Lietuvių filologija VDU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-02 00:36:47 | Nuoroda

o čia visi į VDU taikys?? kas, pavyzdžiui, ką rašėt pirmu numeriu??

Žinutė parašyta: 2012-07-02 08:22:48 | Nuoroda

Aš VDU, VDU ir tik VDU ;D

Žinutė parašyta: 2012-07-02 10:05:26 | Nuoroda
Knisk rašė:

Sugrįžot prie mokytojavimo! \m\
Aš mąstau, kad prie lietuvių filologijos reikia pasirinkti gretutines pedagogikos, ir viskas bus O.K.

O VDU yra pedagogikos gretutinės? Nes nemačiau :(

Žinutė parašyta: 2012-07-02 10:08:30 | Nuoroda
alberrtazz rašė:

Sveika. Nors ir žinau, kad būsiu vienas tarp daugybės lituanisčių, tačiau vis tiek prašymus rašysiu tik į filologijos studijas :) Žinoma, rašysiu ne tik į VDU, bet ir į VU bei LEU :)

Turiu tau tokį klausimuką, ar tu kartais ne iš Šiaulių? :D

Žinutė parašyta: 2012-07-02 19:21:24 | Nuoroda
funiefunie rašė:
Knisk rašė:

Aš mąstau, kad prie lietuvių filologijos reikia pasirinkti gretutines pedagogikos, ir viskas bus O.K.

Negąsdinkit ir nekelkit abejonių! www.vdu.lt/lt/page/show/135 va ten, kur soc.mokslai, va

Žinutė parašyta: 2012-07-02 20:19:18 | Nuoroda
Knisk rašė:
funiefunie rašė:
Knisk rašė:

Negąsdinkit ir nekelkit abejonių! www.vdu.lt/lt/page/show/135 va ten, kur soc.mokslai, va

Tfuu kaip gerai. Nuraminai :)

Žinutė parašyta: 2012-07-03 13:03:15 | Nuoroda

funiefunie, ar ir tu nori mokytojauti, baigusi VDU? ^^

Žinutė parašyta: 2012-07-03 21:53:43 | Nuoroda
Knisk rašė:

funiefunie, ar ir tu nori mokytojauti, baigusi VDU? ^^

Taip, labai. Tu ne?

Žinutė parašyta: 2012-07-03 22:10:33 | Nuoroda

Ir aš labai, žinoma! Tik manęs dar laukia dvylikta klasė...

Žinutė parašyta: 2012-07-03 22:21:42 | Nuoroda
Knisk rašė:

Ir aš labai, žinoma! Tik manęs dar laukia dvylikta klasė...

O :D Maniau, kolega :D
O gal domėjais jau, ar ir anglų studijuojant galima gretutines pedagogiką imti? Kvailas klausimas, žinau

Žinutė parašyta: 2012-07-03 22:27:41 | Nuoroda

Oi, mano supratimu, bet ką studijuojant galima jas imt.

Žinutė parašyta: 2012-07-05 14:27:01 | Nuoroda

Sveiki, gal yra žinančių ir galinčių patarti kur geriau studijuoti lietuvių filologiją ar VDU, ar VU Kauno humanitariniame fakultete?

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 85
  • Matematika / VBE 83
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 79
Žinutė parašyta: 2012-07-07 18:21:14 | Nuoroda
aaagnė.k rašė:

Aš tai pirmu numeriu rašiau VDU Viešąją komunikaciją, antru - VDU Lietuvių filologiją, o trečiu numeriu jau užrašiau VU KHF Lietuvių filologiją. Nors, tiesą pasakius, nelabai į VU noriu. :) VDU - svajonė. :D

• Istorija / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 61
Žinutė parašyta: 2012-07-07 20:19:11 | Nuoroda
Cibulis rašė:
aaagnė.k rašė:

Aš tai pirmu numeriu rašiau VDU Viešąją komunikaciją, antru - VDU Lietuvių filologiją, o trečiu numeriu jau užrašiau VU KHF Lietuvių filologiją. Nors, tiesą pasakius, nelabai į VU noriu. :) VDU - svajonė. :D

O, kaip matau viešoji komunikacija pirmu numeriu. Gal kokių labai gerų atsiliepimų girdėjai apie šią specialybę iš jau studijuojančių ir gali pasidalinti? :)

• Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 85
Žinutė parašyta: 2012-07-08 15:36:49 | Nuoroda
Meow* rašė:
Cibulis rašė:
aaagnė.k rašė:

O, kaip matau viešoji komunikacija pirmu numeriu. Gal kokių labai gerų atsiliepimų girdėjai apie šią specialybę iš jau studijuojančių ir gali pasidalinti? :)

Nesu. Tiesiog mane pačią labiau traukia viešoji komunikacija. :) Tik įtariu, jog jei ir pakliūsiu, tai būsiu visai gale, nes neturiu metinio informacinių technologijų pažymio. O tu girdėjai kokių atsiliepimų ar irgi ne? :) Irgi rašei komunikaciją pirmu numeriu? :)

• Istorija / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-07-08 16:47:37 | Nuoroda
Cibulis rašė:
Meow* rašė:
Cibulis rašė:
aaagnė.k rašė:

Nesu. Tiesiog mane pačią labiau traukia viešoji komunikacija. :) Tik įtariu, jog jei ir pakliūsiu, tai būsiu visai gale, nes neturiu metinio informacinių technologijų pažymio. O tu girdėjai kokių atsiliepimų ar irgi ne? :) Irgi rašei komunikaciją pirmu numeriu? :)

Ne pirmu rašiau. Kol kas pas mane 3-4 vietoje maždaug, neapsisprendžiu tarp politikos mokslų ir viešosios komunikacijos. Anksčiau aukščiau buvo tik, kad va neigiamų atsiliepimų prisiklausiau. Draugė buvo VDU toje programoje moksleivi pabūk studentu, tai sakė labai daug kas skundėsi pasirinkę tas studijas. Bet konkrečiai taip ir nėjo suprast dėl ko skundėsi. Gal kadangi nauja programa nėra dar viskas normaliai sudėliota, bet čia aišku, kiek žmonių tiek ir nuomonių :D

• Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 85
Žinutė parašyta: 2012-07-09 15:26:25 | Nuoroda

sveiki,ar istociau i vdu su 16,56 i liet filologija??matyt,kad ne..

Žinutė parašyta: 2012-07-15 09:46:15 | Nuoroda

Į vnf tikrai įstosi. 

Žinutė parašyta: 2012-07-15 21:48:55 | Nuoroda
Gloss rašė:

sveiki,ar istociau i vdu su 16,56 i liet filologija??matyt,kad ne..

Anais metais paskutinis į VF buvo 16,58, tai manau vilčių turi. :) Gali pasislinkti juk... :)

• Istorija / VBE 17
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Muzika / MBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 63
Žinutė parašyta: 2012-07-27 00:51:27 | Nuoroda

Na, tai kas įstojot? :))

• Istorija / VBE 87
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą