Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-04-05
16:06:02
| Nuoroda
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
Alanas rašė:
As pats esu is Siauliu, tai pas mus 1 vieta uzeme 85 taskai.
As pats asmeniskai surinkau 69 tsk bus likau 6-as berods. Tai +-10 tašku manau ir nuo vertinimo labai priklauso. Manau mano darba labai palankiai vertino mokytoja Kažin kada programa bus ar kažkas tokio? :) nes skaitymo, kuris bus vėliau už ist olimpiada, jau yra. Kažkaip man atrodo istorijos olimpiada dideliu organizuotumu nepasižymi Aš irgi dienotvarkės laukiu, bet gali būti, kad pasirodys tik maždaug savaitei iki olimpiados likus. Tai vistiek šioje savaitėje jau turėtų pasirodyti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-05
18:18:44
| Nuoroda
Sveiki:), gal kas galite rekomenduoti istorijos korepetitoriu vln? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-05
22:12:24
| Nuoroda
deisy rašė:
Sveiki:), gal kas galite rekomenduoti istorijos korepetitoriu vln? Ar ne per vėlai tu čia sugalvojai? Nuo rugsėjo mokiniai eina pas korepetitorius.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
23:21:05
| Nuoroda
labas, visiems, užsukau čia netyčia:)matau, sunerimę , pasimetę, laukiat egzaminų, ir kartojatės, mokotės, šaunuoliai:) esu istorijos mokytoja, matau tą nerimą ir savo mokinukų akyse, kai kam tas pats("juk reikia kažką rinktis"...); ir aš "kankinu", daug dirbame, kartojame temas.Sukūriau ir savo puslapį, jame yra ir konspektų, ir nuorodų, užsukit www.istorikas.blogas.lt , palikit atsiliepimų, siūlykit temas, dar tik pradžia, bet vis šis tas Kol kas mažas patarimas - nepersistenkit , www.nec.lt nurodytos visos privalomos temos, potemės, datos ir asmenybės; yra ir visų ( nuo 2002 m.) ir valstybinių , ir mokyklinių egzminų užduotys, ir jų atsakymai; ir tai bus pigiausias būdas pasikartoti, patikrinti save.Sėkmės |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-07
11:49:41
| Nuoroda
Velnias kaip cai visi stipriai ruosiasi tai istorijai, netgi korepetitorius samdosi |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-09
19:48:00
| Nuoroda
viiiskas, aš jau irgi imu mokytis istoriją Gal kas patartų,ar verta įsigyti Petreikio knygą? Šaltiniai man niekad sunkūs nepasirodo, na, retai kada aš ten nieko jau visai nesuprantu,daug didesnė problema būna kaip nors išmokti teoriją Bet dabar apmąstau geriausią taktiką mokymuisi:) Galvoju,gal geriau jau spręst šaltinius visokiausius,negu versti save zūbrint knygas?(aišku,ir to gėrio teks:) ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-09
19:50:30
| Nuoroda
O,olimpiadininkai;) sveikinu! 9-10kl dalyvaudavau, dabar jau nebeima echh. smagu visai būdavo. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-10
10:33:33
| Nuoroda
bambukaz rašė:
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
Alanas rašė:
As pats asmeniskai surinkau 69 tsk bus likau 6-as berods. Tai +-10 tašku manau ir nuo vertinimo labai priklauso. Manau mano darba labai palankiai vertino mokytoja Kažin kada programa bus ar kažkas tokio? :) nes skaitymo, kuris bus vėliau už ist olimpiada, jau yra. Kažkaip man atrodo istorijos olimpiada dideliu organizuotumu nepasižymi Aš irgi dienotvarkės laukiu, bet gali būti, kad pasirodys tik maždaug savaitei iki olimpiados likus. Tai vistiek šioje savaitėje jau turėtų pasirodyti Nepasitvirtino tavo nuomonė, nes dar nėra tos dienotvarkės |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-10
10:34:58
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
O,olimpiadininkai;) sveikinu! 9-10kl dalyvaudavau, dabar jau nebeima echh. smagu visai būdavo. Tai dar nėra ko čia sveikint. Neaišku kaip ten seksis |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-11
20:17:07
| Nuoroda
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
Alanas rašė:
As pats asmeniskai surinkau 69 tsk bus likau 6-as berods. Tai +-10 tašku manau ir nuo vertinimo labai priklauso. Manau mano darba labai palankiai vertino mokytoja Kažin kada programa bus ar kažkas tokio? :) nes skaitymo, kuris bus vėliau už ist olimpiada, jau yra. Kažkaip man atrodo istorijos olimpiada dideliu organizuotumu nepasižymi Aš irgi dienotvarkės laukiu, bet gali būti, kad pasirodys tik maždaug savaitei iki olimpiados likus. Tai vistiek šioje savaitėje jau turėtų pasirodyti Nepasitvirtino tavo nuomonė, nes dar nėra tos dienotvarkės gal pamiršo organizatoriai apie ją: D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-12
16:03:11
| Nuoroda
bambukaz rašė:
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
Alanas rašė:
As pats asmeniskai surinkau 69 tsk bus likau 6-as berods. Tai +-10 tašku manau ir nuo vertinimo labai priklauso. Manau mano darba labai palankiai vertino mokytoja Kažin kada programa bus ar kažkas tokio? :) nes skaitymo, kuris bus vėliau už ist olimpiada, jau yra. Kažkaip man atrodo istorijos olimpiada dideliu organizuotumu nepasižymi Aš irgi dienotvarkės laukiu, bet gali būti, kad pasirodys tik maždaug savaitei iki olimpiados likus. Tai vistiek šioje savaitėje jau turėtų pasirodyti Nepasitvirtino tavo nuomonė, nes dar nėra tos dienotvarkės gal pamiršo organizatoriai apie ją: D Kai virš šimto knygų sąrašo tai nepamiršo sudaryt, o dienotvarkę jau mat sunku jiem parašyt |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-13
14:53:39
| Nuoroda
ne nu man jau irgi reikia pradėti mokytis rimtai.;D kažkiek moku tos istorijos,bet tikrai neužtektinai. iš bandomojo surinkau 73/100. bet vistiek jokio pasitikėjimo savo jėgomis nejaučiu. žiauriausia,kad dar reikia nepamiršti ir kitų egzaminų, jiems skirti laiko. kaip spėt viską ;XX |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-04-13
21:06:25
| Nuoroda
ugniss rašė:
ne nu man jau irgi reikia pradėti mokytis rimtai.;D kažkiek moku tos istorijos,bet tikrai neužtektinai. iš bandomojo surinkau 73/100. bet vistiek jokio pasitikėjimo savo jėgomis nejaučiu. žiauriausia,kad dar reikia nepamiršti ir kitų egzaminų, jiems skirti laiko. kaip spėt viską ;XX o tai visai neblogai as tai irgi ''moku'' bet kazkaip irgi noris daug geriau moket |
Žinutė parašyta:
2010-04-14
11:21:41
| Nuoroda
ir dar ypač kai istorijos egzamino balas mano specialybei yra svarbiausias ;x |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-14
15:33:22
| Nuoroda
ugniss rašė:
ne nu man jau irgi reikia pradėti mokytis rimtai.;D kažkiek moku tos istorijos,bet tikrai neužtektinai. iš bandomojo surinkau 73/100. bet vistiek jokio pasitikėjimo savo jėgomis nejaučiu. žiauriausia,kad dar reikia nepamiršti ir kitų egzaminų, jiems skirti laiko. kaip spėt viską ;XX na aisku bandomasis wiena,o egzas tj kira,nes is istros bandomojo 76 surinkau,o pati egza nelb parasiau,na tikrai tiesiog dr tas susijaudinimas,nerwai daro sawo.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-14
15:33:24
| Nuoroda
ugniss rašė:
ne nu man jau irgi reikia pradėti mokytis rimtai.;D kažkiek moku tos istorijos,bet tikrai neužtektinai. iš bandomojo surinkau 73/100. bet vistiek jokio pasitikėjimo savo jėgomis nejaučiu. žiauriausia,kad dar reikia nepamiršti ir kitų egzaminų, jiems skirti laiko. kaip spėt viską ;XX na aisku bandomasis wiena,o egzas tj kira,nes is istros bandomojo 76 surinkau,o pati egza nelb parasiau,na tikrai tiesiog dr tas susijaudinimas,nerwai daro sawo.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-14
21:02:43
| Nuoroda
manau labai priklauso nuo temų ;] vistiek būna,kad vieną temą suvoki geriau,kitą kažkiek mažiau ir po to kaip pakliūna. ;] |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-04-17
20:14:46
| Nuoroda
Aš iš bandomojo surinkau 86 iš 93, tikiuosi per egzaminą bus dar geriau ) |
Žinutė parašyta:
2010-04-18
15:45:08
| Nuoroda
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-18
15:52:33
| Nuoroda
Majamm rašė:
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? Dar nesikartoju, bet artimiausiu laiku reiks. Gal jau kitoje savaitėje pradėsiu. Bet kažin ar kasdien ją kartosiu. O silpniausias esu senovės istorijoje, stirpiausias naujausiuose amžiuose. Kaip ir dauguma turbūt |
|
|