Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
23:08:38
| Nuoroda
Sveiki, kaip manot ar pereinamasis balas į socialinų mokslų studijų kryptisdydes ar mažės lyginant su praeitais metais turint omenyje kad socialiniams mokslams skirta daugiausiai krepšelių. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
23:35:20
| Nuoroda
BXCracer rašė:
Sveiki, kaip manot ar pereinamasis balas į socialinų mokslų studijų kryptisdydes ar mažės lyginant su praeitais metais turint omenyje kad socialiniams mokslams skirta daugiausiai krepšelių. Krepseliai padalinti pagal pernai metu stojimo duomenis ir rinkos poreikius. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
01:03:50
| Nuoroda
ar yra sansu su 18.29 balu istot i vu teise mokama?jei butu galima tai turbut butu valarines? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:31:42
| Nuoroda
Su tokiu balu tikriausiai ir i nemokama pakliusi, apie mokama jau nekalbu. Kas cia darosi visiem islaiko egzus 80-90 ir dar bijo ar i mokama paklius |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
13:47:14
| Nuoroda
Dzustinas rašė:
Su tokiu balu tikriausiai ir i nemokama pakliusi, apie mokama jau nekalbu. Kas cia darosi visiem islaiko egzus 80-90 ir dar bijo ar i mokama paklius su 80 tai as drebeciau jau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
14:59:41
| Nuoroda
Chebra, būkit geri patarkit ką nors... Kur galėčiau įstoti į vf su tokiais balais: Lietuvių 71 Matieka 86 Istorija 58 Užsienio 34 |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
15:04:09
| Nuoroda
ne-zinia rašė:
Chebra, būkit geri patarkit ką nors... Kur galėčiau įstoti į vf su tokiais balais: Lietuvių 71 Matieka 86 Istorija 58 Užsienio 34 i kolegija tikrai vf bus, bet ziurint i kokias studijas... O i univera taj abejoju.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
15:25:35
| Nuoroda
Sveiki, norėčiau, kad kas atsakytų sąžiningai ar realu tikėtis socialiniuose moksluose: verslo administravimas, vadyba, viešasis administravimas VF krepšelio jei mano konkursinis balas yra virš 17. O ar su 17,16 konkursiniu balu įmanonma kur nors įstoti M ekonomiką? Esu gan pasimetes, nes nori butent tokius mokslus studijuoti, bet nežinau kaip realiai užpildyti prašymą, kad butū kur nors galimybė įstoti, o ne pergždžiai parašyti, juk tik 16 studijų programų gali parašyti gan sudetinga viska gerai sugrupuoti. Ir dar vienas klausimas ar įstočiau su savo balu i Vilniaus kolegiją socialinius mokslus VF?
Dekui tam žmogui, kuris padės. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
15:26:01
| Nuoroda
Nastiona rašė:
ne-zinia rašė:
Chebra, būkit geri patarkit ką nors... Kur galėčiau įstoti į vf su tokiais balais: Lietuvių 71 Matieka 86 Istorija 58 Užsienio 34 i kolegija tikrai vf bus, bet ziurint i kokias studijas... O i univera taj abejoju.. stenkis isnaudot lietuviu ir matematikos rezultatus. pasirink dar koki geresni metini. cia svarbiausi tavo norai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
16:12:07
| Nuoroda
Leeee o kokie pas tawe egzamino rezai? mano egzaminų rezultatai: matematika 82 istorija 80 lietuvių kalba 53 anglų kalba 6 taigi, jau pradedu galvoti tik apie kolegijas, buhalterine apskaitą.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
16:48:34
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
PsicLt rašė:
Politologija/sociologija VU Viesasis administravimas MRU As irgi i politologija, tik VDU. Ka zadi baigus/es daryti su siuo issilavinimu? aš irgi VDU politiką, jau 4 metus apie tai žinojau gaila aišku, kad naujas dekanas (donskiui išėjus) bus visiškas idiotas, pūkšto, jai žinai tokį... na aišku tikiuosi kad geri dalykai nustelbs blogus. P.S. aplenksiu tave keliomis šimtosiomis balo bet įstosim abu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
16:50:53
| Nuoroda
waldute rašė:
Leeee o kokie pas tawe egzamino rezai? mano egzaminų rezultatai: matematika 82 istorija 80 lietuvių kalba 53 anglų kalba 6 taigi, jau pradedu galvoti tik apie kolegijas, buhalterine apskaitą.. ką tu čia pezi? kolegijas... tu žinai kiek nelaikė žmonių lietuvoj nei vieno valstybinio - apie 20 tūkstančių. nešk prašymą ten kur nori, ir kolegijų gali net neminėt. aišku ne VU bet kokiam nors gedimine ar KTU įstosi ramiai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:04:23
| Nuoroda
Em, o jūs pagal šitą: http://www.studijos.lt/busimiems_studentams/balu_skaiciuokle skaičiuoklę balus skaičiuojat? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:33:45
| Nuoroda
tavicius rašė:
Mr.Lazy rašė:
PsicLt rašė:
Politologija/sociologija VU Viesasis administravimas MRU As irgi i politologija, tik VDU. Ka zadi baigus/es daryti su siuo issilavinimu? aš irgi VDU politiką, jau 4 metus apie tai žinojau gaila aišku, kad naujas dekanas (donskiui išėjus) bus visiškas idiotas, pūkšto, jai žinai tokį... na aišku tikiuosi kad geri dalykai nustelbs blogus. P.S. aplenksiu tave keliomis šimtosiomis balo bet įstosim abu O, pagaliau nors vienas VDU politologas islindo. Donskio tikrai gaila. Kaip galvoji su tokiais kaip musu balais krepselius gausim soc mokslu? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:38:10
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
tavicius rašė:
Mr.Lazy rašė:
PsicLt rašė:
Politologija/sociologija VU Viesasis administravimas MRU As irgi i politologija, tik VDU. Ka zadi baigus/es daryti su siuo issilavinimu? aš irgi VDU politiką, jau 4 metus apie tai žinojau gaila aišku, kad naujas dekanas (donskiui išėjus) bus visiškas idiotas, pūkšto, jai žinai tokį... na aišku tikiuosi kad geri dalykai nustelbs blogus. P.S. aplenksiu tave keliomis šimtosiomis balo bet įstosim abu O, pagaliau nors vienas VDU politologas islindo. Donskio tikrai gaila. Kaip galvoji su tokiais kaip musu balais krepselius gausim soc mokslu? Manau, tikrai turėtumėt gaut. .Balas gaunasi neblogas. |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:38:49
| Nuoroda
Aš pats bandysiu VU teisę, o jei ne - MRU teisę. |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:45:08
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Mr.Lazy rašė:
tavicius rašė:
Mr.Lazy rašė:
PsicLt rašė:
Politologija/sociologija VU Viesasis administravimas MRU As irgi i politologija, tik VDU. Ka zadi baigus/es daryti su siuo issilavinimu? aš irgi VDU politiką, jau 4 metus apie tai žinojau gaila aišku, kad naujas dekanas (donskiui išėjus) bus visiškas idiotas, pūkšto, jai žinai tokį... na aišku tikiuosi kad geri dalykai nustelbs blogus. P.S. aplenksiu tave keliomis šimtosiomis balo bet įstosim abu O, pagaliau nors vienas VDU politologas islindo. Donskio tikrai gaila. Kaip galvoji su tokiais kaip musu balais krepselius gausim soc mokslu? Manau, tikrai turėtumėt gaut. .Balas gaunasi neblogas. As tikiuosi. Nors jei negausiu, imsiu paskola ir vistiek ten pat stosiu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:51:09
| Nuoroda
Gausi tu tą krepšą, nes gerai egzus išsilaikei, be to - vidurkis nemažas. VDU konkursas ne toks kaip VU. Įstotum, manau, ten be vargo. Ką kalbėt tiems, kur jų balas nesiekia 17 ir mąsto apie karzynką? |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:52:21
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Gausi tu tą krepšą, nes gerai egzus išsilaikei, be to - vidurkis nemažas. VDU konkursas ne toks kaip VU. Įstotum, manau, ten be vargo. Ką kalbėt tiems, kur jų balas nesiekia 17 ir mąsto apie karzynką? Pernai matai buciau laisvai i vf VDU patekes, o siemet kada bendras konkursas visiems soc mokslams, tai yra sioks toks nerimas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:56:44
| Nuoroda
Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 |