Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
21:23:42
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
Taip. Jei bus likę vietų, nedvejodama prašyme žymėsiu vnf ir tada turėtų pasisekti. Didžiausios sėkmės. O koks tavo konkursinis balas, jei ne paslaptis? Dar būtų labai įdomu sužinot kiek antru turu įstojo į lietuvių filologiją (man jau tų diagramų neberodys, nes antram ture nebedalyvavau), nes man pačiai buvo labai keista, kad pirmu turu pakvietimus į vf gavo vos 8. Kodėl taip nenoriai dalina tas vf vietas vargšams filologams? :)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-03
22:45:48
| Nuoroda
Aurelija Janutėnaitė (facebook'as) |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
09:19:14
| Nuoroda
Cibulis rašė:
E.v.e.l.y.n rašė:
Taip. Jei bus likę vietų, nedvejodama prašyme žymėsiu vnf ir tada turėtų pasisekti. Didžiausios sėkmės. O koks tavo konkursinis balas, jei ne paslaptis? Dar būtų labai įdomu sužinot kiek antru turu įstojo į lietuvių filologiją (man jau tų diagramų neberodys, nes antram ture nebedalyvavau), nes man pačiai buvo labai keista, kad pirmu turu pakvietimus į vf gavo vos 8. Kodėl taip nenoriai dalina tas vf vietas vargšams filologams? :)) Labai džiaugiuosi už tave ir sveikinu įstojus. ) Savo konkursinį balą jau rašiau čia kažkur-15,54 (iki šiol nesuprantu, kaip galėjau taip lengvai pasiduot įkalbinėjimams ir su tokiu balu rašyt vf ;oooo). O šįkart į vf paviesti tik 4 filologai. Be to, pirmam ture sutartis pasirašė 7, o tas aštuntas (bet turbūt aštunta) nepanoro prisidėt prie lituanis(-čių/ -tų). ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
10:57:52
| Nuoroda
Aura* rašė:
Aurelija Janutėnaitė (facebook'as) Pakviečiau. Jei dar filologų atsiras, tai aš Raimonda Noreikaitė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
11:01:48
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
Cibulis rašė:
E.v.e.l.y.n rašė:
Taip. Jei bus likę vietų, nedvejodama prašyme žymėsiu vnf ir tada turėtų pasisekti. Didžiausios sėkmės. O koks tavo konkursinis balas, jei ne paslaptis? Dar būtų labai įdomu sužinot kiek antru turu įstojo į lietuvių filologiją (man jau tų diagramų neberodys, nes antram ture nebedalyvavau), nes man pačiai buvo labai keista, kad pirmu turu pakvietimus į vf gavo vos 8. Kodėl taip nenoriai dalina tas vf vietas vargšams filologams? :)) Labai džiaugiuosi už tave ir sveikinu įstojus. ) Savo konkursinį balą jau rašiau čia kažkur-15,54 (iki šiol nesuprantu, kaip galėjau taip lengvai pasiduot įkalbinėjimams ir su tokiu balu rašyt vf ;oooo). O šįkart į vf paviesti tik 4 filologai. Be to, pirmam ture sutartis pasirašė 7, o tas aštuntas (bet turbūt aštunta) nepanoro prisidėt prie lituanis(-čių/ -tų). ;DD Dėkui. Bet gal pamėgink lietuvių filologiją rašyt tiek vf, tiek vnf? Ar pagal antro turo diagramas tau vis tiek daug trūksta iki paskutinio priimtojo? Ir kodėl tiek nedaug priimtų į vf? Rimtai keista. Ai, o dėl lyties, tai įdomu ar tarp mūsų bus vien moteriškos lyties atstovės. Nors nenustebčiau kažkaip. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
17:56:15
| Nuoroda
Cibulis rašė:
Dėkui. Bet gal pamėgink lietuvių filologiją rašyt tiek vf, tiek vnf? Ar pagal antro turo diagramas tau vis tiek daug trūksta iki paskutinio priimtojo? Ir kodėl tiek nedaug priimtų į vf? Rimtai keista. Ai, o dėl lyties, tai įdomu ar tarp mūsų bus vien moteriškos lyties atstovės. Nors nenustebčiau kažkaip. Trūksta 1 balo su trupučiu, todėl net nežinau, ar verta palikt tą "vf";DD O dėl priimtų į vf nežinau. Net liūdna truputį, kad tokiam mokslui Lietuvos švietimo sistema neskiria didesnio dėmesio ir neremia lituanistų. Na, bet ką jau čia padarysi... Šiaip, gaila, kad neskelbia įstojusiųjų sąrašų-sužinotumėt, ar turėsit nors vieną filologą. ;D |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-04
19:42:48
| Nuoroda
O turi tarp savo pasirinkimų laisvos vietos? Jei turi, tai tikrai rašyk ir vf - nieko neprarasi. Gal čia tiesiog neremia VDU? Nes VU lietuvių filologai žymiai daugiau gavo vf vietų. Tik dabar tikslaus skaičiaus nepasakysiu, nes man neberodo pirmo etapo diagramų. Na, bet iš kitos pusės irgi gerai - vadinasi, kad neprigamins tų lietuvių filologų be proto daug. Ech, teks palaukt rugsėjo, kad sužinotumėm. Bet spėju, kad jei ir bus vyrukų, tai tik keli. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-06
08:52:14
| Nuoroda
Kad, manau, jų ir negali prigaminti be proto daug, nes įtariu, jog nelabai lietuvaičiai veržiasi į tokias studijas. Tuo labiau, kai tikrai nemaža dalis savo tolimesnės ateities nemato Lietuvoje. O dėl vyrukų, tai taip, sutinku. Arba tik keli, arba nei vieno. |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-06
11:46:05
| Nuoroda
Tai taip... Liūdna kažkaip, kai svetimos šalys labiau vilioja už gimtinę. O kada sužinosi trečio etapo rezultatus? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-07
09:04:34
| Nuoroda
Jau nuo šiandien bus galima iš naujo pildyt prašymą, dabar reikia sulaukt, kol paskelbs, ar liko laisvų vietų po antro turo, o 10d. sužinosiu savo likimą. ;D |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-10
16:42:39
| Nuoroda
Na, kolegės, papildysiu ir aš filologų gretas. |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-23
23:05:18
| Nuoroda
Sveiki,gal kas žinot,koks paskutiniojo pakviestojo balas i liet. filologiją? Ačiū. |