Chemijos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-01 20:56:43 | Nuoroda
gretuse rašė:
indre... rašė:
Muuuuu rašė:
indre... rašė:

o kaip jus manot lt egzas nepagadins stojimo i norima vieta?

Man ne. O kai kuriems gali.

o kdl toks tikras kad tau ne?

man tj LT egzas yra pats "Slidziausias" nes per LT viskas priklauso nuo vertintojo. jei jo poziuris nesutaps su tavo tj nors ir geras bus tavo rasinys ar niterpretacija- gali neislaikyt...

Jo as irgi lietuviu siek tiek prisibijau, nes pazymiai mokykloje is interpretaciju visada labai svyruodavo, atrodo rasau vienodai, taciau vistiek gaunu skirtingai, tikiuosi pasiseke :)

Žinutė parašyta: 2009-06-01 20:59:07 | Nuoroda

as tai esu  gana savito mastymo manes niekas nesupranta :D jeigu net lt irodyneciau vistiek manes nieks nesupras :D taigi ciuju ate odontologija sveika miskininkyste :DDDD

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:00:28 | Nuoroda
indre... rašė:

as tai esu  gana savito mastymo manes niekas nesupranta :D jeigu net lt irodyneciau vistiek manes nieks nesupras :D taigi ciuju ate odontologija sveika miskininkyste :DDDD

Man atrodo panašus likimas... 

• Biologija / VBE 75
  • Chemija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:00:29 | Nuoroda

nu ir ka turejau as 10 is lietuviu ir is visu dalyku bet tai nereiskia kad islaikysiu 100 :D todel man sunku tave suprast

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:04:23 | Nuoroda

nu tai va :D nzn kaip cia tu taip save ivertinai vos ne 100, pranesk kai lt rezultatai bus kiek surinkai, tikrai sudominai pasitikejimu :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:04:26 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
tokspat rašė:
gretuse rašė:
indre... rašė:
Muuuuu rašė:
indre... rašė:

man tj LT egzas yra pats "Slidziausias" nes per LT viskas priklauso nuo vertintojo. jei jo poziuris nesutaps su tavo tj nors ir geras bus tavo rasinys ar niterpretacija- gali neislaikyt...

Jo as irgi lietuviu siek tiek prisibijau, nes pazymiai mokykloje is interpretaciju visada labai svyruodavo, atrodo rasau vienodai, taciau vistiek gaunu skirtingai, tikiuosi pasiseke :)

Juk ir nuo kūrinių priklauso. Bent jau aš ne bet ką labai gražiai painterpretuočiau. :)

Taip, kurinys reiskia daug:) tikiuosi patiks mano Biliuno Vagies interpretacija, tikiuosi...

O daug egzaminu laikot ar laiket?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:07:17 | Nuoroda

as 5 laikau, nemanau kad tai daug juk chem mat ppasirinktinai kai stojam tai mat man bova na vsiakij slucij jei xem egzas bus sunkus, na bio cia aisku lt i kaip be uzsienio kalbos. as niekaip negalejau nei vieno atsisakyt :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:08:55 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
indre... rašė:

nu ir ka turejau as 10 is lietuviu ir is visu dalyku bet tai nereiskia kad islaikysiu 100 :D todel man sunku tave suprast

10tukas 10tukui nelygu...

as pvz LT turiu astuonis,bet esu viena stipriausiu savo klasej (isskyrus rasyba, kuri mane ir smugdo), o interpretuot ir tekstu rasyt tikrai taip kaip as nemoka dauguma mokiniuk urie pas kitas mokytojas turi 10. nes musu mokytoja bent jau yra geriausia mokykloje ir ji tikrai duoda dideli kruvi, kur palyginus su kitais, ten raso is epochu darbelius po2-3 per pusmeti is kuriu ten 10 gaut yra vaiku zaidimas,kai mes rasem tik viena toki darba per metus ir is visko. priraso ten pazimiu uz kalbejimus, bandomaji, paskutini bandomaji, iskaita... o pas mus vienas pazimys uz kalbejimus, o visa kita interpretacijos/rasiniai ir kalbos darbai.

galiu pasakyt,kad tikrai LT kalba nesiskundziu, nors turiu 8, bet tai stiprus 8.

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:09:28 | Nuoroda
indre... rašė:

Tai jau tikrai, kad tavęs niekas nesupranta. Bet šitam būrelyje manau, tikrai rastum, kad tave supras. www.olialia.lt/

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 95
  • Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 95
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:09:36 | Nuoroda
indre... rašė:

as 5 laikau, nemanau kad tai daug juk chem mat ppasirinktinai kai stojam tai mat man bova na vsiakij slucij jei xem egzas bus sunkus, na bio cia aisku lt i kaip be uzsienio kalbos. as niekaip negalejau nei vieno atsisakyt :D

As irgi galvojau dar anglu laikyt, taciau vis delto neirasiau :) taciau manau pakaks man ir 4. Matematika visai nesunkus buvo, tai cia bent dziaugiuosi, o kaip matematika sekes?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:12:20 | Nuoroda
tokspat rašė:
Muuuuu rašė:
tokspat rašė:
gretuse rašė:
indre... rašė:
Muuuuu rašė:
indre... rašė:

Juk ir nuo kūrinių priklauso. Bent jau aš ne bet ką labai gražiai painterpretuočiau. :)

Taip, kurinys reiskia daug:) tikiuosi patiks mano Biliuno Vagies interpretacija, tikiuosi...

O daug egzaminu laikot ar laiket?

