Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Po Istorijos VBE...Ka manot?Atsakymai,diskusijos
Visi forumai
>> Būsimiems studentams
>> Egzaminai 2008
>> Po Istorijos VBE...Ka manot?Atsakymai,diskusijos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-16
19:11:04
| Nuoroda
Chebryte, as tai turiu viena opu klausimeli O tai tas sukilimo vadas J. Jasinskis negali but? Lietuvoj gi jis vadas buvo... Nu gal uzskaitytu, kaip manot?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-16
19:50:37
| Nuoroda
Gal kieno mokytojai taiso valstybinius ir zinot ka nors is taisymo fronto? Kokie atsiliepimai? Instrukcija ir tt..
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-16
20:59:31
| Nuoroda
aš girdėjau tik tiek, kad instrukcija labai griežta ir daug kur nurodyti tik keli galimi atsakymo variantai. nu ždž nieko gero. tik yra debilų, kurie už žemėlapio pažymėjimą negauną taškų
|
Žinutė parašyta:
2008-06-16
21:08:47
| Nuoroda
eina sau, to labiausiai ir bijojau, jog bus labai abstrakti vertinimo instrukcija- taip, o ne kitaip Ziauru... Na, o kad uz zemelapi tasku negauna zmones, tai to ir tikejaus, juk yra visokiu, visokiu ir reikia O dar jei jie balus mums kelia, tai isvis gerai
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-16
22:01:05
| Nuoroda
hm...žemėlapis tai lengvas buvo.. bet va kaip ten kitus mano atsakymus įvertins tai...jaučiu gausiu mažiau negu tikiuosi
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-16
22:06:48
| Nuoroda
o kiek tikiesi?:}
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-16
22:32:58
| Nuoroda
as zemelapyje susikirtau tiek penktu numeriu, vietoj rytprusiai parasiau prusija... blem kaip gaila, tokia smulkmena, o tasko jau nera. Asmeniskai as zemelapio klausimus po keli kartus skaiciau, nes negalejau patiketi, kad klausimai tokie... Ypac kur reikejo pazimeti Lenkija, Lietuva, Latvija ir Estija zemelapis tai ka as zinau ar paprastesnis dar galejo buti!?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-17
11:33:46
| Nuoroda
Ko jus jaudinates is anksto? Gi dar niekas neaisku,man atrodo,kad kaip tik vertins mokinio naudai. Vakar buvau mokykloj tai visi pakraupe egzaminu,visi tie kurie metus pas korepetitorius vaiksciojo sudo primale per egza.
|
|
Žinutė parašyta:
2008-06-17
11:37:35
| Nuoroda
Na va, mano pirma žinutė portale Neištvėriau tik skaityti
" Akkville vakar 19:11
Chebryte, as tai turiu viena opu klausimeli O tai tas sukilimo vadas J. Jasinskis negali but? Lietuvoj gi jis vadas buvo... Nu gal uzskaitytu, kaip manot?"
Na, aš Jasinskį šalia Kosciuškos parašiau su paaiškinimu, kad Jasinskis - vadas Lietuvoje, bet manau ten klausė pagrindinio sukilimo vado... Kita vertus, ką ten gali žinoti...
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
11:42:49
| Nuoroda
jo, manau, turetu vertinimo intrukcijoje ir jasinskis kaip galimas variantas but:)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
11:53:28
| Nuoroda
bet jūs galit paaiškint, kaip man, mėlynakei blondinei, kuri istorijos sąsiuviny užsirašius, kad paskutinis ATR valdovas buvo PONIATIOSAS , nes sėdi gale ir neprigirdi , galėjo dašilt, kad čia visai ne poniatosas, o poniatovskis
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
11:57:09
| Nuoroda
tai ten buvo Kosciuskos sukilimas??? blem as irg norejau ji rasyti bet uzsikirto pavarde... po to sugalvojau gal cia ne tas sukilimas... blemba ... tikrai dabar mazai gausiu nes tokiu nesamoniu priveliau tuose ats ir jeigu dar grieztai vertina tj isvis... nu ir gerai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
11:58:00
| Nuoroda
nu gal gi dėl to, kad čia iš esmės elementaru? vien iš šaltinių ir klausimų šitą jau suprast buvo galima.. ir ne tik blondinėms
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
12:00:43
| Nuoroda
ir vis tiek aš savim dėl to didžiuojuos (kas daugiau šuniui pakels uodegą, jei ne jis pats? )
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
12:01:01
| Nuoroda
LIniuka cia tj gerai man tai dazniausiai irgi su pavadinimais taip buna
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
12:08:58
| Nuoroda
Poaniatosas? orginalu:D:D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
12:15:46
| Nuoroda
Rasom peticijas? nu nes neatintinka standartu tas egzas..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
12:26:39
| Nuoroda
ka tikiesi ta peticija pasiekti? na, bent jau egzaminu matrica egzaminas atitinka...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
12:27:09
| Nuoroda
tai kad bliamba suvelia ten greit, aš nespėju rašyt ponia išgirdau, o toliau reikėjo fantazijos truputį nu bet egze poniatosas neparašiau, tai aš vos ne šaunuolė pas mane daug tokių : babaisko mūšis, durpės mūšis, hodkevičius ir dar ten visokių
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-17
12:31:33
| Nuoroda
bent jau univere pasistenk atsisest kuo labiau priekyje;DD
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą