Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:41:19
| Nuoroda
As tai galvoju i medicina Jus visi turbut irgi? |
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:41:47
| Nuoroda
Uzluzo truputi forumas:) |
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:42:05
| Nuoroda
man tai grubiai apie 10-12 tasku prapuole ... dar cia nuo vertintoju priklauso. o man kaip tik atrodo, kad kartele bus aukstai...as visada labai nuvertinu savo darbus, nors pretenduoju i raudona... egzaminuose daug reiskia laime... na tos. n.s. tai as labiau kaip slegi zinojau, o apie temperatura....ziople.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:42:09
| Nuoroda
Reik prirasyt, kad permestu i kita puslapi:) |
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:42:11
| Nuoroda
indre... rašė:
tokspat rašė:
gretuse rašė:
indre... rašė:
gretuse rašė:
indre... rašė:
nu va zmones matau tokie protingi manot kad karboski rugstis etano rugstis kieta tai atsakykit man tada 1.5 klausima, kaip reikejo? paskaityk gi ka anksciau kalbejom. 5 variantus gal rasi. issirink kuris labiausiai patinka kur 5 variantai? as cia jau valanda ir maciau tik viena kai pati klausiau ir tai as biski to zmogaus nesupratau... tai nukopink man tuos variantus jei jie yra, kaip pati atsakei? nu as suprantu,kad kuo medziagha labiau koncentruota- tuo riskesnes jos savebes ir geriau matomos plika akimi. is sito kazka bandziau vatyt. o kiti ten skirtingai svaigo. http://media-2.web.britannica.com/eb-media/80/123880-004-448FB4F6.jpg nu ir ka reiskia ta nuotrauka? prie ko tu cia parodei? tokspat> siuylau pasigydyt. cia gal kaip manija? nu gi pasakei,akd kieta. supratom. tj nereikia cia kist,vartyt. rasinet 10 akrtu. supratom. nustok. ir tiap nervasd ima del tokios durnos klaidos. ok? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:42:11
| Nuoroda
tokspat rašė:
Taip, as parasiau, kad pageretu, nes visu pirma lasinama po ta pati kieki, ir aisku tiksliau bus ten kur koncentracija yra mazesne, nes galima palygint. Pilu 10ml naoh ir 1ml naoh, tai aisku tiksliau bus kai mazesne, kai 1ml Aš irgi ta linkme daugmaž rašiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:43:13
| Nuoroda
as tai odontologija norejau...bet kazkaip manau kad tai liks svajone nes lt egza turbut blogai islaikiau |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:43:15
| Nuoroda
Istroskusi rašė:
tokspat rašė:
Taip, as parasiau, kad pageretu, nes visu pirma lasinama po ta pati kieki, ir aisku tiksliau bus ten kur koncentracija yra mazesne, nes galima palygint. Pilu 10ml naoh ir 1ml naoh, tai aisku tiksliau bus kai mazesne, kai 1ml Aš irgi ta linkme daugmaž rašiau Na bet nesu uztikrintas , bet manau, kad bus gerai |
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:44:03
| Nuoroda
1. farmacija. 2 medicina. 3 biologija 4. aplinkotyra 5 . visuomenes sveikata. mano topas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:45:58
| Nuoroda
siestaa rašė:
1. farmacija. 2 medicina. 3 biologija 4. aplinkotyra 5 . visuomenes sveikata. mano topas O farmacija irgi idomu, as irgi noreciau, bet gaila, kad tik Kaune |
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:46:14
| Nuoroda
tokspat rašė:
Istroskusi rašė:
tokspat rašė:
Taip, as parasiau, kad pageretu, nes visu pirma lasinama po ta pati kieki, ir aisku tiksliau bus ten kur koncentracija yra mazesne, nes galima palygint. Pilu 10ml naoh ir 1ml naoh, tai aisku tiksliau bus kai mazesne, kai 1ml Aš irgi ta linkme daugmaž rašiau Na bet nesu uztikrintas , bet manau, kad bus gerai as irgi lb panasiai parasiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:46:42
| Nuoroda
indre... rašė:
as tai odontologija norejau...bet kazkaip manau kad tai liks svajone nes lt egza turbut blogai islaikiau Na jo, lietuviu egzaminas tikrai nera lengvas, as irgi nenoreciau, kad lietuviu viska sugadintu, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai:) |
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:46:46
| Nuoroda
o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:48:27
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
siestaa rašė:
1. farmacija. 2 medicina. 3 biologija 4. aplinkotyra 5 . visuomenes sveikata. mano topas Kaip tu viską žinai. Mano topas:
mano topas irgi butu toks kaip tavo, jei tiksliai zinociau, kad tikrai istosiu i nemokama,...bet mano svajones zlunga su kiekviena padaryta klaida... todel ieskau kitu variantu, kas dar galetu dominti. i medicina siemet beprotiskai daug nori. neatlaikysiu tos konkurencijos ir psichologiskai , ir rezultatais. ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:48:41
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
indre... rašė:
o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta? Man ne. O kai kuriems gali. o kdl toks tikras kad tau ne? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:51:41
| Nuoroda
indre... rašė:
Muuuuu rašė:
indre... rašė:
o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta? Man ne. O kai kuriems gali. o kdl toks tikras kad tau ne? man tj LT egzas yra pats "Slidziausias" nes per LT viskas priklauso nuo vertintojo. jei jo poziuris nesutaps su tavo tj nors ir geras bus tavo rasinys ar niterpretacija- gali neislaikyt... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:51:41
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
indre... rašė:
o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta? Man ne. O kai kuriems gali. tai tu vistiek stosi, kad ir moket gali reiket ,taip? nuostabu tada:) gal jau zinai, kokia sriti tiksliau? as tai svajociau apie kardiologija....bet cia tik svajones kol kas... be to, bijau as tu mokslu... daug zmoniu pazystu, kurie studijuoja medicina ir farmacija- pastoviai pajuodusiais paakiais... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:53:41
| Nuoroda
indre... rašė:
Muuuuu rašė:
indre... rašė:
o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta? Man ne. O kai kuriems gali. o kdl toks tikras kad tau ne? Muuu yra protinga panele, neizeidinekit, prasom noreciau as tokio pasitikejimo savimi. nesuprantu kur jis dingo per sia sesija... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:55:24
| Nuoroda
krakmolo monomera parasiau ne gliukozes formule, o krakmolo monomero formule - C6H10O5 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
20:55:33
| Nuoroda
Muuuuu rašė:
indre... rašė:
Muuuuu rašė:
indre... rašė:
o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta? Man ne. O kai kuriems gali. o kdl toks tikras kad tau ne?
sorry zn is muuu nelab pazinsi nors ir karve tai mot gimine o kdl tu tikra kad svyruoji 90 100? :D o tai manai as dziaugsiuos ar bet kuris i med kad 50% gavo bet manau jau 50 geriau nei nieko, nes neisivaizduoju ka ten reikejo moket kad galvot jog suriksi 90, man tai ten tik sekmes reikalas |