Del Biliuno tj manau,kad nelb isdege tiem kurie rase,nes lb daug kas sita rase ir lb daug su kuo lygins. nu aisku,jei ten tavo suspindes tj tikrai gerai ivertins,bet lygint tikrai bus su kuo ir tai gali kelt kartele (nu bent as taip manau)

as asmeniskai laikau 5 egzus. LT, IT, matke, Chemija, Anglu :D neklauskit koks tarp ju risys. nzn :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:13:54 | Nuoroda
Resetsas rašė:
indre... rašė:

Tai jau tikrai, kad tavęs niekas nesupranta. Bet šitam būrelyje manau, tikrai rastum, kad tave supras. www.olialia.lt/

ir ka tai reiskia? :D ar tau pasirode kad jei nieks nesupranta tai as buka? biski placiau mastyk :) ir prasau be izeidimu

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:14:10 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
Resetsas rašė:
indre... rašė:

Čia jau juodas humoras. :O :)

juodas humoras- sveika, nuleidzia ant zemes, pajunti tvirta pagrinda po kojom :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:16:43 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
gretuse rašė:

Del Biliuno tj manau,kad nelb isdege tiem kurie rase,nes lb daug kas sita rase ir lb daug su kuo lygins. nu aisku,jei ten tavo suspindes tj tikrai gerai ivertins,bet lygint tikrai bus su kuo ir tai gali kelt kartele (nu bent as taip manau)

as asmeniskai laikau 5 egzus. LT, IT, matke, Chemija, Anglu :D neklauskit koks tarp ju risys. nzn :D

Linksmai tu čia :D

nu blyn,as nemanau,kad esu genijus,bet ir ne visai dunduke,tj rinkausi tai ka moku. bet dbr kaip paziurejau,tj gal ir gerai. praktiskai i 4 studiju kripciu krepselius galiu pretenduot. nu tipo i 4 eiles. tj vis gi galimybes didesnes. tik va nzn ar noriu ten mokytis kur galeciau. noriu i matke,bet viltys po zioplumo per egza suzlugo. ciuju bus duok dieve koks 80%

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:16:59 | Nuoroda
tokspat rašė:
indre... rašė:

As irgi galvojau dar anglu laikyt, taciau vis delto neirasiau :) taciau manau pakaks man ir 4. Matematika visai nesunkus buvo, tai cia bent dziaugiuosi, o kaip matematika sekes?

matematika gerai sekes :) pora kvailu klaideliu atrodo 6 tasku praradau o tu kiek manau gauti?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:18:15 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
gretuse rašė:
Muuuuu rašė:
Resetsas rašė:
indre... rašė:

juodas humoras- sveika, nuleidzia ant zemes, pajunti tvirta pagrinda po kojom :D

Nu žinok nuo tavo baerių tai lydaus aš prie kompo. Saviakė!!! :D

nu toks gyvenimas. 12 klase, 18 ar 19 metu, jau zmogus turetu moket atlaikyt juoda humora ir pats si saves pasijuokt jei nusisneka :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:19:52 | Nuoroda
indre... rašė:
Resetsas rašė:
indre... rašė:

ir ka tai reiskia? :D ar tau pasirode kad jei nieks nesupranta tai as buka? biski placiau mastyk :) ir prasau be izeidimu

Zuikuti, nepyk.   Aš čia iš meilės taip rašau. Žinai, kad priešingybės traukia, juk du protingi greta niekada negali būti. :)

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 95
  • Istorija / VBE 93
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:20:00 | Nuoroda
indre... rašė:
tokspat rašė:
indre... rašė:

matematika gerai sekes :) pora kvailu klaideliu atrodo 6 tasku praradau o tu kiek manau gauti?

as tj kj pasitikrinau forume cia matematikos tj depresija uzpuole. sakiau daugiau jokiu egzu nebeziuresiu,nes tocnai vos neverkiau po matkes :D bet vel... chemija... nu uzejau vel cia :D vel nuotaika susigadinau :D bet blyn,cia ziuriu zmones dar labiau nei as svaigsta,tj dbr galvoju,kad gal padetis visai ir nebloga bus. vistiek virs 70% tj tikraj tikiuosi :D butu net neapsimokeje i egza eit uz maziau :D

Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:22:16 | Nuoroda
indre... rašė:
tokspat rašė:
indre... rašė:

Na, jeigu iš matkės praradai tikrai tik 6 taškus, tuomet atsiimu savo žodžius apie olialia. :) Čia netoli šimtuko turėtų būti.

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 95
  • Istorija / VBE 93
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-06-01 21:22:27 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
gretuse rašė:
Muuuuu rašė:
gretuse rašė:
Muuuuu rašė:
Resetsas rašė:
indre... rašė:

Nu žinok nuo tavo baerių tai lydaus aš prie kompo. Saviakė!!! :D

nu toks gyvenimas. 12 klase, 18 ar 19 metu, jau zmogus turetu moket atlaikyt juoda humora ir pats si saves pasijuokt jei nusisneka :D

Sakyčiau, logiška. O božena kaip aš noriu greičiau atsikratyt visų egzų, sulaukt rezultatų, įstot ir tada.... galvojot rašysiu mokytis? :D ot ir ne! Pailsėt norėsiu po įstojimo :D

as tj planuoju taip. nu istoju. beabejo i vilniu. tada menesiuka kojytes apsylu ten,su destytojais nekariauju lb (nes mokykloj kariavau ir nieko gero), zdz gera ispudi paliksiu visiem ten, o tada atsitusinsiu koki pora menesiu normaliai su draugais,kurie jau studijuoja Vln, su senais pazystsamais,su visais EX ir busimais, zdz, pagyvens mergaite :D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą