Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VISI ČIA, KAS Į KTU ;)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
16:52:50
| Nuoroda
O pati tu kaunietė?
che che, kartais nepasiteisina savoka obuolys nuo obels... kitaip po kelių mėnesių būtume kolegos
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
17:23:45
| Nuoroda
Taip kaunietė, o ka? boze, chemijos atsisakiau kai tik proga pasitaikė, net nematydavau prasmės pamokose sėdėt, su fizika tas pats, nors tėtis radiotechniką baigęs... jei kiekvienas būtų į tėvus tai nieko čia gero man atrodo...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
17:38:28
| Nuoroda
Na aš laikiau ir chemija, ir fizika. Nes abu dalykai gerai sekasi. Chemija ypač. Tik, kad egzas kažkaip lėvai išėjo. (66, rašiau apeliacija). O fizika 92. Bet net nestoju su ja... Nepatinka ji man, bet neblogai sekasi. O šiaip aš į tėvą gal panašus. Nes jis su fiziką kažką baigęs, irgi atrodo radiotechnika, bet matai, ir keliai nesikerta o aš tai ne Kaunietis... Tačiau Kaunas traukia mane
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
22:54:00
| Nuoroda
Ir gerai siap lb fainas miestas sekmes studijose
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-29
23:04:50
| Nuoroda
dėkui. tau taip pat.... žiūriu, šitas forumiukas miršta. mažai matyt stojančiu į KTU
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
14:20:10
| Nuoroda
as ir stosiu i KTU kitu universitetu nenoriu, man KTU pats geriausias pirmu numeriu rasysiu telekomunikacijas.. seip manau uztekstu vienos specialybes prasyme bet del viso pikto irasiau ir daugiau. informatikos inzinerija, eksporto inzinerija, termoinzinerija.. kazko labai traukia inzinerijos
|
Žinutė parašyta:
2008-06-30
18:52:33
| Nuoroda
sveiki..o ka manot del neakivaizdiniu studiju ktu? tarkim noreciau viesaji administravima.? ktu gal sunku mokytis?
siaip masciau dar soc edukologija dieninem..bet nzn..niekaip neapsisprendziu..gal kas stos?
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-02
20:28:01
| Nuoroda
as taip pat i ktu. pirmu nr taikomoji chemija, nors visi lb nusiteike, kad neperspektyvu, bet nepabandysi savo kailiu nesuzinosi, o antru maisto tech... ir treciau chemine technologija ir inzinierija. ir viskas. kai tik nuo 8 klases atsirado chemija tai iskart susizavejau. man lb idomus dalykas. beto dalivaau Jasinckio konkurse, baisiai mazai surinkau (3,4 ), bet man lb patiko fakultetas, ypac loboratorijos, ir tie lb simpatiski kraniukai
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
20:44:49
| Nuoroda
Labas, Inguske
che che, aš taip pat dalyvavau tame konkurse, ir kaip tau, nesisekė man ten... Tikriausiai būsim kolegos, na specialybė gal ir ne ta, bet beveik Sutinku su tavimi, KTU yra geriausias... Man labai patiko auditorija. Suolai kokybiški, ne tokie, kaip ŠU. Patogūs. Labaratorijos irgi fainos, maistas valgykloje skanus. O ir aplinka labai faina. Vienu žodžiu liuks. Klausyk, Inguske, gali man privačiai savo skype vartotojo vardą parašyti? Pakalbėtume
P.S. klausymas visiems: kaip KTU su bendrabučiais, kaip ten GYVENIMO sąlygos. Ypač jeigu čia yra esamų studentų? prašau, pakomentuokite esamą situaciją. Kainą už bendrabūtį, jų estetinę būklę, ir tvarką :}
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
00:06:54
| Nuoroda
ignuske kaip tik sako, kad chemija labai perspektyvu
VytautE, už JUnior Achievement tikrai pridės, aš ir turiu tą diplomą o nedalyvavai kokioj olimpiadoj? aš dar iš ten turiu papildomų balų.. šiemet mano nuomone stojančiųjų į ekonomiką turėtų būti mažiau, nueik ktu puslapy, pažiurėk skyrelį visuomenei, ten apklausa rodo, jog socialinių mokslų populiarumas mažėja, kad ir procentu nu bet vistiek )) be to, jei teko žiurėti praeitų ir užpraeitų metų balus, tai kartelė taip pat po truputį leidžiasi gal ir galėtum prasmukt šiais metais kiek suprantu ne kaunietė, taip?
Abiejom mergaitėm kodėl renkatės KTU? apie kitus univerus negalvojat? pvz VU KHF
Tik db radau tavo zinute Olimpiadoje, kuri pridėtų papildomų balų čia stojant, nedalyvavau... Tau pasisekė KTU tinklapį dažnokai naršau, ir tą sttistiką mačiau, na, bet juk tuo geriau mums O kur tu radai užpraeitų metų balus? Aš randu tik praeitų... Tikiuosi, kad kartelė truputį nusileis Ir taip, aš ne kaunietė Galvojau ir apie VDU, įrašiau jį II nr. Žiūrėsim, kaip čia bus, nespjaunu nė į vieną VU KHF man netinka, nes istorijos nelaikiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
00:08:45
| Nuoroda
Apie KTU girdėjau daug gerų atsiliepimų, turiu keletą pažįstamų, kurie mokosi ten, nepeikia Apie Vln negalvoju, noriu tik į Kauną
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
00:21:44
| Nuoroda
vytauteE. Ir šauniai mąstai... aš irgi tik į Kauną kitaip ir negali būti... visi chemikai traukiam į KAUNĄ. viens du, viens du
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-05
12:49:05
| Nuoroda
as i maisto technologija ir inzinerija
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
00:10:41
| Nuoroda
As i muzikos technologijas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
00:44:28
| Nuoroda
termoinzinerija
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
12:43:39
| Nuoroda
aš taip pat termoinžinerija 3numeriu rašiau. šiaip. gal ir nieko. bet nežinau.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
18:42:50
| Nuoroda
as ir stosiu i KTU kitu universitetu nenoriu, man KTU pats geriausias
pritariu..aš ir tik į KTU, visas specialybes KTU surašiau ;D beje, Lemona, kodėl rašei į informatikos inžineriją, o ne į informatiką? manau geriau gaut baigus infos bakalaurą nei infos inžinieriaus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
18:53:34
| Nuoroda
laukiu nesulaukiu, kada paskelbs įstojusiųjų sąrašus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:00:40
| Nuoroda
šiuo metu tai aš labiausiai laukiu išleistuvių, o po jų tikrai lauksiu tų sąrašų ;D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:03:59
| Nuoroda
Man tai tos išleistuvės visiškai dzin, ir į jas nežadu eit
P.S. quelqu’une, į kokia specialybę stoji?
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą