Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VISI ČIA, KAS Į KTU ;)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:07:27
| Nuoroda
kodėl gi taip pesimistiškai nusiteikęs/us?
aš 1nr rašiau žiniasklaidos inžineriją, bet ,mažai šansų įstot, o antru-informatiką (į šią turėčiau įstot, bent pagal balų skaičiuoklę tai gan geras balas gaunas ) o jei jau nepasisektų tai 3nr-informatikos inžinerija. tai va... ;D o tu?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:23:10
| Nuoroda
visų pirma. nusiteikĘS.
bet išties taip nėra. jeigu jau netraukia išleistuvės, tai jau pesimistas.... tiesiog neturiu noro ir tiek
mmm. informatikai
aš į chemijos technologija ir inžinerija. balas nėra toks kokio tikėjaus. bet manau įstoju va.
o tu spėju mergina? čia pagal nicka taip. ar aš klystu?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
21:49:05
| Nuoroda
Na ką, sveikučiai jungiuos ir aš į trokštančiųjų įstoti į KTU būrį pirmu nr. kompiuterinę lingvistiką rašiau balas mažokas, tai nežinau, ar įstosiu ... gal bus dar ten stojančiųjų?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
22:55:08
| Nuoroda
o tu spėju mergina? čia pagal nicka taip. ar aš klystu?
tu visiškai teisus ;D
Na ką, sveikučiai jungiuos ir aš į trokštančiųjų įstoti į KTU būrį pirmu nr. kompiuterinę lingvistiką rašiau balas mažokas, tai nežinau, ar įstosiu ... gal bus dar ten stojančiųjų?
jau buvau nusprendus į kompiuterinę lingvistiką stot bet viskas apsivertė aukštyn kojom ;D galiu tik paguost, kad stojant į kompiuterinę lingvistiką aukšto balo tikrai nereikia pagal balų skaičiuoklę pasiskaičiavau, tai įstočiau į nemokamą vietą, bet kompiuterinė lingvistika sąraše pas mane db tik 4oj vietoj tai nemanau, kad būsim kolegės ;D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
23:23:20
| Nuoroda
As i KTU varau. Maisto tech. pirmu nr. rasysiuo antru chemijos inz. Tikiuosi, kad susitksim su daugeliu is jusu .
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
23:35:22
| Nuoroda
aš ir manau...kad ir ne į tą pačią spec, tačiua paskaitų bendrų gal bus ;D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
23:54:25
| Nuoroda
nu va...tai svarbu įstok kur nori aš irgi skaičiavau, kad i nemokamą papuolu pagal praeitus metus, tik neaišku su kokiais balais šiemet stos.. nu, darbo liaudis eina miegot..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
10:42:13
| Nuoroda
neethia, tikrai ne aš apsaugok dieve mane nuo kompiuterių
bet būk optimistė. įstosi ir viskas bus gerai
cha, quelqu’une, tai galėsi vesti koki nors KTU žurnaliuką.
visokie gandai, ir panašiai. nevilioja?
o dėl paskaitų, tai rimtai... gi kiti dalykai eina bendrai. tai įdomus gyvenimas atrodo šviečias
Sangan, tikriausiai būsim kolegos, jeigu nė vienas iš mudviejų neįstos į pirma, arba tik antrą įrašytą vietą
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
10:43:54
| Nuoroda
P.S. neethia, klausai Bon Jovi?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
11:15:22
| Nuoroda
o gal yra stojanciu i ktu architektura?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
12:44:02
| Nuoroda
idomu, kokiais balais stojat i maisto technologija ir inzinerija?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
13:10:29
| Nuoroda
18,56. tačiau pirmu numeriu pas manęs chemijos technologija ir inžinerija, ir paskui tik maisto. tai, kad manau nesusitiksim
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
13:21:55
| Nuoroda
o kokia uzsienio kalba reikia mokytis ktu? jeigu pas mane tik rusu yra , tai ja ir gales mokytis?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
14:09:47
| Nuoroda
Na jei pirmoji tavo užsienio kalba rusu. Tai aš manau taip.
Šiaip rašant prašymą studijuoti specialybėse, reikia parašyti: "Pirmoji užsienio kalba studijų metu"
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
14:10:25
| Nuoroda
sveiki, na as ir vienas is daugelio norinciu i KTU. Gal galetumet kas placiau papasakot apie Eksporto inzinerija angu k. , kaip ar sunku mokytis ir ar perspektyvi spec. ? gal dar kas ten rasysit ?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
15:29:46
| Nuoroda
anglų k. tipo paskaitos anglų kalba yra įmanomos?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
15:45:07
| Nuoroda
aš duosiu į eksporto inžineriją, bet vokiečių kalba. bet čia į sąrašo vidurį, kadangi žinau, kad įstosiu. įstojimas nesunkus, bet mokytis, tai teks pavargti ir net labai. tai va dėl to abejoju, o dar chemija mano silpnoji vieta, o ten reikės ją mokytis. iš tiesų tai ten lyg 50 procentų ar daugiau jūsų paskaitų vyks pasirinkta kalba, kadangi galima šią specialybė studijuoti ir vok, anglų, rusų ir dar ten kažkokia. na dar tiksliai neapsisprendžiau ar į ten lįsti. šiaip kankintis reikėtų 4 metus, oi baigus, tai labai perspektyvu, ypatingai siunčia į užsienį, atlyginimas aukštas.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
17:10:00
| Nuoroda
as i maisto technologija ir inzinerija su mazdaug 17,58 parasykit visi savo balus kurie dar stojat i maista
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
17:15:17
| Nuoroda
VyteutE, užpraeitų metų statistika ne iš intiko, ją aš turiu iš senų ktu laikraštukų, kuriuos dar seniai aukštųjų mokyklų mugėj gavau šiaip manau tikrai turėtum įstoti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
17:52:26
| Nuoroda
mano i maista 19.35 tikrai istosiu
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą