Lietuvių filologija VDU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-08-03 21:23:42 | Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:

Taip. Jei bus likę vietų, nedvejodama prašyme žymėsiu vnf ir tada turėtų pasisekti. :)

Didžiausios sėkmės. :) O koks tavo konkursinis balas, jei ne paslaptis? Dar būtų labai įdomu sužinot kiek antru turu įstojo į lietuvių filologiją (man jau tų diagramų neberodys, nes antram ture nebedalyvavau), nes man pačiai buvo labai keista, kad pirmu turu pakvietimus į vf gavo vos 8. :o Kodėl taip nenoriai dalina tas vf vietas vargšams filologams? :))

• Istorija / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 61
Žinutė parašyta: 2012-08-03 22:45:48 | Nuoroda

Aurelija Janutėnaitė :)  (facebook'as)

Žinutė parašyta: 2012-08-04 09:19:14 | Nuoroda
Cibulis rašė:
E.v.e.l.y.n rašė:

Taip. Jei bus likę vietų, nedvejodama prašyme žymėsiu vnf ir tada turėtų pasisekti. :)

Didžiausios sėkmės. :) O koks tavo konkursinis balas, jei ne paslaptis? Dar būtų labai įdomu sužinot kiek antru turu įstojo į lietuvių filologiją (man jau tų diagramų neberodys, nes antram ture nebedalyvavau), nes man pačiai buvo labai keista, kad pirmu turu pakvietimus į vf gavo vos 8. :o Kodėl taip nenoriai dalina tas vf vietas vargšams filologams? :))

Labai džiaugiuosi už tave ir sveikinu įstojus. :)

Savo konkursinį balą jau rašiau čia kažkur-15,54 (iki šiol nesuprantu, kaip galėjau taip lengvai pasiduot įkalbinėjimams ir su tokiu balu rašyt vf ;oooo). O šįkart į vf paviesti tik 4 filologai. :) Be to, pirmam ture sutartis pasirašė 7, o tas aštuntas (bet turbūt aštunta) nepanoro prisidėt prie lituanis(-čių/ -tų). ;DD

Žinutė parašyta: 2012-08-04 10:57:52 | Nuoroda
Aura* rašė:

Aurelija Janutėnaitė :)  (facebook'as)

Pakviečiau. :) Jei dar filologų atsiras, tai aš Raimonda Noreikaitė. :D

• Istorija / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-08-04 11:01:48 | Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
Cibulis rašė:
E.v.e.l.y.n rašė:

Labai džiaugiuosi už tave ir sveikinu įstojus. :)

Savo konkursinį balą jau rašiau čia kažkur-15,54 (iki šiol nesuprantu, kaip galėjau taip lengvai pasiduot įkalbinėjimams ir su tokiu balu rašyt vf ;oooo). O šįkart į vf paviesti tik 4 filologai. :) Be to, pirmam ture sutartis pasirašė 7, o tas aštuntas (bet turbūt aštunta) nepanoro prisidėt prie lituanis(-čių/ -tų). ;DD

Dėkui. :) Bet gal pamėgink lietuvių filologiją rašyt tiek vf, tiek vnf? Ar pagal antro turo diagramas tau vis tiek daug trūksta iki paskutinio priimtojo? Ir kodėl tiek nedaug priimtų į vf? :o Rimtai keista.  Ai, o dėl lyties, tai įdomu ar tarp mūsų bus vien moteriškos lyties atstovės. :D Nors nenustebčiau kažkaip. :)

• Istorija / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-08-04 17:56:15 | Nuoroda
Cibulis rašė:

Dėkui. :) Bet gal pamėgink lietuvių filologiją rašyt tiek vf, tiek vnf? Ar pagal antro turo diagramas tau vis tiek daug trūksta iki paskutinio priimtojo? Ir kodėl tiek nedaug priimtų į vf? :o Rimtai keista.  Ai, o dėl lyties, tai įdomu ar tarp mūsų bus vien moteriškos lyties atstovės. :D Nors nenustebčiau kažkaip. :)

Trūksta 1 balo su trupučiu, todėl net nežinau, ar verta palikt tą "vf";DD 

O dėl priimtų į vf nežinau. Net liūdna truputį, kad tokiam mokslui Lietuvos švietimo sistema neskiria didesnio dėmesio ir neremia lituanistų. Na, bet ką jau čia padarysi...

Šiaip, gaila, kad neskelbia įstojusiųjų sąrašų-sužinotumėt, ar turėsit nors vieną filologą. ;D 

Žinutė parašyta: 2012-08-04 19:42:48 | Nuoroda

O turi tarp savo pasirinkimų laisvos vietos? Jei turi, tai tikrai rašyk ir vf - nieko neprarasi. :)

Gal čia tiesiog neremia VDU? Nes VU lietuvių filologai žymiai daugiau gavo vf vietų. Tik dabar tikslaus skaičiaus nepasakysiu, nes man neberodo pirmo etapo diagramų. :/ Na, bet iš kitos pusės irgi gerai - vadinasi, kad neprigamins tų lietuvių filologų be proto daug. :)

Ech, teks palaukt rugsėjo, kad sužinotumėm. :D Bet spėju, kad jei ir bus vyrukų, tai tik keli. :)

• Istorija / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-08-06 08:52:14 | Nuoroda

Kad, manau, jų ir negali prigaminti be proto daug, nes įtariu, jog nelabai lietuvaičiai veržiasi į tokias studijas. Tuo labiau, kai tikrai nemaža dalis savo tolimesnės ateities nemato Lietuvoje. :)

O dėl vyrukų, tai taip, sutinku. Arba tik keli, arba nei vieno. :D

Žinutė parašyta: 2012-08-06 11:46:05 | Nuoroda

Tai taip... Liūdna kažkaip, kai svetimos šalys labiau vilioja už gimtinę. O kada sužinosi trečio etapo rezultatus? :)

• Istorija / VBE 87
Žinutė parašyta: 2012-08-07 09:04:34 | Nuoroda

Jau nuo šiandien bus galima iš naujo pildyt prašymą, dabar reikia sulaukt, kol paskelbs, ar liko laisvų vietų po antro turo, o 10d. sužinosiu savo likimą. ;D

Žinutė parašyta: 2012-08-10 16:42:39 | Nuoroda

Na, kolegės, papildysiu ir aš filologų gretas. :)

Žinutė parašyta: 2012-08-23 23:05:18 | Nuoroda

Sveiki,gal kas žinot,koks paskutiniojo pakviestojo balas i liet. filologiją? Ačiū.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą