Istorija 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:31:37 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

o jus patys butumet patenkinti tokiu balu?

Žinoma, kad laimingi. Nevisi siekia  vien pasirodyt prieš kažką surinkus aukščiausius balus. Žinoma, įdėtas darbas turi būti įvertintas atitinkamai, tačiau nebūtina daryt pasaulinės tragedijos dėl to, kad surinkai šiek tiek mažiau nei tikėtasi. Atestatą su pagyrimu, spėju, gausi. Tavo balai, kiek teko skaityt, yra labai aukšti. Ko tau trūksta dar gyvenime? Dėmesio? Jis neateis per balus. Juk tavo įvertinimai yra palyginus itin aukšti. Džiaukis tuo, ką turi. Ir jei vis dėlto jauti, jog likai neįvertinta, gali rašyt apeliaciją, tačiau tai rizikingas kelias. Nesuprantu aš tavęs..

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:33:10 | Nuoroda
CyberDeux rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

Žinoma, kad laimingi. Nevisi siekia  vien pasirodyt prieš kažką surinkus aukščiausius balus. Žinoma, įdėtas darbas turi būti įvertintas atitinkamai, tačiau nebūtina daryt pasaulinės tragedijos dėl to, kad surinkai šiek tiek mažiau nei tikėtasi. Atestatą su pagyrimu, spėju, gausi. Tavo balai, kiek teko skaityt, yra labai aukšti. Ko tau trūksta dar gyvenime? Dėmesio? Jis neateis per balus. Juk tavo įvertinimai yra palyginus itin aukšti. Džiaukis tuo, ką turi. Ir jei vis dėlto jauti, jog likai neįvertinta, gali rašyt apeliaciją, tačiau tai rizikingas kelias. Nesuprantu aš tavęs..

demesio netruksta, gaila idetu pastangu :) kitum, pvz matiekoj, maziau stengiaus ir gavau daugiau. tai va

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:36:28 | Nuoroda

aš į matematiką įdėjau daug daugiau o jos gavau nors ir nežymiai bet mažiau nei istorijos tačiau nemanau, kad yr dėl ko pergyvent reik džiaugtis tai ką turim ;)

• Istorija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 30
Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:37:01 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
CyberDeux rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

demesio netruksta, gaila idetu pastangu :) kitum, pvz matiekoj, maziau stengiaus ir gavau daugiau. tai va

Manau daug kam gaila savo įdėtų pastangų, jei jų dėjo, o gavo šnipštą. Daug kas priklauso ir nuo sėkmės, nes vertintojai ir taisytojai taip pat žmonės.

Kažin kada pasirodys rezultatų analizės?

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:38:22 | Nuoroda

Egzaminas yra loterija...

Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:50:23 | Nuoroda

na lyginant su lietuviu egzaminu,tai istorijos yra labai objektyvus.Mano klaseje visi beveik gavo kiek verti,o lietuviu kai kurie buvo per daug ivertinti,arba nuleisti ziauriai ant zemes

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:07:45 | Nuoroda

Sveiki, na o man su sitorija nepasiseke siaubingai..Galiu paskayti ja tikrai mokejau, istorijos mokytoja turejome begalo girezta ir reiklia, todel buvome priversti mokintis, paciai visais laikais turejau 8-9 ivertinima, 9 buvo kike ispustas kai mokiausi pas kita mokytoja, na o du metus mokiausi pas tikrai girezta ir reikalaujancia mokintis mokytoja, tad isejo 8, taciau atitiko tiek kiek moku, nes knygomis buvome aprauti..Na o siandiena siuabingai nuliudino, tai 20procentu...nezinau nei ak daryti, jauciuosi mokanti tikrai daugiau! galvoju rasyti apeliacija, taciau gal kas turite atsakymus? pasitikrinciua su savuojud arbu, tuomet matydama kad kazkas neivertinta, tikrai arsyciau apleiacija, kolkas bijau kad joje galiu pralaimeti, kaip kad sake, jog mazuma kas laimi.;..na bet rasus klaidu, galima gincytis.Tai jeigu kas zinote kur butu imanoma apsitikrinti, arba patys surinke daugiau ir galite parasyti ats ar atskenuoti, buciau begalo jums dekinga;)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:21:07 | Nuoroda
As:) rašė:

Sveiki, na o man su sitorija nepasiseke siaubingai..Galiu paskayti ja tikrai mokejau, istorijos mokytoja turejome begalo girezta ir reiklia, todel buvome priversti mokintis, paciai visais laikais turejau 8-9 ivertinima, 9 buvo kike ispustas kai mokiausi pas kita mokytoja, na o du metus mokiausi pas tikrai girezta ir reikalaujancia mokintis mokytoja, tad isejo 8, taciau atitiko tiek kiek moku, nes knygomis buvome aprauti..Na o siandiena siuabingai nuliudino, tai 20procentu...nezinau nei ak daryti, jauciuosi mokanti tikrai daugiau! galvoju rasyti apeliacija, taciau gal kas turite atsakymus? pasitikrinciua su savuojud arbu, tuomet matydama kad kazkas neivertinta, tikrai arsyciau apleiacija, kolkas bijau kad joje galiu pralaimeti, kaip kad sake, jog mazuma kas laimi.;..na bet rasus klaidu, galima gincytis.Tai jeigu kas zinote kur butu imanoma apsitikrinti, arba patys surinke daugiau ir galite parasyti ats ar atskenuoti, buciau begalo jums dekinga;)

manau, kad tau geriausia išeitis būtų pasikonsultuot su istorijos mokytoja :) jai parodyt savo juodraštį ir tada kartu nuspręst ar tikrai verta rašyt apeliaciją :)

• Istorija / VBE 89
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 30
Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:26:59 | Nuoroda

Bepročiai :]]
Čia beveik visi gavo virš 80, ir žmonės dar verkia, kad blogai.. Nevarykit Dievo į medį (:

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:29:07 | Nuoroda

sveiki, gavau 96proc ir esu labai laiminga :) žinoma, norėjosi 100... :D bet ir taip lb lb lb lb džiaugiuosi :)

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:34:16 | Nuoroda

Gavau 72 proc.  Tikėjausi daugiau, nes tikrai labai mokiausi ir buvau išmokusi. Lankiau korepetitorius, blem, dabar pinigų kaip gaila ir laiko, tiek sukišta vėjais. :D Nelankius repetitorių ir ypatingai daug nesimokius garantuoju, kad būčiau taip pat parašiusi, nes istorijos žinių čia visiškai nereikėjo, o tokio tipo šaltinius spręsti mūsų nemokė nei itin stipri istorijos mokytoja, nei korepetitorius. Vat dėl to tai tikrai apmaudu...

Už tuos pinigus, ką sukišau, gulėčiau sau laiminga dabar kokiam Ispanijos kurorte.... Ale kas galėjo žinot :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:52:33 | Nuoroda

surinkau 100proc. ėjau pas korepetitorių, dalyvavau respublikinėje, daug skaičiau ir domėjausi istorija . Tad mano lūkėsčiai tikrai pasiteisino :)

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 35
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 50
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:00:55 | Nuoroda
bambukaz rašė:

surinkau 100proc. ėjau pas korepetitorių, dalyvavau respublikinėje, daug skaičiau ir domėjausi istorija . Tad mano lūkėsčiai tikrai pasiteisino :)

saunu:) i ka planuoji stoti?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:15:58 | Nuoroda

Jetau, saunuoliai, kas taip smarkiai ruosetes, as tai nei skaiciau, nei i respublikine ejau, nei korepetitoriu samdziau... :D Zodziu, tie 94 gal kazkaip ir per gerai man

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:26:57 | Nuoroda

Gavau nei daug nei mažai, optimaliai - šimtą. Nesijaučiu, parodęs tai, ką moku šitame egzamine.

• Istorija / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:28:37 | Nuoroda

O gal kas zinote kiek % gaunama uz mazdaug 40 tasku

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:33:44 | Nuoroda
Povilas.V rašė:

Gavau nei daug nei mažai, optimaliai - šimtą. Nesijaučiu, parodęs tai, ką moku šitame egzamine.

Gal ir neparodei, ką moki, bet tas pasakymas "nei daug, nei mažai" tai nužudė :DDD

• Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:34:48 | Nuoroda

Imagination, baik verkt nenervojus, tiek cia keleis, keleis, bet kazkaip netiketai slystelejai...?

o dar dabar apie apeliacjias kalbi, nors pati sakai,kad uztenka istot, tai kokio velnio dar cia reiskies, demesio trukumas?

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:35:59 | Nuoroda

Laikotarpis pakliuvo mano nelabai megstamas, taip pat po egzamino supratau, kad kai kur neblogai "supjoviau", taciau tikejau, jog darbas stirpus. Zinoma, tai neleido perkopti 80% ribos, taciau nesijauciu parodes to, ka zinau ir moku.

• Istorija / VBE 79
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 56
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 62
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:40:41 | Nuoroda

Taip iki siol ir esu nesuprates , tj yra tas vadinamas mokyklinis egzaminas , na galimybe gaut rezultata mokykliniu balu , ar i egzamina ejo belenkas ir ivertinimas tik valstybinis ? 

Gal kas gudresnis uz mane man paaiskintu :) 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą