Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
20:16:48
| Nuoroda
tralain rašė:
o ta taikomoji istorija kuo skiriasi nuo paprastos istorijos? Skiriasi ir net labai. Konkrečiau reiktų klausti tų, kurie ten mokosi, bet šiaip istorikai mėgsta stumt ant taikomistų už šūdo malimą Jie labiau mokosi istorijos taikymo, o ne pačios istorijos, pagrinde viską gan plačiai prabėga, mažiau gilinimosi, analizės, tiek teko girdėti. Be to, nesimokoma pedagoginių dalykų (psichologijų visokių ir t.t.) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
22:15:17
| Nuoroda
Povilas.V rašė:
tralain rašė:
o ta taikomoji istorija kuo skiriasi nuo paprastos istorijos? Skiriasi ir net labai. Konkrečiau reiktų klausti tų, kurie ten mokosi, bet šiaip istorikai mėgsta stumt ant taikomistų už šūdo malimą Jie labiau mokosi istorijos taikymo, o ne pačios istorijos, pagrinde viską gan plačiai prabėga, mažiau gilinimosi, analizės, tiek teko girdėti. Be to, nesimokoma pedagoginių dalykų (psichologijų visokių ir t.t.) o kaip to istorijos taikymo moko idomu.as nebezinau ka daryt,jei ne vu,ar verta i taikomaja bandyt? gal kanors pazysti kas ten mokos? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
01:57:42
| Nuoroda
Nu mokosi visokių dalykų kaip istorikas leidyboje, kultūrinis turizmas ir t.t. Manau, labiau verta rinktis pvz Kultūros istoriją ir antropologiją, nei šitai, be to VU ir kokybė visai kita. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
11:41:59
| Nuoroda
tralain rašė:
Povilas.V rašė:
tralain rašė:
o ta taikomoji istorija kuo skiriasi nuo paprastos istorijos? Skiriasi ir net labai. Konkrečiau reiktų klausti tų, kurie ten mokosi, bet šiaip istorikai mėgsta stumt ant taikomistų už šūdo malimą Jie labiau mokosi istorijos taikymo, o ne pačios istorijos, pagrinde viską gan plačiai prabėga, mažiau gilinimosi, analizės, tiek teko girdėti. Be to, nesimokoma pedagoginių dalykų (psichologijų visokių ir t.t.) o kaip to istorijos taikymo moko idomu.as nebezinau ka daryt,jei ne vu,ar verta i taikomaja bandyt? gal kanors pazysti kas ten mokos? na taip,bet kaip man dabar vu taip viska sugadino,su ta geografija,tai sunkiai beistosiu.
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
13:51:57
| Nuoroda
tralain rašė:
tralain rašė:
Povilas.V rašė:
tralain rašė:
o ta taikomoji istorija kuo skiriasi nuo paprastos istorijos? Skiriasi ir net labai. Konkrečiau reiktų klausti tų, kurie ten mokosi, bet šiaip istorikai mėgsta stumt ant taikomistų už šūdo malimą Jie labiau mokosi istorijos taikymo, o ne pačios istorijos, pagrinde viską gan plačiai prabėga, mažiau gilinimosi, analizės, tiek teko girdėti. Be to, nesimokoma pedagoginių dalykų (psichologijų visokių ir t.t.) o kaip to istorijos taikymo moko idomu.as nebezinau ka daryt,jei ne vu,ar verta i taikomaja bandyt? gal kanors pazysti kas ten mokos? na taip,bet kaip man dabar vu taip viska sugadino,su ta geografija,tai sunkiai beistosiu.
O nuo kada cia tam VU prireiko tos geografijos stojant i istorija? Atrodo pries 3-4 menesius tikrinau ir tada berods dar nereikejo... |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:10:43
| Nuoroda
Alanas rašė:
tralain rašė:
tralain rašė:
Povilas.V rašė:
tralain rašė:
O nuo kada cia tam VU prireiko tos geografijos stojant i istorija? Atrodo pries 3-4 menesius tikrinau ir tada berods dar nereikejo... reikia metinio. Aš irgi pamačiau tik žurnale "Kur stoti", todėl ir išbraukiau šį norą, nes geofos tai nesimokiau iš vis |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:15:49
| Nuoroda
iskilo klausimas,kaip pazet kiek vietu vf ir vn yra is viso univeruose tam tikroj specialybei...niekaip nerandu... |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:20:00
| Nuoroda
Justė, rašė:
iskilo klausimas,kaip pazet kiek vietu vf ir vn yra is viso univeruose tam tikroj specialybei...niekaip nerandu... jo,mane šitas irgi domintų;)) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
14:37:27
| Nuoroda
basikom rašė:
Alanas rašė:
tralain rašė:
tralain rašė:
Povilas.V rašė:
tralain rašė:
O nuo kada cia tam VU prireiko tos geografijos stojant i istorija? Atrodo pries 3-4 menesius tikrinau ir tada berods dar nereikejo... reikia metinio. Aš irgi pamačiau tik žurnale "Kur stoti", todėl ir išbraukiau šį norą, nes geofos tai nesimokiau iš vis butent,as irgi. tada pradejau intere ieskot kad suzinot kada jie cia pakeite.radau kad kovo menesi..o jum nepikta?ar jus siaip tik i istorija norejot? nes man tai dalis mano svajones. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
15:02:59
| Nuoroda
tralain rašė:
basikom rašė:
Alanas rašė:
tralain rašė:
tralain rašė:
Povilas.V rašė:
tralain rašė:
O nuo kada cia tam VU prireiko tos geografijos stojant i istorija? Atrodo pries 3-4 menesius tikrinau ir tada berods dar nereikejo... reikia metinio. Aš irgi pamačiau tik žurnale "Kur stoti", todėl ir išbraukiau šį norą, nes geofos tai nesimokiau iš vis butent,as irgi. tada pradejau intere ieskot kad suzinot kada jie cia pakeite.radau kad kovo menesi..o jum nepikta?ar jus siaip tik i istorija norejot? nes man tai dalis mano svajones. as kadangi megstu geografija,tai ja buvau 11-12 pasiemus A lygiu,dbr isejo 8... taciau del prakeiktu ezaminu negalesiu istot i istorija.... |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
15:31:29
| Nuoroda
tralain rašė:
basikom rašė:
Alanas rašė:
tralain rašė:
tralain rašė:
Povilas.V rašė:
tralain rašė:
O nuo kada cia tam VU prireiko tos geografijos stojant i istorija? Atrodo pries 3-4 menesius tikrinau ir tada berods dar nereikejo... reikia metinio. Aš irgi pamačiau tik žurnale "Kur stoti", todėl ir išbraukiau šį norą, nes geofos tai nesimokiau iš vis butent,as irgi. tada pradejau intere ieskot kad suzinot kada jie cia pakeite.radau kad kovo menesi..o jum nepikta?ar jus siaip tik i istorija norejot? nes man tai dalis mano svajones. na, jei kultūros istorija ir antropologija būčiau rašius pirmoj vietoj, tada būtų tikrai labai pikta. Dabar tai buvo trečias pasirinkimas, jei neįstočiau į politiką, todėl per daug nesigraužiu. Bet jei tai buvo svajonė, tada labai užjaučiu.. |
Žinutė parašyta:
2010-07-11
15:46:35
| Nuoroda
Jetau tie metiniai ne tiek daug lemia, kas gerai išlaikė egzus net nezyskit, įstosit ir be jo. Bandykit vis vien manau Bus ramiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
16:13:21
| Nuoroda
CiaCia rašė:
Jetau tie metiniai ne tiek daug lemia, kas gerai išlaikė egzus net nezyskit, įstosit ir be jo. Bandykit vis vien manau Bus ramiau. 0,2 svertinis nėra mažai lemiantis, sakyčiau ;D juolab jei egzaminai nėra išlaikyti tobulai. bet jo, aš irgi siūlau bandyti, nieko neprarasit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
16:28:15
| Nuoroda
Dėl to aš ir pabrėžiau, kad nezystų tie, kurie gerai išlaikė Mačiau kažkas vos ne 100 is visur turi ir virkauja |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
17:02:53
| Nuoroda
Aš irgi pritariu, jei tokius balus turi tikrai pasirinkimas ką studijuoti yra didelis, o vat kaip mano, tai čia laimės dalykas ar įstosi į tai ką tikrai nori |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
17:31:54
| Nuoroda
CiaCia rašė:
Jetau tie metiniai ne tiek daug lemia, kas gerai išlaikė egzus net nezyskit, įstosit ir be jo. Bandykit vis vien manau Bus ramiau. deja geo metinis turi dar ir kokia itaka. 0,2,tiek pat kaip lt ar anglu egzas. o kaip jus laikot tas gerai islaikyti egzaminai? visi 100? na taip.. bet as laikau kad ir 80 nera blogai... o su tiek istot be sansu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
17:38:36
| Nuoroda
Nu tai sukilkit tada Vis vien manau, nebus taip, kad visi stojantys turės geo metinį pažymį, juk ne visi žinojo, kad jo reikia =) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
17:42:20
| Nuoroda
CiaCia rašė:
Nu tai sukilkit tada Vis vien manau, nebus taip, kad visi stojantys turės geo metinį pažymį, juk ne visi žinojo, kad jo reikia =) na taip;) puse kokiu turejo puse ne..tie puse kurie turejo ir sustos |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
18:29:13
| Nuoroda
CiaCia rašė:
Dėl to aš ir pabrėžiau, kad nezystų tie, kurie gerai išlaikė Mačiau kažkas vos ne 100 is visur turi ir virkauja tai čia jau natūra tokia ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-11
19:30:59
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
CiaCia rašė:
Dėl to aš ir pabrėžiau, kad nezystų tie, kurie gerai išlaikė Mačiau kažkas vos ne 100 is visur turi ir virkauja tai čia jau natūra tokia ;D muhahaha aš šiaip ir dažnai virkauju, bet čia pusiau bandžiau optimistiškai nuteikt ;D p.s. tik ką suvalgiau labai skanų obuolį. |
|
|