Istorija 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:14:55 | Nuoroda
Ray Ray rašė:

Beje, man tiesiog idomu. Kodel gi tie, kurie gavo virs 80, ar netoli sio skaiciaus, sakosi, kad norejo daugiau? Ka tai duoda? Svarbu istot i norima specialybe, ar cia prioritetas nemokamai? As jau senokai pasiruoses moket tukstancius, kad ir kaip beislaikes buciau, nors neaisku tik anglu teliko. Net nesitikiu, kad moket nereikes, reikes ir tikrai.

Kodėl gi tu toks užtikrintas, kad reikės mokėti už mokslą? Juk tavo egzaminų rezultatai yra ganėtinai neblogi, manau, kad turi neblogus šansus studijuoti vf. Žinoma, tai dar priklauso nuo studijų, kurias pasirinksi :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:15:31 | Nuoroda
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:

du simtukai ohooo :) sveikinu ;) taip graziai atrodo jie ;D

Ačiū ;). Tik gaila, kad istorijos įvertinimas nieko nelemia stojant į mano išsvajotąją specialybę. :)

ech galetum man ta simtuka padovanot;DD na nors ir nelemia bet manau vistiek labai smagu, kad zinios ivertintos auksciausiu balu :)

Tai jau klasiokui, kuris gavo 99, sakiau, kad keisčiausi su juo, nes jam tas balas reikalingesnis :DD Tai be abejo smagu. Visgi mokiausi nemažai ir istorija visad patikdavo. :)

sveikinu tikrai. Nuostabius skaičius turi :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:15:43 | Nuoroda
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:

Ačiū ;). Tik gaila, kad istorijos įvertinimas nieko nelemia stojant į mano išsvajotąją specialybę. :)

ech galetum man ta simtuka padovanot;DD na nors ir nelemia bet manau vistiek labai smagu, kad zinios ivertintos auksciausiu balu :)

Tai jau klasiokui, kuris gavo 99, sakiau, kad keisčiausi su juo, nes jam tas balas reikalingesnis :DD Tai be abejo smagu. Visgi mokiausi nemažai ir istorija visad patikdavo. :)

o stojant neprideda kokiu papildomu balu gavus 100? :)

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 71
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:16:58 | Nuoroda
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:

Nu, Simačka, 100 gavai, tai dabar ant juoko ir užklausiu. Ką Čerčilis yra pasakęs apie Staliną? Tiksliau tai susiję su SSRS.

• Istorija / VBE 79
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 56
  • Matematika / VBE 75
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 62
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:19:23 | Nuoroda
Erika rašė:
Ray Ray rašė:

Beje, man tiesiog idomu. Kodel gi tie, kurie gavo virs 80, ar netoli sio skaiciaus, sakosi, kad norejo daugiau? Ka tai duoda? Svarbu istot i norima specialybe, ar cia prioritetas nemokamai? As jau senokai pasiruoses moket tukstancius, kad ir kaip beislaikes buciau, nors neaisku tik anglu teliko. Net nesitikiu, kad moket nereikes, reikes ir tikrai.

Kodėl gi tu toks užtikrintas, kad reikės mokėti už mokslą? Juk tavo egzaminų rezultatai yra ganėtinai neblogi, manau, kad turi neblogus šansus studijuoti vf. Žinoma, tai dar priklauso nuo studijų, kurias pasirinksi :)

Tikėjaus, kad mokėt nereikės, stosiu į ekonomiką. Lietuvių rezultatai labai nuvylė, nors čia jaučiausi stipriausiai, o štai tiek Istoriją, tiek Matematiką išlaikiau geriau. Matematikos rezultatas taip pat neblizga, kaip ir lietuvių, tad tik tegul priima mane, susimokėsiu :]

• Istorija / VBE 79
  • Matematika / VBE 75
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:19:53 | Nuoroda

gavau 83 ir tai sužlugdė mano norą studijuoti VU teisę vf galutinai. Rezultatas vidutinis nei džiaugtis, nei verkt, bet studijuot ten nebegalėsiu.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:33:28 | Nuoroda
grečius rašė:

gavau 83 ir tai sužlugdė mano norą studijuoti VU teisę vf galutinai. Rezultatas vidutinis nei džiaugtis, nei verkt, bet studijuot ten nebegalėsiu.

Po galais, o tai į mokamą nebandysi?

• Istorija / VBE 79
  • Matematika / VBE 75
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:38:43 | Nuoroda
Ray Ray rašė:
grečius rašė:

Juk ne visi turi pinigu uz ta moksla susimoket :P

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:41:07 | Nuoroda
Ray Ray rašė:
grečius rašė:

1. VU teisė vf

2. MRU teisė vf

3.MRU teisė ir valdymas vf

4. VU teisė vnf

pirmenybę visgi teisiu nemokamam mokslui.. nežinau. tėvai kaip ir sutinka mokėt, bet kažkaip ..

Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:43:56 | Nuoroda

Kas zinot kiek tasku reikejo norint islaikyt egza???? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:45:02 | Nuoroda

1.VU politika vnf
2.VU teisė vnf

manau, turiu papult kažkur, kaip manot? :) anglų apie 80 bus

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 47
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:45:36 | Nuoroda
Kevin rašė:

Kas zinot kiek tasku reikejo norint islaikyt egza???? :)

lygtais 14...

Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:46:23 | Nuoroda
Legetutė rašė:

1.VU politika vnf
2.VU teisė vnf

su tavo balais ir jei dar anglu apie 80, yra verta rašyti VF, iš kur toks nepasitikėjimas ir iškart vnf?? keista keista..

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:46:29 | Nuoroda
Legetutė rašė:

1.VU politika vnf
2.VU teisė vnf

Manau papulsi gali net neabėjoti.. neblogi egzaminų rezultatai..

Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:47:14 | Nuoroda
Ray Ray rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:

Nu, Simačka, 100 gavai, tai dabar ant juoko ir užklausiu. Ką Čerčilis yra pasakęs apie Staliną? Tiksliau tai susiję su SSRS.

Ot ir prigavai :DDD Žinok nežinau. Kažkokioj konferencijoj kažką sakė, bet nežinau ką. :DD

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:48:34 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:

o stojant neprideda kokiu papildomu balu gavus 100? :)

Neprideda. Prideda tik už prizines vietas respublikinėse ir tarptautinėse olimpiadose. :)

• Istorija / VBE 100
  • Matematika / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:49:33 | Nuoroda
Legetutė rašė:

1.VU politika vnf
2.VU teisė vnf

kad tu ir į vf galėtum pretenduot. nieko neprarasi pabandžius. draugas į politiką įstojo mokamai tik per plauką, nu jam galima sakyt apeliacija patrukdė, bet paskui kažkas atsisakė ir perėjo į vf jis. bet ta tikrai siūlau rašyt ir vf..

Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:55:51 | Nuoroda

Karabinas, kaip tau egzaminai?:)

• Istorija / VBE 62
  • Matematika / VBE 7
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 43
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:56:10 | Nuoroda

Tai vat ir norėjau pasitart.. gi dar galima pataisyt, ar ne? :) tėvai man iškart liepė rašyt mokamą, kad nereiktų nervintis dėl to įstojimo.. o gal jiems nesakyt ir pamėgint..:) nėra labai dideli pinigai metams, bet vis tiek, kam tų pinigų per daug...? :)

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 47
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:57:14 | Nuoroda
princessiukee rašė:

Karabinas, kaip tau egzaminai?:)

Galėjo būti geresni,bet kai įstosiu pasakysiu tiksliai,ar jie mane tenkino ar nea..

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą