Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-03
17:59:02
| Nuoroda
Cibuli, planuoju studijuoti toliau magistrantūroje, tačiau kolkas neapsisprendžiau kokioje.. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-05
08:23:50
| Nuoroda
Aniria rašė:
Sveikos, abiturientės, radau šią temą ir nusprendžiau ir aš išskayti savo nuomonę, galbūt kažkam bus įdomu ar padės.. Aš šiuo metu kaip tik baiginėju lietuvių filologiją VDU. Noriu pasakyti, kad VDU tikrai puikus universitetas, kuriame dirba daug profesionalių dėstytojų, kurie rengia įdomias paskaitas.. Tik turiu vieną patarimą norinčioms stoti į šią specialybę. Iš savo grupės ir kolegių praktikos padariau išvadą, kad į šią specialybę reikia stoti tik jeigu tikrai patinka lietuvių kalba, literatūra, mėgstate skaityti daug literatūros.. Kitu atveju gali būti sunku ir neįdomu studijuoti.. Sėkmės visoms!!! Labas ! Labai smagu, kad čia "atvyko" ir patyrusių žmonių. Gal galėtum papasakoti plačiau apie studijas? Na, pirmiausia, turbūt apie krūvį ir tvarkaraščius. Teko girdėti, kad VU filologų tvarkaraščiai perkrauti, o krūvis taip pat nėra mažas, tad derinti studijas su darbu neįmanoma arba sudėtinga. O kaip VDU? ;o |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-19
20:17:59
| Nuoroda
Reikia atgaivint temą www.bernardinai.lt/straipsnis/2012-06-19-jaunojo-lituanisto-laiskas-abiturientams-ar-lietuviu-filologija-vertinga-siandien/84106 Paskaitykit, visai įdomus straipsnis apie lietuvių filologijos studijas |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
15:11:07
| Nuoroda
Sveiki visi susidomėję lietuvių filologija. Šiais metais VDU baigiau pirmą kursą. Apie patį universitetą atsiliepimai patys geriausi (jei dar kart galėčiau rinktis kur stoti, net nedvejodama 1 nr. vėl čia verščiaus). Tvarkaraštį susidarome patys, laiko dirbti studijų metu taip pat yra. Bendrauniversitetinių dalykų atsiskaitymai dažniausiai būna testiniai, o speceliabynių dalykų atsiskaitymai, jei mokeis , taip pat ganėtinai nesunkųs. Šiame universitete dėstytojai tikrai išmano savo darbą, o didžiausias privalumas, jog dėstytojai į tave žiūri kaip į jaunesnyjį kolegą. Apie pačias filologijos studijas - šios kardinaliai skiriasi nuo lietuvių kalbos bei literatūros pamokų mokykloje. Studijuodama susidariau įspūdį, kad mokykloje apie lietuvių kalbą gavome ganėtinai menkus pagrindus. Studijuojant šią specialybę kur kas labiau gilinamąsi į pačią kalbos bei literatūros raidą. Dėstomi dalykai išties labai įdomus ir intriguojantys, o specelybinių paskaitų lauki su didžiausiu nekantrumu. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
15:15:27
| Nuoroda
čia tik šiaip, bet pastebėjau, kad žodį "specialybinių" du kart su klaida parašei |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
19:13:08
| Nuoroda
Tamsta pati (ar pats) sakinį pradėjai mažąja raide. Aš taip pat šiaip. Temą į viršų keliu. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
19:23:26
| Nuoroda
sveiki, mielieji:) mane taip pat domina lietuvių filologija, tik ją rinkausi VU dėl gretutinių studijų. O kaip VDU su gretutinėm studijom? Skaičiau apie jas, bet ne daug ką ir supratau... |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
10:17:47
| Nuoroda
Malonu, kad mūsų daugėja. ;D Kadangi šiandien jau tokia diena, tai pasigirkit, abiturientai, kaip išlaikėt lietuvių egzaminą. ;D |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
19:49:21
| Nuoroda
labas visiems ir visoms:) aš mąsčiau apie lietuvių kalbą ir reklamą, bet po to suvokiau, kad ten nemažai tiksliųjų mokslų paskaitų, visokių propagandų kūrimų, apskaitų ir pan. grynai lietuvių kalbos irgi šiek tiek baidausi, nes nesu didelė lietuvių literatūros mylėtoja. bet visvien kažkas traukia - gal tai, kad didžiuma mūsų rašytojų baigė būtent šias studijas. pati egzaminą išlaikiau 93 procentams. pažiūrėsiu,kaip čia bus, bet labiau traukia italų ir prancūzų filologija:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
19:57:20
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
Malonu, kad mūsų daugėja. ;D Kadangi šiandien jau tokia diena, tai pasigirkit, abiturientai, kaip išlaikėt lietuvių egzaminą. ;D 98 balai, o kaip pati? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
22:24:41
| Nuoroda
su savo 84% prieš jus jaučiuosi kaip nevykėlė, bet, po perkūnėliais, man ir tiek gerai |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
08:42:38
| Nuoroda
Cibuli, mano irgi 98 ! )) |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
08:44:05
| Nuoroda
aaagnė.k rašė:
su savo 84% prieš jus jaučiuosi kaip nevykėlė, bet, po perkūnėliais, man ir tiek gerai Nesijausk taip, tikrai nesi nevykėlė. 84% nėra prastas rezultatas. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
14:21:57
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
Cibuli, mano irgi 98 ! )) Geras sutapimas. ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
14:23:23
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
aaagnė.k rašė:
su savo 84% prieš jus jaučiuosi kaip nevykėlė, bet, po perkūnėliais, man ir tiek gerai Nesijausk taip, tikrai nesi nevykėlė. 84% nėra prastas rezultatas. kai pamačiau, jog tiek surinkau, tokia didžiulė laimė visą dieną buvo |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
14:24:31
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
aaagnė.k rašė:
su savo 84% prieš jus jaučiuosi kaip nevykėlė, bet, po perkūnėliais, man ir tiek gerai Nesijausk taip, tikrai nesi nevykėlė. 84% nėra prastas rezultatas. Va būtent. Reikia pamąstyt, kad aplenkta šitiek procentų Lietuvos abiturientų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
21:54:30
| Nuoroda
O pabaigę pliką lietuvių filologiją, ar bus galima mokytoju kažin dirbti? |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
00:10:29
| Nuoroda
funiefunie rašė:
O pabaigę pliką lietuvių filologiją, ar bus galima mokytoju kažin dirbti? kažin- reikalinga pedagogo kvalifikacija. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
16:28:22
| Nuoroda
Sugrįžot prie mokytojavimo! \m\ |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-29
19:16:43
| Nuoroda
aš irgi rašiau šią specialybę, vyyy D |