Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:40:53
| Nuoroda
živilė rašė:
Jetau, saunuoliai, kas taip smarkiai ruosetes, as tai nei skaiciau, nei i respublikine ejau, nei korepetitoriu samdziau... Zodziu, tie 94 gal kazkaip ir per gerai man na va aš irgi nesamdžiau nė vieno dalyko korepetitoriaus ir labai džiaugiuos - nemanau, kad tai būtų padėję pasiekti geresnių rezultatų be to, džiaugiuos, kad baigiau pagarsėjusią kaip "žiauriai bloga" Vilniaus vidurinę, kurioj buvo LINKSMA, mokslas nebuvo pirmoj vietoj mokykloj, tūsai mokytis nekliudė, ir labai labai tuo džiaugiuos ))) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:44:32
| Nuoroda
O aš dar iki dabar išsišiepus niekada nebuvau 10ukininkė, mokiausi normaliai, tik visskuo domėjausi esu labiau veikli nei imli mokslams, bet man pavyko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:44:32
| Nuoroda
juodaroze rašė:
živilė rašė:
Jetau, saunuoliai, kas taip smarkiai ruosetes, as tai nei skaiciau, nei i respublikine ejau, nei korepetitoriu samdziau... Zodziu, tie 94 gal kazkaip ir per gerai man na va aš irgi nesamdžiau nė vieno dalyko korepetitoriaus ir labai džiaugiuos - nemanau, kad tai būtų padėję pasiekti geresnių rezultatų be to, džiaugiuos, kad baigiau pagarsėjusią kaip "žiauriai bloga" Vilniaus vidurinę, kurioj buvo LINKSMA, mokslas nebuvo pirmoj vietoj mokykloj, tūsai mokytis nekliudė, ir labai labai tuo džiaugiuos ))) ir kaip jau wadinas ta "ziauriai bloga" Vilniaus vidurine?;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:44:35
| Nuoroda
Kai paskaitau forumą, pagalvoju, jetau, nejau visi taip gerai parašė ir pan, nes kaikuriems net na atrodytų aukšti įvertinimai atrodo dar vis per maži Gi buvo tikrai daug žmonių, kurie įdėjo tikrai daug pastangų, net pinigų ir negavo gerų balų. Tai gal nereikia skųstis, kai gauname virš 80 net, nes na nzn, man tai jau yra pakankamai daug |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:46:31
| Nuoroda
Leeee rašė:
juodaroze rašė:
živilė rašė:
Jetau, saunuoliai, kas taip smarkiai ruosetes, as tai nei skaiciau, nei i respublikine ejau, nei korepetitoriu samdziau... Zodziu, tie 94 gal kazkaip ir per gerai man na va aš irgi nesamdžiau nė vieno dalyko korepetitoriaus ir labai džiaugiuos - nemanau, kad tai būtų padėję pasiekti geresnių rezultatų be to, džiaugiuos, kad baigiau pagarsėjusią kaip "žiauriai bloga" Vilniaus vidurinę, kurioj buvo LINKSMA, mokslas nebuvo pirmoj vietoj mokykloj, tūsai mokytis nekliudė, ir labai labai tuo džiaugiuos ))) ir kaip jau wadinas ta "ziauriai bloga" Vilniaus vidurine?;D Senvagės prie pat Licėjaus stovi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:48:29
| Nuoroda
Anastacia, nor vienas normalus pastebėjimas...:) išties.. nejau gyvename tik dėl tų skaičiukų? visi čia esantys gavome išties gerai, net labai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:48:30
| Nuoroda
Anastacia, nor vienas normalus pastebėjimas...:) išties.. nejau gyvename tik dėl tų skaičiukų? visi čia esantys gavome išties gerai, net labai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:51:44
| Nuoroda
Gavo virs 80-90 ir dar dejuoja...hm... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:52:02
| Nuoroda
Nesiskundziu kad gavau mazai is istorijos, bet galejo buti ir daugiau ;DDDDD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:53:44
| Nuoroda
Sveiki.Ar imanoma istot i mru mokama teise ar kokia nors teises atsaka ist 95, Lt 70, matkes 8 metinis? Uzsienio kalbos nelaikiau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:54:01
| Nuoroda
Jei ir svajojau kada apie šimtuką, tai maniau jį gausianti iš matematikos. Ir šiaip visad buvau labiau linkusi į tiksliuosius mokslus. O gavosi nei šiaip, nei taip. Anyway, esu nerealiai laiminga. D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:54:38
| Nuoroda
Pažvelgus čia, į šį forumą, atrodo, kad tų, kurie iš istorijos gavo mažiau 75%, tiesiog nėra. Tada pagalvoju, o ką aš aplenkiau? Lieku paskutinis laimės kūdikių minioje. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:56:20
| Nuoroda
simačka rašė:
Jei ir svajojau kada apie šimtuką, tai maniau jį gausianti iš matematikos. Ir šiaip visad buvau labiau linkusi į tiksliuosius mokslus. O gavosi nei šiaip, nei taip. Anyway, esu nerealiai laiminga. D du simtukai ohooo sveikinu taip graziai atrodo jie ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:58:36
| Nuoroda
Bet išties, paskaičius šį forumą atrodo, kad 70proc. yra gėdingas rezultatas net.. et, juokinga.. manau, kad tie, kurie gavo apie 30-40proc. visko net nedrįsta čia registruotis.. Ei, jaunuoliai, keičiam požiūrį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:59:08
| Nuoroda
Kadangi rašo čia galima sakyti vien tie, kas gavo tikrai daug, o laikė tikrai daug daugiau ir rezultatų buvo labai labai skirtingų.... Tad manau tikrai čia jau yra perdėtas visas tas verkimas dėl "blogų" rezultatų. Gavot daug gi rimtai žmones, netraumuokit tų, kuriems pasisiekė ne taip čia taip, draugiškai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:00:54
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Jei ir svajojau kada apie šimtuką, tai maniau jį gausianti iš matematikos. Ir šiaip visad buvau labiau linkusi į tiksliuosius mokslus. O gavosi nei šiaip, nei taip. Anyway, esu nerealiai laiminga. D du simtukai ohooo sveikinu taip graziai atrodo jie ;D Ačiū . Tik gaila, kad istorijos įvertinimas nieko nelemia stojant į mano išsvajotąją specialybę. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:01:10
| Nuoroda
Anastacia_ rašė:
Kadangi rašo čia galima sakyti vien tie, kas gavo tikrai daug, o laikė tikrai daug daugiau ir rezultatų buvo labai labai skirtingų.... Tad manau tikrai čia jau yra perdėtas visas tas verkimas dėl "blogų" rezultatų. Gavot daug gi rimtai žmones, netraumuokit tų, kuriems pasisiekė ne taip čia taip, draugiškai Sutinku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:06:06
| Nuoroda
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
du simtukai ohooo sveikinu taip graziai atrodo jie ;D Ačiū . Tik gaila, kad istorijos įvertinimas nieko nelemia stojant į mano išsvajotąją specialybę. ech galetum man ta simtuka padovanot;DD na nors ir nelemia bet manau vistiek labai smagu, kad zinios ivertintos auksciausiu balu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:10:00
| Nuoroda
Beje, man tiesiog idomu. Kodel gi tie, kurie gavo virs 80, ar netoli sio skaiciaus, sakosi, kad norejo daugiau? Ka tai duoda? Svarbu istot i norima specialybe, ar cia prioritetas nemokamai? As jau senokai pasiruoses moket tukstancius, kad ir kaip beislaikes buciau, nors neaisku tik anglu teliko. Net nesitikiu, kad moket nereikes, reikes ir tikrai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:11:58
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
simačka rašė:
Sandrittta rašė:
du simtukai ohooo sveikinu taip graziai atrodo jie ;D Ačiū . Tik gaila, kad istorijos įvertinimas nieko nelemia stojant į mano išsvajotąją specialybę. ech galetum man ta simtuka padovanot;DD na nors ir nelemia bet manau vistiek labai smagu, kad zinios ivertintos auksciausiu balu Tai jau klasiokui, kuris gavo 99, sakiau, kad keisčiausi su juo, nes jam tas balas reikalingesnis D Tai be abejo smagu. Visgi mokiausi nemažai ir istorija visad patikdavo. |
|
|