Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
18:04:49
| Nuoroda
nerami rašė:
Ledutte rašė:
nerami rašė:
Ledutte rašė:
Mano lygiai tokia pati savijauta jaučiuosi tokia emociškai silpna... Visada stengiausi būti optimistė, kad ir kas bebūtų, apie viską galvodavau teigiamai, bet db tai šakės.. Pažiūrėk kokį filmą, nusipraminsi. dėkui,tikriausiai taip ir reikės daryti, o jei ne paslaptis,kur norėtum stoti? Net juokas ima rašant, kur norėjau stoti Į Politikos mokslus arba teisę. Aišku į nemokamą. Aišku į universitetą.... NORĖJAU. O dabar tai pasimetus, netraukia manęs nei tos ekonomikos, nei finansai. Į menų studijas kažkaip baisu, nelankius nei muzikos nei dailės mokyklos.
O KUR TU? aš norėjau į soc darbą,ir į anglų filologiją,dar apie istoriją netgi svarsčiau,bet po tokio egzo,tai čia beliko tik norai. o norėčiau taipogi į univerą ir į nemokama,;D ledutte,manau stok,kur traukia,galų gale reikia bent mėginti,nes studijuojant ne mielą dalyką,manau nėr nieko blogiau. nors žinai,aš dabar pati nebežinau,ką noriu studijuot,tai paradoksas irgi,gal galiu studijuot tą soc darbą ar anglų,ir netgi tai nebepatiks Man daug kas patinka, bet neatrandu to vienintelio dalyko, į kuri galėčiau susikoncentruoti. Vieną valandą pagalvoju būtų gerai tas, kitą tas, kaip baigus studijas galėčiau prasimušt ir taip toliau. Linkiu sėkmės tau, gerai, kad žinai ko nori!
|
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
00:09:50
| Nuoroda
Jeigu kartais taip nutiktų, kad šių metų istorijos balas sukakos visus reikalus, tai bent žinosim ko kitais metais tikėtis, ir kaip ruoštis egzams Ai man jau dzin, kaip bus taip.. Svarbus man jis labai buvo, bet tai viskas ištaisoma, ne pasaulio pabaiga. Kai pagalvoji, kokiu galima turėt kitų problemų, tai šitas egzas pyp dainos.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
00:24:11
| Nuoroda
nerami rašė:
nerami rašė:
lietuvaitė rašė:
Ką rašėt tam kls, kas svarbiau ar žemės reforma 1922, ar baudžiava panaikinta ar kad 1940-1990 reformos.. ten kur 2 arg reikėjo as rasiau,kad 1922,kad buvo suteikta zmonem zemes,turejo teise i privatine zemes nuosavybe;D
Aš taip pat 1922 žmonės galėdavo užsiimti savarankiškai žemės ūkiu, sumažėjo skurstančiųjų, bežemiai gavo žemių. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
00:30:14
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
as taip pat parasiau,kaip ledutte,kur reikėjo pagrįsti,bet as paraiau tik zemes reforma be jokiu datu,sudas tikriausiai neuzskaitys.. o aš išvis man atrodo nerašiau, datos, o parašiau kuris šaltinis nu jau neatsimenu, bet turėjau omeny šitą JAU VISAI SUSISUKO GALVA, KIEK GALIMA APIE TĄ ISTORIJA? blem jei ir ten padariau klaida, tai orevua man Užsienis išskėtęs rankas laukia |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
00:33:50
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
as taii braškių varysiu skiti... megstu braškes... jau ir Lietuvoj yra braškiu ŠND PORA JAU NUSKYNIAU :> |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
00:37:51
| Nuoroda
:D Nepatariu, neprasigyvensi iš kelių mano braškių |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
00:41:41
| Nuoroda
nerami rašė:
o kaip anglu egzui ruosites?;D Aš tai vokiečių laikau, nieko nemoku, tai nieko ir nesiruošiu Ot būtų likimo ironija, jeigu vokiečių (kurios nemoku gramatikų, nesuprantu klausymo..) gaučiau daugiau, jei kokios istorijos, kurios prikišta pilna galva. Man dar matkė ant nosies, o jau tingiu ruoštis, nieko nedarau. Istorija iš vėžių išmušė |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
00:45:37
| Nuoroda
lietuvaitė rašė:
Apskritai, tai taip, mokinamės visą gyvenimą, bet kalbu konkrečiai apie istoriją :] pakišo kiaulę mums.. Sakau, kam mokytis datas, faktus, jeigu šitą egza nueina bukiai laikyt ir paskui dar šaiposi, džiaugiasi, kad nesimokė datų jokių, tik dvi reikėjo parašyt |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
00:46:56
| Nuoroda
Na labos naktelės visiems, susitiksim rytoj, ir vėl su tom pačiom mintim, ta pačia istorija,... Pailsėkit * |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
00:47:24
| Nuoroda
nerami rašė:
o kaip jums lt sekesi? patiko teksto suvokims?'D Nepatiko. buvau išsunkta jau, nesigalvojo visai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
09:24:08
| Nuoroda
o šiaip, kaip ten yra su ta riba kur mokyklinis ir kur valstybinis? 40 taškų mokyklinis (=10) ? o 41 taškas lygus 1% ? ir paskui jau šokinės už kiekvieną tašką po kelis procentus?? PAAIŠKINKIT KAS p.s. šnd sapnavau nemalonų sapną, egzų rezultatus... :SS |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
19:32:09
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Lietuvos švietimas padarys,kad jis atrodytų iš dangaus nukritęs.. Viena iš milijono priežasčių, dėl ko Lietuva geriausia šalis |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
19:39:19
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Čia ne egzaminai,o pasityčiojimas iš jų... Bent jau žinom, kad buvom pasiruošę ir stengėmės, o pakišo, ką pakišo. Gal buvom ne taip mokomi mokykloj |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
20:42:32
| Nuoroda
Seniai matytas
rašė:Vat per istoriją, patikėkit,kentėsit Tu buvai teisus / teisi |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
11:32:39
| Nuoroda
Šiandien paskaičiavau, tai apie 87 taškai maždaug.(tikiuosi) virš 90 % būtų laaabai gerai.:DD Na kaip jūsų nuotaikėlės? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
11:33:52
| Nuoroda
Ai, dar pamiršau paklaust, kaip jūsų draugams sekėsi? Gal žinot, ar yra tokių, kurie užtikrinti, kad 100 taškų surinks?? p.s. tikiuosi ne |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
11:51:49
| Nuoroda
Visiems sunki ta kalba, man taip pat. Atrodo nieko nemoku, bet jaudulio nėra kažkodėl nors beveik visur jos reikia.. Aš kartosiu peržiūrėdama/ pasimokindama visokias temas, kur monologui kalbėjom. Reiks išmokt normaliai laiškų formuluotes,veiksmažodžių formas formas. Na ir ir pasivertinėt tekstų kokių, žodynui praplėst. Žadamas sunkus egzaminas.. Oi kaip smagu bus šeštadienį
|
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
12:38:06
| Nuoroda
Mano klasiokai tai į inžinerijas visokias žada stot.. Aš tai norėčiau ką nors su istorija.. Įdomu ir teisė, tik nžn ar turėčiau tiek pasitikėjimo savim, nors gal ir pavyktų prasimušt ;d žodžiu stosiu tik į VF, todėl norai galės ir nederėti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
12:47:32
| Nuoroda
Na šiemet pabuvo bandomaisiais triušiai. Aš asmeniškai visiškai nesuprantu, kur nuves tokie egzai.. Tarkim ir matkės, nu rmt nebuvo žiaurus, viską išskyrus paskutinį išsprendžiau, na dar klaidų teste bus pora ir vienam uždavinį 2 taškų vertam. Ir daug kam buvo lengvas, tai kas čia bus per konkurencija šiemet? Istorija irgi tokia kaip dabar pagalvoji, buvo tikrai lengva, bet tuo momentu protas užsiblokavęs buvo.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
13:18:08
| Nuoroda
Vytis rašė:
Ledutte rašė:
Šiandien paskaičiavau, tai apie 87 taškai maždaug.(tikiuosi) virš 90 % būtų laaabai gerai.:DD Na kaip jūsų nuotaikėlės? as manau vertinimas bus panasiai kaip anu metu, todel 87 taskai = 95-98% Nerealu būtų man bet palyginus su pernai ir šiemet,tai pernai daug sunkesni buvo, ir max surinkta 95 taškų man atrodo :? labai tikėtina, kad šiemet 100 bus.. na nebent jau moksliukai kokią žioplą klaidą padarytų |