Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-04-27
20:28:51
| Nuoroda
Gal kas turite 2000 Vokiečių pagrindinės sesijos atsakymus? ( A lygio) domintų tik teksto suvokimų atsakymai. Iki rytdienos reikia padaryt.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-29
18:44:52
| Nuoroda
Povilas.V rašė:
Abituriento, belaukiančio istorijos egzamino, stalas:
:D Mano irgi panašus, kartais nežinau už ko griebtis pirmiausia |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-03
09:25:54
| Nuoroda
laipsnis rašė:
Durnas klausimas gal, bet kuo skiriasi kriskcionis (krikscionybe) nuo kataliko (katalikybes)? Kas nors ukiskai paaiskinti galit ;D? iki 1054 m buvo tik KRIKŠČIONYBĖ. Tuo tarpu 1054m vyko Krikščionių bažnyčios skilimas (schizma). Ir kaip jau sakė, skilo į Romos Katalikus ir Stačiatikius. Paskui nesusimaišykit, Reformacija buvo vykdoma tik Krikščionių katalikų bažnyčioj, kur vėliau iš jų išsivystė protestantai (Liuteronai, anglikonai, kalvinai) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-03
09:26:12
| Nuoroda
laipsnis rašė:
Durnas klausimas gal, bet kuo skiriasi kriskcionis (krikscionybe) nuo kataliko (katalikybes)? Kas nors ukiskai paaiskinti galit ;D? iki 1054 m buvo tik KRIKŠČIONYBĖ. Tuo tarpu 1054m vyko Krikščionių bažnyčios skilimas (schizma). Ir kaip jau sakė, skilo į Romos Katalikus ir Stačiatikius. Paskui nesusimaišykit, Reformacija buvo vykdoma tik Krikščionių katalikų bažnyčioj, kur vėliau iš jų išsivystė protestantai (Liuteronai, anglikonai, kalvinai) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-03
09:54:10
| Nuoroda
Katalikai - Pripažįsta popiežiaus autoritetą, kunigai turi laikytis celibato. Stačiatikiai - nepripažįsta popiežiaus kaip autoriteto, negalioja celibatas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-03
10:05:52
| Nuoroda
Sveiki,gal žinote ar labai daug prarasiu ? Rašiau 1 temą apie pasirinkimo galimybę, kažkaip sumaišiau "Irkos tragediją" su "Klumpėm", ir parašiau, kad septynerių metų mergaitė turėjo rinktis tarp gyvenimo ir mirties, ir ji pasirinko mirti. O pasirodo ji nenusižudė ! Tai dabar mano ta visa pastraipa netinkama kaip argumentas ir dar fakto klaida :? Dar rėmiausi Sofoklio "Antigone" ir Matelio filmu "Prieš parskrendant į žemę". |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-03
14:29:40
| Nuoroda
Jau ir man nuo istorijos bloga. Tikiuosi, kad nebus karų su Švedija (per daug painu). Visai nieko būtų kokie Italijos ir Vokietijos suvienijimai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-03
14:38:34
| Nuoroda
Geresnės dienos nei sugalvot negalėjo |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-03
14:42:24
| Nuoroda
Agnne rašė:
Ingridele rašė:
sarma rašė:
Ingridele rašė:
tik nereikia jum pavydeti, as daug mokiausi todel ir gausiu virs 95 juk nesu vidutinybe rasiau Savickio interpretacija man ji buvo labai lengva, o dar ja mazai kas rase, man tik geriau darbas bus iskirtinis. Oho, koks erdėtas pasitikėjimas savim. Suprasčiau, jei kalbėtum apie fizikos, chemijos, matematikos ar pan. egzaminus, o čia... ką tu gali žinoti, kokia tavo interpretacija pasirodys vertintojams? Daug mokeisi? Hmm, įdomu, kaip jau čia galima išmokti teisingai suvokti tekstą. Mano interpretacija beveik masikamliai atitinka vertinimo kriterijus todel ir vertintojams negali kitaip pasirodyti Dariau labai sunkius suvokimus is ju gaudavau devynetus, o sitas suvokimas tai desertas Su mokytoja dar pasitikrinom, sake gausiu apie 100 Taip ingridele, mes labai dziaugiames uz tave savaime suprantama..:) Bet toks perdetas gyrimasis vercia manyti, jog tik pazemindama kitus (sakydama jog mes vidutinybes) jautiesi pilnaverte ir kazko verta:/..Del to tenka tik apgailestauti.Vis delto, linkiu tau gauti ta 100% ,lai tie procentai padaro tavo gyvenima grazesni;) O man ir su 70 procentu jis butu labai labai spalvingas ir grazus,kaip iki siol;) P.S. kokius dar egzus laikysi? Ar tik lietuviu kalba , nes tu jai gabi;D? Tikriausiai ant tiek esi gabi, kad iš kokios 3 klasės iškart į dvyliktą kėlė? Nes vis dar matosi - mažvaikė! |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
12:23:55
| Nuoroda
Pixma rašė:
kaip i 43 atsaket? As parasiau kad Teodosijus. Labai faina kad siemet uzduotis atidave rasiau Konstantinas Didysis, nes isleido 313 Milano edikta, kurie draudziama persekioti krikscionis, bet db nesu tikra. Gali but ir tavasis variantas |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
12:25:24
| Nuoroda
emyly rašė:
Pixma rašė:
kaip i 43 atsaket? As parasiau kad Teodosijus. Labai faina kad siemet uzduotis atidave as diokleciana :D :D :D :D visus pamirsau vieninteli prisiminiau
Diokecianas buvo pries Krikscionis |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
12:28:27
| Nuoroda
Edita.. rašė:
O kaip atsaket i 51? Vokietijos sajunga. Austija Prusija |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
12:32:13
| Nuoroda
Aivaras77 rašė:
Ledutte rašė:
Edita.. rašė:
O kaip atsaket i 51? Vokietijos sajunga. Austija Prusija Kad tuo metu buvo Austrijos-Vengrijos imperija , o kodel ne Vokietija ir Prusija ? Tuo metu, deja, buvo Austrijos imperija. Vokietija negalejo but, nes ji nebuvo suvienyta. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
12:51:55
| Nuoroda
matter rašė:
Ledutte rašė:
Edita.. rašė:
O kaip atsaket i 51? Vokietijos sajunga. Austija Prusija O ne Siauries Vokietijos sajunga? Šiaurės vokietijos sąjunga apima ir Rytprūsius, o čia neapima, čia yra po vienos kongreso |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
12:55:40
| Nuoroda
Man 26 neaiškus, daug kas rašė b , bet JAV nebuvo įstojusi į tautų sąjunga, Vilsonas ją tik įkūrė. TAI KURIS ATSAKYMAS? As a rasiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-04
13:06:08
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
Ledutte rašė:
Man 26 neaiškus, daug kas rašė b , bet JAV nebuvo įstojusi į tautų sąjunga, Vilsonas ją tik įkūrė. TAI KURIS ATSAKYMAS? As a rasiau Aš irgi A rašiau, nes JAV tautų sąjungoje nedalyvavo, todėl tai ir lėmė mano pasirinkimą. Bet abėjojau dėl prancūzijojs, nes ji po antrojo pasaulinio karo labai buvo nusilpusi ir nežinojau ar tikrai ji turėjo lemiamą balsą, bet manau, kad A vis dėlto Tikiuosi mes teisios |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
12:32:04
| Nuoroda
nerami rašė:
Justė, rašė:
jei gerai pamenu i 39 atsakiau kad dare kolukius ir zude zmones nieko nesugalvojau kito ka parasyt... aš ir panašiai,nors tik dabar perskaičiau,kad reikėjo remtis šaltiniu,o ten dar buvo parašyta apie Mvd,kuris buvo įrengtas,o jo nepaminėjau,oj jeeetus... Oba, vėl mano klaidos... vis tas neatidumas, aš vapšie rašiau ne iš šaltinio. Rašiau Trėmimai ir teroras. nu zjb. :s |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
12:36:08
| Nuoroda
nerami rašė:
Sveiki,mielieji. Na,ir aš pasakysiu savo nuomonę ape šį ''genialų'' istorijos žinių patikrinimą. Visų pirma,istoriją mokiausi nuoširdžiai,per visą 12kl neatsitraukdavau nuo jos,nes stojant jos [prašo didžiausio koeficiento(į norimą specialybę). Šiaip netgi rikėjausi iš istorijos suringti bent 85%..Savo dabartines žinias panašiai tiek ir įvertinu.Bet kas iš to,mkad dabar,mano nuomone, moku tą istoriją,karus,datas ir visą kitą,na nebent tik dėl bendro išsilavinimo, bet kas iš o,kad net prieš egzaminą,ketvirtadienį,stiklinėm akim nemiegojau,kartojau 2pasaulinį,šaltąjį,kad tik spėt,vos ne verkdama. ir kas? iš mūsų pasišaipė su tokiomis užduotiomis,tokio lygio,kur tavo žinių pritaikymą sudarė vos keli procentai,visa kita-teksto suvokimas. faktiškai viskas buvo veltui,dabar tiesiog gaila liko,kurį pvz galėjau skirti anglų. o kame skaudžiausia,kai stengiesi,dedi pastangas,ir jos nueina šuniui ant.... tada pagalvoji,kad esi nieko vertas, o apie kažkokią motyvaciją net nebešneku..... Pritariu pritariu.. Kuo toliau, tuo baisiau darosi.. Dabar užtat džiaugiasi mano draugai, kurie nesimokydavo datų ir vos ne šaiposi iš manęs, kad reikėjo parašyt dvi datas. Ir aš istoriją mokiausi nesveikai, visus faktus, datas .. o pakišo teksto suvokimą. kam tada išvis ten dar vadina istorijos egzaminu. Tebūnie Lietuvių teksto suvokimas 2.
Tai va.. pakišo kiaulę. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
12:40:23
| Nuoroda
Justė, rašė:
Ledutte rašė:
nerami rašė:
Justė, rašė:
jei gerai pamenu i 39 atsakiau kad dare kolukius ir zude zmones nieko nesugalvojau kito ka parasyt... aš ir panašiai,nors tik dabar perskaičiau,kad reikėjo remtis šaltiniu,o ten dar buvo parašyta apie Mvd,kuris buvo įrengtas,o jo nepaminėjau,oj jeeetus... Oba, vėl mano klaidos... vis tas neatidumas, aš vapšie rašiau ne iš šaltinio. Rašiau Trėmimai ir teroras. nu zjb. :s tai gal ir tu teisi,dbr su tais egzais.... atsakymu maziausiai reikia ieskot...ten tookiu interpretaciju prirasyt galejai,ir jauciu buve gerai.tai nenusimink,tu gal ir teisi,,, kurgi aš teisi.. nu duok dieve. Bet jei prašo iš šaltinio C, tai reiškia ne iš galvos. Nu teroras dar gal ir pritiktų kažkaip, bet trėmimų tai nemini.. kuo toliau tuo daugiau klaidų atrandu. Tikiuosi vertintojai bus žmogiški, ir nesivadovaus vien vertinimo instrukcija |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
13:06:40
| Nuoroda
Aš jau vakar visą krūva knygų surinkau nuo stalo, lovos, palovio ir padėjau į spintelę. pasiilgsiu istorijos .. |