Istorija 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:58:42 | Nuoroda
Legetutė rašė:

Tai vat ir norėjau pasitart.. gi dar galima pataisyt, ar ne? :) tėvai man iškart liepė rašyt mokamą, kad nereiktų nervintis dėl to įstojimo.. o gal jiems nesakyt ir pamėgint..:) nėra labai dideli pinigai metams, bet vis tiek, kam tų pinigų per daug...? :)

zinoma bandyk. :)

• Istorija / VBE 62
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 7
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 43
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:58:46 | Nuoroda

Manau, tikrai juos nudžiuginčiau įstojus į vf:)

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 47
Žinutė parašyta: 2010-07-08 01:07:10 | Nuoroda

Mano savimeilė paglostyta... tik deja istorijos egzo neprireiks stojant:D

Žinutė parašyta: 2010-07-08 01:13:51 | Nuoroda

bet kaip įdomiai, kad daug tokių, kurie šimtukus gauna iš egzaminų, o jų visai neprireiks :D tai kam tokie drastiški savęs išbandymai?

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2010-07-08 01:28:28 | Nuoroda
netaika rašė:

bet kaip įdomiai, kad daug tokių, kurie šimtukus gauna iš egzaminų, o jų visai neprireiks :D tai kam tokie drastiški savęs išbandymai?

O kodėl gi ne? Isto domėjausi ir mokiausi vien dėl savęs. Dėl bendro išprusimo ir geresnio supratimo apie tai, kas vyksta aplink. :)

• Istorija / VBE 100
  • Matematika / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-08 01:32:52 | Nuoroda
basikom rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:

du simtukai ohooo :) sveikinu ;) taip graziai atrodo jie ;D

Ačiū ;). Tik gaila, kad istorijos įvertinimas nieko nelemia stojant į mano išsvajotąją specialybę. :)

ech galetum man ta simtuka padovanot;DD na nors ir nelemia bet manau vistiek labai smagu, kad zinios ivertintos auksciausiu balu :)

Tai jau klasiokui, kuris gavo 99, sakiau, kad keisčiausi su juo, nes jam tas balas reikalingesnis :DD Tai be abejo smagu. Visgi mokiausi nemažai ir istorija visad patikdavo. :)

sveikinu tikrai. Nuostabius skaičius turi :)

Ačiū. Sveikinu ir tave. ;)

• Istorija / VBE 100
  • Matematika / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-08 03:08:25 | Nuoroda
simačka rašė:

Jei ir svajojau kada apie šimtuką, tai maniau jį gausianti iš matematikos. Ir šiaip visad buvau labiau linkusi į tiksliuosius mokslus. O gavosi nei šiaip, nei taip. Anyway, esu nerealiai laiminga. :DD

Tie 2 simtukai isties nerealiai atrodo. Sveikinu! :D

Tik man dbr idomu, kiek reikejo tasku surinkt simtukui :) Gal kas taip netycia zino?

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-08 08:14:11 | Nuoroda
Alanas rašė:
simačka rašė:

Jei ir svajojau kada apie šimtuką, tai maniau jį gausianti iš matematikos. Ir šiaip visad buvau labiau linkusi į tiksliuosius mokslus. O gavosi nei šiaip, nei taip. Anyway, esu nerealiai laiminga. :DD

Tie 2 simtukai isties nerealiai atrodo. Sveikinu! :D

Tik man dbr idomu, kiek reikejo tasku surinkt simtukui :) Gal kas taip netycia zino?

kažkas čia rašė, kad 94 :)

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 35
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 50
Žinutė parašyta: 2010-07-08 09:06:11 | Nuoroda

Mano svajonė yra psichologija,istorijos stojant į ją nereikia,tad ją laikiau kaip atsarginį variantą,jei susimaučiau matematiką. Na ką, išties ir susimoviau. Nesakau,kad tas rezultatas blogas,bet į vf įstot gali nepakakti,ypač kai jaučiu,kad susimoviau anglų. Stojimus užpildžiau tik į psichologiją ir lietuvių kalbą ,tai vieninteliai dalykai,kuriuos norėčiau studijuoti,todėl  jei nepavyks psichologija, istorija man pravers kalbose ateity:) sveikinu visus

• Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-08 09:40:44 | Nuoroda
Ray Ray rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:

du simtukai ohooo :) sveikinu ;) taip graziai atrodo jie ;D

Ačiū ;). Tik gaila, kad istorijos įvertinimas nieko nelemia stojant į mano išsvajotąją specialybę. :)

ech galetum man ta simtuka padovanot;DD na nors ir nelemia bet manau vistiek labai smagu, kad zinios ivertintos auksciausiu balu :)

Tai jau klasiokui, kuris gavo 99, sakiau, kad keisčiausi su juo, nes jam tas balas reikalingesnis :DD Tai be abejo smagu. Visgi mokiausi nemažai ir istorija visad patikdavo. :)

Nu, Simačka, 100 gavai, tai dabar ant juoko ir užklausiu. Ką Čerčilis yra pasakęs apie Staliną? Tiksliau tai susiję su SSRS.

Berods 1946m Fultone jis pasakė, kad lyg tais nuo Baltijos iki kažkur nusidriekė geležinė uždanga :) Gaila, daug žinių liko nepanaudotų :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 10:20:14 | Nuoroda
netaika rašė:

Aš irgi prie tų 100 gavusių ir jo greičiausiai nepanaudosiančių priklausau. Nepasakyčiau, kad čia koks drastiškas išbandymas. Tiesiog turiu gerą mokytoją, neblogą istorinę atmintį ir gebėjimą žinias pritaikyt skaitant šaltinius. Žinojau, kad galiu gerai surinkti tai būtų buvę kvaila savo gebėjimų neišnaudoti.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 10:31:12 | Nuoroda

69 esu patenkinta, skaicius labai patinka visomis prasmemis :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-08 10:36:52 | Nuoroda

97, esu labai nustebinta ir labai patenkinta :) 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-08 10:39:10 | Nuoroda

95 eina sau :D 75-81 taskas 

Žinutė parašyta: 2010-07-08 11:37:58 | Nuoroda
Legetutė rašė:

Tai vat ir norėjau pasitart.. gi dar galima pataisyt, ar ne? :) tėvai man iškart liepė rašyt mokamą, kad nereiktų nervintis dėl to įstojimo.. o gal jiems nesakyt ir pamėgint..:) nėra labai dideli pinigai metams, bet vis tiek, kam tų pinigų per daug...? :)

i teise tikrai istosi. kiek mazdaug klaidu anglu egze padarei?

• Matematika / VBE 99
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-08 11:38:07 | Nuoroda

Gavau 79proc, bet esu be galo laiminga, nors buvau daug nespėjus perrašyt...

Žinutė parašyta: 2010-07-08 11:42:31 | Nuoroda

kazi kiek reik islaikyt  anglu egza norint gaut 80?

• Matematika / VBE 99
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-08 11:44:46 | Nuoroda

Na,man nemokama irgi nuplaukė jau tikrai, bet tikiuosi paskui vis dėlto pereiti į nemokamą :) 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-08 11:46:06 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

kazi kiek reik islaikyt  anglu egza norint gaut 80?

75-80manau.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:08:25 | Nuoroda

naciort, jei stosiu i teise, bijau neistot. LT 98 IST 89, anglu apie 80 bus

• Matematika / VBE 99
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą