Istorija 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:11:04 | Nuoroda
in rašė:

Na,man nemokama irgi nuplaukė jau tikrai, bet tikiuosi paskui vis dėlto pereiti į nemokamą :) 

Man irgi aktualu perėjimas į nemokamą, nes nemokama jau tikrai nuplaukė, žiauriai aukšti balai, kur aš noriu. Gal kas gali papasakoti, kaip ir kada paskui vyksta perskaičiavimas, kad pereiti iš mokamos į nemokamą? :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:13:40 | Nuoroda

Šiaip oficialiai po 2m perskaičiuoja, bet jei ką nors išmeta iš universiteto, ar pas studentą,kuris mokosi nemokamai, labai nukrenta balas,tai tu gali jo vietoje atsidūrti (žinoma,jei tavo vidurkis aukštas) .

Bent jau aš taip girdėjau

Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:14:32 | Nuoroda
in rašė:

Šiaip oficialiai po 2m perskaičiuoja, bet jei ką nors išmeta iš universiteto, ar pas studentą,kuris mokosi nemokamai, labai nukrenta balas,tai tu gali jo vietoje atsidūrti (žinoma,jei tavo vidurkis aukštas) .

Bent jau aš taip girdėjau

Nu va, aš irgi panašiai girdėjau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:16:31 | Nuoroda

Gal zinot kiek % butu galima mazdaug gauti uz 40 tasku??????? :(

Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:22:32 | Nuoroda
Sunway rašė:

Gal zinot kiek % butu galima mazdaug gauti uz 40 tasku??????? :(

man irgi tas aktualu.nes preliminariai skaiciavau kiek tasku tureciau gauti, tai tiek mazdaug ir suskaiciavau.o gavau 65 proc.kiek tu?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:38:45 | Nuoroda

23 tai vos nenugriuvau :D

Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:40:13 | Nuoroda

atsiprasau, ne i ta tema pataikiau. tokie rezultatai mano matematikos.:)

tai gal pereinamas balas buvo didelis?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:43:01 | Nuoroda

Nzn, bet negalejo buti lb didelis nes ir b lygis laike.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:45:10 | Nuoroda
Berilė rašė:
in rašė:

Na,man nemokama irgi nuplaukė jau tikrai, bet tikiuosi paskui vis dėlto pereiti į nemokamą :) 

Man irgi aktualu perėjimas į nemokamą, nes nemokama jau tikrai nuplaukė, žiauriai aukšti balai, kur aš noriu. Gal kas gali papasakoti, kaip ir kada paskui vyksta perskaičiavimas, kad pereiti iš mokamos į nemokamą? :)

Pamirškit apie perėjimą į nemokamą. Krepšelių daugiau studijų eigoje neatsiras. Pereisit į nemokamą tik tada, kada iškris kažkas iš jos. Ir tai turbūt būtų konkursas. Priedo mažas šansas, kad į mokamą įstojęs žmogus taip nusimokys. Kadangi balas skaičiuojamas pagal visos grupės vidurkį, kad dar mokamam išsilaikyti. Nenoriu daužyti vilčių, bet į nemokamą pereiti - labai retas atvejis. 

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:46:31 | Nuoroda
NONcom rašė:
Berilė rašė:
in rašė:

Pamirškit apie perėjimą į nemokamą. Krepšelių daugiau studijų eigoje neatsiras. Pereisit į nemokamą tik tada, kada iškris kažkas iš jos. Ir tai turbūt būtų konkursas. Priedo mažas šansas, kad į mokamą įstojęs žmogus taip nusimokys. Kadangi balas skaičiuojamas pagal visos grupės vidurkį, kad dar mokamam išsilaikyti. Nenoriu daužyti vilčių, bet į nemokamą pereiti - labai retas atvejis. 

kad dar Nemokamam išsilaikyt*

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:46:35 | Nuoroda
grečius rašė:
Ray Ray rašė:
grečius rašė:

gavau 83 ir tai sužlugdė mano norą studijuoti VU teisę vf galutinai. Rezultatas vidutinis nei džiaugtis, nei verkt, bet studijuot ten nebegalėsiu.

Po galais, o tai į mokamą nebandysi?

1. VU teisė vf

2. MRU teisė vf

3.MRU teisė ir valdymas vf

4. VU teisė vnf

pirmenybę visgi teisiu nemokamam mokslui.. nežinau. tėvai kaip ir sutinka mokėt, bet kažkaip ..

Jau totaliai užuodžiu kursiokę :D Šiaip jei tėvai sutinka pamokėti už mokslą, siūlau tau neprapūsti savo tos svajonės mokytis vu, juk taip zyzei visą mėnesį dėl jo ;} Į vnf VU įstotum kaip didelė, o juk tikrai yra nemažai šansų perstoti į nemokamą paskui, nes, nors kad ir kaip tai kvailai atrodytų, teko girdėti, kad teisės studentai per vu ir mru labai gražiai išsimėto paskui. Neatlaiko krūvio, supranta, kad nepatinka ir tt ;} O tą valdymą tai iš viso mesčiau lauk, jei yra galimybė vu, po to taip gailiesies ;} Va. Žo, kad ir kaip nuspręsi, linkiu, kad pasisektų

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:01:30 | Nuoroda

Kaip manot ar verta rasyti apeliacija jai gavau 23% surinkes apie 40 tasku?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:54:29 | Nuoroda
NONcom rašė:
Berilė rašė:
in rašė:

Nu tada belieka mokama, bent jau nemilijonus kainuoja :) Jei žymiai brangiau kainuotų, tai nematyčiau prasmės Lt likt. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:17:58 | Nuoroda

ar gali taip būt, kad apie 40 taškų - 8%?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:32:42 | Nuoroda

gavau 83% nieko gero...

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 83
  • Matematika / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:35:20 | Nuoroda

Turiu klausima..Aukletoja parasydama visu rezultatus, laiske paras etarkime 68 taskai uz ta, 8 taskai uz ta, 20 tasku uz ta..Ar sie taskai atitinka ir procentus tiek pat? ar reikia apsikaiciuoti aptiems, o galbut suklyasta parasant zodi "taskai"? Aciu

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:55:50 | Nuoroda
librea rašė:
Ray Ray rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:

du simtukai ohooo :) sveikinu ;) taip graziai atrodo jie ;D

Ačiū ;). Tik gaila, kad istorijos įvertinimas nieko nelemia stojant į mano išsvajotąją specialybę. :)

ech galetum man ta simtuka padovanot;DD na nors ir nelemia bet manau vistiek labai smagu, kad zinios ivertintos auksciausiu balu :)

Tai jau klasiokui, kuris gavo 99, sakiau, kad keisčiausi su juo, nes jam tas balas reikalingesnis :DD Tai be abejo smagu. Visgi mokiausi nemažai ir istorija visad patikdavo. :)

Nu, Simačka, 100 gavai, tai dabar ant juoko ir užklausiu. Ką Čerčilis yra pasakęs apie Staliną? Tiksliau tai susiję su SSRS.

Berods 1946m Fultone jis pasakė, kad lyg tais nuo Baltijos iki kažkur nusidriekė geležinė uždanga :) Gaila, daug žinių liko nepanaudotų :)

Tj kad cia lygtais ne apie Stalina, o apie pati komunizma ir jo sklaida po antrojo pasaulinio Cercilis taip sake.

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:56:36 | Nuoroda
bambukaz rašė:
Alanas rašė:
simačka rašė:

Jei ir svajojau kada apie šimtuką, tai maniau jį gausianti iš matematikos. Ir šiaip visad buvau labiau linkusi į tiksliuosius mokslus. O gavosi nei šiaip, nei taip. Anyway, esu nerealiai laiminga. :DD

Tie 2 simtukai isties nerealiai atrodo. Sveikinu! :D

Tik man dbr idomu, kiek reikejo tasku surinkt simtukui :) Gal kas taip netycia zino?

kažkas čia rašė, kad 94 :)

Oba... Negaliu pasiket, kad tiek tasku daug buvau surinkes egze :D Labai daug kur buvo neaiskiu vietu, todel sau tasku ten ir neskaitydavau :D

Bet isties dziugu. :)

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-08 20:27:44 | Nuoroda

Sveiki , gal kas gali pasakyt kokie minimalus buvo reikalavimai jog butu islaikyta lietuviu , matematika , istorija?

Žinutė parašyta: 2010-07-08 20:32:55 | Nuoroda
scaryz rašė:

Sveiki , gal kas gali pasakyt kokie minimalus buvo reikalavimai jog butu islaikyta lietuviu , matematika , istorija?

Neoficialiai teko matyti keletą žmonių, kurie sakė, jog istorijos pereinamas šiais metais 19. Bet man čia kažkaip keista, nes net +6 daugiau negu nurodyta bandomojoje užduotyje... juk egzas tai ne iš lengvųjų buvo, o jie net pakėlė kartelę.. nu bet tarkim :)

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą