Per Daug ispustas burbulas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:08:07 | Nuoroda
bet supraskit kad valstybiniam egzamine neimanoma kad visi gautu 80-100, vieni buna laimingi kiti ne ir kitaip neimanoma
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:10:08 | Nuoroda
ne tikrai ne tersimas..kai straipsny teigiama, kad gerus ivertinimus gavo tie, kurie is vis net rasyti nemoka...pati tu kaip sapnas... tai ir nerasiau kol viskas buvo gerai bet db jau uzpisot su savo "as tokia numyletine buvau.. bet pyst ir neislaikiau" taip ir buna kai jautiesi genijum...
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:12:49 | Nuoroda
nekiltu toks skandalas jei wiskas butu gerai!!!! mokausi gabjos gimnazijoje zmone skurie lanke paildomai ir siaip buwo gabus gawo lewus iwertinimus arba kai kurie iswis neislaike o tie loxelej wisokie kurie durniu wolioja gawo superinius rezultatus! nesakau kad wisi taip bet tokiu yra apie 60% !!!!!!!!!!!!!! tad tie kurie gawot sawes newertus rezultatus (didesnius) patylekit! nes tiem kurie wisus metus zubrino skauda sirdis kaj gawo toalu suda ar iswis neislaike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:15:22 | Nuoroda
nu as nelb patenkinta rezultatu,bet nesiskundziu take it easy
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:24:17 | Nuoroda
tikrai ziauriai nemalonu.... blem...gavau gera bala..ir vos nesijauciu del to kalta...nes kiti,kurie geriau mokesi gavo prastesni....na... pradedu jaustis slyksciai..o vakar buvau laiminga... zodziu....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:25:46 | Nuoroda
stebiuosi tavimi dar turi kazkiek zmogiskumo reiskias...
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:29:24 | Nuoroda
,,Pagal priimtą įstatymą už mokslą teks mokėti po ateinančio rudens semestro sesijos. Tvarka galios tiek pirmakursiams, kurie įstos, tiek jau aukštesniuose kursuose besimokantiems studentams.'' na ka, mielieji, po pirmo semestro neturesim 8, iskart mokames uz moksla be sansu sugrizti i vf ar dvf... As pakraupes Kas cia prakeike ta musu karta, ar kaip suprast?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:31:35 | Nuoroda
paprasciausiai tikrai lb nemalonu.... matau kaip draugai nervuojasi...skaudu...nes zinau,kad jiems tai yra lb svarbu... o si neteisybe ir taip aisku,kad nebus isaiskinta.. tik kaip kokie donkichotai su vejo malunais kovoja... bet...manau..apeliacija tikrai parodys savo....ir zinau,kad visi, kas zino savo verte gaus gerus balus..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:33:54 | Nuoroda
Ne, jie nusprendė, kad neturim kur pinigų dėt. Arba prireikė patiems didesnių išlaidų kanceliarinėms prekėms, tai apkarpė biudžetą ir įvedė mokamą mokslą. Nors ne, jie nori sumažint skaičių jaunų žmonių Lietuvoj, juk artėja rinkimai, ateina grėsminga karta, nes mes tikrai nebalsuosim už grožį ir bukus pažadus. Negi čia normalu, kad vos baigęs mokyklą turi imt paskolą ir iškart prasiskolint ? Nieko, Anglijoj dar darbo yra, nemirsim.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:36:27 | Nuoroda
išvis sudaro sąlygas druniem turtingų tevelių vaikeliams patekti į universitetą nei vargšui kaimiečiui,kuris to yra tiesiog vertas..o Anglija jau perpildyta..ir turbūt niekas nepasikeis kol visi neišvažiuos...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:38:56 | Nuoroda
Ne dar, mačiau skelbimų, kad fabrikuose trūksta darbuotojų ;D O jei rimtai-baisu. Dar nieko, jei reiktų iki 5000 mokėt per metus-įmanoma sukrapštyt kaip nors, tiek dirbant vasarą užsienį, tiek su tėvelių pagalba... Bet, kažkaip daug kur tos kainos didesnės, o kai aš KTU buvau, tai toks žmogelis sako:"Imkim vidutinę kainą už mokslą, pvz 17 0000", man ir akys iššoko ;D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:44:37 | Nuoroda
mane irgi verčia jausti debilu. turiu 9metiniam, gavau 95 tai ką man dabar daryt? nenusipelniau? nesu durnas, nesu turtingų tėvelių vaikelis, gavau gerai. neturiu su kuo solidarizuotis. ką daryt?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:46:22 | Nuoroda
griauzt morkas,nevaidines cia
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:49:27 | Nuoroda
Keli šimtai nelaimingųjų bando sukelti skandalą, todėl mes, gerai egzaminą išlaikę abiturientai, atrodome tarsi nevykėliai, kuriems pasisekė per klaidą. Reikia į rezultatus žvelgti objektyviai, kad mokiniams su gerais balais nebūtų gėda pasisakyti kiek gavo. Visi kovojame už save ir savo gerą vardą, tad kai žmonėms peršama viena nuomonė, negaliu tylėti". V.Arvasevičiūtė mano, kad dažnai abiturientai įpranta būti nuglostyti savų mokytojų (mokykloje vertinimas subjektyvus). Todėl likę vieni be užnugario mokiniai pasijaučia bejėgiai, neįvertinti ir nusivylę.
Žinutė parašyta: 2008-06-26 16:54:03 | Nuoroda
as prie tu kur man nepasiseke bet kaltinu tik save nes zinau kad egza levai parasiau,net nezinau istikro idomus cia tas skandalas istikro jei daug tokiu zmoniu kurie nepatenkinti savo rezultatu turetut apeliacijas rasyti o ne dar kazka peticijas ir pan.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 17:18:25 | Nuoroda
Kaip man pabodo skaityt komentarus, kuriuose zeminami [tiesiogine to zodzio prasme] abiturientai gave aukstus ivertinimus. Metiniame turiu 8A, uz pilotine uzduoti gavau 91%, o is VBE - 96%, pasiskaicius visa si purva imu mastyti, kad esu kalta, kad kitiems nepasiseke. Na, atsiprasau..Egzaminuose daug lemia vadinamasis laimes faktorius, taip pat, juk siemet buvo pirmi metai, kai buvo pakeista egzamino struktura ir pats egzaminas buvo sulietas i viena diena. Jei buvote liaupsinami savo mokykloje, tai toli grazu nereiskia, kad buvote verti daugiau nei gavote. Tad visiems nepatenkintiems siulau teikti apeliacijas, o ne lieti purva ant tu, kurie islaike gerai ar puikiai, labai negrazu is jusu puses.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 17:19:50 | Nuoroda
as pilnai suprantu kad ivyksta visokiu klaidu per kuriuos nukencia mokiniai bet todel manau turetu rasyti apeliacijas visi.. nes sitas skandalas forumuose ir portaluose tikrai nieko nepakeis...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 17:20:57 | Nuoroda
speju cia skundziasi visi licejiniai ir mokytoju numyletiniai, kurie pamate tikraji pasauly as metiniam turejau 7 is egzo gawau 49 ir esu lb patenkintas o tie kurie skundzias kad mazaj jiem 70proc tegu istaiso viesiem po 5% ir bus laimingi
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 17:26:28 | Nuoroda
Man irgi juokingi čia keliami skandalai. Nepatinka - eikit ir skųskitės, o ne terškit forumus. BUvo viena tema varė varė, dabar opozicija sukūrė kitą ir vėl tas pats per tą patį... Kur iš viso moderatoriai??? Lai pravalo šituos šiukšlynus!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 17:34:29 | Nuoroda
Visiškai sutinku su FreedomOfChoice...Tokiems dalykams skirtos apeliacijos.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą