Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:30:16
| Nuoroda
Catmint rašė:
O tapatybės kortelės kopiją irgi reikia patvirtinti? tikrai taip. Arba pasą.:> |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:35:22
| Nuoroda
Na, gavau kvietimą į Kauno kolegiją socialinį darbą, taaačiau, kai jau planavau važiuot pasirašyt sutarties, paskambino iš VDU ir pranešė, jog turiu realius šansus įstot per antrą etapą į socialinį darbą. Kaip ji sakė, net 99% Visai nesitikėjau.. Visgi, daugiau nei pusė percento, tai negaliu atsidžiaugt. Tikiuos būt antrąkart būsima VDU studentė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:46:10
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. tikiuosi aš prie jūsų prisidėsiu pirmadieni ;D neįstojai per pirmąjį turą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:06:31
| Nuoroda
Gal kasnors nagrinejot jau tas diagramas? ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:08:00
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Gal kasnors nagrinejot jau tas diagramas? ;D bandžiau, bet sunkiai jose gaudausi kažkaip. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:08:53
| Nuoroda
reikia pas notarą tvirtinti tik atestatą, tabatybės kortelės reikia tik kopijos. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:11:03
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Gal kasnors nagrinejot jau tas diagramas? ;D bandžiau, bet sunkiai jose gaudausi kažkaip. O ziurejai i ta rozine diagrama? tai kaip cia suprast tipo parodyta kiek yra pakviestu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:14:22
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Gal kasnors nagrinejot jau tas diagramas? ;D bandžiau, bet sunkiai jose gaudausi kažkaip. O ziurejai i ta rozine diagrama? tai kaip cia suprast tipo parodyta kiek yra pakviestu? turėtų rodyt, kiek pakviestų, bet pagal skaičius laabai abejoju. nes kai kuriuose specialybėse po 5-10 žmonių parašyta,kad tik pakviesta. gi nesąmonė ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:19:57
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Gal kasnors nagrinejot jau tas diagramas? ;D bandžiau, bet sunkiai jose gaudausi kažkaip. O ziurejai i ta rozine diagrama? tai kaip cia suprast tipo parodyta kiek yra pakviestu? turėtų rodyt, kiek pakviestų, bet pagal skaičius laabai abejoju. nes kai kuriuose specialybėse po 5-10 žmonių parašyta,kad tik pakviesta. gi nesąmonė ;D nu zinai pas mane rodo kad i sociologija vf pakviesti tik du zmones, tai kazkaip baugu pasidare:DD o gal tiek nemokamu vietu tebuvo skirta:DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:22:23
| Nuoroda
kas i socialinę politiką?:D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:27:23
| Nuoroda
viesoji komunikacija? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:29:51
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Gal kasnors nagrinejot jau tas diagramas? ;D bandžiau, bet sunkiai jose gaudausi kažkaip. O ziurejai i ta rozine diagrama? tai kaip cia suprast tipo parodyta kiek yra pakviestu? turėtų rodyt, kiek pakviestų, bet pagal skaičius laabai abejoju. nes kai kuriuose specialybėse po 5-10 žmonių parašyta,kad tik pakviesta. gi nesąmonė ;D nu zinai pas mane rodo kad i sociologija vf pakviesti tik du zmones, tai kazkaip baugu pasidare:DD o gal tiek nemokamu vietu tebuvo skirta:DDD aš tai pažiūrėjau socialinėj politikoj 6 vf vietos tik. irgi nelogiška ;D |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:59:33
| Nuoroda
Rytoj važiuoju dokumentų pildyti, tad gal pastebėsiu čia forume kokį esantį. : ) Bus įdomu. Tik gaila, kad jaučiu, kad gali nelabai pavykti susitvarkyti dokumentus dėl bendrabučio, nes gali būti trūkumų mano dokumentuose. : ( |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:10:35
| Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
Rytoj važiuoju dokumentų pildyti, tad gal pastebėsiu čia forume kokį esantį. : ) Bus įdomu. Tik gaila, kad jaučiu, kad gali nelabai pavykti susitvarkyti dokumentus dėl bendrabučio, nes gali būti trūkumų mano dokumentuose. : ( Į kur įstojai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:13:49
| Nuoroda
O anketą dėl bendrabučio reikia atsispausdinti pačiam ar ją ten duoda? Be to dar norėčiau paklaust ar būtina ta pažyma iš SODROS dėl tėvų uždarbio, ar tiesiog užtenka parašyt 3 mėn. pajamų vidurkį? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:15:29
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
ąčęėįšųūž rašė:
Rytoj važiuoju dokumentų pildyti, tad gal pastebėsiu čia forume kokį esantį. : ) Bus įdomu. Tik gaila, kad jaučiu, kad gali nelabai pavykti susitvarkyti dokumentus dėl bendrabučio, nes gali būti trūkumų mano dokumentuose. : ( Į kur įstojai? Aš filosofiją. O tu? : ) |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:17:49
| Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
Here_in_your_arms rašė:
ąčęėįšųūž rašė:
Rytoj važiuoju dokumentų pildyti, tad gal pastebėsiu čia forume kokį esantį. : ) Bus įdomu. Tik gaila, kad jaučiu, kad gali nelabai pavykti susitvarkyti dokumentus dėl bendrabučio, nes gali būti trūkumų mano dokumentuose. : ( Į kur įstojai? Aš filosofiją. O tu? : ) Opa! tai reiškias, kad toj pačioj humanitarų eilėj ryt stoviniuosim. Aš į istoriją! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:19:41
| Nuoroda
Žygulis rašė:
O anketą dėl bendrabučio reikia atsispausdinti pačiam ar ją ten duoda? Be to dar norėčiau paklaust ar būtina ta pažyma iš SODROS dėl tėvų uždarbio, ar tiesiog užtenka parašyt 3 mėn. pajamų vidurkį? Aš skaičiau, kad ten duoda, bet aš atsispausdinau, kad būčiau užtikrintas. Mano tėvai paėmė pažymas ne iš Sodros, o iš savo darboviečių apie tas draustas pajamas, tad įdomu, ar rytoj tiks jos. Šiandien skaičiau, kaip vienas žmogus klausėk, ar taip gerai yra, tuomet kitas žmogus atsakė, kad pažymos yra reikalingos iš Sodros, nes taip parodo, kur dirba tiksliai, nes dar gali žmogus dirbti keliose darbovietėse. Tačiau tiksliai visko nežinau, viskas tik pagrįsta skaitymu ir kitų nuomone. |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:21:30
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
ąčęėįšųūž rašė:
Here_in_your_arms rašė:
ąčęėįšųūž rašė:
Rytoj važiuoju dokumentų pildyti, tad gal pastebėsiu čia forume kokį esantį. : ) Bus įdomu. Tik gaila, kad jaučiu, kad gali nelabai pavykti susitvarkyti dokumentus dėl bendrabučio, nes gali būti trūkumų mano dokumentuose. : ( Į kur įstojai? Aš filosofiją. O tu? : ) Opa! tai reiškias, kad toj pačioj humanitarų eilėj ryt stoviniuosim. Aš į istoriją! Sveikinu! Na, man jau reikia eiti, nes naudojuosi ne savo kompiuteriu. : ) Kantrybės ryt ilgose eilėse. : D |
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:23:28
| Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
Rytoj važiuoju dokumentų pildyti, tad gal pastebėsiu čia forume kokį esantį. : ) Bus įdomu. Tik gaila, kad jaučiu, kad gali nelabai pavykti susitvarkyti dokumentus dėl bendrabučio, nes gali būti trūkumų mano dokumentuose. : ( o kokiu dokumentu reikia del bendrabucio? |