!!! lrt prisišaukiau
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 18:35:05 | Nuoroda
Va, sugalvojau, Tv pagalbą kvieskit, ką čia su tom lrt... Va ta tai pas visus atlekia
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 18:35:53 | Nuoroda
AS NORECIAU KAD TAS DAUNAS BE GEDOS JAUSMO IVARDINTU KONKRECIAI KAS PASKELBE KAD SUMAISE KODUS IR KAD VERTINTOJU TRUKO..pasirodyk koks tu tiesos ieskotojas ir kaip tu viska zinai.dabar tyli sikna suraukes. tave zmones pazinotu tai uz sita dezinformacija siandien pat i afrika issiustu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 18:48:19 | Nuoroda
vienintele iseitis butu TV pagalba DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:02:34 | Nuoroda
Ko jūs kalbat gerai išlaikisuieji tarsi dievai būtumėt!!! nesuprantu jūsų ligoto noro, kad pusei Lietuvos rezultatai liktų blogi... žinoma esat laimingi tie kurie mokėtės ir gavot gerai (jums nieko blogo nesakau) bet esu pikta ant tų kurie vos 4 tempė ir gavo gerai... ne jums temos kuriamos, jūsų nuomonės niekas neklausia tai ir TYLĖKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:04:14 | Nuoroda
Pirtariu šios temos Kūrėjui ir gerbiu už aktyvumą r pasiektą tikslą. Pagaliau mus išgirdo ir lrt. Didžiulė pagarba tau kuris kreipeisi ten ir gavai atsakymą.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:04:49 | Nuoroda
kodel lrt nieko nepranese??
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:05:38 | Nuoroda
as cia tokio ne vieno nemaciau... cia man atrodo tu kas per daug tikejosi fantazijos vaisius ir perdejimas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:08:57 | Nuoroda
gyssla jei tau bandomojo ir metiniai visų dalykų pažymiai tėra per didelis pasitikėjimas savimi tai neturiu tau žodžių. Atsimerkti gal reikėtų ir pabandyti pasijausti taip kaip jaučiamės mes kurie esame trigubai nuvertinti negu visada. Mums nereikia 100 tukų mums reikia bent geresnių įvertinimų už esamus. Kaip smagu kai kitam blogai o tau gerai ane???? atsakyk nuoširdžiai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:17:41 | Nuoroda
as per daug negavau.negavau ir per mazai.gavau realiai tiek kiek mokejau, kiek tikejaus ir kiek buvau vertas.. tavo vietoj (jei tu blogai islaikei) as pergalvociau viska per nauja ir dar karta paklausciau"ar as tikrai parasiau taip gerai SITA egzamina kad reikalauciau tu 80% (etc.)" gal truko sekmes?gal netaip supratau uzduoti?gal nieztejo sikna ir trukde susikaupt kad gera bala gauciau? ar iskelei sau tuos klausimus? as suprasciau jei jus turetumet realius kaltinimus...o cia... kodus sumaise..nu tai nx, atsiprasau...ka tau ji nulupo ir kito zmogaus uzdejo? ar tu laikai ten dirbancius tokiais lochais , kad jie nesugeba 2 vienodu kodu atskirt?nera logikos, kas taip sako
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:18:15 | Nuoroda
niekam nera smagu gaut blogus balus,as tokius gavau is matkes,nu ir ka man dabar daryt?pasikviest stt.?Kokia tau puse lietuvos kvaile tu bl,knygu ziurke...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:21:51 | Nuoroda
keikis kiek nori as tokia pat knygų žiurkė kaip tu žmogus šiknos neniežėjo, daugumą užduočių (suvokimo) ir interpretaciją atlikau teisingai. Bent jau geriau negu kad gaučiau kelis sušiktus procentus. Mano skirtumas nuo tikrosios padėties ir egzamino skiriasi 45 procentais... dvigubai dėl kodų sumaišymo nieko nesakau. Gali būti kiti dalykai, pvz vertintojų trūkumas, jų objektyvumo nebuvimas ir pan.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:25:13 | Nuoroda
tai gal blet pas pacia pasitikejimo savimi perteklius? cia valstybinis egzaminas , taip kad sustaikyk , kad isejai is savo "kiemo" i lietuva... nenustebciau jei esi is kaimo, kur niekam nepaslaptis, kad pazymiai rasomi uz tai, kad kaimynei mokytojai Janinai padejai agurkus uzraugt...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:29:33 | Nuoroda
nejuokink su tuo kaimu :d visi tik ir snekat mandruoliai jus gal is kaimo :d Lietuva visa gal kaimas jum kad visus tokaisi vadinat netikiu kad net ir kaime uz tokius absurdsikus dalykus rašo pažymį. Nekalbėk vėjų. Pas mane pasitikėjimo ne tik kad ne per daug, bet net per mažai. Bet per VBE padariau viską ką galėjau geriausio. Gal kas paaiškins kodėl savo darbų negalima peržiūrėti apart teikiant apeliaciją ir tai tik dalį darbo?? kodėl? gal po šiuo dalyku yra slepiama kažkas nešvaraus? to paaikšinti neįmanoma.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:34:50 | Nuoroda
As manu,kad siame pokalbyje be reikalo"sokineja"tie,kam jau seniai reikia uzmirsti lietuviu egz, besidziaugiant teisingais jo ziniu ivertinimais.Juk dabar kiekvienas turi teise i tiesa ir jeigu tiesa yra tokia-EGZAMINO IVERTINIMAS KLAIKIAI NEATITINKA ZINIU per 12 mokslo metu.Cia gilokai sioje neteisybeje"suo pakastas".Deja...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:37:55 | Nuoroda
...nebera zodziu apie musu Lietuva ir svietimo (=musu ateities kurimo) sistema. Visiskai aisku- Lietuvai reikia vidutinioku ( tai tie, kurie "pataike i takta" vidutiniokams tikrintojams" is desimtmeciu mokyklu).Nera ko stebetis,kad jie gavo 30-40 proc.geresnius rezultatus,nei buvo gave bandomuosiuose egzaminuose...Juk atitiko tikrintoju supratimo apie dvyliktoku zinias lygi .Kieno rezultatai atitinka zinias- reiskia tu darbus tikrino profesionalus tikrintojai...Negi jauni zmones nenores kokios nors revoliucijos daryti? Argi galima taip leistis ant galvos uzlipti? Juk tikros zinios,kad vertintojai begte bego tikrindami darbus, o tikrino tik vienas, kitas tikrintojas tik pasirase del "algos" ant studentu darbu...BAISU!!!!!!!!!KUR LIETUVA DAR GALI BLOGIAU NUEITI?????????Esu garbiame amziuje ir manau,joks cia"saugumas",kad moksleivis negali pamatyti savo darbo ivertinimo visu lapu...tarkim uz simbolinio1 lito mokesti. Juk egzminus jie laike savo gyvenimo kurimui, o ne kazkokiai komisijai....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:39:46 | Nuoroda
"Bent jau geriau negu kad gaučiau kelis sušiktus procentus. Mano skirtumas nuo tikrosios padėties ir egzamino skiriasi 45 procentais... dvigubai " ble tai kaip tu sita pavadinsi? as ne nec'o atstovas , nepasakysiu.jei idomu - rasyk jiems emaila , domekis, gal atsakys i tavo klausima
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:42:07 | Nuoroda
wwalio palaikau tave ;] tavo nuomone;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:43:38 | Nuoroda
debilai... kaip daugiau jus pavadint... jums darbus PARODYS, tam yra rasomi tie prasymai, nueisi galesi ziuretis, o galvot kad va ateis kiekvienam atskirai ir paaiskins ka blogai dare, tai pzdc atsipeikek! ne 30 mokiniu klase, kad galetu kiekvienam norinciam paaiskint... da betruko, kad pamatyciau per tv koki asila rekaujanti kad visi abiturientai nelaimingi, iskart dantis pamestu... gavau 43%, man pakaks, ner cia ko dabar lauzytis kd mokejai ar nemokejai, cia ne matke, tiksliu atsakymu nera, o kaip parasiai tai is kur po 4sav zinai kaip ten parasiai, nepiskit cia proto, kad va paziurejau puse gerai atsakiau, uzteks... parekit ir raminkites, gausit apeliacijas teigiamas va tada sakykit ka norit, piskit net i anglijos dienrascius rasyt man px tada jau butu, o dabar susiimkit...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:44:01 | Nuoroda
blembacki zmones. ko jus kimbat? ispustas burbulas, ispustas burbulas... sedetumet patys musu vietoje, ne taip sakysite. uzknisa visokie ereliai : "esu idiotas, gavau 99 ir man labai faina, nes visa gyvenima net skaityt nemokejau". YUPI! nuskilo jums. o tie kurie siaip gerai mokesi ir jiems pasiseke gerai islaikyti, tai yra saunuoliai. o tiems, kkuriems nepasiseke leiskit kovot. taip yra nesazininga, akd kazkoks berastis tavo vietoje sedi.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:44:32 | Nuoroda
gyssla ar prašiau būti NEC'o darbuotoju? patylėtum ...
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą