Būsimieji VDU pirmakursiai, susipažinkim ir mes ;>
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:25:55 | Nuoroda

Visiems ryt kantrybės eilėse! Spėju, kad ilgokai kimarinsim belaukdami!

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 59
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:28:22 | Nuoroda
ThEaa rašė:
ąčęėįšųūž rašė:

Rytoj važiuoju dokumentų pildyti, tad gal pastebėsiu čia forume kokį esantį. : ) Bus įdomu. Tik gaila, kad jaučiu, kad gali nelabai pavykti susitvarkyti dokumentus dėl bendrabučio, nes gali būti trūkumų mano dokumentuose. : ( 

o kokiu dokumentu reikia del bendrabucio? 

www.vdu.lt/naujienos/vdu-bendrabuciai-laukia-naujakuriu.html – Šiame puslapyje susirasi anketą dėl bendrabučio. Joje viską sužinosi, kokių dokumentų reikia, nes kiekviena šeima yra vis kitokia. : ) Man reikėjo pažymos apie šeimos sudėtį, pažymos, kad brolis studijuoja ir negauna stipendijos ir tėvų pažymų iš Sodros dėl darbo užmokesčio. Tėvai pažymas paėmė ne iš Sodros, o iš savo darbo, tad dabar jaučiu, kad jos netiks. Ir dar šeimos sudėties pažymą paėmė mama savo vardu, o ne mano, nes neleido. Tad bijau, kad ir ji gali netikti. Pažiū, kaip rytoj seksis. : )

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:31:42 | Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
Žygulis rašė:

O anketą dėl bendrabučio reikia atsispausdinti pačiam ar ją ten duoda? Be to dar norėčiau paklaust ar būtina ta pažyma iš SODROS dėl tėvų uždarbio, ar tiesiog užtenka parašyt 3 mėn. pajamų vidurkį?

Aš skaičiau, kad ten duoda, bet aš atsispausdinau, kad būčiau užtikrintas. Mano tėvai paėmė pažymas ne iš Sodros, o iš savo darboviečių apie tas draustas pajamas, tad įdomu, ar rytoj tiks jos. Šiandien skaičiau, kaip vienas žmogus klausėk, ar taip gerai yra, tuomet kitas žmogus atsakė, kad pažymos yra reikalingos iš Sodros, nes taip parodo, kur dirba tiksliai, nes dar gali žmogus dirbti keliose darbovietėse. Tačiau tiksliai visko nežinau, viskas tik pagrįsta skaitymu ir kitų nuomone.

Mano pažymos taip pat iš tėvų darboviečių, todėl irgi nerimauju, kad gali netikti. Ankčiau buvau rašęs į studentų atstovybę dėl tų pažymų, tai atsakė: ,,Tokias pažymas išduoda Sodros skyriai arba galima per www.epaslaugos.lt patiems atsispauzdinti" . Tikriausiai reikės antrą kartą važiuot į Kauną.  

Galbūt kas nors bandė per tą www.epaslaugos.lt susirast reikiamas pažymas? Aš neradau :(

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 76
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:34:16 | Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
ThEaa rašė:
ąčęėįšųūž rašė:

www.vdu.lt/naujienos/vdu-bendrabuciai-laukia-naujakuriu.html – Šiame puslapyje susirasi anketą dėl bendrabučio. Joje viską sužinosi, kokių dokumentų reikia, nes kiekviena šeima yra vis kitokia. : ) Man reikėjo pažymos apie šeimos sudėtį, pažymos, kad brolis studijuoja ir negauna stipendijos ir tėvų pažymų iš Sodros dėl darbo užmokesčio. Tėvai pažymas paėmė ne iš Sodros, o iš savo darbo, tad dabar jaučiu, kad jos netiks. Ir dar šeimos sudėties pažymą paėmė mama savo vardu, o ne mano, nes neleido. Tad bijau, kad ir ji gali netikti. Pažiū, kaip rytoj seksis. : )

del to kad ne is sodros nemanau,kad bus kokiu problemu,nes mano mama nepriklauso sodrai, kadnagi yra valstybes tarnautoja :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:35:06 | Nuoroda

Aš šiandien negalėjau užpidlyti, nes mano tėčio pažyma ir darbo netiko. Būtinai turi būti iš sodros!!!

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:41:22 | Nuoroda

o is kur gauti pazyma apie seimos sudeti ?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:42:37 | Nuoroda
raciuke rašė:
Greta Sin ~ rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:

nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? 

laba diena :D ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. :D

tikiuosi aš prie jūsų prisidėsiu pirmadieni ;D

neįstojai per pirmąjį turą? :o

Deja, pritrūkau vos vos kb... Tai labai tikiuosi, kad pirmadieni atvėrus savo stojima kvietimą pamatysiu čia ;]

• Istorija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 63
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:45:26 | Nuoroda

Kas į anglų ir vokiečių filologija?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:45:26 | Nuoroda

Kas į anglų ir vokiečių filologija?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 23:01:04 | Nuoroda

Neesu tikras, bet lyg sodroje

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2011-07-26 23:10:16 | Nuoroda

o vargeli, kiek reikes visokiu dokumentu surinkti del bendrabucio :( 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 23:20:19 | Nuoroda

Sveiki. ;) Kažkaip politologų nematau. Tikiuosi, atsiras daugiau.

Bet kuriuo atveju, visiems sėkmės studijuojant ir laukiant eilėse pildant stojimo dokumetus. ;]

Jei kas norėtų suspažinti - rašykit. ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 23:28:56 | Nuoroda

Sveiki visi;D, jėėėtau, taip baisu pagalvojus, kad toks jaudulys laukia manęs po metų :D, norėjau paklaust būsimų psichologų, koks buvo mažiausias kb į vf vietą?;D ar dar nėra žinoma? 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 23:53:18 | Nuoroda

O į aplinkotyrą ir ekologiją dar yra?;} 

Žinutė parašyta: 2011-07-27 00:16:42 | Nuoroda
ThEaa rašė:

Miesto seniunijoje.

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 76
Žinutė parašyta: 2011-07-27 00:21:53 | Nuoroda
Žygulis rašė:
ThEaa rašė:

Miesto seniunijoje.

aciukas:) ten ir keliausiu

Žinutė parašyta: 2011-07-27 10:11:17 | Nuoroda

Esmė, pritariu tau ;D žiūrinėju ir negaliu patikėti,kad mums po metų tas pats bus. O dėl psichologijos vf kiek domėjausi 17,96 :)

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 66
  • Matematika / VBE 51
Žinutė parašyta: 2011-07-27 10:28:23 | Nuoroda

Sveiki, ar yra busimų biochemikų?;)

• Biologija / VBE 89
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2011-07-27 13:27:15 | Nuoroda

Sveiki VDU teisės pirmakursiai, kviečiu prisijung prie mūsų konferencijos skype :) savo skype vardus siųskite žinute man ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 13:33:05 | Nuoroda
Naujokė 14 rašė:

Esmė, pritariu tau ;D žiūrinėju ir negaliu patikėti,kad mums po metų tas pats bus. O dėl psichologijos vf kiek domėjausi 17,96 :)

nu  nu, taip baisu daros;DD  o tu gal ir į psicho nori stot? ;D 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą