Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:58:28
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 Nu kad nelabai panasus.XD Tu tai ramus gali but, krepsys tavo tik kaip su VU teise bus nezinau. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:01:31
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
EzoTao rašė:
Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 Nu kad nelabai panasus.XD Tu tai ramus gali but, krepsys tavo tik kaip su VU teise bus nezinau. Tai tas 0, 56 balo čia ar čia. Aš jau susitaikiau su ta mintim, kad netelpu VU - kad nebūtų graužaties vėliau. Išvis, lievai čia gaunas: dėl matematikos apeliacijos negaunu per išleistuves atestato, o ir dokumentus registruot gausiu tik paskutinę dieną, nes tik tada pareis apeliacijos patvirtinimas. Čia bus kaip tam filme - "Bėk, Lola, bėk" :D |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:01:51
| Nuoroda
Sveiki, Kaip manote, ar įstočiau į VDU teisę arba menotyrą vf su tokiais balais:
LT 90 EN 86 IS 90 ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:04:06
| Nuoroda
Bourges rašė:
Sveiki, Kaip manote, ar įstočiau į VDU teisę arba menotyrą vf su tokiais balais:
LT 90 EN 86 IS 90 ? Su tokiais balais laisvai. Tautvydai: Tas 0.56 balo, tai labai daug, jei tiek tureciau, ramiai miegociau naktim. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:12:02
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Bourges rašė:
LT 90 EN 86 IS 90 ? Su tokiais balais laisvai. Tautvydai: Tas 0.56 balo, tai labai daug, jei tiek tureciau, ramiai miegociau naktim. O man čia neatrodo, kad labai daug skiriasi. Neramu man ir su tuo 19, 22. Manai, tokia konkurecija bus? |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:12:39
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Aš kažkodėl ramus. Bet kai paskaitau, kad tu pergyveni, tai ir aš pradedu - mūsų balai panašūs:18,64 ir 19,22 Galiu tave nuramint, šita balų skaičiuoklė truputį grybą pjauna su metiniais pažymiais. A ir B lygio pažymį užskaio kaip tą patį. Jei gerai prisimenu tai tu sakei, jog matkėj iš A lygio turėjai 9, jei taip tuomet tavo KB turėtų būt apie 19.44. Deja, aš buvau B lygyje ir nieko negaunu... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:12:47
| Nuoroda
O kažin daug kuo rizikuočiau, jei nuspręsčiau šiais metais nestoti, o stoti kitais - gal, sakau, kitais metais konkurencija bus didesnė (abiturientai geriau išlaikys) arba kokia nors geniali reforma apsunkins įstojimą? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:18:35
| Nuoroda
Bourges rašė:
O kažin daug kuo rizikuočiau, jei nuspręsčiau šiais metais nestoti, o stoti kitais - gal, sakau, kitais metais konkurencija bus didesnė (abiturientai geriau išlaikys) arba kokia nors geniali reforma apsunkins įstojimą? O kodel siemet nenori stot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:22:19
| Nuoroda
Iš karto atsiprašau už galbūt kvailą klausimą, bet mane neramina vienas dalykas. Ketinu į prašymo lapą įrašyti tik vieną studijų programą - filosofiją VDU. Tad klausimas: ar didelė rizika, kad neįstosiu? Labai bijau likti ant ledo tokiu atveju. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:26:32
| Nuoroda
Naktigonė rašė:
Iš karto atsiprašau už galbūt kvailą klausimą, bet mane neramina vienas dalykas. Ketinu į prašymo lapą įrašyti tik vieną studijų programą - filosofiją VDU. Tad klausimas: ar didelė rizika, kad neįstosiu? Labai bijau likti ant ledo tokiu atveju. Istosi su krepseliu... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:26:55
| Nuoroda
Noriu pasiimti pertrauką, be to yra galimybė pakeliauti po Europą, todėl nežinau, kaip čia pasielgus. Logiškai mąstant per tuos metus neturėtų niekas ženkliai pasikeisti, taigi jeigu įstoju šįmet, tai ir kitąmet turėčiau įstoti, kad ir į mokamą, bet vis dėlto baisoka, o kas jeigu nuplauks galimybė studijuoti tai, ką visada norėjau. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:29:22
| Nuoroda
Bourges rašė:
Noriu pasiimti pertrauką, be to yra galimybė pakeliauti po Europą, todėl nežinau, kaip čia pasielgus. Logiškai mąstant per tuos metus neturėtų niekas ženkliai pasikeisti, taigi jeigu įstoju šįmet, tai ir kitąmet turėčiau įstoti, kad ir į mokamą, bet vis dėlto baisoka, o kas jeigu nuplauks galimybė studijuoti tai, ką visada norėjau. Nenuplauks jokiu budu, nebent koks karas, badas ar maras uzeis... Geros tau keliones. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:34:42
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Iš karto atsiprašau už galbūt kvailą klausimą, bet mane neramina vienas dalykas. Ketinu į prašymo lapą įrašyti tik vieną studijų programą - filosofiją VDU. Tad klausimas: ar didelė rizika, kad neįstosiu? Labai bijau likti ant ledo tokiu atveju. Istosi su krepseliu... Norisi tikėti, nes suabejojau kai tiek daug žmonių liepė nebūti durnai suvalkietei... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:35:01
| Nuoroda
Mr. Lazy, ne vienas būsi politologas VDU :) Sveikas, būsimas grupioke |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:38:47
| Nuoroda
Netvarka rašė:
Mr. Lazy, ne vienas būsi politologas VDU :) Sveikas, būsimas grupioke Sveika. Malonu matyti kad zmones su tokiais balais nesibaido VDU, kuris tikrai perdaug nuvertinamas. Kauniete busi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:40:22
| Nuoroda
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Iš karto atsiprašau už galbūt kvailą klausimą, bet mane neramina vienas dalykas. Ketinu į prašymo lapą įrašyti tik vieną studijų programą - filosofiją VDU. Tad klausimas: ar didelė rizika, kad neįstosiu? Labai bijau likti ant ledo tokiu atveju. Istosi su krepseliu... Norisi tikėti, nes suabejojau kai tiek daug žmonių liepė nebūti durnai suvalkietei... O dek b... ne tu bendrai nelabai gali... Nu tiesiog daryk kaip nori. Po metu niekas nepasikeis isskyrus tai, kad busi metais senesne. Turesi patirties pranasuma pries kursiokus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:48:52
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Iš karto atsiprašau už galbūt kvailą klausimą, bet mane neramina vienas dalykas. Ketinu į prašymo lapą įrašyti tik vieną studijų programą - filosofiją VDU. Tad klausimas: ar didelė rizika, kad neįstosiu? Labai bijau likti ant ledo tokiu atveju. Istosi su krepseliu... Norisi tikėti, nes suabejojau kai tiek daug žmonių liepė nebūti durnai suvalkietei... O dek b... ne tu bendrai nelabai gali... Nu tiesiog daryk kaip nori. Po metu niekas nepasikeis isskyrus tai, kad busi metais senesne. Turesi patirties pranasuma pries kursiokus. Arba neturėsiu, nes dabar turiu patirties spragą pagal tave. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:49:47
| Nuoroda
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Iš karto atsiprašau už galbūt kvailą klausimą, bet mane neramina vienas dalykas. Ketinu į prašymo lapą įrašyti tik vieną studijų programą - filosofiją VDU. Tad klausimas: ar didelė rizika, kad neįstosiu? Labai bijau likti ant ledo tokiu atveju. Istosi su krepseliu... Norisi tikėti, nes suabejojau kai tiek daug žmonių liepė nebūti durnai suvalkietei... O dek b... ne tu bendrai nelabai gali... Nu tiesiog daryk kaip nori. Po metu niekas nepasikeis isskyrus tai, kad busi metais senesne. Turesi patirties pranasuma pries kursiokus. Arba neturėsiu, nes dabar turiu patirties spragą pagal tave. Kodel spraga turi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:51:38
| Nuoroda
siestaa rašė:
Nastiona rašė:
ne-zinia rašė:
Chebra, būkit geri patarkit ką nors... Kur galėčiau įstoti į vf su tokiais balais: Lietuvių 71 Matieka 86 Istorija 58 Užsienio 34 i kolegija tikrai vf bus, bet ziurint i kokias studijas... O i univera taj abejoju.. stenkis isnaudot lietuviu ir matematikos rezultatus. pasirink dar koki geresni metini. cia svarbiausi tavo norai eikit sau... o as dar turejau vilti i univera... i kolegija nestosiu, eisiu tada mokamai:// |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
18:52:34
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Mr.Lazy rašė:
Naktigonė rašė:
Iš karto atsiprašau už galbūt kvailą klausimą, bet mane neramina vienas dalykas. Ketinu į prašymo lapą įrašyti tik vieną studijų programą - filosofiją VDU. Tad klausimas: ar didelė rizika, kad neįstosiu? Labai bijau likti ant ledo tokiu atveju. Istosi su krepseliu... Norisi tikėti, nes suabejojau kai tiek daug žmonių liepė nebūti durnai suvalkietei... O dek b... ne tu bendrai nelabai gali... Nu tiesiog daryk kaip nori. Po metu niekas nepasikeis isskyrus tai, kad busi metais senesne. Turesi patirties pranasuma pries kursiokus. Arba neturėsiu, nes dabar turiu patirties spragą pagal tave. Kodel spraga turi? Na nes dabar esu metais jaunesnė, jei teisingai supratau ką turėjai galvoje... |
|
|