Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
19:40:16
| Nuoroda
CiaCia rašė:
čiungačianga rašė:
CiaCia rašė:
Dėl to aš ir pabrėžiau, kad nezystų tie, kurie gerai išlaikė Mačiau kažkas vos ne 100 is visur turi ir virkauja tai čia jau natūra tokia ;D muhahaha aš šiaip ir dažnai virkauju, bet čia pusiau bandžiau optimistiškai nuteikt ;D p.s. tik ką suvalgiau labai skanų obuolį. obuolys..kaip noreciau. neversk eiti iki parduotuves;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
19:44:14
| Nuoroda
CiaCia rašė:
čiungačianga rašė:
CiaCia rašė:
Dėl to aš ir pabrėžiau, kad nezystų tie, kurie gerai išlaikė Mačiau kažkas vos ne 100 is visur turi ir virkauja tai čia jau natūra tokia ;D muhahaha aš šiaip ir dažnai virkauju, bet čia pusiau bandžiau optimistiškai nuteikt ;D p.s. tik ką suvalgiau labai skanų obuolį. p.s. geriu šaltą šaltą sidrą ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
19:49:52
| Nuoroda
Čia prieš rytdienos rezultatus taip ruošiatės? aš ir ką tik šampano taurę išgėriau mmm.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
19:54:16
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
CiaCia rašė:
čiungačianga rašė:
CiaCia rašė:
Dėl to aš ir pabrėžiau, kad nezystų tie, kurie gerai išlaikė Mačiau kažkas vos ne 100 is visur turi ir virkauja tai čia jau natūra tokia ;D muhahaha aš šiaip ir dažnai virkauju, bet čia pusiau bandžiau optimistiškai nuteikt ;D p.s. tik ką suvalgiau labai skanų obuolį. p.s. geriu šaltą šaltą sidrą ;D as zinau kad kazkur alaus guli skardine.bet jin tokia "salta" mano pirtiniam kambary,kad as bijau net imt;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:41:32
| Nuoroda
Galėjau ir neužeitį į šitą temą, dabar traukuliai prasidės iš to noro DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:52:18
| Nuoroda
Povilas.V rašė:
Galėjau ir neužeitį į šitą temą, dabar traukuliai prasidės iš to noro DD ;D mhm |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:56:59
| Nuoroda
:D aš d-light'o skardinę išgėriau, laaabai greitai suėjo. Žiūriu visi abitureintai geralioja Man ryt išleistuvės, atsigriebsiu ten Eikit eitki visi į parduotuvę, kad alaus, kas obuolių, kol dar ne vėlu :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
21:03:00
| Nuoroda
CiaCia rašė:
:D aš d-light'o skardinę išgėriau, laaabai greitai suėjo. Žiūriu visi abitureintai geralioja Man ryt išleistuvės, atsigriebsiu ten Eikit eitki visi į parduotuvę, kad alaus, kas obuolių, kol dar ne vėlu :D Geriausia obuolinio d'lighto ,du viename bus;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
22:06:36
| Nuoroda
Žiūriu, į rezultatų paskelbimo galą abiturientai įsismagina..:D atrodo, kad nebe taip jau ir svarbu tie skaičiukai,, ar čia skandinat nerimą alkoholyje? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
22:09:46
| Nuoroda
Ai aš kažkaip niekad labai ir nesinervinau, tik jau stovint mokykloj ;D O dėl anglų nežinau.. mažiau 60 nesitikiu, o man tiek užteks stojimams, taip kad |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
22:12:55
| Nuoroda
Legetutė rašė:
Žiūriu, į rezultatų paskelbimo galą abiturientai įsismagina..:D atrodo, kad nebe taip jau ir svarbu tie skaičiukai,, ar čia skandinat nerimą alkoholyje? ir taip ir taip..ir skandinames,ir maziau rupi.Gal. Nes anglu,nieko nesitikiu daug,nes niekad gerai nemokejau;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
23:04:16
| Nuoroda
cia kiek skaitau,tai krentu:D " ish istorijos gavau tik 82% (((" arba " matematika ishlaikiau vos tik 79%-dabar niekur negalesiu istot:(((((" man tas patinka DD arba hebra tokiu budu bando parodyt kokie jie protingi ar tiesiog vaikai-indigo kuriems ziaaauriai nepasiseke...savo balais negaliu pasirodyti priesh jus cia susirinkusius dauguma,taciau ne faktas,kad ateityje paseksiu maziau uz jus:))) bet kaip bebutu,sekmes studijuojant ir siekti to,ko labiausiai norit gyvenime:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
17:40:16
| Nuoroda
Igariok rašė:
cia kiek skaitau,tai krentu:D " ish istorijos gavau tik 82% (((" arba " matematika ishlaikiau vos tik 79%-dabar niekur negalesiu istot:(((((" man tas patinka DD arba hebra tokiu budu bando parodyt kokie jie protingi ar tiesiog vaikai-indigo kuriems ziaaauriai nepasiseke...savo balais negaliu pasirodyti priesh jus cia susirinkusius dauguma,taciau ne faktas,kad ateityje paseksiu maziau uz jus:))) bet kaip bebutu,sekmes studijuojant ir siekti to,ko labiausiai norit gyvenime:) Kiekvienas sau nusistato atitinkamą kartelę.;> Juk yra studijų programų, į kurias norint įstoti iš egzaminų reikia surinkti ne mažiau 95%. Tad jei žmogus, kurio svajonė, sakykim politologijos studijos, gauna kad ir tuos 82% visiškai suprantamas jo virkavimas. Tiesiog vienas laiko egzaminą, tikėdamasis bent išlaikyti, o kito tikslas išlaikyti maksimaliai gerai. Kiekvienas atvejis individualus ir liūdėjimas gavus iš šalies žiūrint, rodos, tikrai gerą įvertinimą, tikrai būna nuoširdus, nenorint pasipuikuoti, pasirodyti protingu.:> |
|
|