Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-04-18
16:37:36
| Nuoroda
Aš stipriausia Lietuvos istorijoje, silpnesnė visuotinėj |
Žinutė parašyta:
2010-04-18
19:27:10
| Nuoroda
Majamm rašė:
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? Aš tai daug neskiriu, nes mokytoja dažnai duoda konspektus ir sako, kad egzaminas ne olimpiada ir daug skaityti nebūtina. Svarbiau suprasti. Manau stipriausia esu XX amžiuje, nes dabar jį mokomės ir nieko nepamiršau dar. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-18
19:41:18
| Nuoroda
Aš stipriausia "Pirmasis pasaulisnis karas", "Antrasis pasaulinis karas", "Šaltasis karas", "Nepriklausomybės kovos" |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-18
20:41:19
| Nuoroda
aurete rašė:
Majamm rašė:
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? Aš tai daug neskiriu, nes mokytoja dažnai duoda konspektus ir sako, kad egzaminas ne olimpiada ir daug skaityti nebūtina. Svarbiau suprasti. Manau stipriausia esu XX amžiuje, nes dabar jį mokomės ir nieko nepamiršau dar. Na taip. Sutinku. kaip sekėsi olimpiadoje? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-18
20:45:05
| Nuoroda
bambukaz rašė:
aurete rašė:
Majamm rašė:
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? Aš tai daug neskiriu, nes mokytoja dažnai duoda konspektus ir sako, kad egzaminas ne olimpiada ir daug skaityti nebūtina. Svarbiau suprasti. Manau stipriausia esu XX amžiuje, nes dabar jį mokomės ir nieko nepamiršau dar. Na taip. Sutinku. kaip sekėsi olimpiadoje? :) Neblogai. 37 likau. Saugiai per viduriuką. Mokytoja patenkinta liko tai ir man gerai kaip visai ne istorikei. O tau kaip? Kas olimpiadoje labiausiai patiko? Kaip filmas? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-18
20:55:39
| Nuoroda
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
Majamm rašė:
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? Aš tai daug neskiriu, nes mokytoja dažnai duoda konspektus ir sako, kad egzaminas ne olimpiada ir daug skaityti nebūtina. Svarbiau suprasti. Manau stipriausia esu XX amžiuje, nes dabar jį mokomės ir nieko nepamiršau dar. Na taip. Sutinku. kaip sekėsi olimpiadoje? :) Neblogai. 37 likau. Saugiai per viduriuką. Mokytoja patenkinta liko tai ir man gerai kaip visai ne istorikei. O tau kaip? Kas olimpiadoje labiausiai patiko? Kaip filmas? 41 likau panašiai šiaip rezultatu irgi ganėtinai patenkintas o filmas tai kžn pradžios nemačiau, tik gala tepamačiau, bet komjaunuoliams skirtas jis kas patiko.. ai nžn. Patiko pats šaltinių ir testo rašymas, nes šiaip nieko gero nebuvo. o tau? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-19
14:29:18
| Nuoroda
bambukaz rašė:
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
Majamm rašė:
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? Aš tai daug neskiriu, nes mokytoja dažnai duoda konspektus ir sako, kad egzaminas ne olimpiada ir daug skaityti nebūtina. Svarbiau suprasti. Manau stipriausia esu XX amžiuje, nes dabar jį mokomės ir nieko nepamiršau dar. Na taip. Sutinku. kaip sekėsi olimpiadoje? :) Neblogai. 37 likau. Saugiai per viduriuką. Mokytoja patenkinta liko tai ir man gerai kaip visai ne istorikei. O tau kaip? Kas olimpiadoje labiausiai patiko? Kaip filmas? 41 likau panašiai šiaip rezultatu irgi ganėtinai patenkintas o filmas tai kžn pradžios nemačiau, tik gala tepamačiau, bet komjaunuoliams skirtas jis kas patiko.. ai nžn. Patiko pats šaltinių ir testo rašymas, nes šiaip nieko gero nebuvo. o tau? O tai net aplenkt tave sugebėjau taškeliu kokiu Dėl filmo tai kokias 20min stengiaus suprast apie kurį laiką jis, nes kažkokia neaiški pradžia buvo (gal gerai, kad nematei). Seime visai patiko pasivaikščiot, nes nebuvau buvus tai yra dabar nors kuo pasigirt klasiokams Šiek tiek gaila, kad vakare kambary su kambariokėm prasėdėjau ir su daugiau žmonių nesusipažinau... |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-19
15:45:06
| Nuoroda
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
Majamm rašė:
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? Aš tai daug neskiriu, nes mokytoja dažnai duoda konspektus ir sako, kad egzaminas ne olimpiada ir daug skaityti nebūtina. Svarbiau suprasti. Manau stipriausia esu XX amžiuje, nes dabar jį mokomės ir nieko nepamiršau dar. Na taip. Sutinku. kaip sekėsi olimpiadoje? :) Neblogai. 37 likau. Saugiai per viduriuką. Mokytoja patenkinta liko tai ir man gerai kaip visai ne istorikei. O tau kaip? Kas olimpiadoje labiausiai patiko? Kaip filmas? 41 likau panašiai šiaip rezultatu irgi ganėtinai patenkintas o filmas tai kžn pradžios nemačiau, tik gala tepamačiau, bet komjaunuoliams skirtas jis kas patiko.. ai nžn. Patiko pats šaltinių ir testo rašymas, nes šiaip nieko gero nebuvo. o tau? O tai net aplenkt tave sugebėjau taškeliu kokiu Dėl filmo tai kokias 20min stengiaus suprast apie kurį laiką jis, nes kažkokia neaiški pradžia buvo (gal gerai, kad nematei). Seime visai patiko pasivaikščiot, nes nebuvau buvus tai yra dabar nors kuo pasigirt klasiokams Šiek tiek gaila, kad vakare kambary su kambariokėm prasėdėjau ir su daugiau žmonių nesusipažinau... ir šiaip, jei gerai pamenu, man atrodo, prie vieno stalo valgėme jei tu iš joniškio berods |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-19
21:56:37
| Nuoroda
Man tai asmeniskai paciai sunkiausia atrodo ATR, tie visi padalijimai ir panasiai, nezinau cia gal del to, kad tik dabar pradejom ja eiti ir dar nespejau i ja isigilinti kaip reikiant, bet man ten labai daug pakalynes:/ bet kaip pastebejau gal nebuna tiek jau daug jos egzaminuose? Aisku ka gal zinoti. Man tai labai keista, kad bent istorijos egzamino teste atrodo labai daug klausimu yra is politologijos, kad ta pati konstitucija, galetu maciau jos buti. O jus mokyklose politologija einat normaliai? Nes mes atrodo vos suspejam istorijos temas iseiti, o kur dar politologija... tai teks paciai ja mokintis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-20
07:51:47
| Nuoroda
Sveiki, kad jau prakalbot kas sunkiau, o kas lengviau, tai asmeniškai man, Lietuvos visa raida - suprantamiausia.. Ir pasauliniai karai, ir Šaltasis karas . Vat ko nemoku tai reofrmacijos, kontreformacijos, revoliucijos, perversmo.. O laiko mažai beliko išmokt . Bet jei kam reikės info apie kažką-rašykit, turiu viską smulkiai susirašius ir kas reikalingiausia : ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-20
10:49:21
| Nuoroda
bambukaz rašė:
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
bambukaz rašė:
aurete rašė:
Majamm rašė:
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? Aš tai daug neskiriu, nes mokytoja dažnai duoda konspektus ir sako, kad egzaminas ne olimpiada ir daug skaityti nebūtina. Svarbiau suprasti. Manau stipriausia esu XX amžiuje, nes dabar jį mokomės ir nieko nepamiršau dar. Na taip. Sutinku. kaip sekėsi olimpiadoje? :) Neblogai. 37 likau. Saugiai per viduriuką. Mokytoja patenkinta liko tai ir man gerai kaip visai ne istorikei. O tau kaip? Kas olimpiadoje labiausiai patiko? Kaip filmas? 41 likau panašiai šiaip rezultatu irgi ganėtinai patenkintas o filmas tai kžn pradžios nemačiau, tik gala tepamačiau, bet komjaunuoliams skirtas jis kas patiko.. ai nžn. Patiko pats šaltinių ir testo rašymas, nes šiaip nieko gero nebuvo. o tau? O tai net aplenkt tave sugebėjau taškeliu kokiu Dėl filmo tai kokias 20min stengiaus suprast apie kurį laiką jis, nes kažkokia neaiški pradžia buvo (gal gerai, kad nematei). Seime visai patiko pasivaikščiot, nes nebuvau buvus tai yra dabar nors kuo pasigirt klasiokams Šiek tiek gaila, kad vakare kambary su kambariokėm prasėdėjau ir su daugiau žmonių nesusipažinau... ir šiaip, jei gerai pamenu, man atrodo, prie vieno stalo valgėme jei tu iš joniškio berods Aga. Koks sutapimas |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-21
00:06:42
| Nuoroda
voyage rašė:
Sveiki, kad jau prakalbot kas sunkiau, o kas lengviau, tai asmeniškai man, Lietuvos visa raida - suprantamiausia.. Ir pasauliniai karai, ir Šaltasis karas . Vat ko nemoku tai reofrmacijos, kontreformacijos, revoliucijos, perversmo.. O laiko mažai beliko išmokt . Bet jei kam reikės info apie kažką-rašykit, turiu viską smulkiai susirašius ir kas reikalingiausia : ) Laba, o kaip butu galima gaut is taves ta ka tu turi?
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-21
09:04:54
| Nuoroda
aurete rašė:
Majamm rašė:
Sveiki visi:) Kiek vidutiniskai per diena skiriate laiko istorijai? ar kiekviena diena taip nuosekliai mokinates? Kuriose temose jauciates stipriausiai, kuriose silpniausiai? Aš tai daug neskiriu, nes mokytoja dažnai duoda konspektus ir sako, kad egzaminas ne olimpiada ir daug skaityti nebūtina. Svarbiau suprasti. Manau stipriausia esu XX amžiuje, nes dabar jį mokomės ir nieko nepamiršau dar. Deja, ne tiesą sakai. Istoriją svarbiausia skaityti skaityti ir dar kartą skaityti.. Kad suvoktum iš visų pusių tą patį reikalą... Ne iš konspektų reikia mokytis.. Jie tik turi primint, ką primiršti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-21
16:47:17
| Nuoroda
ddollar rašė:
voyage rašė:
Sveiki, kad jau prakalbot kas sunkiau, o kas lengviau, tai asmeniškai man, Lietuvos visa raida - suprantamiausia.. Ir pasauliniai karai, ir Šaltasis karas . Vat ko nemoku tai reofrmacijos, kontreformacijos, revoliucijos, perversmo.. O laiko mažai beliko išmokt . Bet jei kam reikės info apie kažką-rašykit, turiu viską smulkiai susirašius ir kas reikalingiausia : ) Laba, o kaip butu galima gaut is taves ta ka tu turi?
Gali rašyti skypu: chill_ill : ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-21
21:56:17
| Nuoroda
Na va liko vos kiek daugiau nei mėnesis iki egzaminų šiaip istoriją mes jau per tą 11 - 12 klasę einam berods 2 kartą.. db kartojam naujuosius laikus... politologiją visą praėjom - kadangi ją ketinu studijuoti tai daugiau pasigilinau ir tikrai nemanau kad kiltų man kokių problemų.. dėl konstitucijos taip papuola teste nemažai - na bet čia jau ir vadinamasis bendrasis išprusimas + šiek tiek daugiau pasiskaityt konstituciją reikia sėkmės visiem istorikam |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-23
19:45:13
| Nuoroda
Sveiki, jau gal kas žinote kada buslaikomas istorijos valstybinis egzaminas? nes aš niekur nerandu |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-23
20:19:46
| Nuoroda
Birželio 4 d. 9 val. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-24
11:39:21
| Nuoroda
aciu |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-25
18:42:58
| Nuoroda
Kaip sekasi besiruošiantiems egzaminui? Dar baiginėjat kursą ar jau pradėjot kartojimą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-25
18:51:16
| Nuoroda
Sveiki istorikai:) Gal kas galetu pagelbeti? Dabar einu ATR, bent man asmeniskai ten tiek daug painiavos, tie visi karai su Rusija ir Svedija... O klausimas butu toks, gal kas galetumete paaiskinti Radomo ir Baro konfederaciju esme? Kiek skaiciau is ivairiu saltiniu niekaip neina esmes suprasti, nes atrodo kiekvienas saltinis skirtingai ta informacija perteikia, tai tada viskas ir susimaiso galvoj. Kuri konfederacija buvo pries reformacijas, tai yra, norejo palikti bajoru teises ir laisves? o antra prie ka buvo? Jei kas mokate, labai prasau paaiskinkite. Didelis dekui is anksto:) |
|
|