Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
15:52:57
| Nuoroda
Pas Rulle121 ne tik su kintamaisias, bet ir su kitais programavimo kultūros/stiliaus aspektais gali problemų būti. Pora patarimų: failus reikėtų atidarinėti tik tada, kada reikia, ir uždaryti iškart, kai nebereikia; be to, galėjai laisvai apsieiti be kintamųjų „nominalas“ ir „monetos“, jie jokios reikšmingos funkcijos neatlieka. Mano sprendimas: www.paste.lt/paste/864859fd9be6522ea69e9 e0f2533a318 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:00:58
| Nuoroda
Kayen rašė:
Na aš irgi vakar vakare pasibandžiau parašyt, dėja FPS pjaunasi su W7 ir nenori nuskaityti failų, tad ar veikia - nežinau, bet principas daugmaž toks O tu jei taip egzamine surašei neteksi vieno balo, už neaiškius kintamuosius =] www.paste.lt/paste/c22381daedef2eb7e9fdc 6e4e621d7f3 na tas 1 taskas nieko nelemia svarbu kad veikia programa gal galit kas imest 2 praktine uzduoti padaryta? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:08:54
| Nuoroda
Martynas B. rašė:
Pas Rulle121 ne tik su kintamaisias, bet ir su kitais programavimo kultūros/stiliaus aspektais gali problemų būti. Pora patarimų: failus reikėtų atidarinėti tik tada, kada reikia, ir uždaryti iškart, kai nebereikia; be to, galėjai laisvai apsieiti be kintamųjų „nominalas“ ir „monetos“, jie jokios reikšmingos funkcijos neatlieka. Mano sprendimas: www.paste.lt/paste/864859fd9be6522ea69e9 e0f2533a318 blin cia visi tai gerai padare ir komentarus parase ir kintamiesem prasmingus vardus dave krc jauciu kokius 20 tasku geriausiu atveju gausiu uz 1 praktine uzduoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:09:19
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
Kayen rašė:
Na aš irgi vakar vakare pasibandžiau parašyt, dėja FPS pjaunasi su W7 ir nenori nuskaityti failų, tad ar veikia - nežinau, bet principas daugmaž toks O tu jei taip egzamine surašei neteksi vieno balo, už neaiškius kintamuosius =] www.paste.lt/paste/c22381daedef2eb7e9fdc 6e4e621d7f3 na tas 1 taskas nieko nelemia svarbu kad veikia programa gal galit kas imest 2 praktine uzduoti padaryta? Kad „veikia“ tai dar nieko nereiškia, kadangi godus algoritmas yra iš esmės neteisingas... Kaip jau kažkas buvo davęs pavyzdį, gali pabandyti tarkim tokį testuką, ir pasižiūrėk, kokius rezultatus gausi. 1 1 14 3 10 7 1 1 0 0 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:15:28
| Nuoroda
Martynas B. rašė:
Rulle121 rašė:
Kayen rašė:
Na aš irgi vakar vakare pasibandžiau parašyt, dėja FPS pjaunasi su W7 ir nenori nuskaityti failų, tad ar veikia - nežinau, bet principas daugmaž toks O tu jei taip egzamine surašei neteksi vieno balo, už neaiškius kintamuosius =] www.paste.lt/paste/c22381daedef2eb7e9fdc 6e4e621d7f3 na tas 1 taskas nieko nelemia svarbu kad veikia programa gal galit kas imest 2 praktine uzduoti padaryta? Kad „veikia“ tai dar nieko nereiškia, kadangi godus algoritmas yra iš esmės neteisingas... Kaip jau kažkas buvo davęs pavyzdį, gali pabandyti tarkim tokį testuką, ir pasižiūrėk, kokius rezultatus gausi. 1 1 14 3 10 7 1 1 0 0 nu viskas tvarkoi veikia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:17:07
| Nuoroda
Ir ką gauni U1rez.txt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:20:35
| Nuoroda
Martynas B. rašė:
Ir ką gauni U1rez.txt? nu berots gerai tai gaunas pas mane 10 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:21:08
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
Martynas B. rašė:
Ir ką gauni U1rez.txt? nu berots gerai tai gaunas pas mane 10 10 1 7 0 1 4 5 1 10 10 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:24:20
| Nuoroda
Berods nelabai... Sąlygoje pasakyta, jog reikia paskirstyti taip, kad monetų skaičius būtų kuo mažesnis. Taigi turėtų būti taip: 10 0 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:31:37
| Nuoroda
Martynas B. rašė:
Berods nelabai... Sąlygoje pasakyta, jog reikia paskirstyti taip, kad monetų skaičius būtų kuo mažesnis. Taigi turėtų būti taip: 10 0 kur tu cia taip radai parasyta? juk uzduoti parasyta spausdinkite kiek kokiu monetu gavo (nominalu mazejimo tvarka) tai yra nuo didziausio nominalo iki maziausio tai pas mumis didziausias nominalas yra 10 tai ir gauna 1 moneta toliau 7 negauna o 1 vertes monetu gauna 4 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:36:03
| Nuoroda
Paskutinis sakinys prieš pastraipą „Duomenys“: „Keitimo sąlyga – mažiausias galimas skaičius monetų.“ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:37:50
| Nuoroda
Martynas B. rašė:
Paskutinis sakinys prieš pastraipą „Duomenys“: „Keitimo sąlyga – mažiausias galimas skaičius monetų.“ nu nafik kas per nesamone net nemaciau tokios salygos tai tada zopa bus gerai kad bent islaikyciau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:41:37
| Nuoroda
Kayen rašė:
Na aš irgi vakar vakare pasibandžiau parašyt, dėja FPS pjaunasi su W7 ir nenori nuskaityti failų, tad ar veikia - nežinau, bet principas daugmaž toks O tu jei taip egzamine surašei neteksi vieno balo, už neaiškius kintamuosius =] www.paste.lt/paste/c22381daedef2eb7e9fdc 6e4e621d7f3 na man kazkodel neveikia tavo programa meta dalyba is nulio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:44:29
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
na man kazkodel neveikia tavo programa meta dalyba is nulio Na jo ir pats ten dabar klaidą pastebėjau dar nuskaityme nera begin end, reiktų fps gerai veikiančio kad įsitikinti |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
16:53:57
| Nuoroda
Na dėl antros užduoties mano nuomone ją reikėtų daryt taip: 1)susivedi duomenis tokiu formatu : grupe[i].begikas[j] grupe[i].laikas[j] {laikas = min *60 + sec} 2)Susirikiuoji grupes nuo didžiausio iki mažiausio (procedura) 3)Geriausius rezultatus iš grupių priskirį į naują masyvą - jei lyginis skaičius ima po 1 rezultatą, jei nelyginis 1 ir 2. Dar reikėtų funkcijos skaičiuojančios dalyvių skaičių grupėse. 4)Naują masyvą vėl perrūšiuoji. 5)Viską spausdini, prieštai dar reikia atversti laiką į min:sec.
Tik vat problema su rūsiavimo procedura, nes pirminiai duomenys būtų grupe[i].laikas[j] formate, o geriausiųjų masyvas - geriausi.laikas[i].
Na gal nelabai aiškiai čia išdėsčiau bet +-. Kas sumąstėt kitokių sprendimo būdų ?
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
17:50:28
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
Martynas B. rašė:
Paskutinis sakinys prieš pastraipą „Duomenys“: „Keitimo sąlyga – mažiausias galimas skaičius monetų.“ nu nafik kas per nesamone net nemaciau tokios salygos tai tada zopa bus gerai kad bent islaikyciau Tai aš manau kad su DP išsprendusių tebus vienas kitas, todėl tikrai nereikia dėl to žudytis, nes turbūt >99% laikiusiųjų turėtų negauti taškų už testus. O aš nors ir gausiu, iš antro uždavinio mažai surinksiu, tai irgi nebūtinai gerai išlaikysiu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
18:03:03
| Nuoroda
Martynas B. rašė:
Tai aš manau kad su DP išsprendusių tebus vienas kitas, todėl tikrai nereikia dėl to žudytis, nes turbūt >99% laikiusiųjų turėtų negauti taškų už testus. O aš nors ir gausiu, iš antro uždavinio mažai surinksiu, tai irgi nebūtinai gerai išlaikysiu. O kuo tau blogai vienmačiais masyvais ? Jų tereikia 4. Taip net lengviau. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
18:06:05
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
gretuse rašė:
Saulėgrąža rašė:
gretuse rašė:
siaip lb zmones stebisi,kai mergos VBE IT laiko. nzn kodel. gal kitom protelei neisnesa? :D Kitom protelei išneša parašyti žodį proteliai su ia! atsipeikek,kiaune! cia tau ne lt pamokele. kaip noriu taip rasau. tu matyt ta kuriai protas IT nenesa. Hm. O tu ir realybėj taip su žmonėm bendrauji? realybej? cia as dar saldainiukas, patikek. netrukdyk man ,as netrukdysiu tau. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
18:07:24
| Nuoroda
Kayen rašė:
Martynas B. rašė:
Tai aš manau kad su DP išsprendusių tebus vienas kitas, todėl tikrai nereikia dėl to žudytis, nes turbūt >99% laikiusiųjų turėtų negauti taškų už testus. O aš nors ir gausiu, iš antro uždavinio mažai surinksiu, tai irgi nebūtinai gerai išlaikysiu. O kuo tau blogai vienmačiais masyvais ? Jų tereikia 4. Taip net lengviau. Nesupratau? Na, pas mane masyvai irgi vienmačiai ir aš nesakau, kad su jais kas nors blogai. Blogai tik su godžiais algoritmais, dėl jau minėto pvz. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
18:09:12
| Nuoroda
sejkutea rašė:
kaip tau sekes gretuse? o.O keistai cia domina kazka kaip man sekesi. Testas visas perfect,maximum 2 klaidos bus (4 taskai), antra uzduotis irgi perfect padaryta,veikia,net dbr kai cia paskaiciau del maziausio monetu skaiciaus tj cia gali but beda,nes jo neiesko. nu zdz. ziuresim kaip vertins ir kaip bandys,bet turetu but korektiskai teisinga ir t.t.l. tj kokie 20 tasku manau bus. 2 uzduotis.... mmm kadangi kaip ir minejau kazkada anksciau irasu nemoku,tj dar beto nelb spejau tj tik aprasai yra, nu pradzia. tj kokie 5 taskai gal. nu tj manau,akd turetu but 71taskas koks nu cia mano optimistiskais spejimais o kaip is tiesu bus,tj tik dievas zino |