Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
13:11:20
| Nuoroda
Justė, rašė:
o man atrodo kad as eisiu jos perlaikyt....tai reiks issitraukt man ...:/ Eisim kartu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
13:14:26
| Nuoroda
nerami rašė:
aš irgi visą informaciją sudėjau į vieną krūvą,bet tvarkyti nebeturėjau jėgų,dabar,savaitgalį pailsėsiu ir reiks pradėi ruoštis geografijos ir anglų egzui,bet mano motyvuotumas kažkur dingo giliai, giliai,nes vis tiek pastangos neparodo atitinkamų rezultatų.. va va, man antradieni matkės egzas, o motyvacijos 0. išvis ant tiek dzin pasidarė.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
13:51:56
| Nuoroda
Justė, rašė:
Justė, rašė:
absurdunas rašė:
o kaip 52 kl. atsaket zmones? amm..parasiau revoliucija ir liberalizmo idejos...nzn,,,,ar gerai bent kieklogikos yra? nes rasiau kad rasyt rasiau "|paklusnumas" taip lengviau valdyti zmones. ir "atejusi vidurinioji klase" suvienijo ginklu.. irgi sapaliojau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
13:52:24
| Nuoroda
BOMBOLYS rašė:
Sveiki jei del blogos savijautos negalejau atvykti i istorijos egzamina "apsinuodijau maistu" ar butu galima , tai yra 2011 metais perlaikyti? nu siaip pakartotine sesija dar yra |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
14:42:45
| Nuoroda
nerami rašė:
Saulute6 rašė:
Kaip atsaket 41-48 ? Nes tam saltiniam busiu daugiausiai ciuju privelus nesamoniu, nu nes ka as zinau, nesamone ne saltinis, tikyba kazkokia.... 41. labai susimoviau,apie tikėjimu rasiau krikscionybe ir staciatikybe, o reikejo islam parasyt, 42.kad krikscionys negarbino imperatoriaus,smerke gladiatoriu kovas, geda net rasyt tokius ats 43. karoliui didziajam parasiau,nors konstantinas buvo didysis,dar pridejau,kad milano ediktu krikscionyv\be buvo pripazinta 44, ypatybe sosto uzemimas,kad apsikrikstijes valdovas gaudavo impertoriaus titula; kita yptybe motru itaka,kad paskatindami moteru priimdavo kriksta 45 sv romos imperija,paaiskinimas-otonas apsikrikstijes tapo sios impr imperatoriumi 46.politinio-psiginti nuo romai grasinanciu priesu ar kazko tokio'religinis-skleisti krikscionybe,kad ji butu vyraujanti religija romoje 47. romos popiezius kristulaike auksciausiu autoritetu,patriarchas- dieva,; kryptys,kad 1054 duskilo i vakaru kataliku ir rytu staciatikiu 48 persekiojimas,kad dar nuo sen romos romos laiku,kuomet 1 a po kr plito krikscionybe,ji buvo persekiojama,krikscionis zude,verte kautis gladiatoriu kautynese ir t.t pletra-kad viduramziais krikscionybe sparciai plito ir buvo vienintele gija jungusi tautas.skilimas-kada suskilo parasiau na,zodziu,tokius atsakymus net geda rasyti 41. nesutinku dėl Islamo, islamas 622 atsirado. o ten Romos laikai, matosi, kad krikščionys yra nepripažinti dar. 313 i6leistas Milano ediktas, kuriuo draudziama persekioti krikscionis, 392 (kiek atsimenu) Krikscionybe tampa valstybine religija. taigi rašiau: PAGONYBĖ - jaučiama netolerancija, žiaurumas KRIKŠČIONYBĖ - žmonės tolerantiški, pamaldūs, tiki Kristum, neatsisako tikėjimo. 42. Panašiai: Nenorėjo aukoti imperatoriui aukų, dar rašiau dėl kanibalizmo.. nepripažino jų dievų (Jupiterio, Marso) 43. Karolis Didysis yra Frankų imperijos valdovas, visiškai netinka. Rašiau: Konstantinas ( nepridėjau didysis, nzn ar gerai, ar blogai) Išleido Milano ediktą, kuriuo buvo draudžiama persekioti žydus. p.s. šiuo ediktu dar nebuvo krikscionybe pripazinta kaip valstybine religija 44. Taip pat. 45. taip pat. 46. Politinį rašiau " Popiežius siekė būti pripažintas kaip autoritetas" kazka pan. 47. Va su ta trejybe nzn, bet atrodo: Popiežius : Trevybė - Dievas tėvas, Dievas sūnus, Dievas šv. dvasia Patriarchas - Pripažino tik Dievą tėva 48. Nesąmonė Persekiojimas - padėjo įtvirtini krikšionybę Plėtra - daug Europos valst apsikrikstijo Skilimas - isryskino priestaravimus tarp staciatikiu ir kataliuku, tarp popieziaus ir patriarcho |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
14:48:08
| Nuoroda
nerami rašė:
Remdamiesi šaltiniu A,nurodykite publikos(ŽIŪROVŲ) ir į cirko areną suvarytų žmonių tikėjimus. tai arenoje-krišcionys 100 procentu, o vat ziurovai buvo musulmonai taigi Islamo tikejimas, nes prase saltiniu remtis,o ne logika,kas ten ir kada plito romoje,ar arabijoje tad cia susimoviau -1 taskas Nu tai saltiniu ir remamasi, nes Romoj nebuvo Islamo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
14:53:11
| Nuoroda
nerami rašė:
Ledutte rašė:
nerami rašė:
Remdamiesi šaltiniu A,nurodykite publikos(ŽIŪROVŲ) ir į cirko areną suvarytų žmonių tikėjimus. tai arenoje-krišcionys 100 procentu, o vat ziurovai buvo musulmonai taigi Islamo tikejimas, nes prase saltiniu remtis,o ne logika,kas ten ir kada plito romoje,ar arabijoje tad cia susimoviau -1 taskas Nu tai saltiniu ir remamasi, nes Romoj nebuvo Islamo. gerai tada,pASITIKESIU TADA SAVO GALVA,IR MANYSIU,KAD KRIKSCIONIS IR STACIATIKIUS REIKEJO PAMINETI;;DD Suprantu tave. Ir mane nervai ima, daug klaidų privėlus. :SS bet Staciatikybė tai yra krikscionybes šaka. 1054 atsiradus. Būkim realistai.. nu ir šiek tiek optimistai, kad niekas nesurinks 100 tašku |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
14:57:54
| Nuoroda
nerami rašė:
o kaip jums sekesi uzduotys is 14-15 lapu? zemelaps,karikatura,ir suvienijimai?> kaip karikatura aiskinot? Kaip tik norėjau, kad būtų Italijos Vokietijos suvienijimai ir ten susivariau.. Karikatūrą aiškinau: Prancūzijos Prūsijos karas. Prūsija atplėsė Elzasą ir Lotaringija. Prancūzija nori parodyti, kad viso šito taip nepaliks, ir norės atsikovoti žemes |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
14:59:29
| Nuoroda
green.marin rašė:
Kaip manot, ar užskaitys ten, kur klausė Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos datos, jei parašiau 1924m? Na turėjau omeny Klaipėdos krašto konvenciją, kuri pasirašyta 1924 m. gegužės 8 d. Paryžiuje tarp Lietuvos Respublikos ir Ambasadorių konferencijos valstybių? įteisinęs ir reglamentavęs autonominę Klp. krašto priklausomybę Lietuvai dokumentas. Visi, kurių teiravaus, sako, kad teisingas atsakymas turėjo būt 1923... bet juk čia tik sukilimo metai... O kaip jūs manote? Aš taip pat rašiau 1924m, galim būt ramios. Net kažkuriam ankstesnių metų egze vertinimo kriterijuose parašyta 1924 ( 1923) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
15:08:01
| Nuoroda
Vytis rašė:
Ten tikrai turejo buti Krikščionybė ir Politeizmas(arba turetu uzskaityti pagonybe, nes politeizmas tai tik religijos budas). man idomu, kaip jauciates po egzamino? as asmeniskai labai nusivyliau svietimo sistema ir t.t. tikejausi islaikyti 95-100%, dabar tikiuosi vos 80% sukrapstyti jeigu pasiseks. Egzaminas grynas teksto suvokimas, istorijos ziniu nereikejo. Taigi, Vyti, mes ir esame nusivylę. Iš tikrųjų dar nesutikau žmogaus, kuris pagirtų šį egzaminą. Na vakar, iškart po egzamino, atrodė jėga, galvoju virš 90 bus tikrai. Bet va kiek klaidelių atradau, nuotaikos žiaurios. Ir UNIVERSITETAI nuplauks.. Nors gal sakau kartelė nebus tokia aukšta |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
15:18:01
| Nuoroda
Vytis rašė:
Beje, kas buvo lengvo egzamine tai testas. atsakiau 29/30, nezinojau kas Mindaugui suteike karuna:) galvojau jog Imperatorius(nes kiek zinau pagal Lucko suvaziavima, Vytautui turejo suteikti imperatorius) Aš 27/ 30. Testas B lygio visas suėjo. jau kai baigėsi B lygis tai ir klaidų padariau. kaip 26 ir 27 atsakei? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
15:24:13
| Nuoroda
26 A, ir 27 a. Na tada iš 28/30 gerai Labai dvejojau dėl to 26, daugkas rašė b. Bet logiškai mastant, tai JAV nebuvo įstojusi į TS. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
15:28:38
| Nuoroda
Vytis rašė:
Ledutte rašė:
26 A, ir 27 a. Na tada iš 28/30 gerai Labai dvejojau dėl to 26, daugkas rašė b. Bet logiškai mastant, tai JAV nebuvo įstojusi į TS. 27 c Aha, dabar supratau. Va tokių valstybinių smulkmenų tai tikrai nežinau. d iškart atmečiau dėl Turkijos, nes db aktualu o taip ir maniau, kad ar austrija ar vengrija nebuvo kazkurioj, tai teko spėt |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
15:31:42
| Nuoroda
Vytis rašė:
Gretisss rašė:
Ir dar, gal kas manote, jog teisingai atsakėte į 50 klausimą? Jei taip, būtų įdomu sužinoti atsakymą, nes nenumanau, kaip jis turėtų atrodyti, kadangi klausimas atrodo nelogiškas. vieni norejo demokratijos, respublikos, liberalai. kiti konservatoriai, monarchijos o paaiskint nepamenu jau ka as ten rasiau:) nezinau ar gerai.. Eilinis lievas klausimas. negaliu ble nsmn... Neigiama - bandė įvykdyti revoliuciją. Teigiama- siekė suvienyti savo valstybes |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
15:42:23
| Nuoroda
Vytis rašė:
Ledutte rašė:
Vytis rašė:
Gretisss rašė:
Ir dar, gal kas manote, jog teisingai atsakėte į 50 klausimą? Jei taip, būtų įdomu sužinoti atsakymą, nes nenumanau, kaip jis turėtų atrodyti, kadangi klausimas atrodo nelogiškas. vieni norejo demokratijos, respublikos, liberalai. kiti konservatoriai, monarchijos o paaiskint nepamenu jau ka as ten rasiau:) nezinau ar gerai.. Eilinis lievas klausimas. negaliu ble nsmn... Neigiama - bandė įvykdyti revoliuciją. Teigiama- siekė suvienyti savo valstybes Ledutte nenoriu pykdytis, bet man atrodo ne tai norejo egzamina ruosiantys zmones rasti atsakymuose. Manau kad nebutinai poziuris gali buti: teigiamas, neigiamas. ar konsultavaisi su istorijos mokytoja ar pns ? nepykdai, gi tam mes čia ir esam, kad vienas kito klaidas taisytumėm. Ne, dar tikrai nebuvau susitikus su mokytoja ir net nenoriu :S gali būt, kad ne to norėjo. Bet kadangi čia teksto suvokimas tai kaip ir lietuviu apie poziuri rasyti reikia - teigiamas, neigiamas, kritiskas D joke. Kaip bus taip. parasyk savo ats |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
15:50:10
| Nuoroda
Vytis rašė:
nenoriu Nu tebunie, Nei tu nei as nezinom tikro ats, vertintojai ivertins mazum tiks ir tavo ir mano |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
16:21:02
| Nuoroda
Saulute6 rašė:
Ziurekit, as cia del paskutinio saltinio, kaip manot , ar gerai atsakiau ? Nes kai ant galo supratau , kad nesamone cia, o ne egzas tai ir atsakinejau i klausymus,kaip teksto suvokime 57. Teisine - baudziauninkai gaus visas laisvu kaimo gyventoju teises, Ekonomine - gaus parama, paskolas, zemes 59. naujakuriai gavo daugiausiai zemes, kaimo darbininku zemems skirta maziausiai zemes. 60. 1etapas - zemes nacionalizavimo deklaracija. Esminis bruozas - lietuvos zeme, miskai yra valstybes nuosavybe Aš irgi, tik 60 antra etapa rasiau - Kolektyvizacija |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
17:15:41
| Nuoroda
Jordan23 rašė:
laukiu nesulaukiu atsakymu,tad pradejau skaityt, kaip atsakete i klausimus, tai ir pats prisidejau ,galvojau galbut kazkiek pagelbesiu, nes parasiau man atrodo neblogai..teste ne vienos klaidos, galvoju tik apie istorija negaliu rengti anglu egzui, laukiu savo svajotojo 100 nerandi visiškai klaidų ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
17:45:42
| Nuoroda
Mano lygiai tokia pati savijauta jaučiuosi tokia emociškai silpna... Visada stengiausi būti optimistė, kad ir kas bebūtų, apie viską galvodavau teigiamai, bet db tai šakės.. Pažiūrėk kokį filmą, nusipraminsi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
17:51:45
| Nuoroda
nerami rašė:
Ledutte rašė:
Mano lygiai tokia pati savijauta jaučiuosi tokia emociškai silpna... Visada stengiausi būti optimistė, kad ir kas bebūtų, apie viską galvodavau teigiamai, bet db tai šakės.. Pažiūrėk kokį filmą, nusipraminsi. dėkui,tikriausiai taip ir reikės daryti, o jei ne paslaptis,kur norėtum stoti? Net juokas ima rašant, kur norėjau stoti Į Politikos mokslus arba teisę. Aišku į nemokamą. Aišku į universitetą.... NORĖJAU. O dabar tai pasimetus, netraukia manęs nei tos ekonomikos, nei finansai. Į menų studijas kažkaip baisu, nelankius nei muzikos nei dailės mokyklos.
O KUR TU? |