuos tkr niekas jokio perlaikymo nesurenks, pas mus pavyzdziuii visi gavo tiek, kiek buvo verti, nei vienos apeliacijos, taip, kad labai jau neisjauskit ;) 

Drįsčiau pasakyti, kad tikrai ne kelios...:) na kiekvienas turi teisę pakovoti už savo teisybę ar ne? Pas mus kai 240 abituriantai tai palyginti mažai apelecijų, bet dauguma tiesiog nenori veltis.. Kad ir mano draugė olimpiadininkė, gavo 78 - jos toks balas netenkina, bet būtų kvaila apeliuoti. Na žodžiu:D Jei kas pasiūlitų galimybę rinkti parašus manau reikalai pasijudintų;D

Žinutė parašyta: 2010-07-05 12:06:36 | Nuoroda

va būtent daug kas bijo :) o jeigu kažkas pradėtu kažką tada viskas pasikreiptu kita linkme :)  

Žinutė parašyta: 2010-07-05 12:21:21 | Nuoroda

Nemanau, kad masinis perlaikymas butu iseitis :D tikrai siaubingai uzprotestuotu tie, kurie gavo gerus balus, ypac jei buvo nustebinti tiek daug gave ;D bet iseitis butu paviesint istaisytus darbus ir vertint is naujo. Butu galima palygint, paziuret taisyma ir pasirodytu tada kas kiek verti.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 12:27:19 | Nuoroda
Cinike rašė:

Matau daug gavai ir sakai kad visi gavo kiek verti. Tuo paciu sakai kad neteisus tie kurie gavo per mazai ir noretu perlaikymo. Ko tau bijot jei tu gavai tiek kiek verta? Reiskia ir perlaikydama gausi dar, is kur ta baime? Ar nesijauti kad gavai tiek kiek verta istiesu? Niekam nepaslaptis jau kad yra gerokai pervertintu, ar gerokai nuvertintu... Gal tu tarp ju, kas cia zino, prie kompiuteriu visi mandri. Jei as gavau gerai, tai as ir antra kart gauciau gerai... aisku jei buciau tikrai vertas gero ivertinimo:) 

Žinutė parašyta: 2010-07-05 12:38:53 | Nuoroda
Juliusj rašė:
Cinike rašė:

Matau daug gavai ir sakai kad visi gavo kiek verti. Tuo paciu sakai kad neteisus tie kurie gavo per mazai ir noretu perlaikymo. Ko tau bijot jei tu gavai tiek kiek verta? Reiskia ir perlaikydama gausi dar, is kur ta baime? Ar nesijauti kad gavai tiek kiek verta istiesu? Niekam nepaslaptis jau kad yra gerokai pervertintu, ar gerokai nuvertintu... Gal tu tarp ju, kas cia zino, prie kompiuteriu visi mandri. Jei as gavau gerai, tai as ir antra kart gauciau gerai... aisku jei buciau tikrai vertas gero ivertinimo:) 

Nesutinku. Aš irgi nenorėčiau perlaikyti. Ne todėl, kad aš gavau tokius didelius balus nepelnytai, nes visada rašiau gerai temomis, kurios man buvo AKTUALIOS ir kur galėdavau rašydama įdėt širdį. Tiesa, suvokimai prasčiau sekdavosi, tačiau šitas nebuvo itin sunkus. Nenorėčiau perlaikyt pirmiausia todėl, kad jau prasidėjo vasara ir joks gerai gavęs žmogus nenorėtų dabar vėl eiti ir rašyt rašinių ir suvokimų. Jau protas ilsisi, aš paprasčiausiai tingėčiau. Dar kita priežastis yra tai, kad egzaminas - loterija. Kas ten žino, gal šįkart pasitaikys nekoks vertintojas ir visi, kurie gavo daug, šįkart gaus mažiau. O jeigu dar šįkart užduotys bus sunkesnės. Dar galima vardinti ir vardinti, kodėl nenorėčiau dar kartą rašyti ir, manau, kad man pritartų dauguma. Nesupraskit manęs klaidingai, man tikrai gaila tų, kurie gavo mažai, tačiau perlaikymui pritarti tiesiog negaliu.

"Tuo paciu sakai kad neteisus tie kurie gavo per mazai ir noretu perlaikymo. Ko tau bijot jei tu gavai tiek kiek verta? Reiskia ir perlaikydama gausi dar, is kur ta baime?"

Tai pagal tavo logiką: Tie, kurie sako, jog gavo per mažai ir jie verti daugiau, iš tikrųjų nėra verti. Nes kodėl to neįrodė pirmą kartą, kai turėjo progą? 

• Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą